Playoffs 2019 finaalit: Kärpät (1.) – HPK (5.)

  • 262 996
  • 2 304

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
En kyllä ymmärrä tätä vittuilua Kärppien faneille hävitystä ottelusarjasta, mutta jokainen tyylillään. Hieno vastus loppuun asti. Tsemppiä Ouluun vitutuksesta huolimatta.

Ymmärrän täysin. Niin ylimielisiä mulkkuja osa siellä ollut monta vuotta, että tekee ihan hyvää heillekin välillä tippua maan pinnalle. Kärpät ei onnistunut ylivoimaisella materiaalilla voittamaan mestaruutta, vähän sama kuin Tappara viime vuonna.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Paras seitsemästä sarjassa parempi voittaa. Aina. Kiitos kärppäläiset, virtuaalikättely aivan jokaiselle teistä.

Kuuntelen terassilla kuinka linnut laulavat. On aika zen-hetki.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HPK:n tämän kauden hieno urheilutarina tuli tänään uskomattomaan päätökseensä, unelma mestaruudesta toteutui. Hämeenlinnassa rakennettiin pienellä budjetilla, lähes nerokkaasti, kilpailukykyinen joukkue. Huikea yhteishenki ja sitoutuminen unelman toteuttamiseen yhteisesti sovitun suunnitelman mukaisesti paistoi kauas. Vaikka jäällä taisteli huikeita ritareita oransseissa kaavuissaan, löytyy suurin sankari penkin takaa. Velho Pennanen, sarjan paras päävalmentaja. Uskomaton mies.

Jämäkkä kädenpuristus ja vilpittömät onnittelut Jatkoajan HPK:ta kannattaville nimimerkeille!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Oliko se todella oman pelaajan maila joka tuli naamaan? Pistin lähetyksen poikki heti maalin jälkeen, mutta harmistusta kesti n 5 minuuuttia. Nyt ajattelin tulla hyvillä mielin onnittelemasasn Kerhoa, mutta alkoi taas vitutus hiipimään uudestaan puseroon....

Onnea silti Kerho! Hyvin pelasitte eikä se ollut teidän syytä jos oli tuomarivirhe.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV

HyttyOfficial

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Detroit Red Wings, Real Madrid
Aivan käsittämätön tunne. Ensimmäisen mestaruuden aikana olin 13-vuotias joka eli ja hengitti Kerhon mukana.

Tänään 26-vuotias karvapersemies ja yhtä hyvältä se tuntuu. Menetin äitini syövälle maaliskuussa, joten tämä #oranssikevät on ollut äärimmäisen tärkeä.

KIITOS KERHO!

P.S: En halua kerskua, mutta pelasin eilen ottelusta PS4 simulaation: peli päättyi 1-2 toisessa jatkoerässä. Maalintekijä: Markus Nenonen. Ylivoimalla. One timer.

P.P.S: Kiitos Kärpille ja Kärppä-faneille mahtavasta vastuksesta. Uskomaton dynastia Ouluun rakennettu. Ja Game 7, jatkoerä - lajille ja Liigalle parempaa finaalin ratkaisua EI ole.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Kuulin välieräsarjassa, että parempi joukkue voittaa aina paras seitsemästä sarjan ja jääkiekkopelin. Ei voi vaikuttaa sattuma eikä tuomarivirhe. Vähän kyllä vahingoniloisesti hymyilyttää.

Eihän se sitten ole tietenkään niin, jos Kärpät ei voitakaan. :) Sitten se on aina tuomarivirhe, eikä esimerkiksi sitä että NHL-Jussi oli ihan paska, Osala vielä huonompi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En kyllä ymmärrä tätä vittuilua Kärppien faneille hävitystä ottelusarjasta, mutta jokainen tyylillään. Hieno vastus loppuun asti. Tsemppiä Ouluun vitutuksesta huolimatta.
No, tätä se on ollu jo melkein koko 2000-luvun, ihan sama voitetaanko vai hävitäänkö, tähän on jo tottunut :)

Toisinsanoen jotain on tehty oikein :D
 

Hexa

Jäsen
Uskomaton juttu. Tämä tekee hyvää suomalaiselle jääkiekolle, kun mestaruuksia ei jaetakaan heti syyskuussa. Onnea vielä tässäkin ketjussa HPK:lle. Sekä kiitokset myös Kärpille hyvästä sarjasta.
 
Viimeksi muokattu:
(1)
  • Tykkää
Reactions: OPEX

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Tätä kirjoittaessa olen sekä pettynyt, että onnellinen. Pelasin rahalla HPKn mestaruutta, mutta oma jengi hävisi.

Kauden paras joukkue on se joka nostaa kannua kauden päätteeksi, onnea hämeenlinna! Te juhlitte tänä vuonna! Jos me ollaan puolen suomen joukkue niin tässä finaalisarjassa te olitte koko suomen joukkue (poislukien me kärppäfanit).

Yksittäisiä tilanteita on turha saivarrella, pienten marginaalien peli jonka parempi voitti.

Kannustetaan kevät vielä leijonia ja ensi kaudella uusiksi!

Ps. Tapparalaiset... I feel you.. ehkä.
 

Jurkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Mahatifot, Poronhoito, Näätäeläimet
Hieno juttu nyt, kun pettymys on laantunut. Oikea joukkue voitti.

Mahtavaa nähdä, kuinka Kerhofanit on omiensa puolella, eikä lähde tähän Ässä-, Saipa- ja Kalpafanien häviäjälle vittuiluun mukaan.

Pakko kyllä arvostaa hämeenlinnalaisia. Hieno joukkue. Hienot kannattajat. Onnittelut mestareille!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei osaa vieläkään purkaa ajatuksiaan järkevällä tavalla. Pikkupoikana 70-luvulla porasin, kun Suomi hävisi joka kerta tärkeän pelin eikä saanut mitaleita MM-kisoissa. Sitten 80-luvulla luulin aikuistuneeni ja olin kyyninen Calgaryyn asti. Sitten alkoi menestystäkin tulla ja kirvelevät tappiot sivuutettiin olankohautuksella, mitalitili oli kuitenkin avattu. Kerhon mestaruus 2006 oli kirkossa kuulutettu ja sitä juhlin äijäporukassa, jossa olin ainoa Kerho-fani. Silloin luulin, että jäällä saa tapahtua ihan mitä tahansa ja minä olen viilipytty. Paskan marjat. Nyt harmaantuvana keski-ikäisenä en uskaltanut katsoa telkkarilähetyksiä välieristä lähtien kuin n. puolet ajasta. Paluu lapsuuteen tai jotain. Kai olisin taas ruvennut poraamaan, jos Kerho olisi hävinnyt.
 

Aihio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jollain tapaa Kärpistä jäi vähän palkkasoturi joukkueen maku tälle keväälle. Pyörölän loukkaantuminen taisi olla se pahin isku. Osala ja J.Jokinen ei kuitenkaan tuonut sitä tarvittavaa pykälää tekemiseen. Ja kun Manner jäi Pennasen jalkoihin valmentajien kamppailussa, oli tämä lopputulos.

Kerhon sitoutuminen tuo jollain tapaa Ässät mieleen viimeisenä mestaruusvuotenaan. Hieno kasvutarina ja onnittelut Hämeenlinnaan.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
No, tätä se on ollu jo melkein koko 2000-luvun, ihan sama voitetaanko vai hävitäänkö, tähän on jo tottunut :)

Toisinsanoen jotain on tehty oikein :D

Mutual tunne, tosin meillä siitä on jo aikaa! Oulun Kärpät on todella ammattimainen ja hieno joukkue, arvostan! Nyt vaan ei riittänyt, mutta ihan oikeesti, nää on todella pienestä kiinni.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Olihan tämä suurimpia yllätyksiä koko Liigan ajalta. Ketä siellä Kerholla pelasi pakissa Nikkilän lisäksi? Ei olisi ollut ollenkaan väärin antaa MVP Nikkilälle, Tapparaa vastaankin mies käänsi sarjan lähes yksin ja pelasi puolet peleistä. Finaaleissa tehot jäivät, mutta ruutunsa hoiti täydellisesti.

Pyörälän olisin vaihtanut päikseni koska vain Osalaan ja Jokiseen, suuri oli menetys. Heponiemi ja Kupari paljastuivat kuitenkin vielä liian keveiksi aikuisten pudotuspeleihin. Lasse alkaa olla iällä ja Ohtamaallakin jäi vähän piippuun.

Onnea Kerho, hieno taistelu. Välierissä ja finaaleissa tuntui altavastaajalta näyttänyt kääntävän pelit itselleen.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noo, onnea HPK. Tää on vaan jääkiekkoa ja tulipa sit 7 eri mestaria tälle kymmenluvulle.

Kärppien osalta runkosarja meni niin hienosti, että playoffeissa ei oikein saanut kipinää päälle tämä katsoja. Mieluummin sitä klap-klappia katselee kuin tätä väsynyttä painia. Sitäpaitsi kukaan ei muista mestaruuksia. Kaikki muistaa, että Kärpillä on ylivoimainen runkosarjan piste-ennätys.

Kolme asiaa nyt päällimmäisenä mielessä.
1. Ei sais seiskafinaalin jatkoajalla viheltää jäähyä jos luulee nähneensä rikkeen. Jokainen lienee samaa mieltä, että kyseessä oli paha tuomarivirhe.
2. Kuinka rikki Jokinen ja Osala lopulta olivatkaan?
3. Toivottavasti Frimanin silmä on kunnossa.

Onnea HPK. Kesä taas rakennellaan rostereita ja syksyllä uusilla miehillä. Syksyllä ollaan taas ennakkosuosikkeja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös