Pesiskesä -07

  • 68 651
  • 482

Alamummo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool FC, Heiskanen, Lundell, Rantanen
Haataja on kova vahvistus sisäpeliin kakkoseksi tai kolmoseksi, mutta kokonaisuuden kannalta Heikkinen olisi ollut huomattavasti parempi vahvistus. Nyt kun Meriläinen lyö räpylän naulaan, niin Tahkon polttolinja kaipaa huippumiestä tukkimaan sen. Heikkinen olisi ollut täsmäase. Sotkamossa varmasti huokaistiin helpotuksesta, kun mies teki sopimuksen sinne.
 

Alfredsson#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottawa, Jokerit
Tommi Murto jatkaa nurmossa

Aikakausilehti Häjyläinen kertoo Tommi Murron tehneen vuoden sopimuksen Nurmon kanssa.
Lisäksi hän kertoo lehdessä, että "Runkosarjapelejä on ollut aivan liian paljon viime vuosina, ja että ylimääräiset paikallispelit ovat turhia, koska pelejä on liikaa lyhyessä ajassa. Seurajohtajien ei pitäisikään tuijottaa ainoastaan yksittäisten pelien makkaramyyntiin, vaan heidän olisi myös ajateltava pelaajien terveyttä nykyistä paremmin."
Lähde=aikakausilehti Häjyläinen

Tommi Murto on ollut kaksi viimeisintä kautta yksi Nurmon tärkeimmistä taitolyöjistä, hän on pelannut Nurmossa numerolla 3, ja hän on ollut erittäin tärkeä ja huippuvarmapelaaja älykkäillä näppilyönneillä, ja varmoilla pomppulyönneillä Nurmolle.
Jos hän olisi lopettanut, häntä olisi ollut erittäin vaikea korvata, mutta Nurmo olikin varautunut tähän hankkimalla Janne Rauhalan seuraavaksi kaudeksi, mutta nyt on mielenkiintoista, miten Jussi Järvinen peluuttaa ensi vuonna Rauhalaa ja Murtoa. Itse uskon, että Murto jatkaa samaa pelitapaa numerolla 3, mutta Janne Rauhala pelinumero on kysymysmerkki, mutta todennäköisesti hän on sisäpelissä numerolla, eikä Jokeri, sillä hän on hyvä 3-vahti ja Janne Meriläinen tuskin saa enää jatkoa Nurmossa.
 
Vaikka kesä alkaa olla jo ohi, Superpesisjoukkueeet rakentavat kuitenkin vielä joukkueitaan. Omaksi (ja varmasti jokaisen lajia seuraavan) ilokseni huomasin suuren uutisen:

Simo "isokello" Eerikäinen, tuo lyöjä Jumalan armosta jatkaa uraansa vielä yhdellä kaudella ja on tehnyt Hyvinkään Tahkon kanssa vuoden jatkosopimuksen! Kiitos Brena!
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Eikös joukkueet pitänyt julkistaa ainakin perusrungon osalta viime perjantaina? Tullut seurattua mielenkiinnolla Pupen touhuja. Joukkue sai ilmeisesti jatkoaikaa joukkueen jukistamiselle tälle viikolle ja tänään oli Savon Sanomissa tieto, että nimilista lähetetään liittoon torstaina ja se julkistetaan samalla. Tällä hetkellä kasassa 12 nimeä ja yritetään saada jokunen lisää vielä. Jos ei saada niin yritetään täydentää talven mittaan parilla täsmähankinnalla porukkaa. 12 miehen porukassa kuulemma 4-5 (näin lehdessä luki) Superia pelannutta pelaajaa. Kun otetaan huomioon, että tiedossa on Pupen keskustelupalstan mukaan Lahtisen, Savanderin, A. Korhosen, Karhusen, Eskelisen ja mahdollisesti J. Korhosen sopparit niin tuostapa ne Superia pelanneet löytyvätkin. Ei kyllä kovin lupaavalta näytä.

Täällä ei muuten varmaan olekaan ollut juttua siitä, että Puijon pesis ry otti hoidettavakseen PP Savosta oy:n velat jota on ilmeisesti ainakin lähemmäs 300 000 €. Meinaa käytännössä sitä, että velkojat voivat joko hakea seuraa konkurssiin tai odottaa, että ry saa mahdollisesti maksettuja velkoja pois. Ongelmallista on se, että velkojien joukossa on ilmeisesti sekä verottaja että ainakin joitakin yhteistyökumppaneita. Verottaja on käsittääkseni aika hanakka hakemaan konkurssiin velottaviaan ja yhteistyökumppaneiden kanssa ongelmissa oleminen ei luonnollisesti ole hyvä asia.

Yristystä siis kaupungissa löytyy, mutta aika syvään suohon seura on saatettu viime vuosien aikana. Saa nähdä onko tuosta nousemista.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Simo "isokello" Eerikäinen, tuo lyöjä Jumalan armosta jatkaa uraansa vielä yhdellä kaudella ja on tehnyt Hyvinkään Tahkon kanssa vuoden jatkosopimuksen! Kiitos Brena!

Kova on Eerikäisen kilpailuvietti kun herrallahan on ollut käsi klesana ja sitä on nyt äskettäin leikkauksella korjattu.

Simolla taitaa olla "pieni" missio menossa: tuhat lyötyä täyteen ja katsellaan sen kauden jälkeen sitten noita lopettamiskuvioita uudelleen... :D
 

Afan

Jäsen
Kova on Eerikäisen kilpailuvietti kun herrallahan on ollut käsi klesana ja sitä on nyt äskettäin leikkauksella korjattu.
Niin, käsihän meni rikki ensimmäisessä finaalissa Sotkamossa, kun Eerikäinen syöksyi kakkospesälle. Heikkohermoisempi olisi voinut pitää sairaslomaa, mutta Simo kävi nuijimassa Sotkamon yksikätisenäkin. Ei voi, hemmetti soikoon, kuin hattua nostaa.

Lainaus Simon kommentista Tahkon sivujen uutisessa: "Kauden jälkeen kun menin magneettikuvaukseen, niin siellä jouduin laittamaan käden tuonne taakse. Sitten kun lääkäri katsoi niitä kuvia, niin se käsi oli pois paikoiltaan. Ei sillä olisi pystynyt palloa heittämään."

Haataja tuli, Eerikäinen jatkaa... Tahko on tulevana kesänä sisällä huomattavasti kovempi kuin kuluneena kesänä, joten tupla! on ainoa mahdollinen tavoite.

Nyt vaan Tainio takaisin toiseksi lyöjäjokeriksi, niin pystyy pyörittämään kahdella kärjellä täysillä. Itse tekisin jopa niin, että tekisin kaksi täysin tasa-arvoista kärkeä ja peluuttaisin Korhosta siellä jälkimmäisessä.

1. Ketonen, 2. Röppänen, 3. Haataja, 4. Rantanen, (12. Eerikäinen)
5. Lammila, 6. Mäkelä, 7. Lepola, 8. Korhonen, 9. Linnaluoma
10. Matikka, 11. Tainio
 

jeke

Jäsen
On kyllä Hyvinkäällä kova jengi kasassa. Haatajasta kun on tässä puhuttu ulkopelaajana, niin ei häntä mielestäni surkeaksi ulkopelaajaksi voi moittia, sillä parhaimmillaan Teemu on ulkona erinomainen. Valitettavasti ailahtelevuutta on, ja matalien pallojen kiinniotoissa kumminkin silloin tällöin tapahtuu vieläkin virheitä, mutta viime kaudella ne olivat jo harvassa. Kumminkin kova vasen heittokäsi Teemulla on, ja pravuurina on ottaa kakkosrajapomppu paljaaseen kätöseen ja tappaa kolmoselle. Haatajan suoritukset olivat yksi heikon Puijon parasta antia viime kesänä, jos tietty Haapakoskea ei oteta lukuun.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Jeps jeps. Simo ilmoittikin jo näin aikasessa vaiheessa jatkamisestaan. Itse odottelin että vasta keväämällä toi ilmotus tulisi, mutta parempi näin. Hienoa! Sisäpeli on sanotaanko että kunnossa ja jos nyt ulkokenttällä pystytään edes jotenkin Aatun aukko paikkaamaan niin...Näyttää todella hyvältä. On taas mukava kesä luvassa Pihkalan lehtereillä ;)

Kun ei Kerhon peli luista niin on mukava fiilistellä Tahkon ensi kesä mielessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös