Pesiskausi 2022

  • 302 094
  • 2 301

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Liian kuuma että olisi jaksanut lähteä Hyvinkäälle...vaikka siellä nyt entisen kotikaupungin joukkue KPL olisikin. Toki myös aikataulut olisi ollut haasteelliset kun peli alkaa klo 18. No katsotaan Ruudusta.

Jotenkin semmoinen tuntuma, en nyt tilastoja tarkistanut, että Tahko on ollut yllättävän vaikea vastus viime vuosina Koplalle ja voittanut välillä niin Kouvolassa kuin Hyvinkäällä. Joten taas kerran...kaikkien mahdollisuuksien peli.

Teemu Nikkanen ei sitten esiinny tänään entisellä kotikentällä. Liekö sitten jotain loukkaantumista vai onko ihan normi "rotaatiota". Sinänsä olisi kyllä ollut kiva nähdä miten Pihkalan yleisö ottaa entisen suosikin vastaan. Vaikka onhan Hyvinkäällä todella paljon yleisö "siistiytynyt" jos vertaa 80- ja 90-luvuille. Silloin tuntui kaikki Hyvinkään "angstiset aikuiset" olleen pesiskatsomossa huutamassa varsinkin tuomareille ja vastustajille. Viime vuosina tunnelma sitten ollut enempi rauhallinen ja seesteinen Pihkalassa.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Kyllä sen itekkin muistaa, kun oli tämmöisillä keleillä vaikka kaksi peliä viikonloppuun, niin aika kuollut sitä oli sen jälkeen.

KoPlalla ja ViVellä on iso etu, että pystyvät kierrättämään porukkaa.
 

skode

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Teemu Nikkanen ei sitten esiinny tänään entisellä kotikentällä. Liekö sitten jotain loukkaantumista vai onko ihan normi "rotaatiota". Sinänsä olisi kyllä ollut kiva nähdä miten Pihkalan yleisö ottaa entisen suosikin vastaan.

Nikkaselle tuli Jymyjusseja vastaan ilmeisesti jotain pientä niin on poissa. Oiskohan krampannut tai jotain kun pariksi vuoroksi vaihdettiin jokeriksi. Ilmeisesti näille isomman kokoluokan pelaajille kelit ovat vain nyt hieman "raskaita". Jännä kuitenkin että Saukolla en ole huomannut kramppaavan enää paikat koska viime vuonna joka toisessa pelissä jalkaa venytettiin.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Liian kuuma että olisi jaksanut lähteä Hyvinkäälle...
Tyypillinen Suomen kesän sekä pesiskauden ongelma! ;)

Tuota peliä katsomatta.. Tahko laittanut kovasti Koplalle kapuloita rattaisiin, mutta ilmeisesti Vikström-vajaata etukenttää koulutettu jälleen isolla kauhalla. Koplalta myös taas kova nousu selkä seinää vasten avausjaksolla JymyJussit pelin tapaan.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Jännä kuitenkin että Saukolla en ole huomannut kramppaavan enää paikat koska viime vuonna joka toisessa pelissä jalkaa venytettiin.

Kyllähän jossain pelissä Saukko oli lyönnin jälkeen ketarat ojossa, mutta siitä huolimatta merkittävästi vähemmän kuin viime kesänä paikat kramppaillut.

Vain kerran Kopla sai ajolähdön siten, että nrot 1-3 täyttivät pesät. Hyvällä jalalla sitten kaikki kolme kotia lyhyillä. Harmillisesit toisella jaksolla Mäentausta haki pari vuoroa juoksunäpyllä pääsyä ykköselle, jolloin joutui sitten nostelemaan koppia viimeisellä. Oli ensimmäisellä jaksolla hyvässä iskussa sisäpelissä, vaikka Vartama kolme kertaa sitten päättikin Mäksän etenemisen. Neljännessä vuorossa ei sitten annettu Vartaman haitata.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Tänään tulee ruudusta sitten monikameralähetyksenä oikein naisten huippupeli.

Kirittäret - Pesäkarhut
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Kyllä jätti synkän varjon tuo Kanalan loukkaantuminen eilisestä pelistä. Korpeaa huolella vielä näin aamullakin. Itse pelissä ensin aivan täyttä dominointia ViVe:ltä ja kärki kulki kuin unelma. Alkoi myös Kanala olemaan aivan huippuvireessä ja juoksussa. Nyt vain sormet ja varpaat ristiin, että pahimmalta (tyyliin koko loppukausi ohi) vältyttiin ja mies saadaan huippukuntoon viimeistään pudotuspelien alkuun mennessä. Huonoa enteilyä antaa se, että mies olisi viety Ukonniemestä ihan ambulanssilla sairaalaan asti. Positiivista kai se, että someensa oli pelin jälkeen laittanut voitosta pienen päivityksen - olisiko tällaista tehnyt, jos esim. pahin mahdollinen olisi toteutunut.

Aiemmin Sarkkirannassa pelatun pelin jälkeen tuli vastustajan leiristä kommentit: "ei ole tuollaista lyöntipeliä täällä aiemmin vastustajan toimesta nähty." Nyt Hyötyläinen toisti Ukonniemessä pelatun matsin jälkeen samat sanat. Ei siinä ymmärrettävästi Jukka Mäkinenkään aivan hirveästi pelin jälkeen lehdistössä selitellyt. Onhan tuollaista ryöpytystä näin kannattajankin näkövinkkelistä aika "sexywau" katsella. IPV tyrmättiin ottelun alussa kirjaimellisesti kanveesiin! Vastaisiko etenkin tuo alkupuolisko sitä, kun lätkässä suosikkijoukkueesi painaa avauserään 5-0 lukemat taululle.

Totta kai kelit on syksyllä tunnetusti jälleen koleammat, jolloin puolustuspelin (ulkopeli) rooli ottaa ylivaltaa, mutta yhtälailla totta kai myös sisälläkin ruutia kaivataan, sillä jollainhan ne ratkaisupinnatkin on lyötävä.

Manse tuolta tulee kovaa kyytiä ja pääsevät jatkossa pelaamaan myös kotipelejä ja reippaasti pääsevätkin, jolloin loppukauden matkustuskuorma on aika mukava heidän kannalta. Vaikea tässä kohtaa mitään yhtä mestariehdokasta nimetä, mutta itse näen vahvimmat tässä kohtaa ViVe, Manse, Kopla. Sitten Jymy. Ja sitten onkaan kovin vaikea nähdä, että mestari näiden neljän ulkopuolelta tulisi. Jymyäkään vaikea tässä kohdin nähdä suht kapean kotiutusvoiman vuoksi versus kolme muuta edellä mainittua. Toki Rönkön comebackki toisi tuohon hieman helpotusta.

ViVen osalta voimasuhdetta heilauttaa suuntaan tai toiseen se, että onko Kanis mukana vaiko ei. ViVe:stä voisi joku myös sanoa, että voiko tästä hirveästi enää edes parantaa / peli kehittyä, sen verran hyvin mintissä se on viime aikoina ollut. Noh ehkä käännän sen toisinpäin, kunhan taso pystyttäisiin isossa kuvassa vähintään pitämään eikä ainakaan heikkene syksyä kohden. Niin ja siellä on eräs JP Vainionpää noussut lyöjätilaston kärkeen. Aika hiljaista on ollut Niemen osalta viime aikoina, en ole tarkkaan katsonut, että kuinka dramaattisesti on myös tilannemäärä tippunut - taitaa olla syynsä molemmissa; miehessä itsessä ja tilannemäärän vähentymisessä.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Kyllähän tuo Vedon lyöntipeli ja juoksumäärät O ihan huikeita. Onkohan koskaan miesten Superissa mikään joukkue lyönyt noin kovalla keskiarvolla tässä vaiheessa kautta - ainakaan jaksopelin aikana..

Meneekö kohta Vedolla jo "liian hyvin"? No toki jokaista peliä pitääkin lähteä voittamaan, mutta välillä on näitä runkosarjassa voitosta toiseen kulkeneita, jotka sitten on viimeistään finaalivaiheessa kuitenkin yllättäen hävinneet. Olisiko sitten niin, ettei sitten osata "käsitellä" tappiota, jos niitä ei runkosarjassa tule yhtään tai hyvin vähän.

Tästä aina itse esimerkiksi Kiteen ja vuoden 1997. Tuolloin joukkue eteni voitosta voittoon runkosarjassa, taisi yksi tappio tulla. Puolivälierät ja välierätkin taisi mennä suoraan 3-0 voitoin, mutta sitten finaaleissa Jymy vei suoraan 3-0, vaikkei pitänyt olla mitään mahdollisuuksia...tuolloin muuten myös mielenkiintoinen yksityiskohta, Jymyn runkosarja oli varsin haastava, pelinjohtajaakin vaihdettiin eikä joukkueen mestaruuteen enää uskottu - ainakaan Kainuun ulkopuolella. Olisiko siinä jotain enteellistä tälle kaudelle...Mutta en tarkoita että Jymyn pitäisi pelinjohtajaa sentään nyt vaihtaa...
 

Mleknoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Vimpelin Veto
Elmossa kirjoitetaan, että Kanala pahimmillaan useita viikkoja sivussa. Itselle tämä on kyllä huojentava uutinen kun pelkäsin koko kauden puolesta. Takareiden revähdyksestä on siis kyse ainakin jutun mukaan. Toivottavasti Rinta-Aho palaa pian kokoonpanoon niin silloin rosteri olisi sama kuin alkukauden parissa pelissä. Jos Rinta-Aho ei pysty huomenna pelaamaan, lienee Lönni jälleen paikkaamassa etukentällä. Jutussa mainittiin myös, että Takala loukkaantunut joten Lönnin jälkeen seuraava vaihtoehto on sitten junnuista Kortehistot ym. Toisaalta etukentälle on nyt laittaa Olli ja Aleksi, joten nuorempaa kaartia voisi kokeilla linjaan. Huomenna se selviää, tässä nyt onneksi ei mitään kärkimatsiputkea ole, joten pahimpaan mahdolliseen kohtaan tämä loukki ei tullut rukosarjassakaan. Kanalan puolesta silti iso harmi, koska peliesitykset viime peleissä olivat jo mallia vuoden pesäpalloilija.
 

Mleknoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Vimpelin Veto
Veeti Kortehisto tänään Vedon kokoonpanossa Kossua vastaan. Mukava nähdä seuraava lupaava juniori tositoimissa. Muuten aika lailla odotettu kokoonpano, Olli palaa kärjeksi ja Aleksi kakkoseksi.
 

Polemos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nakkilan uimaseura Uivat Nakit
Kossun lukkarina on tänään 37-vuotias Mika Joensuu, joka tekee samalla Superpesisdebyyttinsä.

 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Topi Still jatkaa PattU:ssa myös kaudella 2023. Pattijoella on kyllä löydetty todella hyvät lukkarit Topi Kososen lähdettyä. Vuollo ja Still ovat molemmat olleet aivan huikeita ja täyttäneet Topin isot saappaat todella hienosti.

Vaikka tämä kausi onkin PattU:lta sujunut mollivoittoisesti, niin pelissä on paljon hyviä juttuja. Ja tuntuu että joukkue on myös parantanut paljon kauden edetessä ja löytänyt lisää tasaisuutta.

Eilen oli Miilulla paras tunnelma vuosikausiin. Lisää tätä!
 
Viimeksi muokattu:

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Vaikka tämä kausi onkin PattU:lta sujunut mollivoittoisesti, niin pelissä on paljon hyviä juttuja. Ja tuntuu että joukkue on myös parantanut paljon kauden edetessä ja löytänyt lisää tasaisuutta.
Toki suhteessa muutamaan edelliskauteen on ollut mollivoittoista, mutta ennakko-odotuksiin peilattuna Pattijoen kausi on niin tuloksellisesti kuin pelillisesti ollut positiivinen. Viime syksyn menetysten (Kosonen, Haapakoski, Piispanen, Matikka) jälkeen aika moni povasi Pattijokea suurimmaksi kandidaatiksi putoamaan Ykköspesikseen kaudelle 2023. Nyt putoamisuhkaa ei käytännössä enää edes ole, kun niin selvästi Pattijoki on Kankaanpäätä ja Seinäjokea karussa.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Toki suhteessa muutamaan edelliskauteen on ollut mollivoittoista, mutta ennakko-odotuksiin peilattuna Pattijoen kausi on niin tuloksellisesti kuin pelillisesti ollut positiivinen. Viime syksyn menetysten (Kosonen, Haapakoski, Piispanen, Matikka) jälkeen aika moni povasi Pattijokea suurimmaksi kandidaatiksi putoamaan Ykköspesikseen kaudelle 2023. Nyt putoamisuhkaa ei käytännössä enää edes ole, kun niin selvästi Pattijoki on Kankaanpäätä ja Seinäjokea karussa.
Tämä. Tosin piste-erohan ei mikään valtava ole, siis jos takaa tulevat onnistuisivat ottamaan täysiä pistepotteja. Tosin KaMa ja JymyJussit ei kumpikaan ole näyttänyt mitään sen suuntaista mikä ennustaisi voittoja loppukaudellekaan.

Vaikka jättäisi huomiotta KaMa:n kakkospuolen eilisen vuodon, oli pelissä havaittavissa selkeä tasoero PattU:n hyväksi. Se on kauden ennakko-odotuksiin nähden erinomainen tilanne Pattijoelle. Toki voitosta ja pleijaripaikoista aina pelataan, mutta realiteetti oli tälle kaudelle todennäköinen putoamistaistelu ja turvavälin tekeminen siihen on hieno asia. Antaa varmasti rauhaa ja rentoutta joukkueen tekemiseen, antaa mahdollisuuden jatkaa rohkeiden ratkaisujen hakemista ja siten tukee edelleen nuorten pelaajien kehitystä loppukaudellakin.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Itse kaavailin ennen kauden alkua Jymyjusseja samaan kohtaan missä Pattu on nyt eli ei ihan viimeisenä ja sarjapaikka olisi säilymässä. Vaikka Seinäjoelta lähti joukkueen tärkeimmät pelurit, aivan näin heikkoon sijoitukseen en tuolla materiaalilla kuitenkaan uskonut.

Seinäjokisten osalta olen joitain pelejä nähnyt kokonaan tai osittain Ruudusta ja kyllähän Jymyjussien ongelma on tuo sisäpeli. Jukkiksen lähtö oli tietysti kova menetys mutta pelkästään siitä ei ole kyse. Tilanteiden rakentelu tuntuu olevan todella haastavaa ja kolmostilanteita syntyy todella vähän melkeinpä pelissä kuin pelissä.

Ulkopelissä Jymyjussit sen sijaan on onnistunut ihan kohtuullisesti, mitä itse pelejä on heiltä nähnyt. Toki yksittäisiä virheitä tulee, mutta niitä sattuu nyt kaikille välillä...yleisesti kuitenkin ulkopeli ei ole mitenkään "vuotanut" ja onhan joukkueen lukkari Lehtinen ollut kanssa ainakin itselleni yllättävän hyvä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Itse kaavailin ennen kauden alkua Jymyjusseja samaan kohtaan missä Pattu on nyt eli ei ihan viimeisenä ja sarjapaikka olisi säilymässä. Vaikka Seinäjoelta lähti joukkueen tärkeimmät pelurit, aivan näin heikkoon sijoitukseen en tuolla materiaalilla kuitenkaan uskonut.

Seinäjokisten osalta olen joitain pelejä nähnyt kokonaan tai osittain Ruudusta ja kyllähän Jymyjussien ongelma on tuo sisäpeli. Jukkiksen lähtö oli tietysti kova menetys mutta pelkästään siitä ei ole kyse. Tilanteiden rakentelu tuntuu olevan todella haastavaa ja kolmostilanteita syntyy todella vähän melkeinpä pelissä kuin pelissä.

Ulkopelissä Jymyjussit sen sijaan on onnistunut ihan kohtuullisesti, mitä itse pelejä on heiltä nähnyt. Toki yksittäisiä virheitä tulee, mutta niitä sattuu nyt kaikille välillä...yleisesti kuitenkin ulkopeli ei ole mitenkään "vuotanut" ja onhan joukkueen lukkari Lehtinen ollut kanssa ainakin itselleni yllättävän hyvä.
Hallassuo on perinteisesti ollut syksyllä aivan turhake, joten Seinäjoen karsintapelejä kannattaa odottaa kauhulla.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Mielenkiintoista nähdä, että jatkuuko Vimpelin lentokeli. Sen verran tehokkaasti on pallo kahdessa viime pelissä osunut kenttään, että morjens.
Mikä Rinta-ahoa vaivaa, kun edelleen pois?
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Tämä. Tosin piste-erohan ei mikään valtava ole, siis jos takaa tulevat onnistuisivat ottamaan täysiä pistepotteja. Tosin KaMa ja JymyJussit ei kumpikaan ole näyttänyt mitään sen suuntaista mikä ennustaisi voittoja loppukaudellekaan.
Juuri näin. Noista kahdesta edellä mainitusta ehkä vielä enemmän ainakin itselle KaMa on luokkaa HMV. Tulee jollain tasolla Alajärven Ankkureiden viimeisimmät vuoden superissa mieleen. Materiaali on mitä on, oikein mitään takeita "paremmasta huomisesta" ei ole, eikä omista junioreistakaan oikein merkittäviä apuja ole saatavilla / kehittymässä. Eli ns. niskalaukausta odotellessa. Muutoinkin liputan laadukkaan ja mahdollisimman tasaisen sarjan puolesta, jossa nähdään mahdollisimman paljon laadukkaita ja tasaisia pelejä. Tätä puoltaisi 12 joukkueen malli.

Eilen näköjään Henri Pulkkinen kaivettu KaMan remmiin mukaan ja hienosti on vanhasta muistista pomppu noussutkin, kun 100% tehoilla vienyt ukkoa eteenpäin - kova suoritus, tarkistamatta että onko edes pelannut alkukaudesta missään. Ilmeisesti jokin ikävämpi loukki myös sattunut ja Pulkkinen joutunut kylmiltään mukaan myös ulkopeliin.

Tänään tosiaan yllättävä debyytti Superpesiksissä, kun vaasalainen Mika Joensuu tekee debyytin 37-vuotiaana Kossun lautasella. Aika karmeaa epäonnea ollut Kossulla tuon lukkarinpaikan kavereiden loukkaantumisten osalta. Vedolla edelleen Rinta-aho sivussa ja nyt kun Kanalakin pois, nousee Veeti Kortehisto rosteriin ja ulkopelikoosteesen - mielenkiinnolla kaverin otteita seuraamaan, itselle vieraampi tapaus.

Mikä Rinta-ahoa vaivaa, kun edelleen pois?
Kipeänä on ollut..
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikka tämä kausi onkin PattU:lta sujunut mollivoittoisesti, niin pelissä on paljon hyviä juttuja. Ja tuntuu että joukkue on myös parantanut paljon kauden edetessä ja löytänyt lisää tasaisuutta.
Mollivoittoisesti tulosten valossa kyllä, mutta peli on ollut odotusten vastaisesti jopa yllättävän hyvää. Päävastustajia (KoU, IPV, Kama, Jymyjussit) vastaan PattU on pelannut varsin hyvin, eikä se ole jäänyt pisteittä kuin kerran kuudessa matsissa.

Ensisijainen tavoite lienee kuitenkin sarjapaikan säilyttäminen, ja uskon, että näillä esityksillä se tulee myös toteutumaan.

Kuten kirjoititkin, niin nuoret lukkarit ovat esiintyneet varsin mainiosti ainakin odotuksiin nähden, Still vielä hitusen Vuolloa paremmin. Keski-Koukkari on onnistunut nostamaan myöskin hienosti tasoaan.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Rutiinikairaus Koskenkorvalta. Jotenkin nahua ja vaikeaa tuolla monesti on, vaikka olemassa oleva tasoero joukkueiden välillä suhteellisen iso onkin ja näihin vieraspeleihin ei ainakaan bussijalkoja ehdi syntymään. Tosin ehkä tänään enemminkin Vedon ulkopeli oli hieman ”laiskaa”, sen mitä tuota Ruudusta katselemaan pystyi. Kolme pinnaa kuitenkin, kokonaissaldon ollessa tämän viikon hellekelien peleistä 9/9, joten ei pitäne näin kannattajan saappaissa olla turhan vaativa!
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Itse kaavailin ennen kauden alkua Jymyjusseja samaan kohtaan missä Pattu on nyt eli ei ihan viimeisenä ja sarjapaikka olisi säilymässä. Vaikka Seinäjoelta lähti joukkueen tärkeimmät pelurit, aivan näin heikkoon sijoitukseen en tuolla materiaalilla kuitenkaan uskonut.

Seinäjokisten osalta olen joitain pelejä nähnyt kokonaan tai osittain Ruudusta ja kyllähän Jymyjussien ongelma on tuo sisäpeli. Jukkiksen lähtö oli tietysti kova menetys mutta pelkästään siitä ei ole kyse. Tilanteiden rakentelu tuntuu olevan todella haastavaa ja kolmostilanteita syntyy todella vähän melkeinpä pelissä kuin pelissä.

Ulkopelissä Jymyjussit sen sijaan on onnistunut ihan kohtuullisesti, mitä itse pelejä on heiltä nähnyt. Toki yksittäisiä virheitä tulee, mutta niitä sattuu nyt kaikille välillä...yleisesti kuitenkin ulkopeli ei ole mitenkään "vuotanut" ja onhan joukkueen lukkari Lehtinen ollut kanssa ainakin itselleni yllättävän hyvä.

No mitä katselin Manse-JynyJussit peliä niin Ruuska rankaisi huonosti sijoittunutta kolmoskopparia kunnarin arvoisesti. Muutenkin kolmoskopparin sijoittuminen oli siinä pelissä vähintäänkin ihmeellinen että pelasi liian keskellä, liekö sitten taktikka mutta huono sellainen missä yksi on vastuussa alueesta. Mikäli kakkoskoppari on varmempi niin silloin tämä voisi ottaa laajemman vastuualueen.

Lehtinen lukkarina mainio.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Nyt voisi kirjoitella, kun myös naisten Superpesis kausi alkaa olla puolivälissä, sen sarjan suosikkijoukkueestani eli Roihuttarista. Harmittavasti nyt on haastava jakso menossa, eilinen peli Nurmeksessa Joman naisia vastaan taisi olla seitsemäs perättäinen tappio eikä ole edes Juuri jaksovoittoja tullut. Kuitenkin näiden pelien joukossa on myös niitä, joista olisi pisteitä ja voittojakin ollut mahdollista odottaa. Alkukaudesta Roihuttaret otti muutaman hienon voiton ja ne on totta kai myös tärkeitä pisteitä koko kautta ajatellen.

Ihan hyvin joukkue on taistellut ja pidän peli-ilmeestä. Kuitenkin jotain siitä on jäänyt puuttumaan eikä toki vastustajilta mitään pois.

Ensi viikko onkin sitten taas tosi tärkeä, kun kohdataan Tahkon naiset ensin keskiviikkona Hyvinkäällä ja sitten heti perjantaina kotona. Tahko on ollut tällä kaudella naisten Superissa suurin pettymys ja alisuorittaja ja nyt Roihuttaria kaksi pistettä jäljessä, joten tässä on nyt taas sananmukaisesti tärkeitä pisteitä jaossa molemmille. Aiemmista peleistähän Roihuttaret on vienyt pisteet tällä kaudella 5-1, joten toivotaan että tämä trendi jatkuu...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös