Pirullisen riettaallista meininkiä kotoisessa Liigassamme?

  • 3 186
  • 26

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Niin, toinen tämän päiväisistä iltapäivälehdistämme tietää kertoa, että yksi valtakuntamme virallisista kirkkokunnista on tuomiorovastinsa suulla älähtänyt Kärppien "Routasydän"-kannustuslaulun johdosta.

Oulun virkaatekevä tuomiorovasti Heikki Karvosenoja totesi sunnuntaisessa saarnassaan, että Kärpät teki aivan oikein luopuessaan väitetyn natsimyönteisestä Sentencedin esittämästä ja sanoittamasta tunnuslaulusta.

Karvosenoja totesi saarnassaan, että Kärppien päätöksessä hyvä voitti pahan. Tuomiorovasti ei itse ole kuullut heviyhtye Sentencedin laulua, mutta hän piti Kärppien hallituksen päätöstä oikeana.

Syy miksi tuomiorovasti pitää em. laulua näinkin turmiollisena, johtuu laulussa esiintyvästä "veri ja kunnia" sanaparista.

Ko. sanapari oli valtakunnankansleri Adolf Hitlerin masinoiman "Hitler Jugendin" tunnuslause.

...***...

Henkilökohtaisella tasolla olenkin jo odotellut kirkkomme puuttumista liigassamme valitsevaan turmiolliseen, ellei jopa saatanalliseen meininkiin.

Otetaanpa nyt vaikka esimerkiksi Kerhon logo. Siinähän on jumaliste irtileikattu ritarin eli siis tappajan pää! Veriroiskeet sentään puuttuvat, mutta muuten kaikki tajuavat em. logon ilmiselväksi irtileikatuksi pääksi.

Entäpä sitten Jokerien tai Ässien logot? Siinähän on ilmiselvät merkit pirunraamatusta, eli korttipakasta tuttuja merkkejä. Jokseenkin rietasta meininkiä siis.

Hifkin petologo tuo mieleen ilmestyskirjan pedon, kaikenlisäksi se on vielä irstaan punainen, joka taas tuo mieleen iloluontoiset naiset, huoraamisen ja haureuden.

Lukon kettulogo tuo mieleen ketunkuonot, eli siis sellaiset tietyn muotoiset naisen rinnat. Irstasta.

Tapparan logo esittelee murhavälinettä, eikö Raamattu kielläkkin tappamasta ja etenkin kaksipäisellä kirveellä?

Jypin logosta tulee mieleen tyylitelty kirkkovene, eli siis monelle silkka naisen vittu.
Vitusta ei käsittääkäseni Raamatussa puhuta, mutta vittu ja vitun kanssa pelailu liittyy haureuteen, masturbointiin tahi muuhun niljakkaaseen synnintyöhön.

Pelicansin logossa esitellään pussinokkaa. Itselleni tulee tästä leukapussista mieleen mässäily, joka lienee yksi kuolemansynneistä.

Saipan logo esittelee neuvostoliittolaista avaruuskapinetta. Neuvostoliitossa uskontohan oli aikalailla pannassa ja nykyjäänkin siellä ollaan lähinnä harhauskoisia ortotodokseja. Vistottavaa toimintaa siis.

Tepsin mustasta paidasta tulee mieleen musta raamattu, joka on mitä saatanallisinta materiaalia kirkon silmissä.

Bluessin logon nurin käännetystä B-kirjaimesta itselleni tulee mieleen riippurinnat, joidenka ylenmääräinen tiirailu saattaa estää taivaaseen pääsyn.


Voiko moinen riettaallinen meininki siis enään ollenkaan jatkua?

Peleissähän juodaan kaikenlisäksi kaljaa ja kiroillaan. Ja sitten vielä katsellaan niitä vähäpukeisia naikkosia ja joskus jopa pyhäpäivisin.

Ylettömän turmiollista touhua siis! Aamen!

Täältä tähän

Editoitu lisäämällä pari uutta rietasta sanaa.
 
Viimeksi muokattu:

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiitos tästä valaisusta! Nyt vasta ymmärrän kuinka syntistä lajia olen seurannut yli 20 vuotta. Joukkueiden logot pitänee siis poistaa seuraavaksi. Tikkukirjaimin joukkueen nimi pelipaidan rintaan logon tilalle!
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti teemu73
Tikkukirjaimin joukkueen nimi pelipaidan rintaan logon tilalle!

Tämä onkin hyvä idea ja kirjaimien paikkoja voisi vielä rukata siten, että jääkiekkojoukkueista saisi hieman kristillisempiä esim. Selvien Tampere.

Ruplan Olutseura toimisi ehkä sopivana vastapainona, olisi sellainen hyvä vastaan paha asetelma.
 
Viimeksi muokattu:

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Viestin lähetti ervatsalo
Karvosenoja totesi saarnassaan, että Kärppien päätöksessä hyvä voitti pahan. Tuomiorovasti ei itse ole kuullut heviyhtye Sentencedin laulua, mutta hän piti Kärppien hallituksen päätöstä oikeana.
...***...

Henkilökohtaisella tasolla olenkin jo odotellut kirkkomme puuttumista liigassamme valitsevaan turmiolliseen, ellei jopa saatanalliseen meininkiin.....
..Ylettömän turmiollista touhua siis, aamen!

Täältä tähän

Tuomiorovasti on selvästi jäljillä!

Itse ehdottaisin vielä ainakin seuraavaa. Numerot 6, 66, 66,6 jne. sekä 7, 77 jne. tulisi poistaa koska jo pelkkä numero 6 (kuusi) osittain viittaa saatanaan, tai sitten nro. 7(seitsemän) joka viittaa tietysti seitsemännen(7) pojan seitsemänteen poikaan(7), eli lusiferin uudelleen syntymiseen.

Muutenkin numero kuusi(6) on ruotsiksi Sex, sex tarkoittaa englanniksi seksiä eli haureutta.
Numero 7 (seitsemän=seven) on erittäin raaka ja väkivaltainen psykopaatti elokuva, josta voi saada pahoja traumoja ja itsemurha ajatuksia!

Lisäksi jäähallit joissa soitetaan Heviä tai muuta paheellista lanteenkeikutus musiikkia tulisi sulkea kunnes demonit on karkoitettu!
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Olenkin jo pitkään ihmetellyt, miksei kirkko ole puuttunut tähän selvään epäjumalien palvontaan. Onhan kirkko aiemmin tiennyt muun muassa auringon pyörivän maan ympäri ja aneiden ottamisen olevan OK juttu. Mutta nyt on kirkko astunut kannanotolla todella pyhälle maaperälle...

Kiekkoilun epäjumalanpalveluksissa on ollut vuorollaan palvottavana Jokerit, Tappara, HIFK - mitä kaikkia noita vääräuskoisten pakanoiden laumoja onkaan. Onpa ylistetty joskus jopa leijoniakin. Joten eipä tarvitse nutturan paljoa kiristää, kun huomaa kuinka alas, melkein helvetin tasolle, kotoinen kiekkosarjamme on hiljalleen vajonnut. Puheet tason laskusta ovat siis totista totta. Huomaamatta ei ole jäänyt kuinka irstaat nuoret naiset houkuttelevat syntiin kaukalon reunoilla. Ihmisiä pilkataan, myötätuntoa ja lähimmäisenrakkautta ei löydy. Kun ihmiset katsovat korkeuksiin, he eivät katsokaan sinne nähdäkseen vilauksen jumalastaan vaan katsovat hidastusta viimeisimmästä seremonian käänteestä tai tarkistaakseen muiden messujen tilannetiedot.

Entäpä muut saatanalliset säkeet? Ylämummoja ammutaan. tehdään epäjumalan kuvia - johon jo edellä viitattiin, tappelussa ei käännetä toista poskea eikä lepopäivää pyhitetä. Miehille annetaan pusuja. Hockey Night on TV:n ainoa jääkiekkoa käsittelevä ohjelma. Katsomossa käytetään väärin herran nimeä. Seurapomotkin himoitsevat toisen joukkueen pelaajia. Amerikan kapeissa kaukaloissa kurvailee itse Satan. Mario Lemieux on myös kirottu monesti, ehkäpä hänen numeronsa tähden?

Myös Pyhä Kolminaisuus on rikottu: isästä, pojasta ja pyhästä hengestä on palvonnan kohteena enää keskimmäinen. Eräs joukkue tosin onnistui kuulopuheiden mukaan rikkomaan tämän viimeisenkin pyhän as(t)ian...

Missä olet, Tanja Karpela? Kansa huutaa sinua syvässä hädässänsä. Puhdista tämä maa väärien kuvien galleriasta ja tuo mukanasi puhtoinen pelastuksesi tähän kadotuksien varjoon. Varjele meitä kiusauksilta, joihin kahden pisteen seireenimäinen kutsu on meidät johtanut. Olemme maistaneet väärän puun omenaa. Heilauta kukkahattusauvaasi, ja päästä meidät pahasta. Sillä sinun on valtakunnan puolivallaton poikamies, voima kulttuuriministerinä sekä kunnia entisenä Miss Suomena...lakkauttaa tämä siveettömyyden rappiotila...seuraaviin hallitusneuvotteluihin saakka.

Lisäksi haluaisin lisätä Mikkoz:n hyviin "jäädytettäviin" numeroihin myös numerot 9 sekä 17. Yhdeksänhän on englanniksi hyvinkin selvää haureutta. Myös 19 sekä 90 ovat selvästi tuomittavia. 17 taas on ruotsalaisen kulttuurin mukaan kirottava sana; sjutton också on ruotsalaisen kulttuurin siveettömin sanakombinaatio ja sikäli ehdottomasti tuomittava sellainen!

(Kiitos Ervatsalo, harvoin saa paukuttaa näin älyvapaata tekstiä kuin tämän otsikon alle. Kuukauden topic-arvonimi Ervalle! Toivottavasti kukaan minua syvemmän uskonnollisen vakaumuksen omaava ihminen ei loukkaantunut tekstistäni.)
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Jokaisen seuran tulisi myös palkata Pastori/Pappi joka huolehtii pelaajien henkisestä puolesta. Jokaisen pelaajan tulisi rukoilla ennen harjoituksia ja pelejä sekä tietenkin erätauoilla. Samalla kyseinen Jumalan lähettiläs voisi soittaa virsiä pelikatkoilla/ennen ottelua/erätauoilla. Erätaukokilpailut tulisi myös uudistaa. Kisoiksi sopisivat "Kuka tietää miten täydentää seuraava lainaus raamatusta" ja ziirleederit voisi korvata Showlla jossa Jeesus jakaa köyhille katsojille kaloja&viiniä. Tuomarit tulisi myös poistaa ja heidät korvata raamattua tulkitsevalla tuomitsijalla.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No voi turkasen tulimmaista, ettei aikaisemmin ole tullut mieleen keinoa, jolla ratkaistaan kaikki kotoisen liigamme ongelmat. Nyt se selvisi.

Nyt ensi tilassa sm-liiga palkkaa hallitukseensa Suvin ja tämän rovastin. Urpo saa jatkaa. Tämän jälkeen hallitus käynnistää keskustelun kiekkoon liittyvistä moraalikysymyksistä ja tuo takaisin aidon reilun pelin hengen. Ei, nyt en tarkoita sitä maailmankuulua tokaisua että "in Finland we call this reilu meininki". Ei suinkaan vaan ihan kristillisen puhdas reilu meininki, jossa kaikki saavat pisteitä ja jatkoajalla hävinnyt joukkue saa vielä kaksi lohdutuspistettä.

Herra rovastin, Suvin ja Urpon toimenpiteitä odotellen,
bozik
 
Miksei mitään näistä asioista mainittu Jääkiekkolehden kultanumeron artikkelissa, jossa käsiteltiin SM-liigayleisön toivomuksia ja ideoita? Onko kyseessä Urpon organisoima salaliitto?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Tästähän voitaisiin muokata uudet 10 käskyä, jotka sopisivat kirkolle ja heidän mielestään myös kiekkokansalle:

1. Aki Heino on jumala. Muita jumalia ei ole.
2. Älä turhaan lausu Akin, jumalamme nimeä.
3. Muista pyhittää pelipäivä
4. Kunnioita isääsi, äitiäsi, tuomaria ja Penttiä
5. Älä taklaa
6. Älä tee omaa maalia
7. Älä kalasta jäähyä sukeltamalla
8. Älä sano väärää todistusta tuomarille (It wasn´t me, it was the other guy!)
9. Älä himoitse vastustajasi tähtipelaajaa jokkueeseesi.
10. Älä himoitse vastustajasi valmentajaa, cheerleadereitä, jäähallia, virvoitusjuomia, kiekkoa tai mitään mikä on hänen omaansa tai hänen hallussaan.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Muut joukkueethan - tai niitten logot tms. - tässä on jo mainittu paitsi Ilves. Muistutetaan kuitenkin, että tuo riettaasti irvistävä punakitainen karvapää tuskin tekee Ilveksestä siveellisempää kuin muista liigajoukkueista.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Meillä sentään on hommat vielä suhteellisen hyvin kuosissa. Miettikääpä NHL:ää. New Jersey DEVILS.
 

Luukkuvahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kirkko on tietysti monessakin asiassa ns. paraskin sanoja, mutta "veri ja kunnia" oli Hitlerjugendin tunnus, jota uusnatsit viljelevät vieläkin. Kyllä tuo minulla vähän särähtää korvaan, ja osoittaa mielestäni huonoa historiantuntemusta ja/tai makua.

Taannoinhan salibandyssä oli vähän samankaltainen tapaus, kun SSV ja Viikingit yhdistyessään nimesivät joukkueensa SS-Viikingeiksi. Kohun noustua nimeksi tuli sitten vanha SSV.

Minulta loppuisi KooKoon kannattaminen siihen paikkaan, jos se ottaisi käyttöön kuuluisia natsi-/kommaritunnuksia, eikä korjaisi virhettään. Nyt kai joku kertoo, että se kukkologo onkin jotain vastaavaa (hymiö).
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Onko kuitenkaan mikään ihme, että jääkiekosta on muovautunut tällainen tulimerestä irvistäen karjuva belsebuupi? Ei ole, hyvä lauma.

Kyseessä on jo varhaisesta lapsuudesta alkava aivopesu, jonka ainoana tavoitteena on alistaa kansamme jaloin, puhtain ja suoraselkäisin osa anti-Kristuksen asiamiehiksi. Jo pienen pienestä viattomat ihmistaimet sekä heidän huoltajansa pakotetaan muun muassa pyhäaamuisin raahautumaan isänmaamme jäähalleihin ainivarhain, aivan kukonlaulun aikoihin. Kukkohan on se peijjakkaan otus, joka kertoi Simon Pietarille ajan tuleen täyteen ja Pietarin toteuttaneen Kristuksen ennustuksen kolmesta kieltämisestä (siinä meni KooKoo).

Tämä ei sinänsä vielä pieniä palleroisia vanhempineen kadotukseen syökse, mutta harjoitusajankohtien tietoinen (?) sijoittelu kylläkin. Kirkonmenojen aikana hakataan kaukaloissamme kurraa, joka oli jo Jukolan veljestenkin mielestä mieluisampaa kuin Sanan kuuntelu. Ja mikä olikaan tuon kirjan nimi? Aivan oikein: SEITSEMÄN veljestä. Taas tuo luku. Vapise Herran kansa! Paha on keskuudessamme.

Kun viaton sielu (joka on jo kovaa vauhti menossa kohti turmiota KOHO olallaan) hieman varttuu, muuttuvat herjoitusvuorot yhä epäkristillisemmiksi. Myöhään loppuillasta hornamaisilla jääkentillä (joita voidaan suoraan verrata Ryssän Helvetteihin) harrastetaan Baalin- ja muiden epäjumalien palvontaa ns. LEPAKKOvuoroilla! Ja me kaikki Jumalaa, Lipposta sekä kaikensortin epäilyttäviä vähemmistöjä pelkäävät kansalaiset tiedämme, millainen Pirun Lintu lepakko on. En viitsi edes mainita näihin kuvottaviin olentoihin liittyviä pakanallisia, täynnä veririittejä olevia uskomuksia Draculoineen kaikkineen.

Jos siis tapaat pienen ihmispolon matkalla jäähallille ilmiselvänä tarkoituksenaan oman ikuisen sielunsa kadottamisen, älä epäröi ottaa tätä harhaan johdettua kiinni, hänen oman etunsa vuoksi. Tämän kristityn velvollisuuden täytettyäsi ota yhteyttä joko Uskontojen Uhrit-ry:hyn tai lähimpään evankelisluterilaisen kirkon toimipisteeseen. Näistä paikoista saat varmasti ohjeet jatkotoimenpiteitä varten.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti Luukkuvahti
Kirkko on tietysti monessakin asiassa ns. paraskin sanoja, mutta "veri ja kunnia" oli Hitlerjugendin tunnus, jota uusnatsit viljelevät vieläkin. Kyllä tuo minulla vähän särähtää korvaan, ja osoittaa mielestäni huonoa historiantuntemusta ja/tai makua.

Niin kysehän ei ole sanoista, vaan niiden irrottaminen yhteydestä ja niiden tulkitseminen niinkuin tahtoo. Jos tahtoo tulkita asioita miten tahtoo ja irrottaa sanat asiayhteyksistään, niin varmasti saa aikaan mitä vain tahtookin. Minä voin kuunnella radiota tunnin ja sen jälkeen luetella ainakin 10kpl mistä löytyy johonkin kyseenalaiseen aatteeseen liittyviä viittauksia, jos irroittelen sanoja asiayhtyksistä ja tulkitsen asioita miten tahdon.
 

Luukkuvahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eagle, totta puhut: Luukkuvahdilla saattaisi olla vähitellen aineksia kentän puolelle, kun kerrankin reagoi (liian) nopeasti. Mie takerruin tuohon sanapariin, ja tunnustan, että en ole Kärppien laulua kuullut tai edes lukenut sanoituksia. Ja normaalisti ihmettelen, miksi ihmiset eivät osaa tulkita mediassa esiintyviä asioita, vaan näkevät ainoastaan kohun. Nyt napsahti omaan nilkkaan.

Historiantuntemuksessakin tais olla suhteellisuudentaju tarpeen. 2 on pieni otos, mutta kumpikaan kämppiksistäni ei osannut yhdistää "verta ja kunniaa" Hitlerjugendiin.

Kun asuinpaikkana on Joensuu, niin sitä helposti ylireagoi kaikkeen natsivivahteiseen, kun eräs harvahiuksinen yhteisö tuppaa pilaamaan koko kaupungin maineen.

Mutta silti: mie en kirjoittaisi runoon/lauluun "verta ja kunniaa" peräkkäin, ellen viittaisi Hitlerjugendiin, natsismiin tai kolmanteen valtakuntaan (ja esittäisin nämä tietenkin negatiivisessa valossa). Mutta enpä mie runoilija/sanoittaja olekaan.
 

TTTTT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Lisäänpä lusikkani tähän epäpyhään keitokseen toteamalla että sieltähän se hornan kattiloista ja visvaisista keitinliemistä on kotoisin tämä omakin suosikki, Saatanan Petollinen Kerho. Vuositolkulla olemme pienessä rutsaisessa piirissämme palvoneet ja ylistäneet sen periaatteita ja tyyliä. Ja katsokaa minkä se meille tekee. Pettää, PETTÄÄ sanon minä teille. Ei SaPKo aiokaan nousta Mestikseen kiusaamaan siiventyngillään pilvenreunassa itkuvirsiään veteleviä JUmalan KURITtamia. Ei edes pahuuttaan.
 

wilco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK,LiPu
Viestin lähetti Luukkuvahti
Nyt kai joku kertoo, että se kukkologo onkin jotain vastaavaa (hymiö).

Onhan se suoraan verrattavissa tuohon kotkaan...

Muuten tuo "veri ja kunnia" -lausahduksen sanominen on ihan suotavaa. Eläisivät ihmiset nykypäivää eivätkä vääntäisi kaikesta jonkunlaista natsismia. Henkilökohtaisesti minulle ovat tärkeitä oma "vereni" ja kunniani.

Kappaleenakin kuulostaa ihan hyvältä ja tosissaan kannustuslauluksi tehdyltä...

Että silleen...
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Viestin lähetti Luukkuvahti
Taannoinhan salibandyssä oli vähän samankaltainen tapaus, kun SSV ja Viikingit yhdistyessään nimesivät joukkueensa SS-Viikingeiksi. Kohun noustua nimeksi tuli sitten vanha SSV.


Niin, mainittakoon, että Natsi-Saksan eräs monista SS-organisaatioista oli SS-Viking -divisioona, joka toimi Waffen-SS:n alaisuudessa.

Tämä Waffen-SS on periaatteessa eri asia kuin ne pahamaineiset SS-joukot, jotka suorittivat mitä moninaisimpia enemmän tai vähemmän sotarikoksen tunnusmerkkejä omaavia tekosiaan pitkin Eurooppaa.

SS-Viking -divisioonan ominaispiirteenä oli se, että se koostui periaatteessa skandinaavisista (ml. suomalaiset) vapaaehtois henkilöistä. Tämä porukka toimi siis lähinnä sellaisissa perinteisissä rintamatehtävissä, eikä siis ensisijaisesti syyllistynyt suurempiin loukkauksiin ihmisyyttä ja muita vastaavia asioita kohtaan.

On kuitenkin huomattava, että SS oli poliittinen järjestö, josta johtuen se sodan voittajien toimesta, ehkä aiheesta, tuomittiin kielletyksi järjestöksi, tunnuksineen kaikkineen.

Syy miksi lähdin puolustelemaan Viking-divisioonan mainetta, on se, että maamme silloinen hallitus antoi siunauksensa sille, että ko. organisaatioon saatiin myös suomalaisia.

Siitä voidaan olla tietysti jälkiviisaita, oliko tämä oikein vai väärin.

Asian tässä valossa voimmekin jäädä miettimään, kuinka sikamaista on nimetä salibändijoukkue entisen aseveljemme maineikkaan sotajoukkion mukaan.

Täältä tähän
 

Luukkuvahti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ervatsalo, kiitos että selitit SS-Wikingin ja SS:n taustoja, mikä minulta jäi tekemättä. Joukko-osasto nimeltä SS-Wiking oli "normaali" (oik. normaalia parempi) osasto, eikä siis osallistunut eräiden toisten SS-osastojen joukkomurhiin.

Kuitenkin jonkinasteista poliittista korrektiutta kannattaisi mielestäni noudattaa. Ei "veri ja kunnia" sanaparina ole siitä pahimmasta päästä, mutta minusta kuuluisien natsitunnusten käyttö ei ole ok. Ja voi kun, natsismi todella olisikin mennyttä aikaa eikä nykypäivää. Sikäli salibandyjoukkuetta ei mielestäni kannata nimetä SS-Viikingeiksi, vaikka SS-Wikingissä taistelleilla suomalaisilla ei (ainakaan sen takia) mitään hävettävää olekaan (paitsi ehkä pasifistien mielestä). Lisäksi aikaa on silti kulunut vähän, vain 60 vuotta. Esim. joukkueen nimeminen vaikka Hakkapeliitoiksi tuskin nostaa meteliä. Vai nostiko Heinolan Peliitat ikinä sitä? Tuskinpa.

Wilco: menneisyys johtaa nykypäivään. Missä se raja sitten kulkee, kun pitäisi unohtaa? Toisesta maailmansodasta on siis kuusi vuosikymmentä, eli asianosaisia on vielä elossa. Sitäpaitsi UUSnatsismi on sitäpaitsi ihan tätä päivää (vaikka uusnatsit elävätkin menneessä). Ja kyllähän muutamat todella kauan sitten eläneet kaverit vaikuttavat ihmisiin edelleen - usein positiivisesti, mutta usein negatiivisesti. Puhun nyt Jeesuksesta, Buddhasta ja Muhammedista. Kyllähän kaikkien näiden seuraajat elävät jossakin määrin menneessä.

Kärppien laulusta: löysin/vaivauduin etsimään vihdoin sanat (http://kotinetti.suomi.net/rami/routa.txt). Minusta se on sanoiltaan tosi hyvä tuosta yhdestä kohdasta huolimatta. En siis itse kirjoittaisi lauluun noita paria sanaa peräkkäin, mutta en kyllä olisi tuolla perusteella lähtenyt vaatimaan muutosta. Nyt annoin itseni uutisten vietäväksi.

Mutta kai se raja jossain kulkisi. Tuskinpa haluaisitte kuulla Kärpiltä laulua, jonka sanoissa ylempi pohjalainen rotu murskaisi alleen epärehelliset, veltot ja kierot ry-miehet, suurpääoman rappeuttamat narrit, likaista työtä tekevän ja jääkiekkoa Kahvaran jne. Kertosäe alkaisi tyyliin "Heil Junno! Heil Junno!". Eli vielä kerran pointtini: natsisymboliikan käyttö ei ole ok.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti sopuli

Kyllähän näitä sattumia aina silloin tällöin pulpahtaa esille. Yhtenä noloimmista Nokian taannoinen kampanja Saksassa.

No terve! Toi Nokiankin "moka" menee vähän ylireagoinnin puolelle.

Ei saa huutaa jääkiekkomatsissa AJA!, koska niin sanottiin rekkakuskeille jotka veivät ruokaa Auschwitchiin.

Vessassa ei saa lukea "huuhtele käytön jälkeen", koska sama teksti löytyi Dachaun vessoista.

Jne...
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sinänsä mielenkiintoinen aihe on myös se, että kuinka kauan jokin aihe/sanonta on pannassa sen jälkeen kun jokin on pilannut sen maineen. Nimittäin voihan sitä ajatella myös niin, että esim. natsiaiheisten sanaparien uudelleen käyttöönotto unohduttaisi tuon syyn, joka alunperin pilasi maineen.

Esim. juuri "kunnia ja veri" sanapari, joka voisi olla erittäin käyttökelpoinen monissa kunniallisissa yhteyksissä tänäkin päivänä ilman natsikytkentää. Mutta kuinka kauan tuon pitäisi olla tabu, ennen kuin sitä voisi käyttää esim. mainoksissa ilman natsikytköstä? Jos joku lanseeraisi tuon mainosloganiksi, niin luulempa, että ainakin nuoriso ei ajattelisi enää mitään natsikytköstä, ja sanapari pääsisi pikkuhiljaa taas normaaliin kielenkäyttöön.

Mitään absoluuttista totuutta ei ole, sillä joku suuttuu taatusti vielä monen vuosikymmenenkin jälkeen tuollaisista, ja vastaavasti monia asia ei nappaa lainkaan. Minua ei ainakaan enää haittaa tuollaiset "neutraalit" termit, mutta jokin heil sana kyllä särähtää korvaan.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Gagne
Jos siis tapaat pienen ihmispolon matkalla jäähallille ilmiselvänä tarkoituksenaan oman ikuisen sielunsa kadottamisen, älä epäröi ottaa tätä harhaan johdettua kiinni, hänen oman etunsa vuoksi. Tämän kristityn velvollisuuden täytettyäsi ota yhteyttä joko Uskontojen Uhrit-ry:hyn tai lähimpään evankelisluterilaisen kirkon toimipisteeseen. Näistä paikoista saat varmasti ohjeet jatkotoimenpiteitä varten.

Itse asiassa Hämeenlinnassa kirkko on jo pitkään valvonut näitä ihmispoloja. Poltinahon liikenneympärän vieressähän sijaitsee piruntorjuntabunkkeri. Enää ei tarvitse ihmetellä, mihin kaikki katsojat ovat hävinneet jääkiekkokatsomoista. Menkää ja etsikää sieltä omanne. Seuraavan pelin jälkeen isi ei enää välttämättä tule kotiin.

Tässähän tulee oikein tippaleipä silmään.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Viestin lähetti Huerzo
Myös Pyhä Kolminaisuus on rikottu: isästä, pojasta ja pyhästä hengestä on palvonnan kohteena enää keskimmäinen. Eräs joukkue tosin onnistui kuulopuheiden mukaan rikkomaan tämän viimeisenkin pyhän as(t)ian...

No rikkoivat kun eivät perkeleet nimittäin palvo sitä keskimmäistä, kannu niillä on mielessä! Mikään ei ole enää pyhää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös