Pietariin...

  • 1 390
  • 1

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko kenelläkään kokemusta Pietarin kiekkomatseista? Tarkoitus olisi ensi vuonna mennä junalla Pietariin ja ajoittaa matka niin, että näkisi jonkun paikallisen matsin. Webbi-sivuja ei paljoa ole ja ne mitä löysin olivat "väärällä kielellä". Otteluaikoja selvisi, mutta ei sitten oikein muuta.

Lähinnä pitäisi tietää, että missä on halli ja mitä lippu suurinpiirtein voisi maksaa. Lisäksi yleiset kommentit kiinnostavat.
 

DAF

Jäsen
Suosikkijoukkue
se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
Myöhemmin lisää, mutta tässä lyhyesti, yksityisviestitse voi kysellä lisää tietysti myös.

SKA Pietari on jengi, jos haluat nähdä paikallista liigaa, pelaavat kolmessa eri hallissa, joten yleispätevää ohjetta hallista ei voi antaa. Valtaosa peleistä pelataan kuitenkin 2000 MM-kisoihin rakennetussa areenassa, joka sijaitsee Prospekt Bolshevikov-metroaseman vieressä. Peli on vähintäänkin liigakiekon tasoista, joskin erilaista; silmiini taitavampaa mutta tempoltaan ehkä hiukan hitaampaa. Lipunhinnat ovat tällä kaudella 80-120 ruplaa eli noin 2,5-4 euroa, vähintäänkin kohtuulliset.

Siinä lyhyesti, divarikiekosta jne. ehkä myöhemmin lisää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös