Pitsiturnaus

  • 31 764
  • 217

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
No, Lukkokin on harrastanut tällaista junnupeluutusta tuolla Satakunnan Kansan turnauksessa Porissa.

Onneksi Kärpillä on laadukas juniorityö ja nuoremmatkin jannut ovat varmasti ihan pelimiehiä. Ainakin heillä on näyttöhaluja, koskapa pääsy pelaavaan kokoonpanoon ei taida olla ihan saletti. Mieluummin kuitenkin Kärpät vajaamiehisenä kuin Mestis-joukkue.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Luulenpa että yleensäkin Kärppien osallistumisesta on kiittäminen Juha Junnoa, jolla on ainakin tunnesiteitä (jos ei muuta) Raumalle opiskeluajoiltaan. Heikkilähän ei Pitsiturnausta arvosta, se tiedetään vanhastaan.

Hyvä silti että Kärpät osallistuu turnaukseen ja toivottavasti junnupitoisesta Kärppäjoukkueesta huolimatta myös oululaisia tulee taas paljon turnausta katsomaan ja fiilistä nostattamaan. Ja onhan tässä vielä paljon aikaa, ties vaikka valmentajan pääkin kääntyisi tuon joukkueen kokoamisen suhteen...
 

jenttu87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Porin Ässät
Nyt on sitten jo pitsiturnauksen ohjelmakin julkaistu. Hallille pitäisi sitten ehtiä viimeistään 10.15, kun Lukko ja Ässät kohtaavat. Ihme ja kumma, että aina ne saavatkin "arvottua" nämä kaksi samaan lohkoon :). Jos joku ei viitsi käydä ohjelmaa Lukon sivuilta katsomassa, niin liitän sen nyt tähänkin.

09.00 ZSKA-Kärpät
10.15 Lukko-Ässät
11.30 TPS-ZSKA
12.45 Ässät-Mestis
14.00 Kärpät-TPS
15.15 Mestis-Lukko

kentänhoito

n.17.00 A1-B2
n.18.15 B1-A2
20.00 Finaali
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Heikkilä ei ole enää Ässien ruorissa...

Nimimerkille "SePuree" sen verran tiedoksi, että Ässien tj on 1.6. alkaen ollut Juhani Tamminen ja päävalmentajana jatkaa viime kauden koutsi. Joten Heikkilällä ei ole mitään tekoa nyky-Ässien kanssa. Ei missään ominaisuudessa. Joten eiköhän Ässätkin tule Pitsiin parhaalla koostumuksellaan. Itse ainakin tulen mukaan h-tin hyvän fiiliksen takia. Varsinkin, jos ulkona on hellettä ja sisällä viileää. Jos en joudu kuskiksi tällä kertaa, niin kyllä muutama huurteinenkin maittaa... Ja sehän lisää vain fiilistä. Siinä vaiheessa kautta voitto ei ole pääasia. Vaan valmistautuminen tulevaan lätkäkauteen ja ja tulevien joukkueiden rungon näkeminen. Ja se fiilis, kun tupa on ääriään myöten täynnä!
 

Siirappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Tampabay Lightning, Kotiteollisuus
Joo siis Ässien tj on Tamminen, mutta Kärppien valmentajana jatkaa Kari Heikkilä. Karia tässä varmaan tarkoitettiin ei Anista.
 

kosh

Jäsen
Suosikkijoukkue
F2- sekä O-katsomo
Turusta on tulossa näillänäkymin yksi fanibussi plus omilla autoilla tulevat.
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti kosh
Turusta on tulossa näillänäkymin yksi fanibussi plus omilla autoilla tulevat.

Kyllä Turusta porukkaa tulee. Itse asiassa olisi mukavaa järjestää jonkin sortin miitinki Jatkiksen kirjoittajien kesken, kun meitä on varmasti paikalla paljon.
 

Korinekki

Jäsen
Mestismaajoukkueen kokoonpano

Mestismaajoukkeen kokoonpano on Pitsiturnaukseen on siis julkaistu ja nimilistalta löytyy muutama mielenkiintoinen nimi.

Markus Jämsän veli Miika Jämsä on tehnyt puolustajalle kovia tehoja Mestiksessä. Miten homma toimii liigajoukkueita vastaan?

Viime kaudella Lukossa kokeillut Hannu Väisänen palaa Raumalle.

Moniko muistaa TPS:n kovan junnuketjun Vidman - Viinanen - Happo. Millainen mies on Kimmo Happo?

Mukana on myös muita lupaavia pelureita.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Mestis-maajoukkue

Mestis-maajoukkueella kova kokoonpano, ehkä kovin mitä ovat kokoon laittaneet. Aiemmat turnaukset on pelattu aika erilaisin joukkuein. Varmaankin siksi, että mahdollisimman moni saisi noista peleistä kokemusta. Jokaisesta joukkueesta on myös pyritty pelaajia mukaan. Nyt näin ei ole. Toki se olisi vaikeaakin, koska puolilla Mestis-joukkueista ei ole kokoonpano lähellekään valmis.

Nyt joukkueessa on selkeästi viime kauden lopun onnistujia. Mestarijoukkue Jukureiden Piiroinen, Laakso ja Lehtonen olivat vahvassa roolissa, kun Jukurit vei mestaruuden. Jukureiden puolustajista selkeät johtotähdet Järvinen ja Kovanen ovat jo lähteneet muille areenoilla ja Kuusisto oli seuraava tuohon muottiin sopiva pelaaja.

Play offiien pistepörssissä jyllänneet pelaajat Pete Suonpää ja Teemu Kuusisto löytyvät myös joukkueesta. Jukka Hakkarainen pelasi niin ikään vahvan kauden käyden liigassakin, kuten myös Hannu Väisänen ja yllä mainittu Teemu Kuusisto.

Mestis-jyriä, jos näin voidaan nuorista pelaajista sanoa, ovat joukkueessa Sportin Myllyaho, Jämsä, Kekäläinen, Happo, Nummi ja Suhonen. Kaikki pelaajia, jotka ovat pelanneet aina Mestiksessä vahvasti.

Louhivaara, Mälkiä ja maalivahtikaksikko Danielsson ja Lahtonen taas edustavat tätä nuorempaa rintamaa.

Katsotaan nyt kuinka paljon tulee loukkaantumisia ym. että paljonko joukkueen kokoonpano muuttuu.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Korinekin listaan voidaan lisätä vielä Lukon A-junnuisssa torjunut maalivahti Vesa Lahtonen. Jos nimenomaan raumalaisittain kiinnostavia äijiä haetaan.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Saa nähdä onko toimistolla osattu "arpoa" lohkot oikein vai kuinka kova mestis-porukka todellisuudessa on. Mikään muu ei ole varmaa kuin se, että Lukko-Ässät pelissä nähdään pelillisten hienouksien sijasta pientä painia ala Torkki+korppi. Tärkeintä pitsissä onkin tarjota kansalle olutta ja sirkushuveja eikä huippukiekkoa.
 

Mdawg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Oikeastaan tärkeintä Pitsissä on tapahtuman onnistumisen kannalta se, että Lukko pelaa finaalissa ja mieluiten joko TPS:ää tai Ässiä vastaan, koska muuten koko tapahtuma on mennyt enemmän tai vähemmän päin persettä. Eikä se TPS tai Ässtäkään siinä finaalissa niin tärkeä asia ole, kunhan Lukko siellä pelaa.

Parina 90-luvun vuotenahan Lukko ei selvinnyt edes välieriin, kun Sykora ei viitsinyt peluuttaa parhaita miehiään (Riihi-Jussi, Peltola, Lehto jne.) ja finaalissa ei sitten katsojia enää riittänyt nimeksikään.

Ne pari Lukko-Ässät-finaalia ovat lyöneet tunnelman puolesta 90% normaaleista runkosarjaotteluista ja sekös on sopinut sekä järjestäjille, että faneille.
 

JPL

Jäsen
Saapas nähdä, pääseekö sitä tänä vuonna lähdettyä. Hyvä reissuhan tuo on aina ollut. Hieman vain arveluttaa, kun tuo Kärppien jengi ei juuri viime kauden A:n porukasta kummene.

Kärpät pelannee kutakuinkin seuraavankaltaisella ryhmällä. (100% MUTU)
mv:
Pekka Rinne, Joni Myllykoski

p:
Korpikari - Palomäki
Jaakola - Lahesalu (Hokki)
Korhonen - Södö
Ylönen - Saavinen (Hokki)

h:
Haataja - Jokinen - Appel
Aarnio - Saarenheimo - Juntunen
Aaltonen - Paakkolanvaara - Pesonen (Hokki)
Keränen - Junnila - Vimpari (Tuppurainen?)

Korjattu Saavisen pelipaikka.. (ko. herra reenaa Kärppien kanssa, jotenka pelannee Pitsissä)
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti JPL

h:
Keränen - Junnila - Saavinen (Hokki)

Olettaen, että tarkoitat Hokin Mikko Saavista, niin kyseessä on puolustaja.

EDIT: Ja tuosta Mestis-maajoukkueesta Mendieta jo kertoikin, mutta eipä tuo varmasti nyt aivan se Mestiksen kovin porukka ole kuitenkaan. Nuorista lupauksistahan tuota lähinnä rakennetaan, Sami Salonen, Markku Erholz ja Petri Lehtonen nyt ovat tietty poikkeuksia. Lisäksi avsta puolet ensi kauden Mestis-miehistä on selvillä, ja tiijmiin on valittu vasta nämä ns. varmat tapaukset, eli käytännössä viime kaudella pelanneita. Esim. Danielsson ja Lahtonen ovat kyllä erittäin lupaavia ja lahjakkaita molareita, mutta eivät kuitenkaan kuulu ihan siihen kirkkaimpaan kärkikolmikkoon tai -viisikkoon Mestis-molareita rankatessa. Ihan hyvät valinnat Pieniniemi on kyllä tehnyt.

Ihan hyvä juttu kyllä tuo Mestis-pelurien osallistuminen. Saavat vähän vaihtelua tylsään kesätreeniin, ja maajoukkue toiminta saadaan startattua hyvissä ajoin. Ja saapahan tuo liigayleisökin sitten vähän osviittaa Mestis-pelaajien tasosta.
 
Viimeksi muokattu:

Metalwarrior

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
turnausveikkaus

Kun kerran ollaan heinäkuun puolelle siirtymässä, niin aloitetaanpa spekulaatiot siitä, miten Pitsissä käy tänä vuonna.

Oma veikkaus:

Lohko A: Mestis-maajoukkue, Lukko ja Ässät
Lohko B: Kärpät, TPS ja ZSKA

ZSKA-Kärpät 3-1
Lukko-Ässät 2-2
TPS-ZSKA 3-2
Ässät-Mestis 2-1
Kärpät-TPS 1-3
Mestis-Lukko 1-1

Välierät: Ässät-ZSKA 2-3
TPS-Lukko 2-1

Finaali: TPS-ZSKA 2-2, Tps voittoon rankkareilla
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Pataässä

USA:n korttipakassa Saddam Hussein on päässyt pataässäksi.

Niinpä arvelen, että Pitsiturnaukseen eksyvä, 25 miljoonan euron palkinnosta uneksiva satunnainen jenkki on näkevinään Saddamin katsomossa, patapaidassa.

Henkilökohtaisesti pystyn erottamaan Ässä-fanin Saddam Husseinista.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Turnaus lähestyy. Enää kolme täyttä vuorokautta siihen, kun kiekko ensimmäisen kerran putoaa Äijänsuon jäälle ja kausi virallisesti avataan.

Säätiedotus lupasi perjantaiksi lämmintä ja mahdollisesti ukkoskuuroja. Eli kunnon turnaussää on tulossa. Sinne minäki kaljamahoineni koetan laahustaa, hölskyn hölskyn.

Osallistuvista joukkueista Lukko on ZSKA:n ohella viettänyt eniten aikaa jäällä, esim. tuolla Ässien osastolla luki että porilaiset menisivät jäälle vasta keskiviikkona, joten montaa kertaa eivät he ehdi ennen perjantaita treenata. Lukkohan on jo viikon verran ollut jäällä, ja varmaan saman verran on sirklannut ZSKA:kin Eurajoella. Muiden treeneistä ei tietoa ole.

Ässät ja Kärpät tulevat ainakin ilmeisesti melko nuorilla joukkueilla Pitsiin. Mestismaajoukkue ja ZSKA myöskin. Tepsin joukkueesta ei ole tietoa, mutta oma veikkaukseni on että finaalissa kohtaavat viimevuotiseen tapaan Lukko ja ZSKA, kaksi eniten jäällä aikaansa viettänyttä porukkaa. Lopputulos vaan taitaa tänä vuonna olla päinvastainen kuin vuosi sitten...
 

Valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kuuleman mukaan myös TPS tulee Raumalle aika nuorella joukkueella. Varmasti poissa ovat toipilaat Lius, Alatalo sekä ilmeisesti Kankaanperä. Harkoissa ykköskentässä pelasivat Aalto, Nurminen ja Gron. Näistä ainakin Nurminen on ilmeisesti siviilit päällä perjantaina. Úudet try-out miehet Schneider ja Gron pelaavat varmasti, sillä heiltä nimenomaan näyttöjä kaivataan. Vykoukal saapui Turkuun vasta viime viikon lopulla, mutta uskoisin miehen olevan pelaavassa kokoonpanossa Raumalla.
Jäällä TPS on ollut viime viikon alusta alkaen.

Ja tottakai taas tullaan katsastamaan Äijänsuon pyhättö sekä ihmetellään, miten tossa sumussa voi nähdä kiekkoa...
 

Oloneuvos

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ÄTPPOMK,Ottawat Senaattorit
Viestin lähetti Valkku
Ja tottakai taas tullaan katsastamaan Äijänsuon pyhättö sekä ihmetellään, miten tossa sumussa voi nähdä kiekkoa...

Ei siellä Äijänsuolla viimeksi ollut sumetta käydessäni. Mahtoiko johtua siitä, että olin kuski?! Nyt otetaan vahinko takaisin ja syödään hyvin Olivian kanaa Cumuluksessa ja satsataan myös liemiruokaan. Odotan Pitsiturnamenttia innolla.
 

Roy

Jäsen
Oulun iskurymä on tulossa! Emmehän nyt voineet missata tätä legendaarista tapahtumaa, vaikka joukkueemme on mikä on.
Toivottavasti säät suosivat ja kaikilla on hauskaa.
Poroholma Camping, grillaukset ja aamu-uinnit - voi veljet.

Illan kruunaa The Yö. Hellettä ja juomaa. Hyvä Rauma.

Kusta sä juot?
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Oloneuvos
Ei siellä Äijänsuolla viimeksi ollut sumetta käydessäni. Mahtoiko johtua siitä, että olin kuski?! Nyt otetaan vahinko takaisin ja syödään hyvin Olivian kanaa Cumuluksessa ja satsataan myös liemiruokaan. Odotan Pitsiturnamenttia innolla.

Äijänsuolle tehtiin viime kesänä remonttia, jonka jälkeen tuo sumuongelma poistui. Eli ei pitäisi sumua tulla jos vain koneet kestävät.
Turnauksen voittajaksi veikkaan Zska:ta, joka taitaa olla tämän hetken kunnoltaa joukkueista kovin.
 

Ojo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse en pääse pitsiin paikalle kun työt painavat päälle. Itselle taitaa olla toinen kerta, kun turnaus jää näkemättä.

Aika moni joukkue tuntuu olevan melko junnupitoisella joukkueella mukana. Sinänsä sääli, kun yleensä pitsiturnaus on ollut mielenkiintoinen juuri uusien pelaajien bongaamiseen.

No toivotaan, että peli on ajankohtaan nähden hyvää ja kansa viihtyy.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, RTK, Canadiens
Siitä se lähtee...

Olen nyt ensimmäistä kertaa tulossa pitsiin ja sikäli mikäli puheet paikkansa pitävät pitäisi päivästä tulla hyvä. Voisiko joku ystävällisesti kertoa, että saako lippuja enää varmasti paikan päältä, vai kannataako ne varata etukäteen?!Valaiskaa minua typerystä!

Voi, ja sehän on aivan loistavaa jos sinne tulee paljon eri joukkueiden faneja, Tunnelma nousee KATTOON!


Itse veikkaan että jos TPS ja lukko välierissä kohtaavat niin siitä tulee TODELLA tiukka matsi. Mutta näin lukko-fanina sanon että lukko voittaa 3-2!

Finaalissa ZSKA-lukko: 2-1 ja.

Mutta veikkaukseni ei yleensä osu oikeaan, joten lukko ihan hyvin voittaa koko turnauksen
 

TiDo28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko,Toronto Maple Leafs
Ketulle Keski-Suomeen

Itse henk.koht. en ole koskaan kuullut lippujen loppuneen koskaan,tiedä sitten onko se mahdollistakaan?Itse kävin jo lunastamassa itselleni sisäänpääsy oikeuden mutta se vain ja ainoastaan siksi,että inhoan jonottamista.Juhannuksen "kauppa" jonot ovat pientä verrattuna tähän,ainakin allekirjoittaneen kohdalla viime vuonna.Itse siis en usko,että liput voisivat loppua kesken.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös