Philadelphia Flyers 2019–2020

  • 180 860
  • 501

ReiskaJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Itsellä hieman sellainen tunne, että Fletcher tekee näitä kauppoja pelkästään siksi, että hänet palkattiin tekemään muutoksia. Ei oikein yksikään näistä kaupoista ole herättänyt varauksettomia positiivisia tuntemuksia. Hayes mielestäni ihan ok liike, vaikken henkilökohtaisesti herran suurin kannattaja olekaan. Varmaan ihan hyvä lisä joukkueeseen jos lapun hinta ja vuodet ei karkaa pilviin (tämä toive todennäköisesti täyttä utopiaa). Molemmilla puolustuspään hankinnoilla tosiaan heikommat kaudet alla, kuten yllä jo todettiin. Lisäksi tuo hankittujen puolustajien ikä hieman arveluttaa. Eivät toki ole mitään ikäloppuja, mutta näinköhän on herroilla vielä tankissa sen verran jäljellä, että nostaavat tasoaan takaisin parhaiden vuosien tasolle.
 

Barter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Liverpool FC, SJK
Piiitkästä aikaa tulee tänne kirjoitettua, vaikka aktiivisesti oon seurannut Flyersin palstaa ja kauden aikana otteluita. En dumaisi heti uusimpia peliliikkeitä Fletcherin taholta. Niskanen ja Braun ovat ennen kaikkea parempia puolustajia vs Gudas ja Amac. Sopimuksensa eivät myöskään kestä pitkään, mikä mahdollistaa edelleen omien prospektien, kuten Myers kehittymisen. Tämän lisäksi Provorovin ei tarvitse yksin kantaa #1 ja #2 puolustajien pelipaikkaa ja -aikaa. Hänkin saanee jatkossa enemmän vastuuta hyökkäyspäässä, kun omissa on parempia puolustajia tukemassa...
 
Viimeksi muokattu:

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ite tykkään näistä kaupoista. Braunin hinnassa tuntuis olevan vähän ilmaa, mutta täytyy muistaa varausvuorojen olevan kuitenkin loppupeleissä vain arpalappuja. Gudas ja Amac vaihtuivat astetta parempiin pelaajiin. Provorov (22v), Myers (22v), Sanheim (23v) ja Ghost (26v) ovat Flyersin tulevaisuus, joten pari laadukasta veteraania tohon sakkiin on enemmän kun paikallaan. Ghost tietysti vielä huhuissa, joten jännän äärellä ollaan edelleen. Näitä liikkeitä tehdessä saattaa olla mielessä jo parin vuoden päästä oleva laajennusdrafti. Meillä on jo nyt yksi suojattava pakki "liikaa" (4kpl).

Laajennusdraftiin liittyen jos Hayes jos tekee sopparin niin mielenkiintoista nähdä millaiset siirron estävät pykälät sieltä löytyy. Optimitilanne olisi varmasti ettei tarvitsi suojata laajennusdraftissa. Parin vuoden päästä Seattle voisi sitten napata Hayesin pois jos/kun Patrick ja Frost kehittyvät kuten odotuksissa on. Kuuden vuoden sopparia on ollut Hayesille huhuissa, n.6,75m/vuosi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Flyers ei ole menettänyt mitään kovin suurena pidettävää asiaa hankkiessaan Niskasen ja Braunin, joukkue on varaillut viime vuodet todella ahkeraan ja varausvuoroja on yhä jäljellä kiitettävä määrä tuleviin drafteihin sekä rosterista löytyy jo entuudestaan monen monta prospectia ja arpalappua. Tämän lisäksi Niskasen ja Braunin sopimukset eivät ole pitkät joten nämä eivät sido mitenkään GM:n käsiä jos nämä hankitut pelaajat eivät sopeudu sapluunaan toivotulla tavalla. Pitää myös muistaa, että Flyers on kyntänyt viime vuodet niin voisi tehdä ihan hyvää niin nuorille kuin myös vähän kokeneemmillekin pelaajille saada maistaa vaikka yhden playoff-sarjan voittoa rämpimisen sijaan joka varmasti omalla tavallaan on raskasta pelaajille kuten Giroux ja Voracek.

Hyviä hankintoja siis nähdäkseni.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Gudaksen lähdöstä olen itse mielissäni, vaikka toisaalta rakastinkin tämän kovia taklauksia. Hänen kaltaiselle puolustajalleen vaan on entistä vähemmän tilausta nykypäivän nopeassa NHL:ssä ja auttamatta Gudas oli ensimmäisenä roiskimassa sitä kiekkoa plekseihin, jos vastustaja karvasi kovaa päälle. AMacista on kaikki tarpeellinen jo sanottu.

Niskasta ja Braunia ei ole mitenkään älyttömästi tullut nähtyä, mutta sellainen käsitys on, että jokseenkin saman profiilin puolustajia ovat molemmat. Niskanen toki piirun verran kiekollisempi (pisteiden valossakin) ja sitä kiekollisuutta tuo puolustus tarvitseekin kokemuksen ohella. Otan sata kertaa sadasta parivaljakon Niskanen-Braun kaksikon Gudas-AMac sijaan, vaikka se vähän maksoikin. 32v on myös kaikkea muuta kuin has-been puolustajista puhuttaessa.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Niskasen hankinta oli mielestäni ok, helppo nähdä ajatus sen takana ja näkisin mahdollisuudet onnistumiseen hyvinä.

Braun taas voi olla erinomainen tasapainottava pelaaja, hinta korkeahko mutta ei mahdoton. Nyt kun pakkeja on riittämiin, voi kauppaakin vielä pukata. Jos Braun korvaa Haggin niin hyvä, selvä päivitys parempaan.

Hayesille en lämpene, varsinkaan huhutuilla summilla (6v 6.75m). Vaikka sopisikin ns. muottiin hyvin, en näe Hayesin olevan se viimeinen palanen joka vie meidät pokaalia nostamaan. Vaikka palkkatilanne on nyt hyvä, ei pidä lähteä höntyilemään paitsi jos tarjolla on esim. Panarin tason pelaaja. Ei mene kauan kun esim Provorov alkaa vaatimaan isoja summia. Kaikkia ei voida pitää mutta hyvällä palkkarakenteella voidaan pitää parhaat ja sopivimmat. Hayes ei mielestäni ole sellainen palanen jolle uhraisin kovinkaan paljon. Varsinkaan kun laajennusvaraus on tulossa taas. Toki olettaen että Fletch jakaa NMC-lappuja herkemmin kuin Hexy.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Itse tykkään tästäkin hankinnasta, ei toi hinta maailmaa kaada sekä saadaan tosiaan sitä kokemusta ja toivottavasti rauhaa pakistoon. Troubasta oli ilmeisesti moni valmis maksamaan enemmän kuin Rags, mutta taustalla ollut ilmeisesti loppujen lopuksi pelko onko kaveri juuri siihen kyseiseen jengiin valmis sitoutumaan pitkäksi aikaa. Mielenkiinnolla odottaa mitä tapahtuu seuraavaksi, kaukana ollaan ainakin vielä Homerismista kauppojen suhteen.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Seven years, $50 million, $7.14M AAV.

Kertoo Bob McKenzie twiitissään. Siitä pureskeltavaa heti aamuksi. Seiskan yli mentiin Hayesin kanssa, kun ihanne olisi ollut esim 7v/6m, mutta joo, ei tullut ilmaseksi. Lieneeköhän tuossa mitään ehtoja, sitä ei McKenzie ainakaan vielä osannut kertoa.

Onpahan nyt kakkossentteri.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
No summa on suunnilleen mitä odotteli, suunta vaan tulee olemaan toi liksojen suhteen ja sille ei voi mitään. Hayes tulee olemaan 34v sopimuksen loputtua, toivottavasti kaverin peli sujuu Philly nutussa ja saadaan hänestä moneksi vuodeksi laadukas pelaaja. Fletcher on tosiaan pistänyt toiminta vaihteen oikein kunnolla päälle.

Edit. Capissa tilaa karvan alle 23 milliä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Äkkiä katosi Flyersin cap-tila. Nyt tuolla ei ole enää varaa kuin omien RFA-pelaajien jatkoille.

Kesän hankinnat lienee tässä.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Tykkään Hayesista kovasti. Hinta tosiaan on vähän kallis, mutta näin nämä menee, 500k-1M sinne tänne, ei se niin tarkkaa ole :)

Braun on vissiin pelannut todella puolustavassa roolissa Sharksissa. Statseista WOWYt näyttää karmealta, mutta kun vertailukohtina on Erik Karlsson ja Brent Burns hyökkäävissä rooleissa, niin ei niille voi painoarvoa mielestäni antaa. Pelejä katsellessa Braun ei ole jäänyt negatiivisessa valossa mieleen.

Mulle kävisi nyt Häggin kauppaaminen. Nuoresta kaverista saa varmasti vielä kohtuuhyvin jotain takaisinpäin ja Braun tuntuisi täyttävän hänen roolinsa. Pieni pelko persiissä on Ghostin jatkon kanssa. Hänen kauppaamisensa nyt olisi myymistä arvon ollessa matala.
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
Kohta on taas 23.06. Se päivä jolloin on vuosien saatossa kaupattu Carter,Hartnell ja Mike Richards ,James van Riemsdyk.
Katsotaan ketä lyödään tänä vuonna lihoiksi
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JTX

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Näiden signausten myötä, joukkuen on parempi kuin viime kaudella. Se on selvä. Joukkue ei ollut huono viime kaudellakaan, mutta se ei pelannut niin hyvin kuin olisi voinut/pitänyt. Nyt homma pitää saada toimimaan. Alivoima pitäisi olla ainakin hieman parempi Hayesin ja Braunin tulon myötä.

Cap tilanne tulevan kauden päätteeksi onkin sitten toinen asia. Riippuen tietenkin millaisilla lapuilla RFAt nyt kiinnitetään. Mielestäni Hayesille maksettiin "liikaa", mutta näköjään UFA pelaajille on tullut joku yleinen tasokorotus joten se siitä. Niin kuin jo muullakin monet ovat todenneet, että nämä jo nyt nähdyt sopimukset tulevat antamaan todella paljon aseita jäljellä oleville RFA/UFA pelaajille (varsinkin niille isoille nimille). Ja en usko että tämä Hayesin lappu jää viimeiseksi kauhistelun aiheeksi liigassa.

Paljon ajatuksia pyörii päässä. Kuka sieltä kaivetaan ensi kauden kakkosveskaksi. Onko se Talbot? Mikä tulee olemaan Morinin rooli/taso? Mitä jos Patrick ottaa ensi kaudella ison askeleen pelissään, ja tulee kilpailu Hayesin kanssa 2C paikasta. Voiko 7.14milj. Hayesia peluuttaa 3C:nä vai onko Patrick "tuomittu" pitkäksi aikaa tuohon 3C tonttiin, vähän heikompien pelimiesten kanssa? Millaiseen sopimukseen/rooliin tyytyy? Miten tuleva draft, kuka sieltä nyt tulee (olettaen että tuo ykköskiekan varaus pidetään)? Vai tuleeko vielä siirto missä sekin lähtee?

Tällaisia typeriä ajatuksia tällä kertaa.
 
Viimeksi muokattu:

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En ole Flyersia aikoihin seurannut, joten tuntuu aika oudolta, että Hayes saamassa tuollaisen mottipäisen sopimuksen. Eikös siellä Couturier ole kakkossentterinä? Vai onko siirretty tai siirtyykö pysyvästi laidalle? Ei Hayesistä kyllä millään yli 6m kausipalkan arvoista saa vaikka kuinka yrittäisi.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
En ole Flyersia aikoihin seurannut, joten tuntuu aika oudolta, että Hayes saamassa tuollaisen mottipäisen sopimuksen. Eikös siellä Couturier ole kakkossentterinä? Vai onko siirretty tai siirtyykö pysyvästi laidalle? Ei Hayesistä kyllä millään yli 6m kausipalkan arvoista saa vaikka kuinka yrittäisi.
Couturier on 1C, Girouxin pelatessa nykyään laidalla. Hayes ottaa 2C paikan, ja Patrick 3C. Näin siis oletettavasti.
 
Niin eikö se tällä hetkellä näytä vähän tältä:

Giroux - Hayes - XXX
Lindblom - Couturier - Voracek
JVR - Patrick - Konecny
Raffl - Laughton - Hartman
XXX

Provonov - Niskanen
Sanheim - Braun
Ghostisphere - Myers
Hägg - Morin

Hart

Eager voisi vaikka rustata LVP kentät tähän, ainakin pakistossa siellä isoja puutteita.

Yhtä RW paikan pelaajaa tuo huutaa, capissä ei tilaa hirveästi mutta toivotaan powerforward ja shoot first kaveria. Ferland Ufana, tai sitten treidillä.

Draftista tuohon ei suoranaista helpotusta tule vaan toivon Zegras, Kreps, Boldy kavereista jonkun jäävän meille.

Farabee sekä Frost saavat aloittaa kautensa farmista ja sitten nousta pelaamaan kun loukkaantumisia tulee tai otteet sivuuttavat jonkun muun.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Itseäni vähän pelottaa jos vielä ykkösen laituri hankitaan, että mistä silloin pitää luopua (Ghost + 1rd pick +..?).

Jos ei lisäyksiä rosteriin tule, veikkailen jotain tällasta kauden aloitukseen:

Giroux-Couturier-Konecny
JvR-Hayes-Voracek
Lindblom-Patrick-Laughton
Raffl-Vorobyov/Rubtsov-Hartman

Provorov-Niskanen
Sanheim-Braun
Ghost-Myers

Hart
Talbot

JOS kesällä Frost ottaisi harppauksia eteenpäin (lähinnä fyysisessä) kehityksessään, niin olisihan se aika kiva joku tällainen kokoonpano nähdä:

Giroux-Couturier-Konecny
JvR-Hayes-Voracek
Lindblom-Patrick-Frost
Raffl-Laughton-Hartman
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
Hyvät hankinnat so far. Muistaen ne reaaliteetit, ettei Flyersin ole tällä hetkellä kauheasti mahdollisuuksia saada ihan ykköskorin äijiä, koska ei lukeudu condenter osastolle. Itse muotoilisin kentät seuraavasti:

Giroux-Couturier-Jvr
Lindblom-Hayes-Voracek
Konecny-Patrick-Laughton
Raffl-Vorobyov/Rubtsov-Hartman

Kolmonen tuossa kokoonpanossa joissain peleissä pelasi ja tykkäsin kovasti.

Provorov-Niskanen
Ghost-Braun
Sanheim-Myers
Hägg

Hart
Talbot

Täysin toinen asia on oliko tämä tässä. Toronton tilanne ei ole helppo ja heidän kanssa joku treidi voisi tulla kyseen. Toki meininki on sen suuntainen että kaikki on mahdollista. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Perus Flyers elämää!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Niskanen ja Braun: mielestäni todella hyvä liike hankkia kokeneita pelaajia, jotka syövät varmasti top-4 minuutteja. Kummankaan pelejä en viime kaudella nähnyt tarpeeksi, mutta olettaen, että täsmäävät kuvaukseen. Pakiston on vieläkin todella nuori, joten pari turvallista veteraania on hyvä lisä. Lisäksi sopimukset ovat sen verran lyhyet, että käsiä ei sidottu paria kautta pidemmälle.

Hayes: vähän samanlaiset tuntemukset, kuin JVR:n kohdalla. Eli tarpeeseen tuli ja oletettavasti hyvä pelimies. Hinta on toki kova, kuten UFA -pelaajista aina on.

Mutta kyllä nämä tulevat kaudet ovat niitä jolloin nuorta runkoa pitää ajaa kohti menestystä. Ikuisuuksiin ei voi jatkaa rakennuspalikoiden keräilyä. Ja hyvältä tuo joukkue alkaa vaikuttaa.

PS. Tulisikohan Simmonds kotiin halvalla, kun näytöt jäi koko kaudelta piippuun? Noh, tuskin sentään.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Nyt kun yksi kallis UFA on jo signattuna vuosiksi eteenpäin tältä kesältä, niin jättäisin sen toisen ja väkinäisemmän hankinnan tekemättä, kun noita junnuja on puskemassa kovaa vauhtia junnusarjoista AHL:llään ja jos ovat todella niin hyviä kuin kirjoitukset ja tehot osoittavat - ei muuta kun näytönpaikkaa tiskiin. Puhun nyt nimistä Frost, Farabee ja Ratcliffe. Jos ei pojilla riitä niin rauhassa Phantomsiin kasvamaan ja Laughtonille tai Hartmanille sitten roolia Patrickin laidalta. Ei hirveästi metsään voi mennä. Nelosen rotaatioon kyllä riittää nälkäsiä ukkoja, kun kalliit NHL-statuksen paskat on potkittu ulos.

Hartmanilla on potentiaalia ryöstää itselleen paikka muualtakin kuin nelosesta, toki aloittaa monien ketjusommitelmissa sieltä mutta kuitenkin. Todella hyvä 5v5 suorittaja ja uskon että tulee parantamaan tuosta viime kauden lopusta, kun on tutumpi jengi ja parempi valmennus. Laughton sitten varavaihtoehto 3RW:ksi tämän ollessa lähtökohtasesti se nelssonin johtaja koko kaudeksi.

Olisihan se koodinimi Donskoi tai Kapanen hyvä nimi tuonne oikealle laidalle, mutta nyt kun Hexyn työ alkaa näkymään (draftatut hyökit alkavat olemaan miehen iässä) niin voisi melkeenpä jo käyttää hyödyksi. Nämä donskoit ja siitä vielä paremmat nimet alkavat vaan olemaan jo liian kalliita Flyersille. Jotkut fanit ovat yhä jonkun Panarinin perään vaikkei tämän tason ukkojen haalimisessa olisi enää päätä eikä häntää, koska cap-tila meni jo Hayesiin ja pakkeihin.

Toivottavasti Farabee olisi se nimi, joka tulisi yllättämään kaikki tulevilla leireillä. Tiedostetaan kyllä, että sieltä on hyvä kundi tulossa mutta että ryöstäisi vielä tontin show'sta lupia kyselemättä. Frost ja Farabee sitten hiomaan kemioitaan bussiliigaan.


PS. Tulisikohan Simmonds kotiin halvalla, kun näytöt jäi koko kaudelta piippuun? Noh, tuskin sentään.
Ei.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Kuten todettua, pidän Hayesistä pelaajatyyppinä, eikä sopimus ole itselleni ongelma vaikka dollareita tuossa kovasti paloikin. Tilanne oli ilmeisesti vähemmän yllättäen se, että Flyersin piti vain maksaa, muuten Hayes olisi hakenut samat rahat muualta ja Fletcher oli näemmä päättänyt kiinnittää miehen. Tässä oli nyt se paras ja realistisin sauma keskikaistan vahvistamiseen, johon päättivät tarttua. Bill Meltzer oli hyvin poiminut, että kuluneella kaudella suunnilleen sama summa cappia paloi Lehterä + Weise tandemiin. Mielestäni Hayesissä tämä on sentään paremmassa hyötykäytössä. Näemmä kolme ensimmäistä sopimusvuotta täysi NMC ja sen jälkeen NTC, joka mahdollistaan Hayesille 12 joukkueen pituisen no-trade listan. Toki kun sopimus ei pidä sisällään tuttua etupainoitteisuutta, niin oletettavaa on, että Hayes pitkälti tuon sopimuksensa tulee Flyersissa pelaamaan, eikä mitään viimeisten vuosien cap-dumppausta lattiajoukkueisiin tulla näkemään.

Braun&Niskanen tandemissa taas se suurin huolenaihe lepää, että tässä nyt yhden sijaan odotetaan ja toivotaan kahden 32-vuotiaan pakin nostavan tasoaan heikomman viime kauden jälkeen kohti sitä totutumpaa. Mahdollista, muttei mitenkään varmaa. Tuovat kuitenkin tuohon pakistoon paljon sellaista mitä sieltä on puuttunut, eivätkä sopimukset ole onneksi turhan pitkiä, jos se uran suunta ei enää ota muuttuakseen.

Itse tällaisena draft-romantikkona olisin toki toivonut Flyersin varaavan myös tuolla 41st overallilla, mutta ymmärrän hyvin, että ovat päättäneet Hextallin pitkän ja maltillisen rakentamisen ja prospect-poolin kasaamisen jälkeen vaihtaa hieman suorempaan joukkueen vahvistamiseen, millä tuetaan ja autetaan paremmin sen jo olemassa olevan nuorison kehitystä.

--------------------------------

Jos tuota tulevaa draftia ja 11th overallia vähän peilaa, niin Flyers on aikalailla tarkkailijan asemassa. Oma varaus riippuu pitkälti siitä, mitä muut edellä tekevät.

On aika selkeää, että Hughes ja Kakko ovat ne kaksi ensimmäistä nimeä ja luultavasti vielä tässä järjestyksessä.

Tämän jälkeen yleinen konsensus tuntuisi olevan, että kaksi seuraavaa nimeä olisivat Byram ja Turcotte, Tähän voi joku muukin tunkea väliin, mutta varmuudella nämä kaksi ovat off the board kun Flyers tulee vuoroon.

Tämän jälkeen onkin vähän avoimempaa.

Siellä on periaatteessa kahdeksan hyökkääjän rypäs, josta siis ainakin pari tulee olemaan vielä tarjolla Flyersin vuorolla: Cozens, Dach, Zegras, Krebs, Podkolzin, Boldy, Caufield ja Newhook.

Puolustajista taas mahdollisia nimiä ovat: Broberg, Söderström, York, Seider ja Harley. Uskon, ettei Byram ole ainoa puolustaja top-10:ssä, jolloin tuosta edellä olevasta hyökkääjälistasta vapautuu nimi tai pari lisää Flyersin tarjolle.

Maalivahdeista Spencer Knight on se ikäluokan ykkösnimi, mutta on tuskin sekoittamassa pakkaa vielä 11th overallista puhuttaessa.

Itselläni ei ole sen erityisempiä suosikkeja, mutta jos veikkaus pitää laittaa tulille, uskon Matthew Boldyn olevan Flyersin varaus,
 

Gostisbehere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia City of Brotherly Love
@Eager
Miten uskot vaikuttaako Podkolzinnin kohdalla että KHL sopimusta on vielä 2vuotta jäljellä?
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Helppo allekirjoittaa näkemykset useammistakin viesteistä, mitä ketjuun on viimepäivinä tullut, samankaltaisia ajatuksia pyörii itsellänikin mielessä. Nopeasti hupeni Flyersin liikkumavara capin suhteen, mutta ei voida ainakaan väittää, etteikö Fletcher olisi paikannut niitä puutteita, mitkä jokainen joukkueen fani kesän alkaessa tunnisti. Tuli kakkossentteri ja rightin pakkeja jopa kaksikin kappaletta, periaatteessa se yksi (oikea)laita olisi vielä kiva lisä. Niskanen ja Braun eivät ole mitään sateentekijöitä, mutta parantavat ainakin paperilla puolustusta verrattuna viimekauteen. Riskejäkään noihin kauppoihin ei juuri sisälly, kun sopimukset ovat vain yhden ja kahden kauden mittaisia. Hayesin sopimus hieman hiertää cap hitin takia, mutta tarpeeseenhan tuo hankinta tuli.

CapFriendlyn mukaan Flyersilla on tällä hetkellä $60,103,690 palkkoja rasitteena 16 miehen rosterilla, jossa mukana Schlemko ja Lyon. Oletettavasti Lyon ei lopulliseen rosteriin mahdu ja Schlemkokin varmasti haudataan farmiin, mikäli hän kauden alkaessa vielä organisaatiossa on. Ilman näitä palkkarasite on $58,278,690 ja tilaa palkkakattoon jotakuinkin 23-24 miljoonaa, riippuen tietty mihin katto asettuu. Omista RFA-pelaajista Provorovia varten on varattava varmaan n. 7 miljoonaa. Laughton ja Hartman vievät pari milliä mieheen. Konecny ja Sanheim ovakin sitten vaikeammin arvioitavissa, kun ei tiedetä onko tulossa pitkää vai lyhyempää sopparia. Sitten on vielä mahdollisesti täytemiehet Bailey ja Aubé-Kubel sekä välttämätön maalivahtihankinta. Näyttäisi siis siltä, ettei UFA-markkinoilla tulla enää juurikaan jylläämään.

Kaikkinensa Fletcherin viimeaikojen hankinnat ovat ollet ihan ok vahvistuksia, mutta jotenkin olisin toivonut yhtä suurempaa rykäisyä. En tiedä kuinka realistista sellaista oli odottaa, mutta olisin kaivannut yhtä hieman kovempaa tekijää oikeastaan mille pelipaikalle tahansa. Tiedossa toki on, ettei UFA-markkinoilla sellaisia käänteentekeviä pelaajia Duchenen ja Panarinin jälkeen juuri ole, mutta toivoin, että esim. tuon 11. varausvuoron ympärille olisi saatu jotain kauppaa kehiteltyä. Nyt tilaa millekkään tähtihankinnalle ei ole, ellei sitten treidin kautta palkkoja mene myös toiseen suuntaan.

Provorov-Niskanen
Sanheim-Braun
Ghost-Myers
Vieläköhän puolustuksen suhteen tapahtuu jotain peliliikkeitä? Tuon oletettavan avauskuusikon lisäksi löytyy Hägg ja Morin, joista kumpaakaan ei enää pysty farmiin laittamaan ilman waivereita. Kaupataanko toinen heistä vai mennäänkö kauden alkuun kahdeksalla pakilla. @JTX tapaan itsellänikin on pieni pelko hiipinyt taas puseroon Gostisbeheren kauppaamisen suhteen. Hän olisi sellainen palanen, jonka avulla olisi mahdollista saada esimerkiksi se oikea laitahyökkääjä, mutta toivottavasti sille tielle ei lähdetä. Yhtäkkiä tuo kuusikko ei näyttäisikään läheskään yhtä mukavalta, jos Ghostin tilalla olisi esim. Hägg.

Itselläni ei ole sen erityisempiä suosikkeja, mutta jos veikkaus pitää laittaa tulille, uskon Matthew Boldyn olevan Flyersin varaus
Eipä haittaisi ollenkaan jos tuo veikkaus toteutuisi. Laadukkaat kahden suunnan laiturit ovat harvinaista porukkaa koko NHL:ssä. Steve Kournianos on verrannut Draft Analyst-podcastissa Boldya pelaajatyypiltään Selke-ehdokas Mark Stoneen. Tuon tyyppiselle pelaajalle on aina tarvetta, vaikka laituritilanne Flyersilla lupausten osalta varsin hyvä onkin. Vaikea on kyllä ennakkoon arvioida, mitä Fletcher lähtee tuolla Flyers-uran ensimmäisellä varauksellaan tekemään. Organisaation "prospect pool" kaipaisi ehkä eniten vahvistusta pakkiosastolle, mutta pitäisin todennäköisenä, että 11. vuoron kohdalla vapaana on hyökkääjä, joka ainakin näiden julkisten draft-rankingien valossa olisi BPA. Toivottavasti siellä otetaan paras mahdollinen pelaaja pelipaikasta riippumatta.

Kovasti on viimeaikoina tullut luettua ja kuunneltua draft-juttuja, onneksi tuota kesän kohokohtaa ei tarvitse enää kauaa odottaa!
 
Pystyisikö joku arvioimaan millaista vastinetta 11. Pickille saataisiin mikäli se ensin treidattaisiin 13. Pickiin ja sen jälkeen 16. Pickiin tai suoraan tuonne 15/16 tietämille.

Ajatuksena tässä on Broberg/Seider hakeminen vähän myöhemmällä vuorolla. Mikäli siis esim Boldy ja Kreps ovat menneet jo 11. kohdalla.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Meltzerin mukaan Provorovin leiri olisi hakemassa päälle 8 milj. kaudessa, ja Sanheim 5 milj. kaudessa sopimusta (linkki twiittiin https://twitter.com/billmeltzer/status/1141834740846211079?s=21 ). Tykkään molemmista pelaajista paljon, vaikka Provorovin viime kausi olikin heikompi. Mutta näen hänessä edelleen suuren potentiaalin.

Kuitenkin tuo 8 milj. kaudessa tuntuu tässä vaiheessa aivan liian kovalta palalta niellä. Toki, jos on maksimi vuodet, ja hän jo ensi kaudella ponnahtaa liigan eliitin joukkoon, niin sitten tietenkin on perusteltua. Tässä on kuitenkin paljon epävarmuutta, valitettavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös