Playoffs 2019 finaalit: Kärpät (1.) – HPK (5.)

  • 262 540
  • 2 304

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tappio harmitus laantui aika nopeasti, kun alkoi Oulun 7. Peliä ajattelemaan. Huikea juttu! Ja kyllähän tämä sarja sen ansaitsee.

Kärpät pelasi hyvän pelin kokonaisuutena ja kerho voitti silti. Kova on vastus ja lauantaina nähdään.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kai tässä tavallaan vähän nollapisteeseen on ajauduttu. Molemmat on voittaneet kerran vieraissa sellaisen kliinisen vieraspelin jälkeen ja sitten kertaalleen kotona hakien tuollaisen "ryöstön" eli kovalla puolustuksella. Sitten vielä yksi kotivoitto molemmilla, HPK ehkä omassa kotivoitossaan vähän enemmän niskan päällä kuin mitä Kärpät vastaavassa mutta kuitenkin.

Paras voittakoon lauantaina.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Voitti lauantaina sitten HPK tai Kärpät niin tämä on ollut aivan loistava sarja! Kaksi mahtavaa joukkuetta antavat kaukalossa kaikkensa eikä kumpikaan anna senttiäkään periksi. Ei pienintäkään epäselvyyttä, että tässä ovat tämän kauden kaksi parasta vastakkain!

On tää lätkä vaan hieno peli!
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Ainut negapuoli tuolle tulevalle lauantaille on, että mitenkään kevään kiekkopelistä ei ole kyse, kun näyttää että takatalvi iskee ainakin Oulun seudulle huomenna ja lauantaina.

Lunta tupaan, mutta tulkoon ME PELATAAN LÄTKÄÄ!
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Huikeeta, kerrassaan huikeeta! Aivan mahtava matsi ja tunnelmaa oli tänään(kin), niin että korvissa soi vieläkin. Lauantaina sitten seiskapeli ja jatkoerät ois kova veto tähän väliin... Sellaista määrää lääkitystä ei kuolematta pystyisi ottamaan että siitä selviäisi.

Ai että mä nautin, on tämä jääkiekko vaan ihanata. Nämä joukkueet ja fanit, jos mitkä, todella ansaitsi seiskapelin!

Nyt KERHO, lisää löylyä! Viimeisen kerran!
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
No en nyt sanoisi noinkaan, minun silmiin alati vaarallinen hyökkäyspäässä ja erittäin liukas ja vaikeasti pidettävä.
Pyörii kyllä b-pisteiden ulkokaarella ja tykkää siellä pyöriä. Toki heittää sieltäkin vaarallisia vetoja maalille. Tänään lähti yhdessä tilanteessa oudosti kulmaan kun oli suora väylä maalille.
 

Tattari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kanta- ja Päijät-Häme "täältä jostakin" käsin...
Edelleen tuo, että miten Larmi voi olla tilastoissa parempi. Vehviläinen on selvästi parempi ja lisäksi Larmi imuroi, mutta silti Larmi vie tilastoja. Ehkä HPK:lla on parempi hyökkäys, joka tiputtaa Vehviläisen tilastot alemmas? Ai niin, Kärpillä on selvästi parempi hyökkäys. No ehkä HPK:lla on parempi puolustus, jonka takana imurikin saa hyvät tilastot? Ai niin, Kärpillä on selvästi parempi puolustus.
Larmi vie kehittyneempiäkin tilastoja. Maalipaikkatorjuntprosentti, eli se pelaamista paremmin kuvaava, on yli 86%, 80 on todella hyvä. Hyvin menee Veinilläkin 83%.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miksi ne tilastot eivät voisi olla hyvät ja silti Larmiin saattaa hävitä yksittäisen ottelun todennäköisemmin kuin Vehviläiseen? Ihme venkulointia kyllä taas sinulta. Kerhon leirissä oltiin sitä mieltä, että Larmiin HPK hävisi yhden matsin. Veiniin Kärpät ei ole kaatunut kertaakaan.

Ainoa mitä tässä nyt kannattaa huomioida nyt on se, että Larmille on mennyt finaalisarjassa paljon helpompia maaleja kuin Veinille. Larmi on potentiaalisempi ratkaisupelaaja sekä hyvässä, että pahassa kun mennään viimeiseen ratkaisevaan matsiin.
Todennäköisyys Vehviläisen imaisuun kasvaa, sopii mainiosti, vaikka en sitä välttämättä toivo.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Limppu jäähän lauantaina ja sitten katsotaan kumpi on parempi. Hienot finaalit on menossa ja se kumpi lauantaina poistuu voittajana kaukalosta on varmasti mestaruutensa ansainnut. Toivotaan jatkoaikaa niin saadaan sykkeet korkealle.
 

tooMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, JP#13, MG#64, Real Madrid
Huikea sarja kaikenkaikkinensa, eniten tässä vituttaa se että joutuu lauantaina jostain puhelimesta vaivihkaa seuraamaan peliä. Kävi seuraavassa miten tahansa niin, huikea kausi ollut kaikkinensa ja seuraavan pelin jälkeen voidaan taas mmkisojen ajaksi siirtyä kaikki samalle puolelle (ehkä).
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Kerholle pari lepopäivää tekee hyvää. Kärpät oli tänään selvästi parempi, mutta tehoton.

Parempi voittakoon. Hieno ja vaihteleva ollut sarja.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
On tämä hienoa. Tämä jääkiekko. Parasta maailmassa missä ei ole dnaalliseti puolet itseä. Helvetin hieno jääkiekko-ottelu Rinkulalla ja sarja saa arvoisensa päätöksen Oulussa. Stand up and Fight.
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Henkilökohtaisesti paineeton vai mitä tarkoitat?
HPKlla pakkovoitto. Kai se nyt jonkinlaista painetta tuo?

Luulen että peli noudattaa tuttua kaavaa:
Kerho dominoi kiekollista peliä kun Kärpät puolustaa ja iskee vastaan.



Uskon että HPK voittaa jos saa paikoistaan maalit edes kohtuullisella osumatarkkuudella ja että Larmille menee vain yksi helppo.
Tähän vielä palatakseni, paineeton siksi Kerhille, että ennen tätä oli käynyt selväksi, että pelistä ei jää kiinni. Piti vaan lähteä tekemään omaa hommaa niin hyvin kun pystyy.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Löytyykö HPK:lta muuten historiasta montaa game seveniä? 2017 taisivat JYPiä vastaan pelata seitsemän peliä, mutta onko muita? Kärpillähän noita on 2010-luvulta muistaakseni seitsemän, näistä on muistijäljen mukaan neljä päättynyt Kärppien voittoon ja kolme tappioon. Voitetuista peleistä kaikki on pelattu kotona ja hävityistä peleistä yksi kotona ja kaksi vieraissa. Kärpät on siis kotona ollut seiskapeleissä vahva, toki yksi tappio sinnekin mahtuu. Molemmat finaalien seiskapelit Kärpät on voittanut kotona.

2003 taisi JYPiä vastaan mennä myös seiskapeliin, silloin Kärpät voitti kotiedulla sarjan lopulta 4-3. Eli kotona näissä on kulkenut ihan mukavasti.
 

Ralph

Jäsen
Löytyykö HPK:lta muuten historiasta montaa game seveniä?
Peräti kaksi. Keväältä 2003 ja tosiaan tuo toinen keväältä 2017. Molemmat puolivälieriä ja ekalla kerralla voitto TPS:stä ja toisella tosiaan tappio JYP:lle.

Kuten aiemmin mainittu, tuo kevään 2017 on liian samanlainen kuin tämä nykyinen. Kotivoitto, kotivoitto, Kerho ryöstää vieraissa, vastustaja tasoittaa heti perään, kotivoitto, kotivoitto ja kotivoitto. Nyt viimeistä peliä vaille menty samalla kaavalla, mutta toivottavasti nyt saadaan viimeiseen peliin erilainen tulos.
 
Limppu jäähän lauantaina ja sitten katsotaan kumpi on parempi. Hienot finaalit on menossa ja se kumpi lauantaina poistuu voittajana kaukalosta on varmasti mestaruutensa ansainnut. Toivotaan jatkoaikaa niin saadaan sykkeet korkealle.

Tässä on oikea asenne.

Ihan käsittämättömiä jotkut sykkeet ovat niin korkealla, ettei uskalla katella -ulinat. Viihdettä ja elämyksiä koko rahalla lopputuloksesta riippumatta!
 

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Omituisen vähän harmittaa, vaikka tappio niskassa sai ajella Hämeenlinnasta kotiin. Tietyllä tapaa ihan hyvältä tuntui katsella paikallisten riemua ja totuus on, että tämä sarja ansaitsee sen seiskapelin.

Kärpillä on tämän valtakunnan parhaat vieraskannattajat. Aivan mykistävän upeaa seurata kulman tekemistä tänäänkin. Vastaavasti myös paikallisten kanssa pystyi taas jakamaan hienon kiekkoillan keskusteluineen ja kättelyineen taistelun tauottua. Palstalla kiukutellaan ja provoillaan, mutta lehtereillä oli taas kaikilla hyvä olla. Kiitos siitä.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Aivan mykistävän upeaa seurata kulman tekemistä tänäänkin. Vastaavasti myös paikallisten kanssa pystyi taas jakamaan hienon kiekkoillan keskusteluineen ja kättelyineen taistelun tauottua. Palstalla kiukutellaan ja provoillaan, mutta lehtereillä oli taas kaikilla hyvä olla. Kiitos siitä.
Tähän vahva sama. Ainoa miinus sille urpolle kerhofanille ja sen huuteluun vastanneille parille kärppäfanille. Ei niihin provoihin kannata tarttua vaikka tappio vituttaisi kuinka.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Miljonääri-Jussi ilmeisesti näreissään, ettei ole saanut tuomareilta sellaista jumalaista kohtelua, joka hänen majesteettiselle korkealle arvolleen kuuluisi.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Aika säälittävä kommentti. Luepas uudestaan se Jusan vastaus johdattelevaan kysymykseen ja koeta sitten provosoimatta kommentoida uudestaan.

Sopivasti ne miljonääri-Jussin kyynelvirrat avautui 7. pelin alla. Ihan ymmärrettävää mediapeliä ja painetta, ei siinä mitään.
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Miljonääri-Jussi ilmeisesti näreissään, ettei ole saanut tuomareilta sellaista jumalaista kohtelua, joka hänen majesteettiselle korkealle arvolleen kuuluisi.
Tää oli kyllä säälittävän toimittajan säälittävä klikkiotsikon hakeminen ihan alusta loppuun asti.

Ihana kevät HPK-kannattajana. Ihana joukkue.

Kärppien joukkuekin on muuten suoraselkäinen ja ammattimainen erityisesti nuorta valmentajaansa myöten. Mutta toivottavasti saavat nyt opetella maistamaan karvasta. Toivottavasti.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Olipahan hieno reissu Rinkelinmäelle. Kuten jo otteluseurantaan eka erätauolla kirjoitinkin, niin jo siinä vaiheessa lopputuloksesta riippumatta oli selvää, että kannatti lähteä. Pelihän oli ehkäpä koko sarjan viihdyttävin (ainakin Kärpät pelasi finaalien parhaan pelinsä) ja tunnelma hallissa ihan mielettömän upea.

Vaikka tietenkin lopputulos harmittaa, niin ehkä se nyt on kuitenkin oikeus että tämä sarja saa sen seitsemännen pelinsä. Kaksi mahtavaa ja toisiansa kunnioittavaa joukkuetta. Niin, sarjassa on nähty kovaa peliä, ihka oikeaa pleijarikiekkoa mutta ei törkytaklauksia kurinpitokäsittelyineen eikä enää tänään edes filmausta jäällä. Liigan kaksi parasta joukkuetta, oikea ja vielä moraalinenkin finaali. Hienoa jääkiekkoa kerrassaan.

Mitäs lauantaina sitten. Näin kärppäläisittäin (ylimielisesti, kuinkas muuten) tunne on, että aika vahvoilla ollaan. Tänään nähtiin jäällä loistava Kärppäjoukkue, ja varsin moni meikäläisistä pelasi sarjan parhaan pelinsä. Erityisen ilahtunut olen, että viimeinkin myös näissä finaaleissa meidän raskaan sarjan vahvistukset ottivat roolia. Varsinkin Jokinen oli erittäin hyvä. Tuossa ketjussa Kristof oli vähän kevyttä kamaa tänään. Samoin Leskinen näytti sopeutuneen nuorten kanssa ja tuokin ketju oli alituiseen vaarallinen. Nelosketju oli vähintään yhtä hyvä kuin aiemminkin (pitäisi keksiä joku tatuointia kevyempi tapa kunnioittaa Jari Sailiota, voi jumalauta sentään että on mahtava pelaaja), mutta ehkäpä Lasun ketjulla jäi vähän piippuun tänään vaikka heillä kenties se meidän paras maalipaikka olikaan...kuinkas ollakaan Koblizekhan siellä tuhlaamassa. Ja melkein liikutuksen kyyneleet vieri poskella kun näki kuinka meidän pakeista juuri Mikko Niemelä otti roolia päätöserässä heittämällä kiekkoa päätyyn ja menemällä pariinkin kertaan karmit kaulassa vielä itse hakemaan sen kiekon. Meidän Misestä on tullut mies (ja isäkin vielä, onnea siitäkin).

Niin, vaikka tuossa yhden kappaleen verran kehuin meidän joukkuetta, niin nollille jäätiin tänään. Viimeistely ei ollut joo aivan priimaa, mutta kyllä suurin syyllinen siihen oli Kerhon puolustus. Ihan muutaman mustelman kaverit otti blokatessaan ja syödessään niitä kiekkoja varsinkin päätöserässä. Kyllä se Kerhokin tietää mitä mestaruuden ottaminen vaatii.

Lauantaina se kaikki sitten päättyy. Onnittelut heille, jotka tuota pääsee näkemään paikanpäälle. Paras voittakoon ja jos se ei olla me, niin ihan jo vaimoni takia lupaan yrittää käyttäytyä.
 

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Bonuksena näin Lukon toimarin Rajalan Hallissa. Oli aivan pakko käydä kysymässä että hakiko kenties oppia jos vaikka Raumalla tulevaisuudessa pelattaisiin joskus finaaleja :D


Muuten. Kuka mahtaa omistaa sen planeetan komeimman rättisitikan mikä on siinä hallin edessä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös