Pittsburgh Penguins (5.) – Montréal Canadiens (12.), Itäisen konferenssin Qualifying Round

  • 12 073
  • 63

ZZZamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
”HYVÄ.” (Pääomistaja Kurri)
Correct me if I’m wrong, mutta Jesperi Kotkaniemestä tuli Canadiensin kaikkien aikojen eniten maaleja elokuussa tehnyt pelaaja!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Price on hurjassa vireessä, mutta uskoisin myös Pens-pelaajien viimeistelyssä olevan vielä rutkasti parantamisen varaa. Tätä menoa on kuitenkin nähdäkseni ihan fifty-fifty ryöstääkö Price sarjan Montrealille vai ei. Aika hyvin kaikki pelistä jo sanottukin aiemmissa viesteissä joten turha tässä ruveta mitään pitkää viestiä raapustamaan. Todetaan vain, että Pensin ylivoimasta puuttuu rightin kätisyyden omaava huippupelaaja ja ihmettelen ettei Hörnqvistiä oteta tuohon ykkösylivoimaan hämmentämään Pricen eteen.

Sivuhuomiona, että Pens katkaisi seitsemän pelin tappioputken playoffeissa.
 

ZZZamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
”HYVÄ.” (Pääomistaja Kurri)
Price on hurjassa vireessä, mutta uskoisin myös Pens-pelaajien viimeistelyssä olevan vielä rutkasti parantamisen varaa. Tätä menoa on kuitenkin nähdäkseni ihan fifty-fifty ryöstääkö Price sarjan Montrealille vai ei. Aika hyvin kaikki pelistä jo sanottukin aiemmissa viesteissä joten turha tässä ruveta mitään pitkää viestiä raapustamaan. Todetaan vain, että Pensin ylivoimasta puuttuu rightin kätisyyden omaava huippupelaaja ja ihmettelen ettei Hörnqvistiä oteta tuohon ykkösylivoimaan hämmentämään Pricen eteen.

Sivuhuomiona, että Pens katkaisi seitsemän pelin tappioputken playoffeissa.

Matsin missanneena ja pelkän koosteen katsoneena rohkenen sen verran sanoa, että oli niitä laatupaikkoja vissiin Habsillakin. Pingviinien paikat torppasi Price, mutta Habsin hyökkäyspää tyri omansa ihan itse.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Todetaan vain, että Pensin ylivoimasta puuttuu rightin kätisyyden omaava huippupelaaja ja ihmettelen ettei Hörnqvistiä oteta tuohon ykkösylivoimaan hämmentämään Pricen eteen.

Siellähän tuo Hörnqvist hääri viime ottelussa eli oli kyllä nostettu avausottelun jälkeen ykkösylivoimaan. Ei tuottanut kuitenkaan sen enempää tehoja kuitenkaan, ainakaan välittömästi. Hörnqvist on kuitenkin edelleen vahva maalinedustajapelaaja ja ainainen päänvaiva vastustajan veskareille eli voi hyvinkin jatkossakin pitää tuon paikan, mutta jotenkin kauden aikaan pidin kyllä Rustin pelistä ykkösylivoimassa ja näkisin hänetkin siellä. Se on vaan siellä tilaa vain toiselle noista kun ei voi viidellä hyökkääjälläkään kuitenkaan alkaa pelaamaan, ellei sitten Crosbyn ja Malkinin ympärille jälleen ala omia koostumuksia kasaamaan mutta eiväthän ne ole koskaat aiemminkaan sitä yrittäessä toimineet ja kärkipelaajat on hyvä pitää tyytyväisinä ja varmasti haluavat kumpikin pelata yhdessä ylivoimalla. Rust toimisi siinä ykkösylivoimalla vaikka kiekonylöstuojana kun pystyy kyllä nopeudellaan kuljettamaan yksinänsä kiekon ylös kun vastustaja keskittyy Crosbyyn ja Malkiniin. Sitten neliön keskellä Rust on vaarallinen laukauksensa kanssa, vähän samaan malliin kuin Oshie tuolla pahimmassa vihollisessa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Siellähän tuo Hörnqvist hääri viime ottelussa eli oli kyllä nostettu avausottelun jälkeen ykkösylivoimaan.

Meni ohi. Ehkä sen takia kun ensimmäisen ylivoiman jälkeen tuo oli taas totutun paskaa.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Noh, ei riittänyt kahden maalin johto penguinsille. Maaleja tuli ylivoimalla yllättäen. Montrealin jalka liikkuu paremmin, ja energiaa penguins lauma kaipaa. Vaikka Sheary pari syöttöä saalisti viime pelissä, niin siltikin mielestäni ykkösen laita on aivan väärä paikka hänelle. Yhden varmahkon paikankin sössi peri synnillään, kompuroimalla omiin jalkoihin.
Petryltä nätti veto maskin kautta keksipurkkiin, mutta kyllä Murrayn piikkiin lasken tuon maalin silti. Pikkuisen yli pelasi tolpan.

Ajattelin, että jos tässä pelissä penguins saa vaihteen tupaan ja runnoo väkisin tasoihin, niin ehkä toiveita on pitkästä kaudesta, mutta kunnon kiri jäi piippuun.
Noh, peli kerrallaan, ei mennä asioiden edelle jne. Mutta merkit on ilmassa yhä voimakkaampina.

Sarja montrealille 2-1.
Nyt tarvisi Jursinovin "jalat jalat" , ja sen jälkeen kun vauhti ja yritys on tapissa, alkaa supertähtien superominaisuudet tulemaan esille. Niin kauan kun ei ole riittävästi energiaa ja yritystä, niin ei nuo erot niin suuria ole. Joka irtopalaan pitää mennä täysillä ja antaa prässiä toivottomissakin tilanteissa.

Montralinkaan peli ei nyt mitään ilotulitusta ollut, mutta jokseenkin kokonaisuutena ehjempää ja työteliäämpää, sekä Price on varma ukko. Melkein uskon, ettei kolmeakaan maalia tulla montaa kertaa pricen selän taakse tekemään näissä pleijareis (joiksi karsintapelitkin lasken).

Kolmannen erän vikalla kympillä pisti silmään tilanne, jossa yksikään 3:sta pebguins hyökkääjästä ei vaivautunut hakemaan alhaalta, saati sitten porrastetusti 2-1 haku tai mitä tuolla ikinä onkaan. Edelleen liian pitkää syöttöä seisoville ukoille, ei hyvä kaava! 2016 mestaruus kaudella haettiin toki pitkää avausta, mutta silloin siellä oli koko kaistan leveydellä painamassa ukkoa peesiin! Nyt haetaan pitkää avausta, muttei kunnon vauhtiin. Pelin rakenne on tipotiessään Penguinsiltä
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Canadiens otti kolmannesta ottelusta voiton 4-3 lukemin ja nyt perjantaina kapteenin syntymäpäivänä Penguins on sitten selkä seinää vasten.

Canadiens oli tällä kertaa ottelun alussa heti se hallitseva osapuoli ('kotiyleisön tuen siivittelemänä') ja otti siellä ansaitun 1-0 johdon ensimmäisen viitosen aikana. Penguinsin valmennusjohdolta aika käsittämätön haasto siihen maaliin ja antoi sitten lopulta osviittaa joukkuetta pelissä vaivanneelle kurittomuudelle kun vastustajalle lopulta kertyi viisi ylivoimamahdollisuutta ottelussa. Penguins puolestaan pääsi omalla ylivoimallaan peliin mukaan ja kun Canadiens siinä päällekkäin otti kaksi jäähyä, iski Penguins niiden aikana kahdesti ja otti johtoaseman käsiinsä. Siinä on kuvaa siitä kuinka tärkeää toimiva ja tehokas ylivoimapeli voi olla, käänsi momentumin Penguinsille, mutta ei sitä sitten pystytty hyödyttämään lopulta. Bluegerin kenttä lisäsi toisessa erässä vielä johdon kahteen maaliin ja siinä olisi sitten pitänyt pistää luukut kiinni, mutta tosiaan kurittomuudella Canadiensilla mahdollisuus nousta peliin mukaan. Eivät ylivoimalla osuneet mutta kahdesti nopeasti niiden päätteeksi ja peli tasoissa, ja siitä sitten kolmanteen erään tasatilanteessa. Siellä Canadiens iski sitten ainoan maalin, jälleen heti nopeasti Penguinsin tapettua alivoiman, eli vaikka nuo kolme eivät ylivoimamaaleja olleetkaan, menevät ne kuitenkin Penguinsin kurittomuuden ja jäähyilyn piikkiin.

Guentzelilla oli siinä 3-1 tilanteessa huippupaikka johdon lisäämiseen alivoiman viime sekunneilla Crosbyn tarjoilusta, siitä maali ja peli olisi kenties ollut ohitse. Nyt sen sijaan Price hoiteli sen ja Canadiens nopeahkosti sen jälkeen nousi tasoihin. Ei ollut Guentzelin päivä tänään, laadukkaita paikkoja oli vähintään puolen tusinaa mutta Price veti joka kerta pidemmän korren.

Canadiens oli ottelussa parempi joukkue ja sai ansaitun voiton, mutta kyllähän Penguinsin oli tämä pystynyt hoidella noiden ylivoimaonnistumisten ja 3-1 johdon jälkeen. Siinä sitten vastustaja päästettiin tasoihin ja oltiin tilanteessa että Price pitäisi neljästi ohittaa samaan otteluun. Ei ole ihan helppo tehtävä joten 3-1 tilanteessa olisi vaan pitänyt pelata kurinalaisesti, peruuttelematta ja kiekkoa halliten minuutteja kokemuksella pois. No ei tehty niin ja nyt sitten ollaan tappion päässä aikaisesta kauden päättymisestä. Kaksi voittoa pitäisi tästä jollain keinolla vaan nyt lähteä hakemaan tälle viikolle.

Eipä Murray vakuuttanut noissa Canadiensin kolmannessa ja neljännessä maalissa eli ei voi sinne antaa puhtaita papereita.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllä Pittsburgh on vain paska ei siitä mihinkään pääse. Jos Montrealin kanssa on noin vaikeaa niin ei tuolla joukkueella ole vain yksinkertaisesti mitään jakoa oikeasti hyviä joukkueita vastaan. Pari peliä Pens hallitsi, mutta nyt ote siirtyi Habsille ja kun siellä on punapaidoilla yksinkertaisesti selvästi parempi maalivahtikin tolppien välissä niin kyllä tämä sarja oli tässä eikä se kyllä yhtään haittaa kun joukkue näyttää haluttomalta ja umpisurkealta.
 

mr hat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo-Veikot
Kyllähän tää tällä hetkellä hymyilyttää, mutta jos Montreal tästä jatkoon menee niin selvää on että a) siellä käydään vain ottamassa turpaan 4-0 joltain Tampalta, b) Alexis Lafrenieren seuraava osoite on Pittsburgh. Ei nauratakaan enää ihan yhtä lailla sitten.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: PJPT

PJPT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, SaPKo & Latvija
Kun Teodors Blugers iski uransa ensimmäisen maalin pudotuspeleissä, niin tämä poika oli valmis lähtemään takaisin nukkumaan. Onneksi annoin Montrealille armonaikaa vielä erän loppuun, koska tehokkuutta alkoi löytymään vähän paremmin ja lopulta tilille napsahti suht ansaittu voitto maalin erolla! Habsillä on ikävän kapea materiaali kun pakkaa tyhjennettiin ymmärrettävästi siirtorajalla kun playoff-haaveet olivat jo menneet. Nyt on pakko peluuttaa samoja kavereita illasta toiseen. Hyökkäykseen voisi toki kokeilla välillä Hudonia tai Poehlingiä, mutta pakistossa ei oikein ole vaihtoehtoja.

Pitää muistaa että tämä sarja voisi olla jo ihan hyvin ohi ilman sitä surullista kenttämestarin erikoista joka ratkaisi toisen pelin. Penguinsin voittomaalia ei olisi koskaan syntynyt jos kiekko ei olisi ottanut paskamaista virhepomppua lasista. Jos kiekko olisi käyttäytynyt normaalisti, niin maalipaikka olisi syntynyt Montrealille Pensin tuhoisan vastaiskun sijaan. Pittsburgh oli kuitenkin parempi tuossa tokassa pelissä, joten ansaitsivat kyllä voittonsa. Jatkoajalla olisi voinut silti tapahtua ihan mitä tahansa, joten harmillinen paskapomppu näin Habs-lasien takaa katsottuna..

Sarja on siis yhä pahasti kesken. Jotta Montreal voisi tiputtaa Penguinsin muutenkin kuin Pricen selässä ratsastaen, niin voisi toivoa että ylivoima lähtisi kulkemaan. Viime matsissa tuli sentään pari maalia pakkopelin jälkimainingeissa, mutta ei se vieläkään ole kaunista. Drouin ja Tatar ovat olleet juuri niin huonoja kun tuon tyyppisiltä taiteilijoilta voi odottaa kevään peleissä. Varsinkin heidän pitäisi saada jotain aikaan ylivoimalla, joskin Tatar osaa kyllä uida salakavalasti paikkoihin, kunhan vain upottaisi niitä vähän enemmän. Suzuki ja Kotkaniemi ovat toisaalta olleet yllättävän hyviä, heidän "ei pitäisi" pärjätä näissä peleissä vielä tällä tai seuraavallakaan kaudella. Puolustuksen kolmas pari on aika iso ongelma, joskaan ei Pensinkään pakisto ole mitenkään maaginen. Scandellan myynti oli tosin ihan ymmärrettävää kun hintakin oli kohdallaan ja Folinilla taitaa olla jotain vammaa, joten Xavier Oullettia on pakko peluuttaa vaikka homma ei sujukaan.


Mielenkiintoista nähdä miten pitkään Montrealin 3 hyvää pakkia jaksaa pelata isoja minuutteja. Seinä tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin kun alempia pakkeja ei voi juurikaan peluuttaa. Toisaalta nyt saa nauraa taas entistä enemmän niille yllättävän äänekkäille ihmisille, jotka pitivät Bergeviniä idioottina kun hän vaihtoi sirkusheppa-Subbanin Kapteeni-Weberiin. Merkit olivat jo silloin nähtävissä, mut se on entistä selvempää ettei Subban tule koskaan pärjäämään NHL-joukkueen ykköspakkina, eikä Montreal olisikaan pärjännyt edes vähää alusta Pensiä vastaan hänen kanssaan. Nashville menetti toisaalta mestaruuden kun Kapteeni ei ollut suojelemassa Rinnettä finaaleissa ja nyt heikohko Habs saattaa pudottaa saman Pittsburghin tämän miehen johdolla!
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Vaikka Sheary pari syöttöä saalisti viime pelissä, niin siltikin mielestäni ykkösen laita on aivan väärä paikka hänelle. Yhden varmahkon paikankin sössi peri synnillään, kompuroimalla omiin jalkoihin.
Eihän tuossa ollut mistään kompuroinnista kyse. Ei vaan ulottuvuus riittänyt. Ei kenenkään vika. Vastustaja sysää Yelenan ja Cindyn aivan yöhön ja Sheary saa sukkasaippuasta jokaisella foorumilla. Mielenkiintoinen ilmiö.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Drouin ja Tatar ovat olleet juuri niin huonoja kun tuon tyyppisiltä taiteilijoilta voi odottaa kevään peleissä. Varsinkin heidän pitäisi saada jotain aikaan ylivoimalla, joskin Tatar osaa kyllä uida salakavalasti paikkoihin, kunhan vain upottaisi niitä vähän enemmän. Suzuki ja Kotkaniemi ovat toisaalta olleet yllättävän hyviä, heidän "ei pitäisi" pärjätä näissä peleissä vielä tällä tai seuraavallakaan kaudella.
Domin voinee sujuvasti lisätä listaan, jos nyt ei ole isoja minuutteja kerännytkään, mutta neloskentän komennus näyttää vieneen puolet innosta sekä hyvässä että pahassa. Hieno kyllä nähdä, miten muu nuorisokaarti Lehkonen mukaan lukien on pärjännyt puolitosipeleissä! Toivottavasti tämä porukka Poehlingilla, Evansilla, Caufieldillä ja muutamalla muulla tekee kalliit drouinit ja muut druidit lähitulevaisuudessa tarpeettomiksi.

Puolustuksen kolmas pari on aika iso ongelma, joskaan ei Pensinkään pakisto ole mitenkään maaginen. Scandellan myynti oli tosin ihan ymmärrettävää kun hintakin oli kohdallaan ja Folinilla taitaa olla jotain vammaa, joten Xavier Oullettia on pakko peluuttaa vaikka homma ei sujukaan.

Sitä olen ihmetellyt, että rosterista löytyy myös Fleury ja harjoituksissa tiemmä vakuuttavasti paluuta tehnyt Juulsen, mutta niin vaan katastrofipari Mete-Ouellet on illasta toiseen kokoonpanossa. Metestä on tulossa hyvää vauhtia toinen inhokkini Drouinin rinnalle. Tämän suoritus Blugersin maalissa kelvannee hyväksi esimerkiksi ja kun hyökkäyspäähänkään ei ole syntynyt mitään milloinkaan, niin ihmetellä pitää, miksi kaveri roikkuu kokoonpanossa illasta toiseen.

Mielenkiintoista nähdä miten pitkään Montrealin 3 hyvää pakkia jaksaa pelata isoja minuutteja. Seinä tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin kun alempia pakkeja ei voi juurikaan peluuttaa. Toisaalta nyt saa nauraa taas entistä enemmän niille yllättävän äänekkäille ihmisille, jotka pitivät Bergeviniä idioottina kun hän vaihtoi sirkusheppa-Subbanin Kapteeni-Weberiin. Merkit olivat jo silloin nähtävissä, mut se on entistä selvempää ettei Subban tule koskaan pärjäämään NHL-joukkueen ykköspakkina, eikä Montreal olisikaan pärjännyt edes vähää alusta Pensiä vastaan hänen kanssaan. Nashville menetti toisaalta mestaruuden kun Kapteeni ei ollut suojelemassa Rinnettä finaaleissa ja nyt heikohko Habs saattaa pudottaa saman Pittsburghin tämän miehen johdolla!

Täysi mediaklovni Subbanista on sukeutunut. Hashtagilla mamacitamondays voi googlata, mikä tuntuu kiinnostavan enemmän kuin kiekko.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eihän tuossa ollut mistään kompuroinnista kyse. Ei vaan ulottuvuus riittänyt. Ei kenenkään vika. Vastustaja sysää Yelenan ja Cindyn aivan yöhön ja Sheary saa sukkasaippuasta jokaisella foorumilla. Mielenkiintoinen ilmiö.
No ehkä katsoin tilanteen kehnosti, ja todellinen syötön kovuus oli enemmän etc. etc. Mutta ensi vaikutelma pelitilanteessa oli se, että kyllä tuo oli tehtävissä, eikä mistään desperate final dive-tyyppisestä suorituksesta ollut kyse.

En lue muita foorumeja, mutta oma tulkinta kiekkoa ikänsä pelanneena tilanteesta oli se, että olisi pitänyt tehä, vaikka asento oli hankala.

Mutta varmaan hidastuksia katsomalla mielipiteeni muuttuisi, mutta sillä ei niin merkitystä ole, vaan katso illan pakkovoittoon ja g4, let's go pens!
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Onhan tämä erikoinen tilanne. Järki sanoo, että sarja pitäisi hävitä ja ottaa se parempi varausvuoro, kun ollaan muutenkin vahvasti uudelleenrakennusvaiheessa. Vaikka sarja voitettaisiin, niin päätyyn asti meneminen on jopa vähemmän realistista kuin se lottovoitto draftissa. Toisaalta, habsien otteita olisi mukava seurata vielä ainakin yksi sarja tämän jälkeen ja Cindyn ilme/reagointi summerin soidessa hävityn sarjan merkiksi on myös näkemisen arvoinen hetki.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Gazette oli kaivanut mielenkiintoisen tilaston, jota perkasin huvikseni hieman tarkemmin. Habsin tähänastisesta yllätyksestä on ylistetty syystä etenkin Pricea, Petryä ja Weberiä, mutta unsung hero Phillip Danault on jälleen kerran päässyt vähemmällä siunailulla. Danault on kellottanut keskimäärin 20 minuuttia per matsi, eikä syyttä. Pari syöttöä, kärkiminuutit AV:lla ja jonkin verran YV:llä, mutta suurin juttu lienee, että Danault on nöyryyttänyt Crosbya aloitusympyrässä törkeät tunnusmerkit täyttävällä tavalla.

Ensimmäinen matsi meni vielä harjoitellessa, Crosby voitti 19 aloituksesta 10, Danaultin aloitusprosentti 47%. Muut Habsit ottivat yhteensä 16 aloitusta Crosbya vastaan.

Toisessa matsissa alkoi röykytys, Danaultille 9/12 aloitusvoittoa, prosentti 75%. Muille pelaajille yhteensä sama määrä aloituksia Crosbyn kanssa.

Kolmannessa jatkettiin siitä, mihin edellisessä jäätiin. 11/15 kiekko omille, prosentti 73%. Muille jäi enää kaikkiaan kahdeksan aloitusta hoidettavaksi.

Kokonaisuutena Danault - Crosby aloitukset menevät 29 - 17, eli 63% Danaultille. Ei yllättäne ketään, että 27 näistä aloituksista on tapahtunut Canadiensin puolustuspäässä. Aika toimivalta aseelta vaikuttaa etenkin AV-peliin, jos Pens sen haluaa väkipakolla aina Crosbyn vitjalla aloittaa. Mielenkiintoista kyllä, että Malkinia vastaan Danault on kaapinut vähäisistä kahdeksasta aloituksesta vain 25% kotiin. Tänä iltana kotietu Canadiensilla, joka vähentää Pensin mahdollisuutta puuttua asiaan.

Mielenkiintoinen yksityiskohta vielä edellisen matsin lopusta, Chiarot oli viimeiset 4:30 koko ajan jäällä. Weber kävi samasta slotista 12 sekunnin ajan vaihdossa ja Danault n. minuutin verran. Ei varmasti se paras kestävän kehityksen ase kohti playoffeja, mutta minkäs teet ja kertoo aika paljon joukkueen syvyydestä.
 
Viimeksi muokattu:

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Chiarot oli viimeiset 4:30 koko ajan jäällä. Weber kävi samasta slotista 12 sekunnin ajan vaihdossa ja Danault n. minuutin verran. Ei varmasti se paras kestävän kehityksen ase kohti playoffeja, mutta minkäs teet ja kertoo aika paljon joukkueen syvyydestä.
No ei tosiaan kovin ideaalia, mutta tosiaan, minkäs teet. Ouellet saisi ainakin jo laittaa kiertoon. Hämmentävää, että meni jo avausottelussa Fleuryn edelle. Ehdottomasti näkisin mielummin Fleuryn ja Juulsenin vuorottelevan viimeisessä parissa, ihan jo siksi koska näissä kavereissa on tulevaisuutta.

Tuomareista sen verran, että onkohan tuo kabinetin puolelta ohjeistettu, että pienetkin mailaan kompastumiset ja huitomiset vihelletään viihdearvon lisäämiseksi ? Vai onko kyse vaan siitä, että tuomaritkin ovat kesäterässä. Ei olla päästy aivan pudotuspelien edellyttämälle tasolle.
 
Viimeksi muokattu:

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onhan tämä erikoinen tilanne. Järki sanoo, että sarja pitäisi hävitä ja ottaa se parempi varausvuoro, kun ollaan muutenkin vahvasti uudelleenrakennusvaiheessa. Vaikka sarja voitettaisiin, niin päätyyn asti meneminen on jopa vähemmän realistista kuin se lottovoitto draftissa. Toisaalta, habsien otteita olisi mukava seurata vielä ainakin yksi sarja tämän jälkeen ja Cindyn ilme/reagointi summerin soidessa hävityn sarjan merkiksi on myös näkemisen arvoinen hetki.

Disney Crosby on kyllä voittanut niin paljon urallaan, ja muutenkin aika viilipytty sittemmin, mutta sen sijaan harmittaa nähdä Marleaun ilme, että miksei taaskaan nappaa, ja ikää 40 mittarissa :/

Mutta mutta, se on selvää, että Penguinsin pitää katsoa peiliin, sillä jos kahden maalin johto ei riitä habsoa vastaan, niin kyllä mestaruus on Utopiaa
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Onhan tämä erikoinen tilanne. Järki sanoo, että sarja pitäisi hävitä ja ottaa se parempi varausvuoro, kun ollaan muutenkin vahvasti uudelleenrakennusvaiheessa. Vaikka sarja voitettaisiin, niin päätyyn asti meneminen on jopa vähemmän realistista kuin se lottovoitto draftissa. Toisaalta, habsien otteita olisi mukava seurata vielä ainakin yksi sarja tämän jälkeen ja Cindyn ilme/reagointi summerin soidessa hävityn sarjan merkiksi on myös näkemisen arvoinen hetki.
Rauhallisin mielin vaan. Kumpikaan vaihtoehto ei ole huono. Joko 1/8 saumat Lafrenièreen, tai vaihtoehtoisesti jo valmiiksi nuorelle rungolle (Phase 4:n joukkueista keskiarvoltaan kuudenneksi nuorin) tärkeitä kokemuspisteitä tosipeleistä, joukkueelle sitä kautta nostetta ja mahdollisuus tehdä leijujien osalta siirtoja lokakuussa koittavana kesänä.

En pysty toivomaan Pensin voittoa, 2010 oli niin ylimakeaa herkkua, että vieläkin halakedittaa. Kun vaan jaksaisi taas valvoa...
 

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Disney Crosby on kyllä voittanut niin paljon urallaan, ja muutenkin aika viilipytty sittemmin, mutta sen sijaan harmittaa nähdä Marleaun ilme, että miksei taaskaan nappaa, ja ikää 40 mittarissa :/
No onhan Crosbylla sen verran intohimoa jäljellä, että suu käy edelleen itkupotkujen merkeissä jos tärkeä matsi hävitään. Marleau tosiaan surullinen tapaus. Ehdottomasti ansaitsisi nimensä pokaaliin.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
No onhan Crosbylla sen verran intohimoa jäljellä, että suu käy edelleen itkupotkujen merkeissä jos tärkeä matsi hävitään. Marleau tosiaan surullinen tapaus. Ehdottomasti ansaitsisi nimensä pokaaliin.

No varmasti Juu, mutta ei se nyt tunteitaan ihan samalla tavalla enää näytä, mitä nuorena pojuna.

Tosiaan, Marleaulle kenties viimeinen mahis kannuun, ja melko ohuelta näyttää. Jos jotain ihan illan pelistä, nii Murrayn pitää ottaa muutama gameseiveri, vähintään
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tosiaan, Marleaulle kenties viimeinen mahis kannuun, ja melko ohuelta näyttää. Jos jotain ihan illan pelistä, nii Murrayn pitää ottaa muutama gameseiveri, vähintään

Joko on selvinnyt kumpi mokke aloittaa? Jarryn pitäisi ehdottomasti luistella tolppien väliin jos minulta kysytään...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös