Petteri Sihvonen – kiekkomedian virallinen totuus

  • 2 755 520
  • 12 913

Arsu79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki kertoimiin nähden hyvin pelaavat
Kuuntelin eilen ja varsinkin nää pyörittelyt taklausten ympärillä on ihan raikasta kuunneltavaa, verrattuna kuluneisiin levyihin. Nosti Esa Pirneksenkin mielipiteet framille, tai tietoisuuteeni.

Sanotaanko näin, että Sihvonen haastaa omasta kulmauksestaan rantaset, mäkiset, lehkoset, niemet, hoffrenit, karalahdet. Jos höpisee omiaan niin sittenhän ne on helppo sivuuttaa. Omiaan saattavat höpistä myös nämä Liigakiekon ajolupia peräänkuuluttavat ja kiekkokontrolli-sukupolven jotenkin ihmeellisellä kulmalla ongelmaksi nostavat.

Toivomus, ettei Ässät ja Lukko kohtaisi pudotuspeleissä orastavan vihonpidon takia...no, ymmärrän taka-ajatuksen. Ylimääräisiä jännitteitä on ilmassa. Toisaalta, fanina olen toivonut oikeaa pudotuspelisarjaa jo vuosia juuri rivalryn herättämisen takia. Eli en voi hurskastella ettenkö varmasti kiihtyisi ja viihtyisi sarjan parissa.

Suomalaisten toimittajien ja NHL-pelaajien väleistä en osaa sanoa mitään. Jotenkin olisin taipuvainen ajattelemaan, ettei Seppälä ja YLE ole pahin ongelma.

Minä olen taipuvainen ajattelemaan, että varmasti suurin osa NHL-pelaajista haluaa välttää suomalaisten egotrippailevien toimittajien haastattelut ja negatiivisen asenteen kaikkeen. Valitettavasti 40 vuotta elämää nähneenä täytyy todeta, että kovin kovin harva toimittaja on asiallinen saati älykäs. Onneksi on kuitenkin vielä olemassa Kaj Kunnaksen ja Anssi Ritarin kaltaisia oikeasti älykkäitä ja ennen kaikkea positiivisa toimittajia :)
 
Suosikkijoukkue
KK
Sihvonen kirjojen ja urheilun asiantuntija ei tykkää mm Janatuisen, Ruudun eikä Hyvösen kirjoista ja syy on se, ettei meillä ole jalkapallossa samanlaisia tarinoita. Syyhän siihen on se, että meillä ei ole niin paljoa huippuja jalkapalloilijoita vrt. jääkiekkoilijoita.

Meidän jalkapalloilijoilla ei vain yksinkertaisesti ole varaa, aikaa eikä paikkaa vetää kolaa ja juoda viinaa niin paljoa, mitä jääkiekkoilijoilla. Jos meillä olisi huippu-urheilijoita jalkapallossa, niin varmasti ko kirjoja olisi jo tullut tai olisi tulossa. Innolla odotan Roman Eromenkon uran loppumista ja ulostuloa kirjanmerkissä. Onhan meillä kuitenkin mm Matti Nykänen talviurheilun raikulipoika josta olemme saaneet lukea.

Sihvosen kirjoitus on mielestäni lähinnä lapsellista jääkiekkoilijoiden syyllistämistä eräistä värikkäämmistä kiekkoilijoista. Olisko nämä kirjat pitänyt jättää julkaisematta? Mielestäni mielenkiintoisia elämänkertakirjoja, joista Me jääkiekkoa seuraavat pääsevät lukemaan niistä jääkiekon ulkopuolisista asioista, koska me tiedämme jo ne meriitit kaukaloissa. Toisaalta nuoret voivat oppia, että tuollainen elämäntyyli ei sovi urheiluun. Eipä tarvi Sihvosen juttuja enää lukea. Ihmettelen jopa, miksi edes avasin ko tyhjäntoimittajan jutun, koska viimeksikin, vuosia sitten en oikein löytänyt samoja ajatuksia hänen kirjoituksistaan.


Linkki MTV:n internetsivuille.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Petteri kertoo mielipiteensä, ei siinä mitään, saa mielipiteitä olla.
Ymmärrän pointin ja saan siitä kiinni, koen olevani lätkäjätkä tämän yli 30 vuoden intensiivisen lätkän seuraamisen tiimoilta. Täytyy muistaa että kirjoja kirjoitetaan pääosin sille isolle massalle joka EI käy halleissa katsomassa pelejä, jauha täällä joka päivä ja seuraa päivittäin lätkää.
Silloin täytyy olla lööppejä, myös kirjassa, jotain isoa, ei riitä pelkkä huippu-urheilijan tarina koska niitä meillä olisi kertoa useita satoja eri lajeista. Sellaisia kirjoja myydään vaan hallilla meille vanhuksille kuten Hexin tarina, kerron osuvan tarinan, oltiin pojan kanssa hallilla. Väliajalla oli pitkät nimmarijonot ständeille missä IFK:n loukkaantuneet pelaajat kirjoittivat nimmareita. Viereisellä ständillä parin metrin päässä, kontrasti oli melkeinpä surkuhupaisa oli samanlainen ständi missä Hexi ja ei ketään jonossa. Yksinään seisoi siinä ja poika kysyä "Kuka toi on?". Mietitään hetki tässä kohtaa kumpaa kirjaa myydään enemmän Hexin vai edellämainitussa uutisissa olevien pahojen poikien.

Kirjoissa on aina myös taloudellinen näkökulma. Viittaan vielä lööppeihin, on tietenkin selvä että kirjoja myy eniten ne jotka ovat Seiskan kannessa useimmin. Tässä ei oteta henkilökohtaista kantaa mitä haluaisin lukea, en puhu siitä vaan siitä miksi kirjoitetaan pahoista pojista.

Jalkapallovertaus on tavallaan ymmärrettävä, mutta ontuu siten että Veikkausliiga on olematon kansainväliseltä tasoltaan verrattuna lätkään. Meillä pelaa Liigassa pelaajia jotka voivat olla ratkaisevassa roolissa MM-kisoissa tai jopa Olympialaisissa.
Se että muutama jalkapalloilija lähtee maailmalle ja heistä tulee huippuja vaatii erittäin kurinalaista tekemistä, isossa kuvassa enemmän kuin lätkän puolella koska kasvattajataso eli Suomen sarjat poikkeaa niin paljon maailman tasosta.
Näkisin edellä mainitun isona syynä miksi Litmanen, Hyypiä, Pasanen, Pukki ovat aika nuhteetonta poikaa kun luotiin uraa. Eikä se paljoa vaadi olla pois lööpeistä, hiukan järkeä päähän ja seiskalööppi tähän perään olen nähnyt Teemu Pukin yökerhossa keskellä yötä drinkki kädessä. Siellä samassa paikassa oli myös IFK:n edareita.

Suomalainen jalkapalloilija on alien ulkomailla, ei se ole haavoittuvainen siltä osin ja heti liittymässä lädien baarikierrokselle.
Vertaus lätkänpelaajiin ontuu siltäkin osin, Jere loi "uransa" viihteellä ihan Suomessa missä houkutukset ja Tapulin kaverit läsnä sekä tähtistatus korkeimmillaan.
Jääkiekko on Suomen seuratuin laji ravien ohella, on kai sanomattakin selvää että ne lööpit ja paljon myyvät kirjat syntyy lahjakkaista nuorista jääkiekkoilijoista jotka eksyy kaidalta tieltä eikä niistä raviohjastajista. Tarviiko edes purkaa atomeiksi jääkiekkoilijan DNA:ta, se on verta, hikeä, kyyneleitä kun treenataan pelataan ja tapellaan joskus.
 
Viimeksi muokattu:

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Siitä olen samaa mieltä, että tuollaisessa elämäntyylissä ei ole mitään ihailtavaa. Nämä kirjat ja ex-kiekkoilijoiden tarinat runsaasta alkoholin käytöstä kuitenkin pääsääntöisesti pyörivät sen teeman ympärillä, miten hienoa on olla ilman viinaa. Jere Karalahti on oikeastaan ainoa mieleen tuleva poikkeus.

Siinä Karalahden touhussa ja ajattelutavoissa ei ole mitään ihailtavaa. Mutta sitä en ymmärrä, että mikä näissä muissa on ongelmana? Onko tämä nyt taas sitä, että Petterin pitää päästä rientämään paikalle kertomaan, että mistä asioista ei saa retostella? Ja hän on pätevä sen muille kertomaan?

Esimerkiksi tuo Jantusesta kertova kirja oli samalla aivan loistavaa vertaistukea päihderiippuvuudesta kohti valoa harhaileville ihmisille. Tuollaisella raa'alla rehellisyydellä soisi muutenkin kohdattavan täällä meidän ihmisten kesken tuota erittäin isoa ja monipolvista tragediaa, joka koskettaa erittäin isoa osaa tämänkin maan kansalaisista. Tuon kirjan väittäminen jonkinlaiseksi renttuglooriaa tavoittelevaksi teokseksi on ihan silkkaa paskaa. Tai urheilun hyväksikäyttämistä? Mistä ihmeestä hän oikein puhuu? Minulle tuo kirja oli päin vastoin esimerkillinen kertomus päihdehelvetissä elämisestä ja siitä paranemisesta.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Ihmisiä kiinnostaa lukea ihmisistä, joilla on jotain säröä elämässä. Ketään ei kiinnosta vittujakaan lukea tyypeistä, joilla kaikki menee aamusta iltaan hyvin. Jollain menee illasta aamuun päin persettä ja se jos mikä on kiinnostavaa. Tämä varmaan opetettaneen jossain Teatterikoulun dramaturgialinjalla jo ekana päivänä. :) Noh, tuon Sihvonen toikin esille jutussaan, eikä siinä mitään, mutta eikö ole hyvä, että tällaisiakin tarinoita tulee ihmisten ilmoille? Tarkoitan, että jospa se "pojat on poikia"-asenne hieman vähenisi. Tulisiko seuroihin enemmän nollatoleranssia päihdesekoiluihin, kun oikeasti tuodaan ilmi se, että juhlittu sankari kansallislajissamme voi taantua rapaiseksi pirinistiksi, vaikka on koko kiekkoileva maailma kämmennellä noin hieman kärjistettynä?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Tais muuten Urheilulehti-aikainen kisällinsä todeta castissaan jotain siihen suuntaan, että alkaa olemaan pikkaisen kyllästynyt näihin elämänkertoihin, joissa entinen urheilija käy läpi baarikierroksiaan, sekoilujaan ja jonkinlainen pohjavire on tyyliin "säälikää minua".

Urheilu on kovaa ja lätkäkulttuurissa saattaa olla hiomista, ellei sitten osaltaan olenkin jo hioutunut. Toisaalta, näkyvät urheilijat saa myös mahdollisuuksia, ihailua ja etuoikeuksia elää että rellestää. Puolensa ja puolensa.

Voihan ajatella niinkin, että nämä tarinat pistää katsomaan erilaisin silmin ketä tahansa elämänhallintansa tai päihteiden kanssa kamppailevaa, armoa ja anteeksiantoa, tukea ja tsemppiä. Oli lätkinyt jotain typerää kuminpalasta tai ei.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Suhteellisen heikkoa analyysiä nyt Sihvoselta MTV:n kolumnissa. Tapparan 7-2 -tappiossa fokus on Tapparan pystysuunnan jääkiekossa. Odotan analyytikolta enemmän. Hyökkäyspeli saa olla vielä vaikka minkälaista hakemista, mutta tietyt pelin perusasiat on kussut väkisinkin, jos menee seitsemän omiin Tapparan tasoisella joukkueella. En nähnyt peliä, mutta haluaisin tietää.

Huomioiden toki sen, että kaikki vaikuttaa tietyllä tavalla kaikkeen.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Pitkän linjan Sihvonen & Lindgren ohjelman kuuntelijana on valitettavasti sanottava, että tänään tuli nauhoitteita kuunnellessa mitta täyteen. Ohjelman voisi tätänykyä ristiä jo politiikkaradioksi. Jos urheilu palaa joskus vielä ohjelman polttopisteeseen, niin katsotaan sitten uudestaan.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Samaa mieltä olen edellisen kirjoittajan kanssa, että Lindgren Sihvonen radio-ohjelma on muuttunut liikaa poliitikaksi kun pitäisi nimenomaan urheilua käsitellä. Varsinkin Tommy Lindgren tuo lähes joka jaksossa punavihreää "angstiaan" esiin ainakin alkujuonnoissa. Toki sallitaan jokaiselle omat mielipiteet, mutta tässä ohjelmassa kyllä paistaa jo semmoinen julistus läpi että itseäkin harmittaa kun muuten olisi hyvä konsepti. Toki myös vieraiden valinta vaikuttaa - viime viikoilta Robert Palomäki oli erityisen raskasta kuunneltavaa...
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Vaikka olenkin usein Sihvosen kanssa samaa mieltä niin nyt ampui Petteri haulikolla metsään:

Yhdenkään Liigajoukkueen ei olisi pitänyt päästää ketään tähän turnaukseen. Ei näissä olosuhteissa. Kansallisen liigan ja sen seurojen tulevaisuuden vaarantaminen yhden täysin turhan tapahtuman takia ei palvele ketään. Ei edes Jalosta tai Jääkiekkoliittoa pitkällä tähtäyksellä. Toivottavasti kaikki sentään pääsivät sieltä terveinä pois.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka olenkin usein Sihvosen kanssa samaa mieltä niin nyt ampui Petteri haulikolla metsään:

Yhdenkään Liigajoukkueen ei olisi pitänyt päästää ketään tähän turnaukseen. Ei näissä olosuhteissa. Kansallisen liigan ja sen seurojen tulevaisuuden vaarantaminen yhden täysin turhan tapahtuman takia ei palvele ketään. Ei edes Jalosta tai Jääkiekkoliittoa pitkällä tähtäyksellä. Toivottavasti kaikki sentään pääsivät sieltä terveinä pois.

Tähän vahva sama. Kun maailmantilanne on mitä on, on kansallisille seuroille tärkeämpää saada omat sarjansa pelattua ja joukkueensa säilymään. Kun vajaa Hartwall Arena ei tuota voittoa, ei voida tämän järjestämistä laittaa rahankaan piikkiin. Toisaalta taas pidän itse tällä hetkellä hyvin epävarmana pystytäänkö ensi kevään MM-kisoja järjestämään toisaalta koronan, toisaalta Valko-Venäjän tilanteen vuoksi, jolloin tämä ei palvele urheilullisestikaan. Tuskinpa moni (jos kukaan) tästä rykelmästä kisoissa luitelisi. Mikäli esim. Venäjän tai Ruotsin turnaukset järjestetään on mielenkiintoista nähdä millainen poppoo sinne kasataan. Liigan kannalta nuo olisivat äärimmäisen riskialttiita turneita ja millainen halu muidenkaan sarjojen joukkueilla on omiaan niihin päästää.
 

Glove

Jäsen
Mikäli esim. Venäjän tai Ruotsin turnaukset järjestetään on mielenkiintoista nähdä millainen poppoo sinne kasataan.
Jalonen sanoi haastattelussa jo ennen Karjalaturnausta, että Moskovaan mennään KHL miehillä. Mikä onkin ihan järkevää kun ovat jo valmiiksi siellä venäläisessä kuplassa.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jalonen sanoi haastattelussa jo ennen Karjalaturnausta, että Moskovaan mennään KHL miehillä. Mikä onkin ihan järkevää kun ovat jo valmiiksi siellä venäläisessä kuplassa.

Tämä toki turnaus pelattaessa on järkevin, sillä edellytyksellä että pelaajia riittää eikä ole karanteeneja päällä.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Vaikka olenkin usein Sihvosen kanssa samaa mieltä niin nyt ampui Petteri haulikolla metsään:

Yhdenkään Liigajoukkueen ei olisi pitänyt päästää ketään tähän turnaukseen. Ei näissä olosuhteissa. Kansallisen liigan ja sen seurojen tulevaisuuden vaarantaminen yhden täysin turhan tapahtuman takia ei palvele ketään. Ei edes Jalosta tai Jääkiekkoliittoa pitkällä tähtäyksellä. Toivottavasti kaikki sentään pääsivät sieltä terveinä pois.
Itse olen siinä uskossa, että myös Petteri vastusti Karjala-turneen järjestämistä?




mm. Tuossa Twiitissä Sihvonen ottaa kantaa Samuel Savolaisen kirjoutkseen, jossa kritsoidaan vahvasti ja monipuolisesti Karjala-turnausta vastaan. Se kuva mikä itselle jäi tuosta artikkelista oli se, että nyt kun se turnaus kerran järjestettiin niin siinä tapauksessa olisi pitänyt päästää kaikki parhaat mukaan. Eli Sihvonen oli itsekin turneeta vastaan ja otti kantaa, että ei ole mitään järkeä pelata turnausta, koska riskit ovat hyötyjä suuremmat. Mutta sitten kun tosiaan kävi ilmi, että turnaus järjestetään, otti nyt kantaa, että tässä tilanteessa se oli "vähän niin kuin ihan sama", että olisiko Liigaseurat voineet päästää parhaat pelaajansa mukaan, koska se palvelisi suomalaista jääkiekko ja Leijonia parhaiten loistavan näyteikkunana. Ja otti myös kantaa tuossa tekstissä tähän eripuraiseen tilanteeseen Liigaseurojen ja jääkiekkoliiton osalta, että tältäkin kantilta olisi sikäli pitänyt päästä samalle sivulle, mutta koska Liigaseurat vastustivat turnausta ja jääkiekkoliitto taas puolsi, niin sotkuinen oli lopputulos.

Eli sikäli itse olen Sihvosen (sekä sinun) kanssa samalla sivulla tässä, että alunperinkään ei koko turnausta olisi pitänyt järjestää, ei missään nimessä! Ja vielä kun tuo oli odotettavissa, että Liigaseurat eivät päästä parhaita mukaan ja riskinä oli vielä myös jonkin pelaajan sairastuminen, jolloin koko Liiga-kausi 20-21 olisi vaakalaudalla, kera muiden riskien, niin turnauksen pitämisessä ei ollut mitään järkeä. Mutta taas toisaalta olen sitä mieltä, että kun vanhat jäärät päätyivtä sitten siihen ratkaisuun, että pelataan, niin siinä tapauksessa se, että Liigaseurat heittivät itsensä poikkiteloin oli tavallaan turhaa, varsinkin jos joukkueesta silti valittiin edustamaan Leijonia (vaikka ei olisi ollut kärkiukko), niin mm. tartuntariski on silti olemassa.

Toki tulevaisuudessa mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan tilanne kehittyy. On jo aiksemmillakin kausilla ollut tätä eriouraa havaittavissa ja sitä, että Liigaseurat eivät kovin mielellään pelaajiaan päästä noihin höntsyihin. Mutta on siellä silti myös maajoukkueenkin puolelta tultu puolitiehen vastaan näissä pelaajavalinnoissa. mm. viime kaudella Annunen olisi tehnyt keväällä debyyttinsä Leijona-paidass, mutta koska Rybar oli jo valittu Slovakian maajoukkueen mukaan, ja lupaava Blomqvist vielä valittiin U18-jengin mukaan, niin se olisi Jalosen mukaan ollut liian paska paikka Kärpille.

Itselle näistä EHT-höntsyistä on vähän kadonnut hohto aiempiin vuosiin verrattuna, eikä tämä mennyt turnee kiinnostanut oikeastaan yhtää. Pelaajille tässä on kuitenkin kyse isoista asioista ja näytönpaikosta. Joten tulevaisuutta ajatellen, niin kyllä Liigaseurojen ja jääkiekkoliiton tässä joku yhteinen sävel täytyy löytää, nykyinen linja ei vaan kanna.
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Sihvonen kirjojen ja urheilun asiantuntija ei tykkää mm Janatuisen, Ruudun eikä Hyvösen kirjoista ja syy on se, ettei meillä ole jalkapallossa samanlaisia tarinoita. Syyhän siihen on se, että meillä ei ole niin paljoa huippuja jalkapalloilijoita vrt. jääkiekkoilijoita.

Meidän jalkapalloilijoilla ei vain yksinkertaisesti ole varaa, aikaa eikä paikkaa vetää kolaa ja juoda viinaa niin paljoa, mitä jääkiekkoilijoilla. Jos meillä olisi huippu-urheilijoita jalkapallossa, niin varmasti ko kirjoja olisi jo tullut tai olisi tulossa. Innolla odotan Roman Eromenkon uran loppumista ja ulostuloa kirjanmerkissä. Onhan meillä kuitenkin mm Matti Nykänen talviurheilun raikulipoika josta olemme saaneet lukea.

Sihvosen kirjoitus on mielestäni lähinnä lapsellista jääkiekkoilijoiden syyllistämistä eräistä värikkäämmistä kiekkoilijoista. Olisko nämä kirjat pitänyt jättää julkaisematta? Mielestäni mielenkiintoisia elämänkertakirjoja, joista Me jääkiekkoa seuraavat pääsevät lukemaan niistä jääkiekon ulkopuolisista asioista, koska me tiedämme jo ne meriitit kaukaloissa. Toisaalta nuoret voivat oppia, että tuollainen elämäntyyli ei sovi urheiluun. Eipä tarvi Sihvosen juttuja enää lukea. Ihmettelen jopa, miksi edes avasin ko tyhjäntoimittajan jutun, koska viimeksikin, vuosia sitten en oikein löytänyt samoja ajatuksia hänen kirjoituksistaan.


Linkki MTV:n internetsivuille.

Ei oo huippu-urheilijoita jalkapallossa? Nyt on ymmärrys kyllä hukassa. Joku Lukas Hradecky tai Perparim Hetemaj ei muka sellaisia ole esim?
 

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku

En ihan täysin ymmärtäny tätä. Saa nähdä tarttuuko Sihvonen tähän.

Pelasiko team Canada esim viime mm-kisoissa meidän pelin rytmien mukaan? Ja jos pelasi, niin miksi kummassa he eivät voittaneet maailmanmestaruutta paremmalla pelaajamateriaalila? Toteuttiko Suomi vaan paremmin meidän peliä?
 

Peluuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Hei Sihvonen. Eikö Tepsin pitänyt olla sinun mielestäsi välerissä heittopussi? Mikä johtava asiantuntija sinä luulet olevasi.
Ei asiantuntijuus ole sitä, että pystyy mahdollisimman hyvin ennakoimaan lopputuloksia..Asiantuntijuus on sitä, että ymmärtää mahdollisimman paljon jääkiekon sisällöstä. Tämä taas ei automaattisesti tarkoita sitä, että voisi sen ansiosta ennustaa matsien tai ottelusarjojen lopputuloksia. Matsit ovat niin monimutkaisten tapahtumaketjujen lopputulemia, että niitä nyt vaan ei voi täysin ennakoida kukaan. Jälkeenpäin tuntuu tosin olevan helppo löytää rationaalinen selitys, miksi aivan sattumalta voittanut joukkue oli "parempi"..
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Ei asiantuntijuus ole sitä, että pystyy mahdollisimman hyvin ennakoimaan lopputuloksia..Asiantuntijuus on sitä, että ymmärtää mahdollisimman paljon jääkiekon sisällöstä. Tämä taas ei automaattisesti tarkoita sitä, että voisi sen ansiosta ennustaa matsien tai ottelusarjojen lopputuloksia. Matsit ovat niin monimutkaisten tapahtumaketjujen lopputulemia, että niitä nyt vaan ei voi täysin ennakoida kukaan. Jälkeenpäin tuntuu tosin olevan helppo löytää rationaalinen selitys, miksi aivan sattumalta voittanut joukkue oli "parempi"..
Silloin ei myöskään asiantuntijuuteen nojaten kannata julistaa otteluiden ja ottelusarjojen lopputuloksia etukäteen.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Verrattain hyvällä jalalla liikkeellä Sihvonen viimeisimmässä Kiekkokiukaassa. Miellytti näkemys Pekka Virrasta ja erityisesti median jalkapuu, jossa tikunnokkaan nostettiin vahvoja antipatioita Suomikiekon identiteettiä kohtaan tuntevia mediapersoonia.


Loppu juttu Virrasta puhumisen jälkeen kyllä niin vahvaa tykitystä median NHL ihannointia vastaan oli kyllä kovaa settiä. Virta osuus todella brillianttia tavaraa. Valitettavasti ei taida koskaan iso massa kuunnella tätä pätkää.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ei mene kuunteluun. Voisi edes yrittää pyytää anteeksi koko uransa jatkunutta kiusaamista Raimo Helmisen valmennusuraa kohtaan, eikä jatkaa oman egonsa kasvattamista Virran hehkutuksella
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ei mene kuunteluun. Voisi edes yrittää pyytää anteeksi koko uransa jatkunutta kiusaamista Raimo Helmisen valmennusuraa kohtaan, eikä jatkaa oman egonsa kasvattamista Virran hehkutuksella

Tarkoitat varmaan tätä Sihvosta, joka kuluneella kaudellakin ensimmäisenä (runkosarjassa) nosti ja esitteli lehdessä helmiskiekon alkutaaperruksesta parantuneen sisällön. Sellaista kiusaamista. Peli näyttää kaiken.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Tarkoitat varmaan tätä Sihvosta, joka kuluneella kaudellakin ensimmäisenä (runkosarjassa) nosti ja esitteli lehdessä helmiskiekon alkutaaperruksesta parantuneen sisällön. Sellaista kiusaamista. Peli näyttää kaiken.




Kuulemma Helminen ei ole uskottava valmentaja. Ehkä siksi, kun ei Sihvosen tapaan ole median edessä nostamassa itseään jalustalla ylös.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös