Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2018 puolivälierät: KeuPa HT – LeKi

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana J_L_, 08.03.2018 klo 19.01.

?

Kumpi jatkaa välieriin?

Poll closed 12.03.2018.
 1. KeuPa HT

  12 ääntä
  85,7%
 2. LeKi

  2 ääntä
  14,3%
 1. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Avataan tällekin otteluparille oma ketju.

  KeuPa lähtee ennakkosuosikkina mutta ei niin selvänä kuin voisi olettaa, maalivahti osastolla ollaan siinä rajalla kumman osasto parempi mutta lasketaan se näin aluksi LeKin hyväksi mutta jos Lehtinen pelaisi olisi eri asia.

  Puolustus menee mielestäni KeuPalle hyvä alivoima (mutua) ja toiseksi vähiten päästettyjä maaleja runkosarjassa.

  Hyökkäys menee myös KeuPalle eniten tehtyjä maaleja runkosarjassa, tietenkin muutama tärkeä pelaaja puuttuu tiettävästi rosterista mutta hyvin on pelaajat vastanneet huutoon ja maalien teossa ei ole ollut tuskaa muutamaa peliä lukuunottamatta.

  Veikkaan KeuPan vievän sarjan 4-1 voitoin.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2018 klo 19.14
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Pisteet ja pilkut helpottaisi lukemista.

  Kyllä mä nään, että tää on ihan läpihuuto KeuPalle, 4-0. LeKi ollut ihan paska loppukauden, lukuunottamatta sitä viime ottelua.
   
 3. J_L_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, Tappara
  Lainaus:

  Pahoittelut äidinkielellisistä virheistä.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Joo, eiköhän KeuPa tästä jatkoon marssi. LeKi oli kyllä siinä mielessä mieluisa vastustaja, että viime aikoina on näyttänyt ihan joukkueelta, joka on matkalla karsintaan. Tämän vuoden puolella ovat ihan tilastojenkin valossa ollut sarjan heikoin joukkue Peliittojen ohella. Eilinen peli ei tosiaan kokonaiskuvaa muuta. Voitot KeuPalle 4-1 tai 4-2.

  Lukon rämpiminen näyttää tällä hetkellä siltä, että viikon kuluttua Lehtinen hyppää KeuPan matkaan.
   
 5. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Harvemmin on yhtä yksipuolista pudotuspeliottelua tullut nähtyä. Kaukalossa oli tänään vain yksi joukkue, eikä se ollut LeKi. LeKin bussiin oli tänään hypännyt ilmeisesti vain yksi pelaaja, joka KeuPan harmiksi sattui olemaan Christian Heljanko. Seisoi päällään sen minkä pystyi, mutta onneksi hänkään ei kuitenkaan maaleja voi tehdä. Heittämällä Mestiksen paras maalivahti. Ilman Heljankoa KeuPa olisi iskenyt tänään noin seitsemän maalia.

  LeKi sai aikaiseksi suunnilleen kaksi puolittaista maalipaikkaa, Lehtiselle kuitenkin uransa helpoin nollapeli. Perjantaina sarjan pitäisi kaiken järjen mukaan katketa, mikäli yhtään samankaltainen meno jatkuu. Toki LeKi on kotonaan kova selkä seinää vasten, eikä neljännen voiton nappaaminen tässä tilanteessa ole helpoin mahdollinen tehtävä tulikuumaa Heljankoa vastaan, mutta omalla peruspelillä homma hoituu mitä todennäköisemmin ja KeuPa pääsee latautumaan Jokipoikien kohtaamiseen.
   
 6. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Saihan se Heljankokin sieltä ensimmäisen voittonsa tässä sarjassa. KeuPa on hallinnut jokaista peliä mielin määrin, luonut hirveän määrän maalipaikkoja ja vieläpä parantanut joka pelissä. Mutta sitten on tämä Heljanko, joka on nyt kolmessa pelissä peräkkäin pitänyt LeKin mukana hommassa.

  Ensimmäisessä pelissä Ruusu maalissa, KeuPa voittaa 7-1 vaikka ei ollut lähelläkään parastaan. Tästä eteenpäin Heljanko otti ohjat käsiin ja jokainen peli ollut maalin peli, vaikka KeuPa on parantanut. Huomenna, kun jatketaan kotona siitä mihin tänään jäätiin, niin sen on vain jo pakko alkaa uppoamaan sisään.
   
 7. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Huikeet maalivahdit kyllä tässä sarjassa. Nyt vaan lauantain kotipeliin hirvee härdelli sinne Heljangon eteen, muuten ei uppoa, likaisen työn tekijöitä on löydyttävä. Saarelainen on nyt sitten huomenna sivussa, joka ei kyllä helpota KeuPan maalintekoa...
   
 8. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eiköhän Saarelainen huomenna kokoonpanossa ole? Pelirangaistushan tuosta tuomittiin ja aiemmin tällä kaudella hänellä oli vain yksi aikaisemi käytösrangaistus?
   
 9. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Ok. En oo ihan perillä noitten rangaistusten laadusta ja ajattelin että tulee vähintään yksi peli sanktiota automaattisesti. Hyvä näin ja Saarelainenhan voisi tuoreilla jaloilla vaikka ratkaista illan pelin, kun pelasi eilen noin 3,5 erää vähemmän kuin muut. Toivotaan tietysti myös ettei Laaksolle tullut pahempaa loukkaantumista. Yleisömäärään toivoisin kyllä tänään petrausta, keskiviikkona oli porukkaa liian vähän Playoff-peliin. Toki tunnelma on pysynyt Keuruulla aina hyvänä, kiitos aktiivisen faniporukan.
   
 10. Niilo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara
  Kyllähän tuossa sarjassa on ollut nyt noissa 3 vikassa pelissä aivan huikeat maalivahdit. Eipä ole kummankaan peli kaatunut maalivahteihin. Heljanko on kyllä pitänyt LeKin sarjassa mukana. Lehtisellä 3 peliin 3 päästettyä maalia, joista vielä 1 nollapeli tosiaan. Yhteensä 73 torjuntaa ja torjunta % 96.05
  Heljanko laittanut vielä paremmaksi, 134 torjuntaa ja 5 kolissu omiin. Torjunta % 96.40.
  Noilla "statseilla" voisi olettaa, että tänäänkin on Keuruun pakastimessa aika vähä maalinen peli....

  KeuPalla edelleenkin kaikki ns omissa käsissä. Tänään olisi hyvä katkaista sarja, sillä muuten LeKi alkaa saamaan "otetta". Vaikkakin sarja olisi 3-2 KeuPalle niin Lempäälässä olisi jo sitten vähän haastavampaa pelata ?
   
 11. Lieminen Jäsen

  Tämä sarja on valmista kauraa. Nyt kun vaan vältettäisiin loukkaantumiset.
   
 12. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  4-1 ja sarja ohi. 18 erää tätä kaikkiaan tahkottiin ja ilman värilaseja nyrkkeilytermein erävoitot ehkäpä 16-2 KeuPalle. Värilasien kanssa 18-0. Voinee kuitenkin sanoa paremman joukkueen menneen jatkoon. LeKi sinnitteli Heljangon ansiosta mukana tulostaululla sen minkä pystyi, mutta eihän heillä totuuden nimissä ollut mitään annettavaa etenkään hyökkäyspelin suhteen. Heljangolla sen sijaan on edessä varmasti loistava tulevaisuus, toivottavasti saa ensi kaudella enemmän vastuuta Liigan puolella.

  Seuraavalla kierroksella sitten punnitaan Jokipojat. Jokipojat oli Ketterää vastaan todella vakuuttava, seuraava sarja osoittaa oliko tämä enemmän Ketterän huonoutta vai Jokipon hyvyyttä. Sama pätee KeuPaan. Oliko tämä sarja enemmän KeuPan hyvyyttä vai LeKin huonoutta. Varmasti totuus löytyy jostain sieltä väliltä.

  Mielenkiintoinen match up tulee myös olemaan Lehtinen vs. Ylönen. Lukko ei nähnyt käyttöä ilmeisen asennevammaiselle ranskalaiselle ja päätti luottaa loppukauden ja tulevaisuuden ennemmin Lehtiseen. Ylönen ei vakuuttanut lainkaan KeuPan paidassa pelaamissaan otteluissa, mutta on ilmeisesti Joensuussa äitynyt hyvään vireeseen. Keuruulaisyleisö saisi hieman hiillostaa Ylöstä, niin eiköhän siellä ala tärisemään.
   
 13. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Miten minulla on sellainen eteerinen aavistus, että myös IPK voisi olla vastassa välierissä?
   
 14. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Hieman menin toki asioiden edelle, mutta jos uskot, että IPK voittaa SaPKon kahdesti peräkkäin, niin siinä tapauksessa tie vie Iisalmeen.
   
 15. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Eihän siinä minun uskomiseni/uskottomuuteni vaikuta pätkän vertaa. Ja kyllähän se tuo Karhut ensin Keuruulle, vai kuinka? Toki pari kertaa Iisalmikin voi tulla tutuksi...
   
 16. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  En tiedä mistä asennevammasta Ylöseen liittyen puhutaan mutta Jokipojissa ottaa määrätietoisesti kehitysaskelia. Välillä kiekko pomppii mutta loistavasti pelasi suuren yleisön edessä Joensuussa kun piti laittaa sarjaa poikki, kuin äärimmäisen kovilla ryöstömatkoilla Imatralla. Puhuisin siis ennemmin voittajaluonteesta, kovasta kilpailijasta. Onkin tullut naureskeltua, kuinka idiootilta Keupan valmentaja Heiskanen näyttääkään julkisuuteen lausuttujen amatöörimäisien kommenttien jälkeen. Ei nähnyt Sebun todellista potentiaalia eikä osannut sitä kaivaa esiin. Ja tällä velholla ollut sanansa myös siihen, että Lukko purki sopimuksen.

  Keupa olisi viimeinen puhdas farmijoukkue karkeloissa. Jokipojilla on velvollisuutensa ravistella tämä paskatahra rattailta, että Mestis saisi arvoisensa ja yleisöäkin kiinnostavat finaalit. Heimosota olisi tilauksessa ja siihen uskotaan, että SaPKo ja Jokipojat raivaa tiensä karkeloon!
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2018 klo 09.05
 17. The Pekka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Keupa HT
  Lainaus:
  No sopimuksen purku oli sitten teidän onni . Meidän "farmijoukkue" ja 95,8 torjuntaprosentin omaava maalivahtinsa Lassi Lehtinen alkaa täällä Keuruulla valmistautumaan mahdolliseen vierailuunne. Paskatahrat voit levitellä siellä omille seinilles. Joukkueita ei tartte mollata, säännöt on ne mitkä on.
   
 18. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  No ei tietenkään. Rautalangasta: JOS Iisalmen Peli-Karhut voittavat Savonlinnan Pallokerhon huomenna Iisalmessa ja JOS tämän jälkeen Iisalmen Peli-Karhut voittavat Savonlinnan Pallokerhon keskiviikkona 21.3. Savonlinnassa, kohtaavat perjantaina 23.3. Keuruun jäähallissa, klo 18.30 (Mestiksen alkamisajoista johtuen peli alkaa todennäköisesti noin 18.36) alkavassa ottelussa Keuruun Pallo Hockey Team ja Iisalmen Peli-Karhut. Tämän mahdollisen ottelun jälkeen Keuruun Pallon tie veisi lauantaina Iisalmen Kankaan monttuun. Muussa tapauksessa Keuruun Pallo Hockey Team kohtaa perjantaina 23.3. Keuruun jäähallissa, klo 18.30 (Mestiksen alkamisajoista johtuen peli alkaa todennäköisesti noin 18.36) alkavassa ottelussa Kiekkopojat Joensuusta. Itse uskon huomattavasti enemmän jälkimmäiseen skenaarioon ja otin vapauden spekuloida jo tulevalla, äärimmäisen todennäköisellä tapahtumalla. Joskin IPK:n jatkopaikka ei vielä täysin poissuljettu vaihtoehto olekaan.

  Lainaus:
  Menehän sinä jonne nyt pärisemään vielä viikon ajaksi omaan koloosi. Tai jos on napisemista siitä, että ottelun alkuun ei ole kyllä viikkoa, niin sanottakoon, että välieräsarja alkaa noin 127 tunnin ja 32 minuutin kuluttua tämän viestin lähettämisestä.

  Ylösen tilanteesta on vaikea ottaa sen enempää kantaa, mutta KeuPan paidassa pelatuissa otteluissa tämä ei vakuuttanut ollenkaan. Itselleni tuli jopa hiukan yllätyksenä hänen hyvät otteensa Jokipojissa. Joskus ympäristön vaihdos saattaa olla se ratkaiseva tekijä tai ehkä Ylönen sisuuntui Lukolta saamistaan pakeista, mene ja tiedä. Varmasti oli vaikutusta myös sillä, että Ylösen syksy meni luukkua availlessa, eikä sitten mahdollisuuden saatuaan pelituntuma ollut ihan paras mahdollinen. Nyt sitten Jokipojissa pelaamaan päästyään alkaa saamaan potentiaalia esiin. Tai jotain vastaavaa.

  Tosin ei ole kyllä yllätys, että Lukko halusi panostaa enemmän 8 vuotta nuorempaan, oman juniorimyllynsä tuotteeseen, joka kaiken lisäksi näytti olevan jo tällä hetkellä parempi maalivahti kuin Ylönen, omaten luonnollisesti myös nuoren ikänsä vuoksi paremman potentiaalin olla sitä tulevaisuudessa.