Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Playoffs 2017 pronssiottelu: TUTO Hockey – Espoo United

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Physical Edge, 11.04.2017 klo 11.26.

 1. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Tällainen ottelu on kalenteriin merkitty. Peli on siis pelattava ja ketju avattava.

  Luulisi EU:ta kiinnostavan mahdollisuus saada uuden seuran ensimmäinen mitali. Jaksaakohan TUTOa kiinnostaa kovan Vantaa-sarjan jälkeen? Joukkuetta tai katsojia?

  Kiekko-Espoo ja Blues hävisivät liigassa kaikki pronssipelit. Nyt olisi hyvä hetki muuttaa historiaa.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Uskoakseni TUTO on pyrkinyt lisäämään puhtia tähän peliin Pulliaisen jäähyväispelinä. Kolmostiloja TUTO on lähivuosina ottanut, mutta nyt taitaa jo niistä olla pari kautta. En tiedä kummalla on vaikeampaa tähän peliin lähteä. TUTO koki kohtalaisen pettymyksen ja siitä nouseminen voi olla kovempi kuin EU:n vastaava. Liput tuohon otteluun on aika kovat, joten jos sinne porukkaa saadaan niin myös heille toivoisi Pulliaisen lisäksi pelattavan. Tällaisena etäkannattajana tyydyn Fanseat lähetykseen. Kyllä tuossa pyydettiin huomenna liigapeliä katsomaan, mutta ei käy minulle. TUTO aina etulyöntiasemassa.
   
 3. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Koskas tämä peli on?
   
 4. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Keskiviikkona 12.4. klo 18.30 Marli Areenalla.
   
 5. Oadie Jäsen

  Suhteellisen turha ottelu, mutta pitää nyt käydä Pulliaisen jäähyväiset kurkkaamassa. Lippujen hinnoista, yleisestä kiinnostuksesta pronssiottelua kohtaan ja Interin pelin päällekkyydestä johtuen hallilla lienee harmittavan hiljaista. Toivottavasti menee edes tonni rikki. Maailma ei kaadu vaikka TUTO ottelun häviäisikin, mutta ainahan sitä oman joukkueen voittoa toivotaan.
   
 6. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Pelin rahallinen panos on 5 000e, kun voittaja saa 10 000 ja häviäjä 5 000. Kyllä varmaan ainakin TUTO tuon isomman summan mielellään ottaisi. Ilman muuta hallille, vilkuttamaan Pulliaiselle haikeat heipat.
   
 7. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Näyttää siltä, että molemmat lähtevät peliin ihan hyvillä kokoonpanoilla. Rinne näköjään TUTO:n maalilla. Saikohan Kaarlehto pelikieltoa edellisestä pelistä? Toisesta maalivaahdista ei mainintaa ainakaan Mestiksen sivuilla ole. Pohjanoksa varmaan kuitenkin ottaa sen paikan. Toivotaan vauhdikasta ja värikästä peliä, jossa tapahtumia riittää. Siihen on kausi hyvä lopettaa.