Pitäisikö Lauri Marjamäelle antaa potkut?

  • 27 551
  • 257

Pitäisikö Lauri Marjamäelle antaa potkut?


  • Äänestäjiä
    163

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Muistelin hetken Jortikkaa Jokereissa kaudella jolloin oli Thomas, Filppula, jne niin finaalit hävittiin sillä että Kärpät oli vaan parempia mutta Jokeri joukkue pelasi kuitenkin huikeaa kiekkoa kauden aikana. Sheddenin ajalla ei käännetty poskea, Puurula maalilla pilasi paljon, J.Jalosen Jokerit jätti kaukaloon kaiken jne ..
Tällä ajan takaa sitä kuinka hyvä goutsi saa aikaan sen että äijät pelaavat sen yhteisen tavoitteen eteen… Marjamäen aikana Loko voitossa oli sitä juuri sen jälkeen se katosi kuin pieru Saharaan ja kun se katoaa ei pierukaan tule takaisin.
Jokerit vaatii goutsiksi äijän, jolla on munaa sanoa suoraan asiat ei toimia kuten Marjamäki..
Eräs Ex -Jokeri, KHL pelaaja sanoi suoraan tai hänen faijansa sanoi suoraan kun juteltiin että ” Marjamäen korulauseet eivät tuntuneet korulauseilta silloin kun asioista puhuttiin mutta kun kausi eteni tajusimme mihin miinaan menimme, mikään ei pitänyt kutinsa ja selitystä,perusteluja ei koskaan saatu”

Jokereissa on persoonia jotka henkisesti kannattelevat jengiä harvalla vaan enää jalka riittää, valitettavasti.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@liigajyrä tätä olen kuullut itsekkin Marjamäestä. Ei riitä muna, se nyt on nähty ja kriittisyys itse ja omaa toimintatapaa kohtaa ei näköjään riitä, jos riittäis muutoksia olis tullut. En väitä että joku toinen valmentaja veis tämän nipun kannuun asti mutta nimenomaan sais revittyä irti sen maksimaalisen. Marjan aikana sitä näkyy liian vähän. Kuka sitten todella "johtaa" joukkuetta niin ei ainakaan päävalmentaja, sen on pikkulinnutkin jo visertäneet.
 

HokiTero87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT,FPS,NHL
Itselläni on jääny latesta jotenkin sellainen päätä seinään hakkaavan tyypin kuva? Mediassa puheet aina muutokseen ja kehitykseen kovat, mutta kaukalossa teot on ja pysyy. Se voittamisen vimma ei näkynyt eilen!
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Ekalla kaudella oli kolme jätkää runkosarjassa iskenyt vähintään 20 byyriä, Joensuu kihautti 19 kertaa ja Moses 15. Tohon päälle Nellin melkein 1 PPG ja pakistossa Grant ja Lepistö iskivät molemmat 36 pistettä. Tuloksena oli nolla ylivoimamaalia pleijareissa, vaikka saumoja annettiin niin helvetisti. Tai no jos siellä yksi kihahdus olikin ja sen unohdin, niin oli kyllä karmeaa paskaa. Game 6, ollaan juuri kavennetttu otteluvoitot. Ajassa 17:23 taululla oli tylyt 5-0 lukemat. Ei sulla saatana voi selkäranka katketa kutospelissä, vaikka vastustaja iskisikin helpon ekan ja tokan byyrin. Niin vain katkesi.

Seuraavalla kaudella R1 ja vastassa aivan sekaisin oleva vastustaja. Meinattiin antaa senkin sarjan vielä kääntyä, mutta lopulta klaarattiin. Toi oli ottelusarja, joka yksinkertaisesti pitää voittaa yhdeksän kertaa kymmenestä noilla asetelmilla. R2 ei sitten sattuneista syistä tullut, joten se siitä. Sulkaa Marjan hattuun en pysty laittamaan tästä, sen verran surkea vastustaja oli.

Kolmoskausi, eli viime kausi. Korona veti otteluohjelman tiukaksi ja aika varmasti jokainen ei ollut täydessä kunnossa, ainoastaan pelikunnossa. Olemattomalla rotaatiolla väännetään, vaikka jokainen näki bensan loppuvan jo ennen kuin piiputus kunnolla alkoi. 1-0, 5-0, 2-3 OT ja 1-4. Kolme tehtyä maalia neljään matsiin, kaksi maalin peliä ja parissa marginaali isompi. Aivan luokaton esitys.

2/3 kausista päättynyt siten, että Marjamäkeä ja hänen valmennustiimiään voi osoittaa sormella. Ei, Marjamäki ei ampunut yhdestäkään avopaikasta logoon tai syöttänyt paskaa syöttöä vetopaikassa. Ei, Marjamäki ei vedellyt jäällä kuin 5kg painoliivit molempien reisien ympärillä. Mutta Marjamäen on tiimeinensä varmistuttava siitä, että ylivoima pelittää: vääntää kuviot, skoutata vastustajan AV ja löytää lääkkeet siihen, etsiä maalivahdin heikkoudet ja vahvuudet, tarvittaessa siirtää uutta äijää vanhan tilalle ja pitää huolta siitä, että kentällä tehdään sovitut asiat. Marjamäen on varmistuttava siitä, että pleijareihin mentäessä joukkue on fyysisesti niin hyvässä kunnossa menestyä kuin mahdollista. Jos se vaatii kokeneen pelaajan kohdalla katsomokomennuksia runkosarjassa, niin sitten niin tehdään.

Mä en voi välttyä ajatukselta siitä, että Marjamäki olisi kykenemätön ymmärtämään, sisäistämään ja hyväksymään KHL:n vaatimustason. KHL on sarja, jossa "kenelläkään ei ole kivaa". Kun katsoo konffafinaaleja tai finaaleja ja vertaa noita matseja samojen jengien runkosarjakohtaamisiin, mä näkisin eron tekemisessä olevan suurempi kuin muita sarjoja vertailtaessa. Tämä siis ilman muita sarjoja väheksymättä. KHL:ssa nyt vain tuppaa muun muassa lentokilometrit ja aikaerot olemaan sitä luokkaa, että jatkuvasti kaiken jäälle jättämällä, olemattomalla rotaatiolla ja "liikaa tekemällä" bensa vain loppuu. Matsi Kazania vastaan oli mun mielestä tästä hyvä esimerkki. Kun peli oli 3-0, Kazan himmasi kaasua ja käytännössä vain pelasi ajan pois kellosta, antaen Jokerien pitää kiekkoa. Säästi energiaa ja voimia, jotta seuraavassa matsissa pystyisivät olemaan freesimmällä jalalla liikenteessä.

edit: Pari typoa, varmaan vielä jokunen jäi.
 
Viimeksi muokattu:

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@sekolust aika lailla noin. Tuohon kun lisää pelitavalliseksi uskomukseksi, että puolustus ei voita mestaruuksia vaan hyökkäys + kyvyttömyys valmistaa joukkuetta mentaalisesti = lopputulos nähdyn kaltainen. Kysymys: miksi Marjamäki ei saanut kenkää viime kauden jälkeen? Raha on ainoa järjellinen peruste minkä keksin. Toinen kysymys: Kuka valmentaa Jokereita viimeistään kaudella 22-23? Veikkaan K Jalosta. Suomalaisista muita kenen kanssa uskoisin parempaan huomiseen ei ole vapaana.

@liigajyrä kanssa samaa mieltä että Jokereissa pitää olla karismaattinen koutsi kovalla vaatimustasolla, mikäli mistään menestyksestä halutaan edes haaveilla. JJ, Shedden,Jortikka,EW,Summanen. Kojo menisi tähän jatkumoon vaatimustason puolesta. Ainoan kysymysmerkin Kojon osalta heitän taktisen valveutuneisuuden ympärille mikäli kaukalot pienenee KHL:ssä.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voisko tää tyyppi ny jäädä tonne saatanan naftaliinikaupunkiin? Ei vois mennä huonommin vaikka pelaisivat ilman päävalmentajaa. Koko pakka ihan sekasin! Niin hidasta, halutonta ja löysää koko peli joka osa-alueella. Hei Late, kai sä nyt iteki tajuut lähtee menee!
 

Sukee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei mitään selityksiä vaan ulos samantien. Vaikka Nokka tilalle niin kaudesta voi vielä jotain tullakin.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Pitäisi ja heti, ei tätä kuraa voida jatkaa enää pidempään. Kun ei riitä niin ei riitä. Tää kausi menetään ennen kuin se kerkiää edes kunnolla alkaan.

Lähe Marjukka meneen!
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Soita nyt Kurri Nokka Jaloselle. Samalla voit sanoa Marjamäelle ettei tarvitse enää tulla töihin.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Kausi on alussa ja kaikki vaikuttavat jäällä innostuneilta.. Eiku. Ihan samaa hiihtelyä kun viime keväänä. Puolustus on levällään kuin Jokisen eväät ja hyökkäyksessä ei tapahdu mitään ilman että otetaan ihan armottomia riskejä puolustuksen kustannuksella.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Odotan haastattelua.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Nyt on oikea aika oikeasti Laten häipyä. Kurri, puhelin käteen ja kutsu vaikka Nokka Jalonen hätiin.. Tän huonommin ei voida enään pelata. Hidasta ja halutonta.

Lue Jari tämä viesti, jooko. Ku Jokerit saapuu tänään Helsinkiin, niin Marjamäki voi hyppää Onnibussiin ja mennä Tampereelle kotiin.. Samalla vaikka jäädä sinne.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
54 peliä vielä jäljellä. Heh. Hyvä että tiedostaa jo asian. Kurri voisi nopeuttaa tätä prosessia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös