Playoffs 2019 puolivälierät: SaPKo (4.) – TUTO Hockey (5.)

  • 26 574
  • 169

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Hienoa taktikointia Elomon joukoilta tänään. Siirrettiin ratkaisu Turkuun ja annettiin SaPKo:n mättää maaleja mielensä mukaan. Ja vielä antaa kuva että ovat päässeet niskan päälle ja helppo jatko tulossa kun turkulaisilla on löysät housussa. Huomenna sitten isketään helppo voitto ja jatkoon. Näinhän se menee..Eiku hetkinen..?
Myös hienoa taktikointia Räsäsen poppoolta tässä sarjassa. Otetaan ensin lukua urakalla ja annetaan TuTon luulla olevansa Mestiksen kovin sakki. Sitten aletaan mättää turpiin niin että TuTolaisilla ikenet vilkkuu. Nyt otetaan vielä kaksi helppoa voittoa lannistuneesta ylimielisakista ja lähdetään pelailemaan välieriä. Näinhän se ilokseni menee. Elomolla ei ole enää kivaa.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Uskomaton käänne SaPKolta sarjassa ja selkä seinää vasten 9-2 rökälevoitto ja ensimmäinen luoti väistetty todella tyylikkäästi. TuTolta sitä vastoin täysi ohi peli ja yksi hukattu pelipallo. Seuraavaan peliin SaPKo saa hyvän pohjan tästä voitosta ja TuTon pitää kyllä ammentaa kotiedustaan kaikki hyöty, että katkon paikka saadaan hyödynnettyä. Väistääkö SaPKo seuraavankin luodin ja siirtää ratkaisun jälleen GameSeveniin, vai saako TuTo sihtinsä takaisin kohdalleen? Jännäksi menee.

Sinällään kun miettii niin nostaahan tää voitto SaPKon pelaajien itseluottamusta. Huomattiin että kyllä sille Pohjanoksalleki maaleja pystytään tekemään. Mutta joo huomenna jatkuu ja toivotaan että myös lauantaina Savonlinnassa!!
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
Pahasti siipirikkosena lähdetään huomenna turkuun, jos nyt Laakso ja Palojärvikin on mahdollisesti sivussa...
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Pahasti siipirikkosena lähdetään huomenna turkuun, jos nyt Laakso ja Palojärvikin on mahdollisesti sivussa...

Pahasti siipirikkoisena SaPKo on käytännössä koko kauden vetänyt. Jossei Lahtela, Toivanen, Laakso, Palojärvi tai Ruuskanen kykene pelaamaan niin junnuista vaan puolustukseen E Luukkainen tai Holopainen ja hyökkäykseen Korhonen. Laakson tippumien saattoi olla varotoimi, mutta se huitaisu oli kyllä sellainen, että alaraajavamma voi tarkoittaa pidempää huilia. Palojärvellä oli loukaantuminen alla ja tänään jäi sivuun. Toivotaan, että piikillä voisi pelata.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Saapa nähdä miten nollaus onnistui. SaPKo sai varmasti uskoa edellisestä pelistä. En tiedä miten TuTo 5-2 tilanteen jälkeen ajatteli, mutta kyllä se taisi olla hieman luovuttamista jo. Tänään on sitten heti peli ja jos aikataulu on sama, niin kotiutuminen tapahtuu aamu kahdeksalta. Tällä kertaa en lähde edes arvuuttelemaan pelistä mitään. Parempi vaan odottaa ja katsoa kuinka pelissä käy.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Tänään on sitten edessä todella mielenkiintoinen peli; TuTo ei takuulla halua takaisin Savonlinnaan lauantaina. Kokoonpanossa tuskin tapahtuu suuria muutoksia, itse nostaisin Mattsonin takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Kupittaalla ei ole odottavissa samanlaista hurlumheita kuin eilen, veikkaan pienimaalista lopputulosta.

Minkälaisen kokoonpanon SaPko saa jalkeille? Ukkoa on poissa jo valmiiksi, ja eilen saattoi tulla lisää damagea.
 
Viimeksi muokattu:

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Mielenkiintoinen nähdä miten TuTo saa eilisen ohipelin käsiteltyä, ei mitään SaPKolta pois mutta jos tässä parissa tulos on 9-2 niin ei siinä ole toisella ollut kaikki puut uunissa.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Juu, en minäkään Pohjanoksan syliin tappiota laittaisi eilisestä pelistä. Olisi ehkä jonkun pystynyt parhaana päivänä vielä ottamaan, mutta kyllä eilen omassa päässä oli merkkausvirheitä. Tänään on uusi päivä ja 0-0 tilanteesta taas lähdetään. Sarja saisi tänään kyllä mennä poikki, kun itse joudun huomenna lähtemään Turkuun ja paluu sieltä vasta lauantaina iltapäivällä. Eli en pääsisi Savonlinnaan peliä katsomaan.
Tänään vaan täytyy se oman pään ja keskialueen peli saada kuntoon taas. Eiköhän se sillä sitten hoituisi.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Mitä tuolle Taavitsaisen Topille on tapahtunut, muistelin että eikös se pari kautta sitten iskenyt kiekkoa pussiin kahen käsin ja nyt jyyrää nelosen laidalla?!
Hitaanlainenhan Topi on ollut ikänsä mutta isokokoinen ja hyvä laukaus oli ainakin edellisellä Mestis kaudella.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mitä tuolle Taavitsaisen Topille on tapahtunut, muistelin että eikös se pari kautta sitten iskenyt kiekkoa pussiin kahen käsin ja nyt jyyrää nelosen laidalla?!
Hitaanlainenhan Topi on ollut ikänsä mutta isokokoinen ja hyvä laukaus oli ainakin edellisellä Mestis kaudella.
Taavitsainen on ollut tällä kaudella useasti loukkaantuneena. Voi olla, että sillä on ollut vaikutusta. Välillä kyllä väläytellyt vanhaa tyyliä. Sillon aikoinaan rinnalla oli Kuru ja Lindstedt. Kyseiset nyt naapurissa ja Kärpissä.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kyllä meni jännäksi tämä sarja kuitenkin. Seiskapelikään ei ollut kaukana. SaPKo pelasi kaksi viimeistä peliä, kuten odotettiin. Hieno taistelu heiltä. Nyt hetki happea ja kohti seuraavaa haastetta.
 

AasiIhaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey
Kyllä kelpaa, kyllä maistuu! Aivan mielettömän hieno sarja ja mikä maali sen lopetti. Ei onneksi mikään räkä sutaisu!

Mun joukkue voitti! Harmi että piti tiputtaa noin hieno joukkue pois jatkosta. Sapkolle iso kiitos hyvästä sarjasta.
 

LL90

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, KalPa
SaPKon osalta sarjassa ei ollut muuta hyvää kuin eilinen ja tämän iltainen peli. Liian myöhään tapahtui herätys. Toki Upin otteet olivat myös hyvää.. Vituttaa rankasti.. Mutta toivotaan että Tuto tai ketterä vie tän homman ku kerta kaks farmia näyttää olevan menossa välieriin, jos siis Hermes puppeloi itte sä ulos KeuPaa vastaan.

Onnea turkuun!
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Takki on tyhjä. Kiitos faneille hyvästä sarjasta. Peliä ei paljoa kykene avaamaan, mutta enemmän syö miestä, kun Vihavainen sutii kiekosta ohi, kun on tyhjä maali. Neljä ekaa peliä meni TuTolle, mutta SaPKo kaivoi jostain vielä kahteen peliin jotain lääkettä, jolla saatiin tästä vielä sarja aikaiseksi. Paras seitsemästä ei kumminkaan valehtele ja parempi meni jatkoon. Omaa joukkuetta kohtaan on valtava pettymys, koska tuolla joukkueella piti mennä pidemmälle, mutta ykkös- tai kakkoshaastaja tuli vastaan avauskierroksella niin minkä mahtaa.
 

Shane Falco

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo, Sunnydale Razorbacks, Washington Sentinels
Turha valehdella etteikö eilisen kylvetyksen jälkeen olisi ollut hyvinkin pessimistinen olo matsin alkaessa. Liian monta kertaa ihan viime vuosina 3-1 -johto otteluvoitoissa on hävinnyt paniikkiin ja pettymykseen.
Pelillisesti TuTo oli neljä ekaa matsia selvästi parempi, silti SaPKo onnistui yhden voiton niistäkin ryöväämään. Game vitosen kaksi jälkimmäistä erää oli niin täysin savonlinnalaisten, että tämänpäiväinen tulos on jopa jossain määrin yllätys, toki positiivinen sellainen.
Hienoa lähteä välieriin kokonaisuutena hyvän ensimmäisen sarjan jälkeen. Onneksi nyt on muutama päivä aikaa hengähtää ja keskittyä tulevaan. Niin hyvä joukkue kuin SaPKo onkin, vastus tulee kovenemaan.
 

tosiasia

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Todellisen taistelun kautta TuTo lopulta sai kuin saikin sarjan katki ja tilille napsahti kauden tähän mennessä arvokkain voitto. SaPKo puski vastaan todella kovin ja pisti kotijoukkueen äärimmäisen ahtaalle. Vieraat olivat saaneet valtavan energia buustin edellisestä pelistä ja ajoittain kotijoukkue oli todella helisemässä. Hieman tuntui myös että 6.peli ja matkamittarin lukemat alkoivat painamaan TuTon otteissa. Paljon nähtiin helppoja virheitä kotijoukkueelta. 3.erän lopussa ja jatkoajalla myös vieraat alkoivat osoittaa hieman väsymisen merkkejä.

Pelin ratkaisi lopulta mielestäni se, että TuTo jaksoi taistella itsensä riittävän kuiville SaPKon pahoista myllyistä ja niitä riitti. Vieraat saivat mielestäni tänään enemmän maalipaikkoja, mutta se ei riittänyt voittoon. Veskarit olivat molemmissa päissä loistavia, eikä kumpikaan joukkue heihin kaatunut. TuTolta esiin nousi tänään konkari Lassi Kokkala, jolta on pitkin kautta huudeltu tehoja. Tänään hän tärkeällä hetkellä otti ratkaisijan viitan harteilleen tehoilla 2+1. Sami Salminen oli myös paljon esillä ja hänelle myös tehot 0+3. Rouhiaisen jatkoaika maali oli myös sen verran komea, että piti oikein videolta tarkastaa.

SaPKo kaatui lopulta saappaat jalassa. Erittäin kova vastus ja hyvä joukkue. Hienoa oli katsella lopussa pelaajien kättelyä hyvässä hengessä pitkän sarjan jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:

Oadie

Jäsen
Huh huh. Maistuupa jatkopaikka, mutta kaukana ei game seven ollut. Kaksi erää SaPKo oli selvästi parempi joukkue ja TUTO oli välillä suurissa vaikeuksissa alueellaan. Kolmannessa pääsivät hieman paremmin peliin. Jatkoilla SaPKo taas hieman hallitsevampi, kunnes Rouhiainen pamautti kiekon yläpesään ja räjäytti katsomon. Uskon että TUTO:n esitykseen vaikutti osaltaan myös yön matkustaminen.

Kuten jo otteluketjussakin joku totesi niin tämän kaksikon olisi nähnyt mielellään vasta finaalissa. Mutta koska runkosarja määritti joukkueet nyt vastakkain niin näillä mentiin. Kiitokset SaPKo:n kannattajille ja ensi vuonna uusiksi. Nyt nautitaan pari päivää ja katsotaan kuka sieltä vastaan tulee..
 

Makopide

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo FOREVER, Liverpool
Onhan tässä taas pikkasen alamaissa fiilis mutta kyllä TuTo oli kokonaisuutena tuon verran parempi. Onnittelut Turkuun ja tsemiä loppupeleihin. Kiitokset myös asiallisille (eli kaikille) TuTofaneille joiden kanssa on kyllä mukava peleistä heittää juttua.

Kenenköhän bandwagoniin tässä hyppäisi loppukaudeksi? Olisinko niin kiero savolainen että köröttelen Ketterän bandwagonissa? No voishan tuota, menköön päätyyn asti Ketterä. SaPKo hoitelee sitten ensi kaudella kaikki kevyesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös