Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Valtra vs. Stadi.

Heti ensimmäisellä (oikealla) pudotuspelikiepillä nähdään joukkueiden perusteella vauhdikasta ryminäkiekkoa. Hienoa!

Keskustelua täällä.
 
2.11.2017. Vapise, bönde.

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tästä tulee lähes väkisinikin pirun hieno ottelusarja. HIFK sytyttää aina, ei siitä vain pääse mihinkään.

JYPin hyökkäys vastaan HIFK:n maalivahdit? Siinä nähdäkseni joukkueiden vahvimmat osa-alueet. Jos JYP johonkin kaatuu, niin maalivahtipeli voi ikävä kyllä olla se syy.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässähän voi käydä jopa niin, että hifk:n pelit loppuvat ennen Jokereita tällä kaudella.

JYP voitti maailman toiseksi kovimman kiekkoliigan niin ei kai punaisilla ole sitten minkään maan mahdollisuutta voittaa paras seitsemästä sarjaa.
 

veskula

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Die Nationalmannschaft
Kerkesin jo huolestua missä ketju viipyy sarjalle, kiitos avauksesta. Pitäisikö jo kehittää sarjalle joku sopiva hashtag Twitteriä varten? Toivotaan että on levyt kutosella sekä kentällä että keskusteluissa. Valtraan paripyöriä taakse ja eteen, eiköhän se sillä sarja hoideta.
 
Get Lost - Support SAR

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
1923 (1897), TML & VGK + suomalaiset
Eipä lisättävää tähän hurrikaanisydämen Twitter päivitykseen!

Ajetaan valtralla
Ajetaan valtralla
Keulitaan
Keulitaan
Me ollaan juntit böndeltä
Juntit böndeltä
JiiYyPee
JiiYyPee
Oooooo hei hei
hei hei hei!
#Hurrikaanikevät ️
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Tästä tulee mahtava sarja, odotan hyvää pöhinää. Otetaan löysät alkuun pois, avoimia kysymyksiä:

  • Miten HIFK:n puolustus pysyy JyPin ykkösäijien perässä?
  • Haluaako Pude näyttää vanhalle kotiyleisölle mistä kana pissii?
  • Kuinka ylivoimainen on HIFK:n maalivahtipeli?
  • Paloiko Sinuhelta nalli kun näki miten hyvin painostus kannatti?
  • Jos Jerry jää Joen alle, napsahtaako Hopeanuolelta otsasuoni?
  • Tarvitaanko vektorigrafiikkaa tai varjohidastuksia?
Hyvää kevään alkua Jyväskylään!
 
Viimeksi muokattu:
"Nyt tuli Pesoselle noutaja, ja lujaa hei *****" - Ismo Lehkonen, 30.11.2000

Hedonist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Yksi on varmaa, tämän sarjan aikana puhutaan Wallinheimosta.

Mielenkiintoinen ja uskoakseni tasokas sarja on tulossa. Kuten jo tuossa edellä todettiin, maalivahdit on selvä Jypin akilleenkantapää. Hyökkäyksen terävä kärki on poikkeuksellisen monihaarainen. Siinä on Hifkille haastetta.

Odotan innolla, mikä on Heiskasen taso kovissa peleissä.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hyvä sarja siinäkin mielessä, että JYPissä kaksi pelaajaa, joiden onnistumista varmaan myös vastustaja seuraa. Suomela ja Puustinen.. Ehkä Puustinen ei enää mitään ylisuuria tunteita herätä Nordiksella, mutta Suomelan onnistumiset nostattaa varmaan mukavan ristiriitaisia tunteita. :-)
 
Muut hehkuttivat Kurkista..

chubster

Jäsen
HIFK, jes. JYP-HIFK pelit on aina ollu hyvää viihdettä! Kaks hyvää ja kovaa pelaavaa joukkuetta vastakkain, pakko nauttia! Loistavaa. Nähdään sarja, jossa ei joka tönäisystä olla turvallaan katse tuomarissa esim. a’la Kuopio!

HIFK vie lähtökohtaisesti maalivahdeissa 100-0, loput viekin sitten JYP (vahvoilla värilaiseills tietty)!

Ei muutakun toivottavati saadaan hyvä, kunnioittava pärinä tännekin, jossa ei tarvitse verbaalisia ylilyöntejä kuitenkaan pelätä!

JYP vie sarjan näytöstyyliin 4-0, maalierolla 18-6 ja Yonkman alistaa Finleytä pelkällä puhalluksella (kuten ennenkin). Helppoo...
 
28.3.2018 JYP-HIFK PO game 5
5-0->6-2->6-7 je.
"Pelissä sattu ja tapahtu kaikennäköistä" - Marko Virtanen

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, "Respect all, fear none", Stars, Pool
Tässähän voi käydä jopa niin, että hifk:n pelit loppuvat ennen Jokereita tällä kaudella.
Ei ehkä kannata pidätellä henkeä tuota odotellessa, vaikka toki ymmärrän että teillä on kiima käsinkosketeltavissa pudotettuanne HC Sotsin (perustettu 2014).
 
"Nyt tuli Pesoselle noutaja, ja lujaa hei *****" - Ismo Lehkonen, 30.11.2000

Hexa

Jäsen
Me halutaan olla Böndeltä
Halutaan olla Juntteja
Ollaan siitä Ylpeitä
Kannatetaan JYPiä
Tunnustetaan väriä

Ajetaan me Valtralla
Vaikka vähän keulimmekin
Mennään silti Nordikselle
Sieltä voitto haetaan
Sitten kotiin palataan
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Elämäntapa-negailijat
Kuten todettu, kova sarja tulossa ja kahdesta hyvästä joukkueesta jatkoon tulee menemään JYP.
 
Junamatka Turkuun ihana ois. 1.11.2019

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pönden Juntit vs Stadin Kingit. Etukäteen todella mielenkiintoinen ja ehkäpä myös kuuma sarja. HIFK varmasti vetää ainakin yleisöä Jyväskylässä. Siellä on näemmä Finleykin kaivettu kokoonpanoon, ja saattaahan Big Joelle olla käyttöäkin stadilaisten aloitettua sarja parilla tappiolla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Mukavaa. Oma mestarisuosikkini (kahdesta) ja oma jengi vastakkain. Upea sarja varmaan tuloillaan, josta ei vinku-iineksien tviittejä taida puuttua. Molemmat jengit pelaavat vielä sitä oikeaa kiekkoa, eli saatanasti kohti maalia, kovaa ja täysillä. Taklauksiakaan ei säästellä ja laidat tulevat ryskymään.

Kaikille lienee selvää, ettei HIFK:lla kauheasti saumaa tässä sarjassa ole. Itse ajattelen niin, että JYPin ainoa heikkous ja vastaavasti HIFK:n ainoa suhteellinen vahvuus on maalilla. HIFK:lla on laittaa maalin tukkeeksi Liigan parasta, josta Lankinen aloittanee. Lähden unien maille toivoen totisesti, että Olkinuora sarjassa sulaa. Tai mikä vidun vastaava vuohi siellä JYPin maalilla sitten hortoileekaan.

Onnea vastustajalle etukäteen ja toivotaan fyysistä peliä.
 
Tässä ei saa referoida vastuullisen valtamedian Helsingin Sanomien pääkirjoitustoimittaja Teija Sutisen kuolemattomia ajatuksia, koska joku vajaaälyinen vuoteenkastelija niistä saattaisi mielensä pahoittaa.

RaakaSamppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän JYP ja Blaugrana
Kyllä! Mahtavaa että tämä pari toteutui jo ensimmäisellä kunnon kierroksella! Kolmen edellisen kauden puolivälierävastustajat (Blues, SaiPa ja HPK) olivatkin jokseenkin hmv-joukkueita, joista voitto naarattiin helpolla, viimeistä lukuunottamatta, niin mahtavaa saada pääkaupungin kollit vastaan.

Odotan ennen kaikkea vahvaa vääntämistä kummaltakin puolelta niin kentällä kuin täälläkin. Lopulta pelit ja jatkopaikka päätyvät JYPille voitoin 4-2, joista vika Stadissa murskavoitolla. Näin veikkaan.

Alkais jo!
 
2009 & 2012 ------ Liigan ainoa CHL-mestari s. 2018.

"Se mikä ei tapa, niin siihen ei kyl kuole."

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Todella tasainen sarja ennakkoon. Moni(ei tästä ketjusta päätelty) tuntuu pitävän Jypiä suurena ennakkosuosikkina, mutta en mä oikein näe perusteita moiselle. HIFK:lla minusta etu maalivahtien ja puolustuksen osalta, Jypillä vahva keskikaista(vaikka Lahti puuttuu), ja laidalla tasaista. Valmennuskin mennee aika tasoihin. Runkosarjassakin samoille pisteille samanmoisella maalierolla.

Itse uskon, että Finley ei paljon edes pelaa, riippuu varmasti sarjan tapahtumistakin, mutta katsomosta aloittanee. Herkullinen sarja tulossa, etukäteen tasaisin puolivälierä.
 

Eduuz21

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Winnipeg Jets
Nyt pitäis olla ainakin tunnetta pelissä ja kaikki ainekset yhdelle kiekkokevään viihdyttävimmistä sarjoista! Molemmat joukkueet saa tiukan haasteen heti alkuun.
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Semmosta, mukavaa että juuri HIFK kohdataan. Herättää mukavasti tunteita, mutta ei ketuta hävitä niin paljon kuin KalPaa vastaan. Lisäksi JYPin pelit ovat menneet tällä kaudella hyvin HIFKiä vastaan, lukuunottamatta 3. kokoonpanon höntsää.

Se kumpi jatkoon menee, ei varmasti mene helpolla. Jos joku kevyt ennakkosuosikki sanotaan, on se JYP mielestäni. Lyhyesti: maalivahdit menevät HIFKille jopa selkeästi, puolustajat on kinkkisempi nyt kun Newton tuli JYPiin, hyökkääjät menevät JYPille jopa selkeästi. Valmentajia en lähde vertaamaan, koska se on mahdoton tehtävä, mutta kumpikaan ei ole ns. tulokas näissä peleissä.

Luonnollisesti poffeissa tulee olemaan suuressa roolissa erikoistilanteet, niistä pienet tilastot:

YV
JYP 23.96%
HIFK 21.76%

AV
JYP 80.79%
HIFK 81.37%

Nämä näin äkkiseltään, ainoa tosiasia on kuitenkin se, että prkle ku ei jaksais oottaa.
 
- Jyppi on siinä mielessä hyvä vastustaja, että niiden pelaajat ei kaadu kulmissa ihan tuosta vaan. Siellä saa kamppailla ihan oikeasti, eikä tarvitse pelätä helppoja jäähyjä. Ne pysyy pystyssä ne kundit ja se on hyvä tieto etukäteen, Toni Söderholm.

Epic Perrin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NHL
Sarja menee Jyväskylään koska centterit. IFKn paras Malinen(32) häviää JYPin 3.parhaalle Hytöselle(36) selvästi, kaikessa. Ja näitten edessä Immonen(50)&Suomela(60) pistettä. Wallinheimo hoiti hienosti homman, muistakaa äänestää.

Laiturit ja pakit aika tasan, veskoissa pien edge kissoille
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Mielenkiinnolla ootan tätä sarjaa. Viimekausina nimenomaan IFK-matsit on olleet liigajäillä niitä mielenkiintoisemmasta päästä olevia. Ja uskoisin että tämäkin sarja tarjoaa tilanteita joissa maaleja ei säästellä, pleksit rytisee ja mustelmia tulee.

Uskoisin et 6 peliä nähdään vähintään tätä spektaakkelia.
 
No mistään kauneuskilpailustahan täs ei ole kyse, mutta elämässä on niin että saa helpommin uuden muijan kun kunnon kaverin! - Simo "Sörsselssön" Salminen kiteyttää elämän tosiasiat Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle - elokuvassa
CAN - FIN 55:54 1-3 Pesonen (Tyrväinen, Hakanpää)

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Mukavaa. Oma mestarisuosikkini (kahdesta) ja oma jengi vastakkain. Upea sarja varmaan tuloillaan, josta ei vinku-iineksien tviittejä taida puuttua. Molemmat jengit pelaavat vielä sitä oikeaa kiekkoa, eli saatanasti kohti maalia, kovaa ja täysillä. Taklauksiakaan ei säästellä ja laidat tulevat ryskymään.

Kaikille lienee selvää, ettei HIFK:lla kauheasti saumaa tässä sarjassa ole. Itse ajattelen niin, että JYPin ainoa heikkous ja vastaavasti HIFK:n ainoa suhteellinen vahvuus on maalilla. HIFK:lla on laittaa maalin tukkeeksi Liigan parasta, josta Lankinen aloittanee. Lähden unien maille toivoen totisesti, että Olkinuora sarjassa sulaa. Tai mikä vidun vastaava vuohi siellä JYPin maalilla sitten hortoileekaan.

Onnea vastustajalle etukäteen ja toivotaan fyysistä peliä.
Samanlaisilla fiiliksillä. Avaimet tolppien välissä: mikäli Lankinen seisoo päällään ja Olkinuora jatkaa sekoiluaan, niin mahikset on. Muuten saattaa olla ohi jopa neljässä: etenkin keskikaistalla annetaan turhaan tasoitusta. Siihen päälle vielä Raskin kakku (?) ja aika ohkaisella matskulla haastetaan.
 
"Spora kaulaan ja skragalla Nordikselle"

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Liverpool. Tool —— hämyt
Stadin ainoa lätkäjengi lähtee jokaiseen ottelusarjaan haastajana. Vastus on ekasta sarjasta lähtien kova. On pelaajayhdistyksen pomoa ja lääkäriä vihollisen penkin takana, lopputtoman pitkiä bussimatkoja ja teikä-tamburiinejä meuhaamassa. Mutta meillä on juhlavuosi ja mehän juhlitaan. 120 vuotta sitten kun meillä jo vedettiin alkulämpöjä, kierteli shemeikat Jylppykylässä naisia naurattamassa. On oikeus ja kohtuus, että Mersut vie, traktorit inisee; kaupunki voittaa, kylät häviää. 1- 4 on tähtiin kirjoitettu.
 
YLE uutiset 06.06.2020: Muisti on kuin pilvet jotka tulevat ja menevät ja muuttuvat, kuten unet, jotka ovat totta.

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ainakin lätkä ja oma pumppu voittaa tässä. Rautakorpi on aikamoinen Welho, mutta peli yhtä mielenkiintoista kun keväiset koiranjätökset, eli
Mukavaa. Oma mestarisuosikkini (kahdesta) ja oma jengi vastakkain. Upea sarja varmaan tuloillaan, josta ei vinku-iineksien tviittejä taida puuttua. Molemmat jengit pelaavat vielä sitä oikeaa kiekkoa, eli saatanasti kohti maalia, kovaa ja täysillä. Taklauksiakaan ei säästellä ja laidat tulevat ryskymään.

Kaikille lienee selvää, ettei HIFK:lla kauheasti saumaa tässä sarjassa ole. Itse ajattelen niin, että JYPin ainoa heikkous ja vastaavasti HIFK:n ainoa suhteellinen vahvuus on maalilla. HIFK:lla on laittaa maalin tukkeeksi Liigan parasta, josta Lankinen aloittanee. Lähden unien maille toivoen totisesti, että Olkinuora sarjassa sulaa. Tai mikä vidun vastaava vuohi siellä JYPin maalilla sitten hortoileekaan.

Onnea vastustajalle etukäteen ja toivotaan fyysistä peliä.
Moraalinen finaali siis alkaa? :)

Mä lähden siitä ajatuksesta, että kyllä tää sarja lopulta Stadiin hoidetaan, mutta hyvin vaikeaa tulee olemaan...
 
7-6, 106-105, 3-0

Hexa

Jäsen
Tasainen sarja varmasti tulossa. JYPiä pidetään näköjään selvästi ennakkosuosikkina, mutta pudotuspelit on aina oma maailmansa ja usein pienet asiat voivat ratkaista. Molemmilla joukkueilla on paljon pudotuspeleihin sopivia pelaajia ja pelityylit muistuttavat pitkälti toisiaan. Lisäksi kummankin joukkueen peli on varmasti kuosissa kun sarja alkaa. JYPillä oli onnistunut kenraaliharjoitus KooKoota vastaan, vaikka se ei tietysti mikään mittari ollutkaan erinäisistä syistä johtuen. Todella mielenkiintoinen ja sytyttävä sarja siis tulossa, oikea lätkäfanin unelma, josta parempi joukkue menköön jatkoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy