Pittsburgh Penguins 2020–2021

  • 187 562
  • 717

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olihan tuo parannus edelliseen Rangers-peliin nähden, mutta edelleen tuo peli on jotenkin hidasta sekä haluttoman näköistä aivan kuten syksyn kuplaplayoffeissa. Rodriguesin tippuminen piristi ykkösketjun peliä (yllätys yllätys). Puolestaan Malkin on ihan syväjäässä ja täysin veltto. Samoin Zucker joka ei ole vielä onnistunut Pittsburghissa ollenkaan.

Tällä hetkellä ei voi sanoa muuta kuin, että Pens voi olla erittäin tyytyväinen tuohon pistesaaliiseen mikä on kasattu nyt kuuden pelin jälkeen. Vähänkään huonommalla tuurilla tuo pistesaldo voisi näyttää ihan erilaiselta.

Positiivisesti, jos haluaa asiaa ajatella niin on hyvä merkki, että paskallakin pelillä tulee voittoja. Negatiivisesti, jos haluaa ajatella niin voiko tuolla pelillä menestyä pidemmän päälle? Ei tuossa pelissä nähdäkseni hirveästi variaatioita ole ja puolet joukkueesta näyttävät siltä ettei he edes kuulu NHL:ään. Tähdet eivät ole tähtiä myöskään.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ei ole vielä oikein löytynyt intoa uuteen kauteen ja Penguinsin kauden kaksi ensimmäistä peliä jäivätkin katsomatta. Sen jälkeiset neljä peliä tullut katseltua jälkilähetyksinä sivusilmällä seuraten (ilman tietoa tuloksesta, paitsi se yksi iltaottelu Capsia vastaan livenä). Tulosten pohjalta ei parane jättää enempää pelejä katselematta sitten. Muutoin täällä onkin esitetty jo samat havainnot kuin mitä itse tullut nähtyä:

- Crosby on ollut erittäin hyvä alkukaudesta. Ei vielä parhaillaan mutta jälleen kerran selvästi joukkueen paras pelaaja.
- Malkin on yössä, löysää tekemistä kaikin puolin, vain ajoittaisia väläytyksiä. Tason pitää löytyä ennen pitkää kuitenkin jos joukkue mielii menestyä tällä kaudella.
- Zucker on ollut täysi turisti, ei ole saanut yhtään mitään aikaiseksi. Tässä on syy-yhteys Malkinin heikkoon peliin, tai toisinpäin. Zucker-Malkin kombinaatio ei ole vielä toiminut tosiaan Pittsburghissa ja ainoat kunnon suorituksensa Zucker on tehnyt silloin alkupeleissä Crosbyn vierellä.
- Rust on ollut toiseksi paras hyökkääjä alkukaudesta ja ansaittu ylennys Crosbyn rinnalle kahden alisuorittajan viereltä.
- Guentzel on parantanut peli peliltä.
- Tanev ja Blueger ovat jatkaneet viime kaudesta ja olleet erittäin hyviä alempien kenttien kannattelevia pelaajia.
- McCann sai pari lahjamaalia Rangersilta ja siitä lähtee tuloksenteko toivon mukaan. Ihan ok.
- Jankowski ja yllätyksekseni myös Sceviour ovat olleet rooleissaan hyviä.
- Kapaselta hyvä mukaantulo joukkueeseen ja toivottavasti saa kakkoskentän uinujat heräämään tähän kauteen kun viime pelissä sinne ylennyksen sai.
- Letang uurastaa edelleen valtavia minuutteja ja on hoitanut ne minuutit hyvin. Toki niitä virheitäkin sattuu ajoittain, mutta sitä sattuu kaikille kiekollisille paljon pelaaville puolustajille. Hyvin on Letang vetänyt pääsääntöisesti kuitenkin.
- Marino sai liian aikaisin jatkosopimuksensa (ja nykytilanteeseen nähden myös liian rahakkaan ja liian pitkän sellaisen) ja vaikeudet olleet samankaltaisia kuin Petterssonilla vuosi sitten toisella NHL-kaudellaan. Ei ole vakuuttanut, toki ehkä päällimmäisenä mielessä se housuunpaskominen kun Wilson oli tulossa taklaamaan ja siitä seurannut Capsin maali. Ehkä se sumentaa kokonaisarvostelua sitten.
- Ceci on ollut yllättävän hyvä, siis siinä ettei ole negatiivisesti erottunut siellä. Yksi turha pitkäkiekko pitkän omanpään alueen pyörityksen jälkeen viime pelissä kun parilla luistimeniskulla olisi päässyt siniviivalle saakka, mutta muutoin ei voi sanoa juurikaan negatiivista Cecin otteista.
- Pettersson ja Ruhwedel ovat olleet ihan hyviä.
- Josephilta ihan hyvä mukaantulo joukkueeseen, ei ole tehnyt virheitä siellä.
- Jarry parantanut hieman Rangers-peleissä mutta ei ole vielä viime kauden parhaalla tasollaan. DeSmith taas oli oma itsensä niissä parissa pelissä, niin hyvässä kuin pahassa. Upea syöttö kuitenkin Bluegerin av-maaliin.

Kokonaisuutena joukkueelta neljä peräkkäistä voittoa tosiaan mairittelevat peliesityksiin nähden. Hienoja nousuja takaa tehty jokaisessa ottelussa, mutta pidemmän päälle se ei ole toimiva kaava. Ehjiä 60 minuuttisia pitäisi pystyä pelaamaan ja kokonaistekemisen tason pitäisi parantua. Malkinin herääminen tähän kauteen auttaisi kummasti.

Se toisen Caps-ottelun kolmas erä neljällä pakilla pelatessa oli erinomaista peliä joukkueelta, ja jälleen kerran Penguins pelasi parasta peliään kun puolustuksesta usea ukko putosi pois kesken pelin. Se on nähty sen verran monta kertaa vuosien varrella, että jotenkin tuo pelaamisen taso pitäisi saada iskostettua joukkueeseen silloinkin kun mukana on kuusi puolustajaa. Taitaa vika olla hyökkääjissä ja ottavat ne puolustusvelvoitteensa vakavammin silloin kun tietävät puolustajien kuormituksen olevan raskasta, eli mentaalipuolen juttuja. Tai toisin sanoen valmennuksesta kiinni.

Matheson olisi ollut kiva nähdä jäällä myös, vaikka se näköjään ehdittiin täällä jo tuomita yhden pelin perusteella paskimmaksi ikinä. No onneksi sopimusta on sen verran paljon jäljellä että ehtiihän sen vielä nähdä Penguinsin riveissä.

Sen verran paljon samoja joukkueita vastassa tällä kaudella aina lyhyen ajan sisään, että tulee koko runkosarjasta oikein mini-playoffit mieleen. Pari Bruins-peliä ensin ja sitten on jälleen kaksi peliä Rangersia vastaan ja sama kierrätys jatkuu koko kauden ajan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Laitetaan nyt mainninaksi vielä muutama Penguinsin historian kannalta merkittävä lähestyvä merkkipaalu:

- Kapteenilla on kasassa 990 runkosarjaottelua ja siten kymmenen ottelua matkaa isoon merkkipaaluun, johonkin mihin kukaan häntä aiemmin ei ole kyennyt Penguinsin riveissä.
- Malkin on pisteen päässä Jagrin Penguinsin riveissä tekemästä pistesaldosta ja kohtapuoliin ohittamassa hänet.
- Malkinilla on kaksi peliä matkaa siihen että nousee Lemieuxin rinnalle pelatuissa runkosarjaotteluissa, toiselle sijalle Crosbyn taakse, joten Jagrin lisäksi on myös ohittamassa Lemieuxin merkittävässä tilastossa seuraavan viikon sisään.

Teddy Blueger teki Capsia vastaan sen av-maalin 3v5 pelissä ja se oli ilmeisesti vasta kolmas kerta Penguinsin historiassa kun tuollainen maali syntyi. Edelliset olivat tulleet Lemieuxin sekä Matt Cooken toimesta.

Guentzelin viime ottelussa tekemässä maali oli hänelle uran 100. maali runkosarjassa. Tuli oivaan paikkaan.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
The Penguins have recalled forward Drew O’Connor from the taxi squad on an emergency basis.

O’Connor, 22, is looking to make his NHL debut tonight against the Boston Bruins.


Taxin ovi käy ja ukkoa debytoi.

Bruins vastassa, nyt ei kyllä enää jaksa uskoa voittoputken jatkumiseen, mutta mistäs sitä ikinä tietää!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Bruins vastassa, nyt ei kyllä enää jaksa uskoa voittoputken jatkumiseen, mutta mistäs sitä ikinä tietää!

Milloin viimeksi Pens on edes voittanut Bostonissa? Ei riitä kyllä usko, mutta pessimisti ei pety. Malkinin herääminen auttaisi asiaa kunhan ei käy niin, että sitten Crosby pelaa huonosti.
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Matsista piste hei! Positiivista tuossa pisteessä oli sen ansaitseminen nousun päätteeksi, jälleen kerran. Onhan se kiva, että noin onnistutaan tekemään mutta pidemmän päälle olisi hyvä myös joskus otteluita johtaa esim. kolmanteen erään lähdettäessä.

Paikat oli ottelu voittaakin, varsinkin jatkoajalla. 3-0 hyökkäys joka muuttui 2-0:ksi Rustin jäätyä varmistelemaan - > ei edes laukausta. Uskomatonta vastuunpakoilua ja housuun paskomista 71 ja 58:lta. Boston kävi sitten kliinisesti naulaamassa oman 2-0:nsa.

Kapanen maalista huolimatta mielestäni todella hitaan näköinen. Ei näytä kunto olevan kohdillaan ja vaihtoonkin mennään liukuen. Toivottavasti kahden ykköskiekan kaveri tuosta vielä parantaa...

Yllättävän paljon tuli läpiajoja Pensille. Viimeistelyssä ei oltu ihan terävimmillään ikävä kyllä.

Yv. Siitä ei varmaan tarvitse enää mitään edes sanoa.
 

NHLatselija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Golden Knights, Avs
Juu kakkosylivoima sai paremmat

jatkoaika kyllä harmittaa kun ensiksi Malkin hitaasti läpi erittäin paljon aikaa ja raudat kolisee.. Olisi saanut kyllä mennä sisään niin olisi tullut onnistumisen tunnetta. Hetken päästä tosiaan 3-0 hyökkäys jossa Malkin ja Letang leipoi kahdestaan laukauksettoman tilanteen. No hetken kuluttua Boston näytti kuinka 2-0 hyökkäys suoritetaan.

Hyvä nousu kolmannessa. Vaikka toinen maaleista olikin melkoinen lahja, kun Raskilla tuli jotain häikkää, eikä mies päässyt nousemaan ylös mahaltaan.

Piste vieraista on jees kuitenkin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Piste Bostonista on piste enemmän kuin odotin. Voittoa tuolta tuskin raavitaan ikinä. 2-0 tappioasemasta nousu Bruinsia vastaan Bostonissa on kuitenkin hyvä suoritus itsessään, joten siinä mielessä voi olla tuohon kohtuu tyytyväinen, vaikka siellä pelissä onkin paljon ongelmia. Kapasesta samaa mieltä kuin yllä, missä on räjähtävyys ja missä on ylipäätään tahtotila voittaa? Jotenkin täysin flegmaattisen oloinen koko aika. Tosin eipä tuo Malkinkaan kovin nälkäiseltä näytä...
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Hyvä nousu tosiaan jälleen mutta olisihan tuossa ollut paikat ottaa ne kaksi pistettäkin. Ylivoimaa tarjottiin enemmän kuin riittämiin ja ainoa maali niiden aikana tuli omaan päähän. Ykkösylivoimalta heikkoa tekemistä ja eivät saaneet juurikaan laadukkaita paikkoja luotua. Jatkoajalla tosiaan sitten Malkin ja Letang lähtivät löysästi hakemaan nättiä maalia kun tuon tason kavereilta olisi lupa odottaa kliinisempää viimeistelyä tuollaisessa tilanteessa. Toisessa päässä sitten helisi vastaavassa tilanteessa hieman myöhemmin.

Marino oli taas heikko ja jatkoaikamaalikin lähti liikkeelle hänen kiekonmenetyksestä. Yhdellä yv:llä menetti omassa päässä myös kiekon ja melkein siitä tuli toinen av-maali Bruinsille. Letang ja muut pakit lytättäisiin Penguins-kannattajien toimesta pystyyn moisista suorituksista, kuten viime kaudella Petterssonille tehtiin. Marinolla on uusi sopimus takataskussa joten aika ruveta pelaamaan sen mukaisesti. Sophmorelle slumpille ei ole varaa vaikka sellainen näyttäisi olevan tuloillaan.

Dumokin meni sitten loukkaantumaan joten saa nähdä mistä Penguins kaivaa kuudennen puolustajan seuraavaan peliin. Czuczman siellä taxissa taitaa olla se ainoa pakki joten hänet sieltä varmaan nostellaan ylös, ellei sitten Will Reillyä tai Joshua Maniscalcoa kaiveta jostain esille. Letangin, Marinon ja Petterssonin kuormitus tulee kuitenkin kasvamaan entisestään jos Dumo nyt jää sivuun peleistä.

Edit. Ai niin se Pettersson onkin jo entuudestaan sivussa eli puolustuksen vasemmalta puolelta nyt kaikki neljä ensimmäistä pakkia sivussa.
 
Viimeksi muokattu:

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Seniili painaa paniikkinappulaa, kun puolustajia tippuu joka pelissä. Ilmeisesti siis Yannick Weber tehnyt sopimuksen. Jos nyt oletetaan, että Weber menee pelaavaan kokoonpanoon, niin siellä on kuudesta pelaavasta puolustajasta viisi, jotka on rightin kätisiä. Onneksi ei tainnut seniili sentää Weberistä mitään maksaa. Taisi seniili lukea vain sukunimen ja myhäillä itsekseen, että miten on mahdollista ettei Weberiä ole kukaan palkannut vielä joukkueeseensa.
 

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Rutherford lopetti hommat henkilökohtaisten syiden takia ja Allvin hoitaa hommia väliaikaisesti.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jaa. Tätä voinee jo sanoa yllätykseksi. Vaikka tässä on Rutherfordin lähtöä jo toivonut, niin kaipa se on silti kiitosten paikka kahdesta kannusta, tulivat ne sitten hänen ansiostaan tai hänestä huolimatta.

Tuskimpa tämä "kilpaillaan nyt, tulevaisuudesta viis" taktiikka on mihinkään muuttumassa ainakaan jos joukkue on yltämässä pudotuspeleihin. Mielenkiintoiseksi se muuttuu siinä vaiheessa jos paikka karkaa. Onko jo liian myöhäistä Bruinsmaiselle retoolille Crosbyn ja Malkinin aikana?
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tsemppiä vaan Allvinille. Aika reikäisen paatin sai perinnöksi, mutta jos tästä kuivin jaloin selviää, niin vain taivas on Patrikille rajana. Kuola valuen jään odottamaan ensimmäistä blockbusteria ja hauiksennäyttöä, että kaveri on hommassa tosissaan. Toivotaan, että tässä nyt ollaan samalla suunnalla edellänäyttäjänä kuin Columbuksessa ja ruvetaan poistamaan eurooppalaisilla ammattimiehillä näitä pohjois-amerikkalaisia viimeisiä dinosauruksia.
 

ipaz

Jäsen
Onko jo liian myöhäistä Bruinsmaiselle retoolille Crosbyn ja Malkinin aikana?

"Re-toolaaminen" on aika pirun vaikeaa nykypäivänä. Tai ainakin se tulee kalliiksi (vrt. Tampa Bay 1. kierroksen varaus sekä Blake Colemanista ja Barcley Goodrowista joilla molemmilla oli jatkuva sopimus). Malkinin ja Letangin sopimukset päättyvät ensi kauden jälkeen kesällä 2022 ja jos siihen mennessä menestystä ei ole tullut, niin Pensin on aika aloittaa rebuilt.

Penguinsilla on arvioitu olevan yksi NHL:n huonoimmista prospect poolelista (mikä tuo olisi suomeksi?) joten kun terävin kärki lopettaa tai lähtee, niin pudotus on syvä.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Ehtiköhän Rutherford vaihtamaan vielä ainakin yhden ensimmäisen kierroksen varausvuoron ennen eroaan läksiäislahjana?
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ehtiköhän Rutherford vaihtamaan vielä ainakin yhden ensimmäisen kierroksen varausvuoron ennen eroaan läksiäislahjana?
Ei niitä ole enää. Rutherford päätti, että peli on nyt pelattu läpi, kun ei ole enää mitään millä tehdä kauppaa.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
"Re-toolaaminen" on aika pirun vaikeaa nykypäivänä. Tai ainakin se tulee kalliiksi (vrt. Tampa Bay 1. kierroksen varaus sekä Blake Colemanista ja Barcley Goodrowista joilla molemmilla oli jatkuva sopimus). Malkinin ja Letangin sopimukset päättyvät ensi kauden jälkeen kesällä 2022 ja jos siihen mennessä menestystä ei ole tullut, niin Pensin on aika aloittaa rebuilt.

Penguinsilla on arvioitu olevan yksi NHL:n huonoimmista prospect poolelista (mikä tuo olisi suomeksi?) joten kun terävin kärki lopettaa tai lähtee, niin pudotus on syvä.

Tuollainen Blake Coleman tyylinen kauppa on aivan samaa tavaraa kuin rentalienkin hankkiminen, vaikka sopimus ei olekkaan katkolla. Tuota Penguins on epätoivoisesti yrittänyt joka vuosi kannujen jälkeen. Tarkoitin nimenomaan vastaavaa tapaa kuin Bruins toteutti päättyneen vuosikymmenen puolivälissä. Käväisi tynkäkaudella finaalissa, ja vuoden päästä pistettiin hamilttonit ja lucicit lihoiksi ja saatiin kasa kärkipään varausvuoroja, ja pelailtiin pari kautta runkosarjaa.

Mutta ei ole kyllä Penguinsin kohdalla realistista, runko on vanhempi, omia varausvuoroja on ammuttu hevonkuuseen ja ei ole yhtään hyökkääjää joka vielä kolmenkympin korvilla yhtäkkiä muuttuisi supertähdeksi.
Etenkään tässä tilanteessa Penguinsilla ei ole kovin montaa pelaajaa jolla palauttaisi ykköskiekan vuoroja.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Voihan helvetti kun JR olisi siirtynyt syrjään jo viime kesänä ennen kuplaplayoffeja. Oltaisiin vältetty ainakin Matheson-Hörnqvist kauppa. Kapasestakin maksettiin mielestäni turhan paljon. Pahaan paikkaan tulee Allvin ja eipä tuosta osaa yhtään sanoa, että kuinka hyvä mahdollisesti on työssään. Aika näyttää.

Muutokselle plussaa, toivottavasti Allvin on fiksu GM ja ymmärtää kuinka kasataan voittava joukkue.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL

Tuosta kun katsoo, niin eipä oo Euroopasta paljon Penssiin ketään varattu. Paitsi Kapanen, Kapanen ja Kapanen. No on siellä Sundqvistikin.

Allvin ollut Euroopan Scoutti 2006-2012, jonka jälkeen Euroopan scoutingin johtaja 2012-2020. Ja häneen ei ole luotettu varauksissa sitten yhtään.

Penssi ollut kyllä hyvä varailemaan Amerikan puolelta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins

Tuosta kun katsoo, niin eipä oo Euroopasta paljon Penssiin ketään varattu. Paitsi Kapanen, Kapanen ja Kapanen. No on siellä Sundqvistikin.

Allvin ollut Euroopan Scoutti 2006-2012, jonka jälkeen Euroopan scoutingin johtaja 2012-2020. Ja häneen ei ole luotettu varauksissa sitten yhtään.

Penssi ollut kyllä hyvä varailemaan Amerikan puolelta.

Kapanen, Sundqvist, Hållander, Blomqvist, Clang, Puustinen, Gustavsson, Björkqvist, Almari ja Määttä tulee nyt nopeasti heti mieleen. En nyt osaa sanoa miten vertautuu muihin organisaatioihin Pensin Euroopan varaukset, mutta ei mielestäni kuitenkaan näytä siltä etteikö Euroopasta olisi pelaajia varattu ja uskallettu luottaa Allvinniin.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Toivotaan ettei JR:llä mitään isompaa terveysvaivaa tai vastaavaa, vaikka ukkoa onkin tullut kritisoitua reilusti viime aikoina. Terve menoa ja kiitokset kaloista, eikun Cupeista.

Toivottavasti Allvin ei ainakaan raahaa mitään ruotsalaisarmeijaa Pensiin, tähtipelaajia tietenkin lukuunottamatta. Yhtäkään sveduveskaria ei ainakaan tarvita, nehän ei ole ikinä voittaneet yhtään mitään! Noh, ilmeisesti sieltä on tuloss seuraava dinosaurus sisään JRn saappaisiin.

Pisteitä tippuu paskoista peleistä huolimatta, eli hattua päästä kyllä jengille siinä mielessä. Pelais nyt vaan paremmin ihan suosiolla.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kapanen, Sundqvist, Hållander, Blomqvist, Clang, Puustinen, Gustavsson, Björkqvist, Almari ja Määttä tulee nyt nopeasti heti mieleen. En nyt osaa sanoa miten vertautuu muihin organisaatioihin Pensin Euroopan varaukset, mutta ei mielestäni kuitenkaan näytä siltä etteikö Euroopasta olisi pelaajia varattu ja uskallettu luottaa Allvinniin.

No sillainhan se vertautuu, että Penguis on varmaan suurimmalla prosentilla varannut Pohjois-Amerikasta josta on poimittu 70 pelaajaa Allvinin aikana. 70-16 taitaa olla jako.
 

ipaz

Jäsen

Tuosta kun katsoo, niin eipä oo Euroopasta paljon Penssiin ketään varattu. Paitsi Kapanen, Kapanen ja Kapanen. No on siellä Sundqvistikin.

Allvin ollut Euroopan Scoutti 2006-2012, jonka jälkeen Euroopan scoutingin johtaja 2012-2020. Ja häneen ei ole luotettu varauksissa sitten yhtään.

Penssi ollut kyllä hyvä varailemaan Amerikan puolelta.

Vuosina 2012-2020 varattu yhteensä 50 pelaajaa Pensiin: Kanadasta 17, USA:sta 12 ja Euroopasta 21, eli P-Amerikka / Eurooppa suhde on 58/42. Vuonna 2013 varattiin pelkkiä p-amerikkalaisia ja vastaavasti 2015 pelkkiä eurooppalaisia.

Mutta merkittävintä on kuitenkin tuo vuorojen vähyys pelaajakaupoista johtuen. 2013 jälkeen Pensillä ei ole koskaan ollut kuutta varausta enempää. 2015 ja 2018 vain neljä. Ykköskierroksen vuoroja 2012-2020 on ollut vain neljä, joilla on varattu 2012 #8 Derrick Puoliot ja #22 Olli Määttä. 2014 #22 Kasperi Kapanen ja 2019 #21 Samuel Poulin. Nyt tulevassa drafitssa Pensilla on vain viis vuoroa kierroksilla 2 / 5 / 3x7. Eli ilman kauppoja ei sieltä vielä tulevana kesänäkään mitään laatuprospektia haalita.

Ainoa pelaaja jolla voisi ykköskierroksen varauksen treidata (Crosby ja Malkin poislukien) on Jake Guentzel. Kakkosen voisi saada Zuckerista , Rustista ja Letangista. Siispä luulen että Pens vetää vielä "all in" tämän ja ensikauden ja miettii tulevaisuutta sitten sen jälkeen.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös