Crisby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Lahden Pelicans
Silti kyllähän tässä nyt kenties parempi olisi ollut menettää McCann vaikka ilmaiseksi ja saada muut pidettyä, kuin että menetetään kaksi rosteripelaajaa ja saadaan Hållander sekä seiskakierros.
Juuri tätä vähän ihmettelin. Jos McCannin hinta tosiaan oli noin mitätön niin miksei vaan annettu mennä Seattleen kun nyt menetetään sitten 2 pelaajaa rosterista ilman vastinetta.

Nyt ei muutakun toivomaan että Seattle ottaa jonkun muun kuin Tanevin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Edes Jarry. Voi vittu sentään, että mennään suojaamaan Carter ohi Tanevin tai Matheson ohi Petterssonin. En jaa toimiston ajatuksia tässä ollenkaan.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
En tiedä mikä pelottelu se Rossin twiitti oli DeSmithin ja Friedmanin suojaamisesta, mutta tuo ei onneksi toteutunut. Voisko tossa johto nähdä ettei Pettersson ole sellainen pelaaja joka halutaan pitää. Sopimus ei viime kauden otteilla ole erityisen hyvä ja Joseph saman tyylisenä voi ajaa ohi. Mahtaako olla jotain herrasmies sopimusta Carterin suojaamisessa, eihän siinä muuten oikein järkeä ole. En kyllä tiedä miksi Seattle hänestä kiinnostuisi edes. Mielelläni tuota ensi kaudellakin katselen pens paidassa. Ehkä voi ajatella Tanevin sopimuksen olevan huono miehen hidastuessa kolmekymppisenä vetaraanina, ja tässä siitä on mahdollisuus päästä eroon. Zuckeria ei tulisi ikävä yhtään.
 
915 690 1033 1723 834

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, PittsburghToronto jätti sitten Jared McCannin heti suojaamatta eli heilläkin kikkailua tuon kaupan taustalla, ja selittää sitä ettei parempaakaan vastinetta saatu. Saattaa McCann siten kaupasta huolimatta edelleen päätyä Seattleen. Torontossa strategioidaan ja laskelmoidaan tässä sitten menetysten pienuutta, vei Seattle nyt kenet hyvänsä sieltä pois sitten.

Ottawassa taas odotetusti mutta mielenkiintoisesti suojattin Filip Gustavsson ja Matt Murray jätettiin suojaamatta. Tuskinpa Murrayta tuosta kuitenkaan napataan kun ei pystynyt ensimmäisellä Senators-kaudella nostamaan tasoaan lähellekään parhaita päiviään.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, TsSKA moscow & KHL-jokerit
Edes Jarry. Voi vittu sentään, että mennään suojaamaan Carter ohi Tanevin tai Matheson ohi Petterssonin. En jaa toimiston ajatuksia tässä ollenkaan.
Samaa mieltä, ei mene jakeluun täällä, mutta ei ole eka kerta kun toimiston puuhastelut yllättää. Tai mattheson menee Petterssonin edelle kyllä omissa papruissa, tanevi sen sijaan tärkeä lenkki edelleen, ja carteria tuskin kukaan edes haluaa. Jarry, ei tuon veskarin varaan rakenneta yhtikäs mitään, ja olisin jättänyt suojaamatta. Penguinsin tiivis viisikko puolustus runkosarjassa suurin syy mielestäni, että jarryn statsit oli ok

No,tehkööt mitä tehkööt. Kannua ei tulla nostelemaan, ja pääasia, ettei nyt varausvuoroja kaupata pois. Ja ei viime kausi pettymys ainakaan ollut, pens mielestäni jopa hieman ylisuoritti
 
Pittsburgh Penguins fanbööy since 1992! (panini nhl-sticker collection 93-94 nevöfoget, sniff)

reduxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens ja suomalaiset
Juu hieman yllättäviä valintoja. Haluan uskoa että siellä toimistolla on ollut joku juju mielessä eikä listaa ole heitetty kännissä ja läpällä, joten omia arvauksia (toiveita) näihin yllättäviin suojauksiin ja suojaamatta jättämisiin. Disclaimer: en ole välttämättä asioista tätä mieltä henkilökohtaisesti!

- Carterin suojaukseen uskon että liittyy jonkinlainen herrasmiessopimus treidin yhteydessä, sen tavallaan ymmärtäisi ja hyväksyisi.

- Jarry, lupaava maalivahti jolla voi olla tulevaisuudessa ihan hyväkin vaihtoarvo. Mielestäni pelasi yli oman tasonsa viime runkiksen ja playoffseissa olisi tarvinnut uskottavan kakkosmolarin/tandemin auttamaan ja taisi olla vähän pikkuloukkiakin päällä. Liigan kakkosmaalivahtina olisi eliittiä, ykkösenä liian epävarma ellei ole hyvää kirittäjää (en nyt sitä toivo, mutta rooli MAFin kanssa/opissa voisi toimia).

- Brandon Tanev, olisin itse suojannut 100/100 kertaa, mutta pitkä lappu voi olla tulevaisuudessa raskas. Itse maksaisin vaikka 4,5milj kaudessa, niin tärkeä energiapelaaja kyseessä. Luottaisivatkohan toimistolla siihen, että tuon lapun ansiosta ei tarvitse pelätä että poimitaan? Ja jos lähtee niin saadaan captilaa muutaman vuoden päähän? Kuluttava pelityyli joka kuitenkin voi altistaa jatkossa loukkaantumisille.

- Mike Matheson/Marcus Petterson: Eiköhän organisaatiossa uskota enemmän Mathesoniin kuin Pettersoniin jatkossa puolustajana, pelasi odotuksiin nähden positiivisesti. Tuolla lapulla olisin toki suojannut ennemmin kassillisen kiekkoja, eli en ymmärrä miksi tässä ei tuo Tanevin esimerkki toimi. Ehkä kuitenkin organisaatio näkee 4-6 puolustajana Mathesonin ennemmin kuin Pettersonin?

- Jason Zucker, pelaaja jolta kaikki odottivat enemmän, enkä suuresti yllättyisi jos Seattlessa lähtisi vielä ura nousuun. Ei oikein koskaan päässyt yksittäisiä väläytyksiä enempää loistamaan. Toisaalta ei ehkä työnteko riitä kolmos/nelosketjuihin, joten toivottavasti ura jatkuu paremmassa lennossa Seattlessa.

Jared McCannin treidi ei myöskään itselle aukea, ellei nyt oikeasti olla laskettu cappitilaan jotain uutta sopimusta tai freeagencyä. Oli hyvä kun loukkeja tuli ja pystyi hyvin korvaamaan laitureita tai senttereitä. Toki pidemmällä tähtäimellä ei selkeätä roolia Pensin (ainakin paperilla) hyvään ja lukittuun top6 ei ollut näkyvillä. Olisiko ollut pelaajankin taholta toivetta päästä eteenpäin, toki Toronto nyt menee ojasta allikkoon tässä logiikassa. Jossain CBJssä olisi varmaan vastuu ollut eri luokkaa. Hållander on ehkä joskus alempien ketjujen laituri, mutta eipä nyt mitään capongelmia sentään hankittu (tune JMFJ).

Mielenkiintoista on nähdä että mikäli sieltä hyökkäjä lähtee, että millaiseksi kolmos- ja nelosketjuja muutetaan. Toiveissa olisi jonkinlainen treidiliike maalinteosta jotain ymmärtävälle laiturille, mutta vähän pelolla näitä aina odottaa. Lisäksi vähän fyysisyyttä tuo kokoonpano kaipaisi, mutta siitäkin saa maksaa kovaa hintaa. Prospekteissa ei kyllä paljoa kilpailua ole tulossa, ihan hyviä rotaatioukkoja toki, mutta kyllä sitä secondary scoringia pitäisi kaivaa ennen kaikkea kolmoseen jostain. Juuri joku Joonas Donskoi härmäläisistä sinne tekeen tuhojaan. No saapi nähdä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Twitter lähteiden mukaan se olisi sitten Tanev jonka Seattle poimii.
Kyllähän Tanev olisi hyvä valinta Seattlelta. Yksi sarjan parhaista bottom-6 pelaajista. Tanevin ja McCannin menettäminen samana kesänä kirpaisevat joukkuetta isosti. Kun tässä on taaperrettu viime kaudet ja tähdet vanhenee niin olisi pakko ravistella joukkuetta isosti, jos enää tällä corella meinaa menestyä. Nyt kuitenkin niitä onnistujia viedään pois ja samaan aikaan pidetään kiinni ongelmasopimuksista jne.

Kauppaa McCann halvalla, suojaa Carter ja päästä Tanev ulos laajennusdraftissa. Täysin ala-arvoinen suoritus.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kauppaa McCann halvalla, suojaa Carter ja päästä Tanev ulos laajennusdraftissa. Täysin ala-arvoinen suoritus.
Ei jumalauta mikä hauiksennäyttö johtoportaalta. Mitähän noiden Pittsburghin GM:ien veteen oikein sekoitetaan? Vaikka tosin enemmän vaikuttanut viime vuosina siltä, että veteen ei ole koskettukaan, vaan siellä vedellään miestä väkevämpää oikein urakalla.
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Kyllähän raivostuttaa tämä laajennusdrafti sekoilua ja etenkin Tanevin menetys kuvitteliko johtoporras oikeasti että Seattle varaisi uransa viimeisiä piirtoja vetelevän Carterin ennen McCannia, Zuckeria ja Tanevia?? Meni vähän maku ensi kaudesta tämän myötä, ulos suosikkipelaajiini kuuluva Tanev sekä vaihtoarvoa omaava McCann ja Petterssonit, Zuckerit jatkavat ylikalliina painolastina mukana. Tiedossa oli että jotain tärkeää draftissa lähtee jos ei pickejen kera saada ulos Petterssonin/Zuckeria mutta eihän tällaista olisi kuvitellut painajaisissakaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Laajennusdraftin tuloksena Penguinsin kannalta oli tosiaan kaksi menetettyä hyvää hyökkääjää. Tulopuolella sitten nuori lupaus ja reilut kuusi miljoonaa cappitilaa.

Tanevin signaus vapailta markkinoiltaan Pittsburghiin sai kaksi vuotta sitten täysityrmäyksen (myös allekirjoittaneelta), kun se ne nähtiin palkan puolesta ylihintana ja pituuden vuoksi ainakin kaksi vuotta liian pitkänä. Pelaaja tiedettiin kyllä hyväksi alempien kenttien pelaajaksi ja siihen ei siis kritiikki kohdistunut, vaan ainoastaan hänelle annettuun sopimukseen. No Tanev tuli Penguinsiin noiden odotusten kanssa, veteli vaihdosta toiseen täydellä asenteella kaukalossa ja sai kaikki unohtamaan hänen sopimuksensa (ei muuttanut sitä vielä hyväksi mutta tosiaan sai unohtamaan sen). Voi siten sanoa että ylitti odotukset ja oli juuri niin hyvä signaus kuin Penguinsin toimistolla voitiin toivoa tuo sopimus hänelle annettaessa. Kaksi vuotta kuudesta sitä sitten saatiin nauttia Tanevin energisyydestä Penguinsin riveissä ja nyt vie tuon energiansa Seattleen sitten. Toivotetaan kaikkea hyvää Taneville siellä ja eiköhän hän nopeasti pelaa itsensä uusien Kraken-kannattajien suosikiksi.

Tanev on iso menetys Penguinsille ja nyt pitää katsoa miten hänet (ja McCann) sitten korvataan siellä. Alempiin kenttiin on nyt sentterit (Carter ja Blueger), muutoin paketti täysin auki Hextallille ja Burkelle rakentaa siitä mieleistään. Capissa on nyt noin seitsemän ja puoli miljoonaa tilaa viittä rosteripelaajaa varten, kun ennen näitä kahta poistumista tilaa ei ollut 23 pelaajan rosterin jalkeille saamiseksi (capin alla oltiin kuitenkin parin pelaajan vajauksella eli laillisella rosterilla). Ei tuossa vielä tilaa ole isojen siirtojen tekemiseen, ja nyt pitäisi sitten löytää pari kappaletta seuraavia brandontaneveja mutta tällä kertaa ilman käteen annettavaa isoa sopimusta. Ei tule olemaan helppo homma.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Vituttaa. Taas laajennusdrafti syö Pensiä isosti. Oliko McCann tai Tanev osa viime kauden ongelmaa? Ei ollut. Ongelma on pakisto, fyysisyyden puute, Zucker ja kärkipelaajien tehottomuus (sekä maalivahtipeli).

Varsinkaan tuolle pakistolle ei päästä tekee yhtään mitään kun kädet on sidottu joihinkin Mathesonin tapaisiin sopimuksiin.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tanev ja McCann ulkona siis, alkaa oikeasti näyttämään aika HMV joukkuuelta tämä Pens. Pitää odotella GMRH siirtoja, mutta huonolta näyttää.

En edelleenkään ymmärrä, miksi Tanevia ei suojattu…
 
"It is not a sport where the relation between the effort and the success, the effort and the reward, does not exist. It is not a sport where success is already guaranteed or it is not a sport when it doesn’t matter where you lose." (©) Pep Guardiola

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Palataan ajassa hieman taaksepäin kun 2015-16 kauteen lähdettiin pettymysten keväiden jälkeen ja tuon kauden alkukin oli huono. Tuolloin JR ravisteli joukkuetta huolella, tuotiin uusi valmennus ja paljon nuoria nälkäisiä pelaajia farmista. Kessel ja Bonino oli tuotu jo kesällä, mutta kesken kauden ulkopuolelta tuotiin vielä Hagelin ja Daley. Mm. Fleury joutui jakamaan vastuuta Murrayn kanssa ja lopulta se oli Murray, joka torjui joukkueelle Stanley Cupin kauden päätteeksi. Pointti on se, että tuolloin joukkuetta ravisteltiin isosti pettymysten kausien (nimenomaan keväiden) jäljiltä.

Nyt monta kevättä peli on ollut aivan karmeaa kuraa ja mielestäni joukkue on täysin saman tarpeessa. Perustuksia pitäisi ravistella. Ainut miinus (mutta iso) on se, että joukkue ei pysty enää nojaamaan yhtä vahvasti Crosby, Malkin ja Letang kolmikkoon kuin aiemmin. Nyt kuitenkin Hextall on mielestäni lähtenyt ravistelemaan aivan väärästä päästä joukkuetta nimittäin niiden onnistujien puolelta. McCannin ja Tanevin viime kauden voi mielestäni laskea onnistuneeksi. Sen sijaan Zucker ja Pettersson ovat yhä joukkueessa kohtalaisen suurilla lapuilla ja samoin Matheson hänen hirvittävällä sopimuksellaan. Valmennuksellakin on luotto, vaikka monta kevättä on nyt vedetty vihkoon.

Mulla oli hyvä fiilis kun Hextall tuli sisään ja päästiin Rutherfordista eroon. Nyt en rehellisesti sanottuna tiedä, että mihin Hextall tässä oikein pyrkiää? Ainakin tämä laajennusdraftin ympärillä tapahtunut toiminta (McCann, Tanev <-> Hållander, 7. kierros varausvuoro) on ollut umpisurkeaa tekemistä. Tästä ei puutu enää kuin jokin Kassian järkyttävällä treidillä sisään...
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuo Carterin suojaaminen Tanevin sijasta on niin älytön juttu, että tuli tälläinen spekulaatio mieleen: voisiko siellä olla Francisin kanssa kabineteissa sovittu, että Tanev jätetään suojaamatta ja Seattlen otettavaksi, jos ottavat sitten treidillä sisään jonkun kolmikosta Zucker/Pettersson/Matheson ja tällä tehdään tilaa jollekin UFA:lle esim. Hyman?
 
Your shit's like chocolate cake
And your ass smells like a rose

reduxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens ja suomalaiset
Tuo olisi erittäin toivottavaa, luulisi Francisilla olevan ainakin hyvät yhteydet Pensiin päin. Tai sitten kohta annetaan Kapanen jotain 6.pickiä vastaan jos lähihistoriaan peilataan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Tuo Carterin suojaaminen Tanevin sijasta on niin älytön juttu, että tuli tälläinen spekulaatio mieleen: voisiko siellä olla Francisin kanssa kabineteissa sovittu, että Tanev jätetään suojaamatta ja Seattlen otettavaksi, jos ottavat sitten treidillä sisään jonkun kolmikosta Zucker/Pettersson/Matheson ja tällä tehdään tilaa jollekin UFA:lle esim. Hyman?
Toisaalta Zucker ja Pettersson ovat sellaisia, että ei noiden arvo missään nimessä negatiivinen ole. Jos jokin kauppa olisi Seattlen kanssa noista nimistä tehty niin kyllä se on Pens, jonka kuuluisi saada jotain takaisinpäin tai sitten ei ole mitään syytä lähteä kaupoille. Mutta kun on kyse tästä organisaatiosta niin mikään ei enää yllättäisi.

Hyman olisi toki mielenkiintoinen nimi, mutta kuinkahan ison lapun tuo tulee saamaan? Veikkaisin, että melko ison tulee saamaan ja sitä tullaan fanien toimesta kiroamaan. Meillä on muutenkin jo Rust ja Kapanen niin itse skippaisin ja etsisin vain sellaisia vahvistuksia mitä joukkueelta uupuu. Joku fyysinen kärkihyökkääjä, fyysisyyttä bottom-6 ja pakisto kaipaisi isoa remonttia, mutta siellä on älytön määrä dollareita sidottuna Letang/Pettersson/Matheson/Dumoulin/Marino akselille. Suhteessa sidottuihin dollareihin niin ei saada lähellekään sitä vastinetta kentälle.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL
Joo periaattessa maksettiin McCann siitä, että päästiin myös Tanevista eroon. Käsittämätöntä assettien tuhlaamista Pengunsilta. Hållander ja 7th rounder ovat molemmat todella minimaalisia vastineita ja tuollaisia saa taiottua joka päivä vaikka tyhjästä.

McCann on mielestäni aliarvostettu pelaaja eikä tuntunut oikein koskaan saavan Penguinsissa vaadittua tukea ja luottoa, vaikka homma esimerkiksi viime kaudella toimikin ajoittain erinomaisesti. Vaikea tuolla vajaalla 3 miljoonan dollarin cap hitilla on parempaakaan pelaajaa tähän hätään löytää ja eiköhän McCann tuosta vielä paranna tulevaisuudessa.

Brandon Tanevin kaltaiset pelaajat ovat viime kausina tehneet isoa tiliä ja vaikkei hän tehojen puolesta olekaan Zach Hymanin tai Josh Anderssonin tasoa niin hänen kaltaiselle pelaajalle on aina käyttöä menestyvässä joukkueessa. Ehkä paras verrokki Taneville on Barclay Goodrow, joka saa Rangersilta 6v ja 3,6M AAV sopparin.

Paha sanoa miten Penguins lähtee tästä kehittämään hommaa. Carolinasta olisi ilmeisesti Warren Foegele saatavissa ja hän voisi enemmän kuin täyttää tuon Tanevin rollin, mutta Carolina tuskin luopuu miehestä halvalla eikä Pensillä ole kauheasti assetteja.

Blake Coleman sopisi profiilinsa puolesta erinomaisesti Penguinsiin tai mihin tahansa joukkueeseen, joten eiköhän hänen AAV nouse free agencyssä sellaiselle tasolle, että Penguins tuskin on siinä kisassa ilman, että saadaan huonoja sopimuksia pois.

Taitaa olla nihkeitä aikoja edessä hyvät toverit.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Hextall perusteli (epäsuorasti) Carterin suojausta Malkinin loukkaantumistilanteella, ja päätöstä McCannin kauppaamisesta cap-tilanteen sanelemana. Johtoportaan laskuissa joukkue olisi ollut $3 - 3.5 miljoonaa capin yläpuolella ilman siirtoja syksyllä. Laskeneet tuon selkeästi 23 pelaajan rosterilla ja noin $1.8 - $2.5 miljoonan sopimuksella Aston-Reeselle.


Tanevin ja McCannin poistumisen jälkeen Penguins lähtee vapaille markkinoille seuraavanlaisella rosterilla ja cap-tilanteella:

Guentzel-Crosby-Rust
Zucker-Malkin-Kapanen
X-Carter-X
ZAR-Blueger-X
Lafferty

Dumoulin-Letang
Matheson-Marino
Pettersson-Friedman
Riikola-Ruhwedel

Jarry
DeSmith

Palkat yhteensä $77.178206 miljoonaa (20 pelaajaa+Johnsonin ulososto, Aston-Reese on RFA mutta laskin mukaan $2 miljoonan palkalla).

Viimeistä kolmea pelaajaa varten siten keskimäärin noin $1.4 miljoonaa tilaa jos mennään ihan cappia vasten. Yksi noista paikoista junnulle (Hållander, Poulin, Legare, O'Connor tai Zohorna) ja kahta muuta varten olisi aavistuksen tuota enemmän per mies vapaana sitten. Riikolan farmittamisella sinne saa avattua pikkaisen lisää tilaa haluttaessa. Ei tuossa kuitenkaan paljoakaan tilaa ole kenellekään vähääkään paremman pelaajan hankkimiselle.

Katsellaan millaiset pelaajat uusi johtaporras sitten hankkii sinne korvaajiksi.
 
Viimeksi muokattu:

Crisby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Lahden Pelicans
Joo-o, kyllä iso lovi jää McCannin ja Tanevin poistumisen myötä. En tiedä miten tuosta Hextall taikoo kilpailukykyisen jengin ensi kaudeksi kun käytännössä koko bottom 6 on tuhottu. No, sentteri osasto ainakin on kunnossa, siitä on hyvä lähteä.

Mitä tulee muihin meidän syvyyspelaajiin niin mielestäni kaikki muut saa lähteä, paitsi jos se Aston-Reese nyt pakko on pitää niin jääkööt sitten, ihan positiivinen viime kausi häneltä. Nyt sitten sitä Hextallin näköistä ukkoa sinne sisään, tuo Pitlick olis ollu hyvä alku, harmi että meni Calgaryyn. En kuitenkaan näe järkeä jatkaa samoilla ukoilla (Rodrigues, Sceviour, Lafferty) kun jotenkin tuota jengiä pitäis ravistella ja kärjestä sitä ei voi tehdä. Sama sitten yrittää hakea uutta verta alempiin kenttiin.

Eikö Petterssonia tai Mathesonia sais millään ulostettua vaikka edes jotain pickiä vastaan? Pliis? Joseph tilalle ja sillä säästetyllä rahalla sitten voitais tehdä joku hiukan kovempi UFA hankinta ja täyttää tuo bottom 6.

Guentzel - Crosby - Rust
Schwartz” - Malkin - Kapanen
Zucker - Carter - X
Aston-Reese - Blueger - X

Dumoulin - Letang
Pettersson / Matheson - Marino
Joseph - Friedman

Tuohon Malkinin vierelle pitäisi saada joku astetta tasokkaampi UFA. Yhteispeli Zuckerin kanssa ei vain tunnu toimivan, enkä näe että tuo nyt hirveästi tulisi muuttumaan. Toinen vaihtoehto olisi vaihtaa Guentzelin ja Zuckerin paikat päikseen, mutta en usko Sullivanin tekevän niin ja en tiedä riittäisikö tulivoima hyökkäyksessä siltikään.
 

reduxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens ja suomalaiset
Tuossa Zuckerin korvaamisesta samaa mieltä, mutta toisaalta siihen ei ole cappia eikä assetteja. Pellailkoon Jason siinä. Ongelma on että saataisiin vaarallinen kolmosketju, ja tällä hetkellä nuo kolmosen hyvät pelaajat ovat myöskin aika hintavia captilasta johtuen. Edelleen joku carlhagelin siihen maistuisi, mutta sepä on ollutta ja mennyttä.

Täytyy nyt vaan oikeasti toivoa jatkon osalta että Malkin ja Letang tekevät alihintaiset sopparit viimeisiksi vuosiksi jotta saadaan jollain tavalla viimeinen tämän coren cupruni aikaiseksi.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Tristan Broz vaikuttaa hyvältä varaukselta 58. vuorolla.
Scouting reporteissa heikkouksina kaksinkamppailu voima ja nopeus. Helppo kehittää. Klippejä katsomalla taitava, maalin nälkäinen, hyvin peliä lukeva, hyvillä vaistoilla varustettu hyökkääjä. Ei tähtiloistoa mutta top-6 potentiaalia selkeästi.
Minnesotan yliopisto ura edessä, joten matkaa pingviinipaitaan on. Surkeaan pooliin hyvä lisäys, harmi ettei pickejä ole kuin myöhäisemmillä kierroksilla, harva arpa niistä voittaa mitään.
 
915 690 1033 1723 834
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy