Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Pitäisikö Kasperi Kapanen tiputtaa kokoonpanosta?

Viestiketju osiossa 'Jääkiekkoaiheiset äänestykset' , aloittajana Runtulin, 30.12.2015 klo 20.47.

?

Pitäisikö Kasperi Kapanen pudottaa pelaavasta kokoonpanosta?

Poll closed 06.01.2016.
 1. Kyllä

  16 ääntä
  14,0%
 2. Ei, koska Kapanen on pelannut hyvin

  46 ääntä
  40,4%
 3. Ei, koska Suomelta ei löydy parempaa pelaajaa tilalle

  39 ääntä
  34,2%
 4. Ei, koska...

  13 ääntä
  11,4%
 1. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kysymys kuuluu siis, että pitäisikö Kasperi Kapanen potkia ulos nykyisestä U-20 -joukkueesta?

  Sosiaalisessa mediassa Kapanen jakaa kansan mielipidettä, ja ennen kisoja esimerkiksi Petteri Sihvonen oli sitä mieltä, että Kapanen tulisi jättää ulos joukkueesta.

  Mitä mieltä jatkoaikalaiset?
   
 2. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Niin, erottunut peruskatsojan silmissä negatiivisesti, koska on "sössinyt" monta maalipaikkaa? Mutta kuten studiossa sanottiin - sitten pitäisi olla huolissaan, jos ei tulisi edes niitä maalipaikkoja.
   
 3. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Itselleni nuo on ollut ainakin niitä ainoita valonpilkahduksia.

  Muuten Kapanen on ollut täysin ulkona viisikkonsa pelistä, ja tuntuu, että hyökkäyksissä hän tekee jatkuvasti vääriä ratkaisuja.
   
 4. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Jos joku oikeasti on nyt sitä mieltä, että Kapanen pitäisi tiputtaa jengistä tai kokoonpanosta, epäilen vahvasti kyseisten henkilöiden jääkiekkotietämystä. Kapanen ei ole missauksistaan huolimatta negatiivinen haitta Leijonille, jonka vuoksi kokoonpanosta pudottaminen olisi järjetöntä, kun muuten jalka liikkuu ja pääsee paikoille.

  Kapanen saa ja luo itse jatkuvasti tontteja, ja nyt sai maalinkin tehtyä. Oiva lisä maalintekoon jos saa vielä lisää onnistumisia, varmasti teki hyvää tuo ensimmäinen jo.

  Katsoin huvikseni ketä oli vastannut kysymykseen kyllä, ja ketjun aloittajahan se oli. Kysynkin sinulta arvon @Runtulin , miksi mielestäsi Kasperi Kapanen pitäisi pudottaa Suomen kokoonpanosta? Luoko liikaa tontteja nopeudellaan tjsp.?
   
 5. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Miksi Suomen joukkuetta pitäisi väkisin heikentää?
   
 6. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Mitä vittua? Mertarantoja koko porukka? Miksi tätä edes kysytään? Ihan ensiksi kyseenalaistaisin jonkun oikeasti huonon pelaajan paikan, kun näille ukoille ei makseta tästä palkkaa. Jonkun Keskitalon olisi ehkä voinut pudottaa poppareille, mutta se ei enää ole käytännössä mahdollista. Hyökkäyksestä varmaan Nättinen ollut pahin pettymys.
   
 7. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Helsingin Jokerit
  Voi elämä miten älytön kysymys. Jos sillä logiikalla, että missaa paljon maalipaikkoja niin pitäisi tiputtaa jengistä, niin eihän suomella olisi vuosien saatossa ollut joukkuetta lainkaan.
   
 8. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Epävireinen pelaaja, joka ei istu tuohon nippuun. Joukkuetta kun ei tule kasata videopelityyliin siten, että valitaan parhaat yksittäiset pelaajat, vaan että valitaan sopivat pelaajat.

  Lainaus:
  Niin, sinähän tuon logiikan keksit.
   
 9. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Pääsi paikoille ekassa pelissä (1-2 tolppaa), tokassa pelissä tais myös saada ihan hyvin tontteja ja tänään taas hyvin tonteilla ja apina lensi selästä. Eli tonteille on päässyt käytännössä joka pelissä, antanut myös muutaman hyvän taklauksen siellä täällä. Ei nyt mielestäni kovinkaan epävireistä tekemistä, noi ketjukoostumukset nyt eivät natsanneet heti alkuun jolloinka pelaaminen helposti voi näyttää haluttomalta.

  Kapanen on päässyt jatkuvasti tonteille ja hänen tyylisensä pelaaja tarvitsee tontteja tehdäkseen maaleja. Kapanen on myös luonut tontteja tyhjästä, joihin kovin moni nykyisestä Suomen jengistä ei edes pystyisi.

  Jos Kapanen ulostettaisiin, siinä menetettäisiin enemmän kuin saataisiin. Kapasen kamppailupelaaminen ja taisteluilme on mun mielestä jopa ollut yllättävän hyvällä tasolla, joten en nyt ihan oikein ymmärrä tätä.
   
 10. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Jos nyt puhutaan epävireisestä pelaajasta ja kaverista, joka pelaa eri jääkiekkoa kuin muu joukkue, niin silloin luulisi olevan kyse ennemmin Mikko Rantasesta kuin Kasperi Kapasesta.
   
 11. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Lainaus:
  Vahva sama. Rantanen on paljon enemmän pihalla kuin Kapanen. Rantanen ei edes vaikuta vähääkään vaaralliselta hyökkäyspäässä, toisin kuin Kapanen, jolta löytyy oivaltavia syöttöjä ja onnistuu 1v1-tilanteissa ohittamaan kavereita. Kapanen on myös joukkueen parhaimpia katkojia ja vastahyökkäyksen nostajia.
   
 12. Dorian Gray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Johdossa oleva joukkue
  Kun maine tarttuu, se istuu lujassa. Kasperista on maalattu kuvaa itserakkaana surffailijana, ja niinpä jokainen hänen heikompi pelinsä nähdään osoituksena tästä.

  Totta on, että joskus Kasperi pyrkii enemmän itse tehotilastoon kuin pelaamaan joukkueelle (ei muuten kovinkaan tavatonta nuorelle, kunnianhimoiselle jätkälle). Tässä turnauksessa en ole kuitenkaan nähnyt Kapaselta minkäänlaista surffailua, selän oikomista tms joka oikeasti voisi rapauttaa joukkuehenkeä.

  Vääriä ratkaisuja Kasperi on toki tehnyt, on yrittänyt haastaa tilanteissa joissa on ollut pelattavana helppo syöttö, on kokeillut vetoja huonoista paikoista ja niin edelleen, ratkaisuja jotka ovat johtaneet kiekonmenetyksiin. Nämä ovat oireita siitä että puristusta on hieman liikaa. Jälleen kerran: ei kovin tavatonta edes maailmantähdelle, jolle sattuu kuiva kausi,

  Jos Kasperi ei yrittäisi jäällä, sortuisi filmaamiseen tai muuta vastaavaa, ymmärtäisin tämän kysymyksenasettelun. Koska hän kuitenkin vaikuttaa yrittävän sen minkä pystyy, varmaa on, että jossain kohti alkaa taas upota. On mahdollista, että korkki ei ehdi poksahtaa koko turnauksen aikana, kun jäljellä saattaa olla vain kaksi peliä. Pidän kuitenkin onnistumisen mahdollisuutta todennäköisempänä kuin sitä, että Kasperin penkittäminen parantaisi joukkuetta
   
 13. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näistä samaa mieltä. Mun mielestä Laine, Puljujärvi, Hintz jne. ovat myös tuoneet reilusti esiin sen, että odottavat itseltään maaleja, ja ovat tyytyväisiä, kun osumia tulee. Ei ole enää sitä iänikuista suomipojan "ihan sama kuka ne maalit tekee", tai että "pääasia, että voitetaan". Kasperi Kapanen on mielestäni turnauksessa tehnyt hyvin töitä ja mm. taklannut paljon. Ei kyse ole mistään surffailuista, eikä, kuten aiemmin mainittu maalipaikkojen tuhrimisesta. Omiin silmiini Kapasen peli ei vain luista, ja hän on monissa vaihdoissa täysin viisikkopelin ulkopuolella. Kapanen on tehnyt myös monia varsin outoja ratkaisuja, kuten tänään 2vs1. hyökkäyksessä kääntyminen laidan kautta ympäri.
   
 14. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Tuskin tässä vaiheessa turnausta parempaakaan on saatavilla. En väitä, että Kapanen olisi ollut hyvässä vireessä tai muutakaan. Minäkin odotan häneltä kuitenkin enemmän kuten myös kapteeni Rantaselta.
   
 15. Lone Wanderer Jäsen

  No ei nyt sentään tiputtaa pois. Pelasi tänään ihan ok komosessa ja luohan hän jatkuvasti paikkoja itselleen. Enemmän Rantanen on ollut pihalla kuin Kapanen. Rantanen ei pääse edes paikoille.
   
 16. Lert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punaiset paholaiset
  Hyvä poika se Kasperi on. Hyvä, että nyt tuli myös onnistuminen maalin muodossa. Antaa mennä vaan!
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Mielestäni Kapanen on ollut hyvä, kunhan vaan alkaisin nyt saamaan paremmalla prosentilla noista paikoistaan sisään niin hyvä tulee!
   
 18. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Kapanen kärsii tyypillisestä suomalaisen pelaajan kirouksesta. Hänellä on yksi huono turnaus alla, eikä hän ole nöyristelijä. Jossain HFBoardsilla ja täälläkin esiintyi kahden pelin jälkeen mielipiteitä, joissa Kapasesta tehtiin 1. ketjun alisuorittamisen syy, vaikka mies pelasi parhaiten koko ketjussa. Kapasen turnaus on ollut tähän mennessä varsin kelvollinen, vaikka pisteitä ei ole paljoa tullutkaan.
   
 19. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Lainaus:
  Jotenkin tulee mieleen että Kapasessa moni näkee ongelman myös siksi, koska on puhdas taitopelaaja (osaa myös taklata tällä tasolla joo) ja siten ehkä helpompi saada hänestä syyllinen. Kun tämä puhdas taitopelaaja räplää ja räplää, niin hän näyttää varmaan monen silmiin haluttomalta ja omaan pussiinsa pelaavalta äijältä. Voidaan verrata vaikka Laineeseen, mutta kun Kasperi ei ole ollut yhtä tehokas, hänestä on helppo tehdä syntipukki. Kuitenkin, on hienoa, että Suomella on näitä taitopelaajia ja jos hän pääsee vielä joskus edes lähellekään täyttä potentiaaliaan, hänestä on Suomelle ja joukkueilleen paljon iloa.

  Kyllä se siitä. Kuten sanoit, on pelannut kelvollisesti vaikka ei ole pisteillä juhlinut kuten nää häkkipäät. Jos olisi tehnyt hiukankin paikoistaan maaleja, olisi varmaan jo koko kansan sankari. Erot on pieniä.

  Viesti kirjoitettu pikkuhiprakassa joten pahoittelen jos sisältö on paskaa tai vastaavaa.
   
 20. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Nämä "kyllä"-vastanneet käyttäjät ovat luultavasti kateellisia siitä, että toisin kuin he itse, niin Kasperi on päässyt joskus lutkuttamaan Petra "Milf" Kapasen tissejä.
   
 21. faro Jäsen

  Ei pitäisi.
   
 22. Reznik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Kiitos @Runtulin! Jatkoaika jinx toimii aina!
   
 23. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niinhän se usein menee, että alisuorittaja ratkaisee näissä paikoissa, ja niin meni nytkin. Hieno yksilösuoritus Kapaselta! Tuli mieleen Ristolaisen parin vuoden takainen.
   
 24. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Ei vakuuttanut.
   
 25. karhu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät,Man Utd
  Ärsyttävän vetelää pelaamista ja ketjukaverit kärsivät. Maali meni kyllä niin väärälle miehelle.