Philadelphia Flyers 2019–2020

  • 181 086
  • 501

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Hockey is back!

Flyers nappasi lopulta Laughtonin OT-osumalla 3-2 voiton. Konecnyltä mallikas avaava syöttö tähän.

Kaksi ensimmäistä erää Flyers oli hallitsevampi ja peli virtasi aika lailla siten kuin saattoi toivoa, vaikka vastustaja sen avausosuman tekikin. Pensin tilanteet olivat aika yksittäisiä harppuunoita, jos nyt Flyersillakaan mitenkään loputtomasti paikkoja oli. Maalitkin tulivat vastustajan kovalla avustuksella. Ilme oli kuitenkin totutun työteliäs ja viisikkopelaaminen jo yllättävänkin tiivistä. Ensimmäisen lopulla ja toisessa saivat karvaustaankin heräteltyä. Virheitäkään ei juuri nähty.

Kolmannessa tapahtui sitten jotain. Etenkin ekat noin 9 min oli heikkoa. Pens toki nosti vaihdetta, mutta ei kai tuo yllätyksenä tullut? Liikaa virheitä pelin avauksissa ja muutenkin se oma tasapainoinen tekeminen katosi. No varmasti valmennuskin tämän noteerasi ja jatkossa toivon mukaan johtoasemassa asteen paremmin.

Hyökkäämisen osalta toiveissa on myös enemmän kontrolloituja sinisen ylityksiä, nyt oli taas liian yksipuolista roiskimista. Sama tarina oli runkosarjassakin ja pelien myötä pelaaminen tuolloin monipuolistui. Toivottavasti aika vain riittää.


Giroux - Couturier - Voracek
Laughton - Couturier - Konecny
JVR - Grant - Pitlick
Farabee - Thompson - Aube-Kubel - Raffl (kierrättivät tätä nelikkoa nelossa aika tasaisesti)

Provorov - Niskanen
Sanheim - Myers
Gostisbehere - Friedman
Zamula

Eniten kiertoa oli akselilla Gostisbehere-Friedman-Zamula, mutta kyllä mm. Zamula näki vaihtoja ainakin Provorovin ja Myersin kanssa jne.

Hart pelasi kansi ensimmäistä erää ja Elliott kolmannen.


Täppejä:
  • Hayesin kenttä oli Flyersin selvästi paras kombo ja näiden tekeminen näytti itseasiassa jo oikeasti hyvältä, etenkin kaksi ensimmäistä erää. Aika selkeä no touch kolmikko valmennukselle.
  • Couturier oli kanssa hyvä ja oma itsensä. Giroux ja Voracek vielä vähän kesäterässä, olivat mukana hyvässä sekä pahassa. Olivat luomassa avausmaalia, mutta vastaavasti puolustussuuntaan kuin muutenkin kiekottomana taas vähän niin ja näin. No Couturier paikkasi paljon. Eiköhän tämäkin ketju pysy kasassa, joskin Voracekin paikalla voisi muitakin kokeilla.
  • JVR ja itseasiassa koko tuo ns. kolmosketju oli aika non-factor, läpi pelin. Kolmanteen mahtui yksi vähän parempi vaihto. Lähtisin kokeilemaan totutusti vääntäneen Pitlickin sijaan NAKia tuossa. Toisi varmasti saman energian ja väännön, mitä Pitlick, mutta lisää sähäkkyyttä ja käsiä. Toinen vaihtoehto olisi napata Voracek tähän ja laittaa ykkösen laitaan joku haalari-rooliin.
  • Nelosen kiertäjistä NAK oli omiin silmiin paras.
  • Läpi harkkaleirin kehuja kerännyt Farabee oli aika hiljainen. Näillä otteilla ei Raffl/Pitlick tandemia ihan syrjäytetä. Thompson lienee aika selvä valinta nelosen keskelle, mikäli Laughton pelaa laitaa ja NAK puolestaan oli nytkin se paras alaketjujen duunareista.
  • Niskanen ja Provorov pari oli puolustuksen paras. Ovat jo selkeästi pudotuspeli iskussa, taattua laatua. Ei huolen päivää.
  • Sanheim-Myers -kombon pitää sen sijaan parantaa ja karsia virheitään. Myös napsun verran malttia jäin kaipaamaan. Nytkin useampi tilanne, joissa joko ryntäilivät kiekotomina liiaksi tai hätäilivät kiekon kanssa. Mutta joo kyseessä eka kunnon matsi neljään ja puoleen kuukauteen.
  • Friedman oli aika steady. Oli omiin silmiini tuon kokeilussa olleen kolmikon paras suoriutuja ja ainakin tämän perusteella olisi valintani 7. pakin ruutuun. Virheetöntä ja luotettavaa tekemistä.
  • Gostisbehereltä ei nähty mahdottomia kiekollisena, jonka päälle muutama pieni harhailu ja tilanteen väärinlukeminen toiseen suuntaan. Ei huono, mutta parempaan pitäisi pystyä ja lisäksi ei oikein profiililtaan istu tuohon syvyyspakin varmaan ja virheettömään suorittamiseen.
  • Zamula aloitti ihan pirteästi, mutta pelin edetessä tuli niitä pahoja virheitäkin, jotka osoittivat, ettei nuorukaisen aika ole vielä. On reissussa selkeästi kokemuksia hakevan oppilaan roolissa, ilman sen suurempia odotuksia. Kyllähän tässä aika selkeästi tuleva NHL-puolustaja on kasvamassa, vieläpä hyvä sellainen.
  • Hartille vaikea peli, tilanteita kun ei paljon tullut. Ei olut ihan parhaimmillaan, mutta tätä vähän odottelin kesken jääneen harjoitusleirin jälkeen. Nyt vain lisää pelejä alle.
  • Elliott oli maalivahdeista skarpimpi, myös työllistetympi, pienemmistä minuuteistaan huolimatta.
  • Erikoistilanteista jäi positiiviset fiilikset. Molemmat YV:t saivat kunnon pyöritykset aikaan sillä ainokaisella tilaisuudellaan. Hitaan hautomisen sijaan kiekko liikkui mukavasti. Alivoima ei puolestaan paljoa mahdollisuuksia vastustajalle tarjonnut ja selvästi vielä parani pelin edetessä.
 

Crank

Jäsen

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Mitä luulette pelaako Gostibehere ensimmäisessä ottelussa? Mielestäni vaikutti oikein hyvältä. Ilmeisesti ollut ongelmia polven kanssa ja nyt on kuntoutunut. Ihmettelen, jos ei Philadelphia halua hyödyntää hänen kykyjään. Gostisbehere oli yhdessä vaiheessa omia suosikkejani, kun kulki kovaa. Sitten on tullut alamäkeä. Mielestäni tuo Pens peli meni hyvin. Riippuu tietysti, mitä odottaa. Tuossa Flyersin puolustuksessa pystyy mielestäni oleman kärkipakkeja.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Mitä luulette pelaako Gostibehere ensimmäisessä ottelussa? Mielestäni vaikutti oikein hyvältä. Ilmeisesti ollut ongelmia polven kanssa ja nyt on kuntoutunut. Ihmettelen, jos ei Philadelphia halua hyödyntää hänen kykyjään. Gostisbehere oli yhdessä vaiheessa omia suosikkejani, kun kulki kovaa. Sitten on tullut alamäkeä. Mielestäni tuo Pens peli meni hyvin. Riippuu tietysti, mitä odottaa. Tuossa Flyersin puolustuksessa pystyy mielestäni oleman kärkipakkeja.
Mä uskon, että pelaa ja toivon sitä. Zamulan aika ei ole vielä fyysisen puolen vuoksi.

Tosiaan vissiin molemmat jalat leikattu Ghostilta, ja siksikin on ollut vähän vaikeaa. Siihen päälle sitten kaikki itseluottamusongelmat ym.. Toivoisin, että Ghostin tulevaisuus on Flyersissa, ja hän pääsee takaisin siihen formiinsa.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kyllä mä veikkaan että Ghosti aloittaa pelaavassa kun pleijarit alkaa. Edellyttää tietty että on kunnossa fyysisesti. Zamulalla ei vielä riitä millään mutta mielestäni hyvä että poika pääsee haistelemaan isojen poikien kemuja. Veikkaan että Friedman aloittaa katsomossa mutta sen kaverin uskaltaa nostaa nopeasti pelaavaan jos pelit tökkii. Myers ja Ghosti on ne pakit jotka pelaa aika tarkan suurennuslasin alla eli hirveästi ei ole varaa töpeksiä jos mielii pysyä rosterissa.
Täytyy kyl myöntää että olisin hyväksynyt että kausi ois laitettu pakettiin ja aloitettu normisti syksyllä mutta nyt on fiilis noussut kyllä huimasti.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Veikkaan että Myers saa enemmän anteeksi kuin Ghost, tässä alkaa olemaan fiilis hokista. On tää kyllä ollut vuosi, tavallaan jos näin itsekkäästi saa sanoa niin itselle ollut hyvää aikaa. Olen saanut levättyä enemmän ja duunit pystynyt hoitamaan kotona. Tottakai toivon että palattaisiin "normaaliin", mutta onko sellaista samanlaista enää ikinä täysin, tuskin. Sori offista. Koitetaan nyt nauttia lätkästä elokuussa:) Niin ja kerran extra kiitokset Eagerille, vuodet vierii, mutta juttujen laatu pysyy timanttisena. Muillekin palsta tovereille kiitokset ketjun hengissä pitämisestä, itse luen edelleen jokapäivä/uutta tulee ketjuun. Oma anti vaan vähentynyt paljon.
 

Jöhnis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Carchidin mukaan Vigneault olisi peluuttamassa Hägg:iä kutospakkina, joka varmaankin tarkottaisi Ghostin aloittavan pleijarit poppareilla. Tai sitten vetävät 4 leftillä... Pirteältä Gostisbehere tuossa harjoituspelissä vaikutti ja toivottavasti saisi peliaikaa.
Ei jaksaisi venata huomista!

Eagerille täältäkin isot kiitokset jutuista ja varsinkin noista junnujen kuulumisesta ja kehityksestä. Muille ketjun kirjoittajille myös isoa peukkua. Vaikka vähemmän tänne kirjoittelenkin, niin kaikki ketjun viestit tulee kyllä aina luettua.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Mukava alku Round Robinille 4-1 voitolla Bruinsista. Ensimmäinen erä meni vielä ihmetellessä, mutta toisessa erässä saatiin koneet käyntiin ja toisaalta Bostonilla taisi olla jonkinlainen pre-season moodi vielä päällä.

Flyersin parhaimmistoa kenttäpelaajista ehdottomasti haalariosasto Raffl etunenässä sekä Hayesin ketju. Harmi, että Raffl itse joutui jättämään pelin kesken kolmannessa erässä. Varmaan sitten Farabee saa näytönpaikan seuraavaan peliin Capsia vastaan. Kolmosketju JVR - Grant - NAK on kyllä aikamoinen sillisalaatti tällä hetkellä, joten tuolle AV varmasti tekee vielä jotain.

Pakistosta en oikeastaan löytänyt edes heikkoa lenkkiä, mutta varmasti Ghostia testataan vielä jossain pelissä. Kyllä siellä toki Niskanen muutamaan kertaan nousi aika rohkeasti sinisellä vastaan, mutta onneksi hyökkääjät ovat aika hyvin hereillä näiden kanssa. Hakstolin aikana ei olisi voinut sanoa samaa.

Hart oli maalilla loistava. Alkuun pientä tärinää, mutta loppua kohden suoritusvarmuus alkoi olla melko jäätävää. Maalillekaan voinut varsinaisesti mitään, kun kimposi Häggin luistimesta sisään. Kentän ehdoton MVP kuitenkin Rafflin ohella.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Tosiaan mukava alku ja kyllähän Flyers paransi Pens-pelistä pelaten nousujohtoisen matsin. Tällä kertaa eivät passivoituneet kolmannannessa johtoasemassa vaan aktiivinen ote säilyi.

Suurimmat posit
  • Sanheim-Myers pari paransi hurjasti ja nyt oli jo sellaista tekemistä, mitä tosipeleissä kakkosparilta sopii odottaakin
  • Hart oli eleetön itsensä
  • Nelonen pelasi kauttaaltaan hyvän pelin ja tosiaan harmi, että Raffl tippui pois. Thompsonin kohdalla sai toki koko ajan toivoa, ettei joudu vetämään turhan pitkiä vaihtoja, ettei heikko liike putoa olemattomiin.
  • Provorov on tällä hetkellä sellaisessa beast modessa, että alta pois

Kolmosketju JVR - Grant - NAK on kyllä aikamoinen sillisalaatti tällä hetkellä, joten tuolle AV varmasti tekee vielä jotain.

Jotenkin ketjun peli meni taas kiekon perässä juoksemiseen, eivätkä päässeet itse kontrolloimaan tilanteita. NAK oli kolmikosta se näkyvin, mutta pitkälti taklaustensa ja muun kiekottoman toiminnan ansiosta. Laughton kun on löytänyt kodin kakkosen laidasta tarvitsisi ratkaisu löytää muulla tavoin. Itse voisin yhä kokeilla Voracekia tähän ja laittaa Aube-Kubel tai Farabee haalarihommiin ykköseen. Toinen vaihtoehto olisi sitten Morgan Frost, muuten se on tätä haalarimiesten vaihtamista toisee, mikä ei ainakaan vielä tuonut toivottua tulosta.


Ylivoima kun on pyörinyt tutuin viisikoin, niin alivoimaparit voisi tähän listata:


Hyökkääjät:
  • Couturier - Grant
  • Laughton - Hayes
  • Thompson - Pitlick
Toiselle kierrokselle lähdettäessä Grantin kanssa jäljellä olleet sekunnit kävivät pelaamassa Raffl tai NAK. Couturierin ketjun ottaessa ensimmäisen 5vs5 vaihdon, näin 1. ja 3. alivoiman jälkeen. Toisen kohdalla viimeinen pätkä jäi sen verran lyhyeksi, että JVR vain mukaan ja Grantin ketju otti ensimmäisen vaihdon.

Thompson-Pitlick oli näistä se heikoin ja jos jäivät pyöritykseen niin kauhean jalkavasti niitä purku mahdollisuuksia ei kyetty hyödyntämään, vaan vastustaja pääsi vaivattomasti siirtelemään kiekkoa ja selvittämään ongelmat, joihin muut parit pääsivät paremmin käsiksi.

Couturier-Grant aloittavat kaikki alivoimat. Laughton-Hayes oli kahdesti toinen pari uunista ulos ja kertaalleen Thompson-Pitlick.


Pakit:
  • Sanheim - Braun (1. ja 3. alivoiman aloitus)
  • Provorov - Niskanen (2. alivoiman aloitus)
  • Hägg
Hägg pelasi ensimmäisellä AV:lla toisen kierron Braunin parina ja Sanheim-Myers sitten jäälle ensimmäiseen 5vs5 vaihtoon. Toisella kerralla oli se joka istui boksissa ja kolmannella kerralla paikkasi boksissa ollutta Niskasta Provorovin vierellä. Ensimmäiseksi AV-pariksi laittoivat näistä kahdesta aina sen tuoreemman, kahdesti se oli Sanheim-Braun ja kerran Provorov-Niskanen.


Huomioin arvoisinta ehdottomasti Sanheimin nousu Braunin AV-pariksi Häggin ohi. Tämä sinänsä mahdollistaisi vaikkapa Gostisbeheren nostamisen Häggin tilalle tai ainakin laskee ruotsalaisen merkitystä. Ghost kun ei alivoimaa tulisi pelaamaan, jolloin jonkun muun olisi pitänyt se ruotsalaisen ruutu täyttää, mutta nyt se näyttäisi olevan täytetty jo valmiiksi. Ja kun Sanheimin rooli on kasvanut alivoimalla voisi kakkos-YV:stä löytyä minuutteja vuorostaan Gostisbeherelle, minkä pitäisi myöskin olla aika selkeä tausta-ajatus, jos mies kokoonpanoon nostettaisiin.

Itse en välttämättä toimivia pareja lähtisi enää tässä vaiheessa sekoittamaan, mutta kyllähän Round Robin mahdollistaa paremmin nämä kokeilut.
 

ipaz

Jäsen
Tänään taas mennään! Onko joku muuten laskeskellut ketä vastaan pelaamme mikäli olemme lohkon ensimmäisiä tai toisia ?

Konferenssin runkosarjajärjestys neljän kärjen jälkeen:

5. Pittsburgh
6. Carolina
7. NY Islanders

8. Toronto

9. Columbus
10. Florida
11. NY Rangers
12. Montreal

Eli kuka noista sitten jatkoon pääseekään, niin tuolta alhaaltapäin järjestyksessä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Konferenssin runkosarjajärjestys neljän kärjen jälkeen:

5. Pittsburgh
6. Carolina
7. NY Islanders
8. Toronto

9. Columbus
10. Florida
11. NY Rangers
12. Montreal

Eli kuka noista sitten jatkoon pääseekään, niin tuolta alhaaltapäin järjestyksessä.

Vaikka mitään heikkoja vastustajia ei tietenkään ole tarjolla, niin pelataan tässä round robinilla ihan merkittävistä asioista eikä pelkästä pelituntumasta. Montreal tai Florida olisivat ns. lottovoittoja ensimmäiselle kierrokselle ja Columbus on toki työtelijäs ja vaikea vastustaja, mutta kuitenkin olisi selkeä altavastaaja. Toronto voi päivästä riippuen tehdä mitä vaan hyvässä ja pahassa... Nimiä on, mutta kokonaisvaltaisuus pelissä ei taida riittä. Sitten taas jos vastustaja tulisi joukosta PIT, CAR, NYI niin hikinen ensimmäinen kierros tulee varmasti. Näin ainakin omasta mielestä, mutta hyvinhän tuo toki näyttää sujuvan oli vastassa kuka vaan!
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Toinen hallittu voitto Round Robinilla, tällä kertaa Capitalsista 3-1. Peli alkaa hiljakseen olemaan mintissä, vaikka yhä säädettävää löytyykin. Näistä RR-matseista voi olla mitä mieltä tahansa ja vastustajalta puuttui ykköspakkinsa, kolmossentterinsä jne, mutta jälleen Flyers vain pelasi kovan vastustajan pois mukavuus alueeltaan saaden nämä näyttämään huonolta, napaten samalla pudonneet hedelmät koriin. Ei sekään ihan huonoa joukkueesta kerro. Lauantaina Tampaa vastaan pelissä idän 1st seed ja 2nd seediä huonompaan eivät enää mitenkään päädy.


Kokoonpanoa oli vähän muokattu:

Giroux - Couturier - Voracek
Laughton - Hayes - Konecny
Farabee - Grant - NAK
Bunnaman - Thompson - Pitlick

Provorov - Niskanen
Sanheim - Myers
Hägg - Braun

Elliott


Suurimmat posit:
  • Laughton-Hayes-Konecny jatkaa liekeissä. Laughtonille jos jollekin onnistumiset suo kun työmäärä, mitä joukkueen eteen tekee on aivan valtaisa.
  • Farabee-NAK -tandemissa voisi kanssa olla kasvamassa jotain. Grant keskellä tasapainoittaa ja rauhoittaa sopivasti. Ei ollut JVR:ää ikävä. Ja tässäkin lähdetään sen työn kautta.
  • Pakistossa Provorov ja Sanheim ne eniten säihkyneet
  • Elliott oli solidi napaten sen mitä pitikin
  • Alivoima toimii


Onko JVR loukkaantunut vai eikö mahtunut enää kokoonpanoon?

Oli healthy scratch ja ihan aiheesta. Ei ole oikein JVR:llä vielä lähtenyt. Saa nyt nähdä mihin jatkossa mahtuu kun tuo Grant ja rookiet -line näytti aina vain paremmalta mitä pidemmälle peli eteni? Haluasin nähdä tuota kolmikkoa ehdottomasti lisää. JVR sitten Bunnamanin tilalle neloseen ja kakkos-YV:n maskimieheksi? Tähän asti nähty ei oikein parempaan oikeuta, mutta vielähän Jamesilla on mahdollisuus parantaa.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Joko Flyers on kovin suosikki mestariksi. Kohtuu jäätävä Lemieux mode Hayesillä tällä hetkellä. Tuntuu tekevän kiekollisena mitä itse haluaa. Tampaa vastaan onkin sitten edessä eka tason tsekkaus kun vastassa on ollut oikeestaan tällä hetkellä pupeltavat joukkueet mitään toki Flyersilta pois ottamatta, päinvastoin peli on valmista kunnon otteluihin ja otteet olleet vähintäänkin vakuuttavia!
 

Crank

Jäsen
Washington-pelin jälkeen John Matisz kirjoitti:
"Flyers look scary good

If it was a heated debate before, it isn't now: The Flyers are damn dangerous, and a legitimate Stanley Cup contender in this wacky playoff format.

Following a decisive 4-1 win over Boston on Sunday, the Flyers schooled Washington on Thursday in a 3-1 victory."

Tuon jälkeen vielä Tampa kaatui 4-1 ja vastassa Montreal. Ghost pääsi peleille ja napsi kaks syöttöpistettä, Aube-Kubel puolestaan kaks maalia. Ratkaisijoita löytynyt mukavan leveältä, mutta sais noilta kovimmilta nimiltäkin jo tulla tehoja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jyyd

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Tuon jälkeen vielä Tampa kaatui 4-1 ja vastassa Montreal. Ghost pääsi peleille ja napsi kaks syöttöpistettä, Aube-Kubel puolestaan kaks maalia. Ratkaisijoita löytynyt mukavan leveältä, mutta sais noilta kovimmilta nimiltäkin jo tulla tehoja.
Twitterissä oli analyysia Giroux'sta, ettei ole päässyt YV:llä hääräämään vapaasti liki ollenkaan, kun vastustajat ovat ottaneet tilan pois. Kerran pääsi vähän varkain onetimerilla ampumaan tolppaan, mutta eipä tuon lisäksi ole paikkoja ollut. Ja YV:llä nimenomaan maestro pääsee parhaiten esiin, toki viisikkopelissäkin on tulosta odotettava.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Twitterissä oli analyysia Giroux'sta, ettei ole päässyt YV:llä hääräämään vapaasti liki ollenkaan, kun vastustajat ovat ottaneet tilan pois. Kerran pääsi vähän varkain onetimerilla ampumaan tolppaan, mutta eipä tuon lisäksi ole paikkoja ollut. Ja YV:llä nimenomaan maestro pääsee parhaiten esiin, toki viisikkopelissäkin on tulosta odotettava.

Omat havainnot menneiden pelien pl. Rampa - ottelu ylivoimista tukee tätä. Mutta isompi ongelma on ollut suoraviivaisuuden puute. Kun sekä Giroux että Voracek ovat liikkeellä "syötä ensin" -mentaliteetilla, niin ylivoimassa tunnutaan hakevan aina liian vaikeaa kuviota. Kyllähän tuohon toiselle laidalle kelpaisi maailmanluokan laukoja, vaikka taitoa sinänsä on vaikka muille jakaa. Noh, josko se tasapaino löytyisi kun panokset kasvaa, kiekkoa vaan maalille. Siellä on sitten kuitenkin Coots maailmanluokan pelaajana ohjailemassa ja taistelemassa ripareita sisään. Juuri muuta huonoa, kuin yv ei näistä peleistä sitten ole löytynyt.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Nopeasti Flyers nousi vakavasti otettavaksi joukkueeksi. Pari vuotta sitten rampa Pens vielä pystyi kukistamaan avauskierroksella Flyersin ja viime kaudella puolestaan playoffit jäivät kokonaan haaveeksi, mutta nyt Flyers on ihan mahdollinen joukkue menemään vaikka päätyyn asti, jos kaikki natsaa kohdilleen. Tai siis tottakai tämä jälleenrakennus on ottanut jo monen monta vuotta, mutta kontrasti viime kauteen on suorastaan hurja. Ainakin omissa papereissani vielä jokunen joukkue on edellä, mutta hyvältä näyttää Phillyssä nyt ja tulevaisuudessa pitkästä aikaan.

Alain Vigneault on kyllä erinomainen valmentaja ollut jo pitkän aikaa.
 

Shaguel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Miten muut näkevät ketjuloton Montreal sarjaan lähdettäessä? Itse lähtisin ilman muuta samoilla puolustajapareilla kuin viime yönä nähtiin. Ghost näytti hyvältä ja oli selkeästi lähtenyt pelaamaan yksinkertaista peliä, helpot avausyötöt ja hyökkäyspäässä hyviä toimituksia viivasta maalille. Hägg ei tuo mitään lisäarvoa puolustukseen Ghostiin nähden, joten en näe syitä miksi Hägg olisi Braunin parina kun kiekko tippuu jäähän Montrealia vastaan.

Hyökkäyksessä onkin sitten hiemna positiivista ongelmaa. Voracekilla ei ilmeisesti ole mitään loukkaantumista joka estäisi pelaamisen seuraavassa pelissä. Farabee näytti jälleen hyvältä G:n ja Couturierin kanssa joten palaako Voracek tähän vitjaan vai tasapainottamaan muita kenttiä?. Hayesin vitja on mielestäni koskematon, myös JVR ja NAK näyttivät hyvältä Grantin kanssa. Mikäli Raffl palaa myös kokoonpanoon niin varmaan hänelle haetaan paikka 4:n keskeltä Thompsonin jäädessä kokoonpanon ulkopuolelelle.

Oma hahmotelma olisi varmaankin seuraavanlainen avauspeliin mikäli Voracek pelaa:

28-14-93
21-13-11
25-38-62
49-44(12)-18

9-15
5-6
53-61
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Gostisbehere taisi aiheuttaa valmennukselle positiivisen ongelman viime yön otteillaan. Ei varmasti ole helppoa penkille jättää tuollaisilla esityksillä. En tiedä miten AV tilanteen näkee, mutta pitäisin ihan mahdollisena, että tuota kuudetta puolustajaa kierrätetään sen mukaan, millaisia match-uppeja kolmosparin ajatellaan pelaavan. Hägg menettelee, jos parin halutaan pelaavan nollanollaa, mutta Ghostin työkalupakki sopii luonnollisesti hyökkäävämpään rooliin.



Tämä on kyllä erikoinen fakta. Ei niin kovin pitkä aika sitten Flyersin ei tarvinnut haaveilla voitosta, ellei 28, 14 tai 93 maalannut.

28-14-93
21-13-11
25-38-62
49-44(12)-18

9-15
5-6
53-61
Tällaista itsekkin toivoisin, joskin en usko Rafflin keskellä pelaavan ilman sentterien loukkaantumisia. JvR pelasi mukiinmenevästi Tampaa vastaan, ja olisi aika kova veto jättää hänet poppareille oikeiden playoffien alkaessa. Toivottavasti Voracek on kunnossa Montreal-sarjan alkaessa, kovin on hiljaista nykyisin näiden poissaolojen suhteen.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Tampa-pelin parasta antia voiton lisäksi oli Nicolas Aube-Kubelin otteet. Todellista haukkarin näyttöä nuorukaiselta ja voipi olla vielä todellinen jokeri-kortti pudotuspeleihin.

Myös Ghostilta asiallinen matsi ja ehti osoittamaan kykynsä hyökkäyspäässäkin.


Miten muut näkevät ketjuloton Montreal sarjaan lähdettäessä? Itse lähtisin ilman muuta samoilla puolustajapareilla kuin viime yönä nähtiin.

Oma hahmotelma olisi varmaankin seuraavanlainen avauspeliin mikäli Voracek pelaa:

28-14-93
21-13-11
25-38-62
49-44(12)-18

9-15
5-6
53-61

Itse haluaisin nähdä Farabeeta jatkossakin Couturierin ja Giroux'n kanssa tuomassa suoraviivaisuutta ja kiekotonta duunia versus Voracekin kaartelut, mutta todennäköisemmin valmennus sijoittaa tsekin takaisin tuohon, jolloin haluaisin Farabeen takaisin Grantin ja NAKin viereen, jossa ehtivät väläyttelemään Capitalsia vastaan. JVR sitten neloseen Bunnamanin paikalle. JVR oli Tampaa vastaan ok, mutta ei mitenkään sen ihmeellisempi, enemmän kolmosen mallikas peli riippui NAK:n mahtimatsista.

Huonoin skenaario olisi, että jompikumpi näistä pirteästi esiintyneistä ja eloa jäälle tuoneista nuorukaisista joutuisi istumaan, jotta saadaan kaikki väsyneet veteraanit kokoonpanoon, jahka Rafflkin sieltä jossain kohtaa kuntoutuu.

Ja itsekään en usko Rafflia laitettavan keskelle kun kerran tarjolla on puhtaampia senttereitä. Itävaltalainen on yleensä pelannut keskellä vain kun ei oikein muitakaan vaihtoehtoja ole loukkaantumisten jne. takia ollut.


En tiedä miten AV tilanteen näkee, mutta pitäisin ihan mahdollisena, että tuota kuudetta puolustajaa kierrätetään sen mukaan, millaisia match-uppeja kolmosparin ajatellaan pelaavan. Hägg menettelee, jos parin halutaan pelaavan nollanollaa, mutta Ghostin työkalupakki sopii luonnollisesti hyökkäävämpään rooliin.

Näin itsekin tämän näkisin. Uskon, että Hägg aloittaa Canadiens-sarjan kun alla on kuitenkin pidemmältä aikaa hyviä otteita Braunin kanssa siinä missä Ghostilla peli siellä ja toinen täällä ja sarjan avaukseen halutettaneen pelata varman päälle, mutta luulisi Gostisbeherenkin saavan vielä niitä pelejä.
 

puna-hundi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Mike Keenanin jengit
Lindblom ollut mukana harjoituksissa karanteenin jälkeen.
Pääsisköhän vielä tässä sarjassa mukaan. Oioi. Vois olla sellainen taikaponi joka herättää top-kutosen kuolleista myönteisyyttä ja sosiaalidemokratiaa säteilevällä taikapölyllä. Sitä paitsi Lindblom on itse vaikea pideltävä koska pystyy ainoana NHL-pelaajana sokaisemaan isoimmatkin vastustajan maalilla hengaavat möröt omalla kirkasotsaisuudellaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös