Pesiskausi 2019

  • 356 719
  • 2 431

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Luulen, että Sotkamo-Kouvola sarjasta menee jatkoon se joukkue kumpi saa paremmin tylsytettyä toisen joukkueen terävimmän kärjen.

Helppo olla samaa mieltä. 25 tuotua kolmeen peliin Jymyn kärkikolmikolle.

Kolmas ottelu oli vaisu lähinnä siksi, että kärki ei toiminut. Kun se alkoi toimia, niin PattU lähtikin lomalle. Jymyn eduksi lasken sen, että kehiin on heittää neljä helvetin nopeaa kiituria Koplan kahta vastaan.

Hienot sarjat odotettavissa.
 

Il Gladiatore

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AS Roma
On sillä Seinäjoella matkaa vielä todelliseksi haastajaksi (toki muillakin).
12-0 otteluvoitot ei jätä jossitteluille sijaa. Haastajat oli köysissä kaikissa peleissä mitä tuli väijyttyä.

KPL:n kärjen pomputtajat on kyllä kovia kavereita! Jussit löi tänään pomppuakin mutta kyllä ne vaan laittomiksi meinas usein mennä. Taitolaji se vaan on, oli sitten kimmoisa kenttä tai ei. Kaikkihan sitä löis jos vaan osais!
 

Mleknoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Vimpelin Veto
Vimpelissä paikan päällä katsottuna kolmas peli, Kitee oli täysin aseeton ja pelasi heikkoa sisäpeliä. Ilahduttavaa on Kanalan vire mailan varressa ja myös ulkopelissä muutamia loistavia suorituksia. Haapakoskella myöskin vaihtopeli huomattavasti helpompaa kun pesillä etenee kiiturit Isoketo ja Kanala. Kotiuttajajokerit myös molemmat kohtuu hyvässä vireessä ja uskon, että Perttu on muutamia ässiä hihaansa jättänyt tuleviin peleihin. Loistavaa, että Veto sai tehtyä juoksuja Kiteen peräpään pudottamis pelleilystä. Nro 8 pudotettiin Lassilan kopilla järjestäen kakkospesälle, ensin Severin viimeisen lyönnin koppi putosi väliin mutta seuraavalla sisävuorolla Severi löi pystymailanäpin kenttään ja ilmaisen kolmostilanteen. Molemmilla kerroilla Hanhisalo toi juoksun kotiin. Ensi kaudella tämmöistä ei enää onneksi nähdä, vaikka huonojakin puolia vapaalla väliinjätöllä on. Kärki toimi Vedolla loistavasti, mutta typeriä virheitä tuli paljon, jotka tukkivat sisäpelin. Ei voi olla mahdollista esimerkiksi, että Anttilan tasoinen mailamies lyö 1-3 tilanteessa joka kerta koukkunäpin vaikka vastustaja olisi juuri siihen juossut näppiä hakemaan. Ja ei voi olla pelkässä kolmostilanteessa Kanala irti kopilla kolmoselta kun toisiksi viimeinen lyöjä Heimonen lyö ja Ruuska vielä lyömättä. Noh näitä sattuu ja nämä pitää viilata pois seuraaviin peleihin, jossa vastustajan ulkokenttä on vielä astetta parempi.

Heikkala varmaankin palannee kokoonpanoon välierissä. Hanhisalo on pelannut ykkösvahtina loistavasti, Heikkala kuitenkin joukkueen kolmanneksi nopeimpana etenijänä otetaan avosylin vastaan. Positiivista hirveän loukkaantumissuman jälkeen miettiä, voidaanko Heikkala uhrata kakkoskärkeen. En usko, että nykyistä kolmen kärkeä muutetaan, vaikka elmo-lehdessä puhutaankin potaskaa Isokedon syöksymättömyydestä (kyllä Mini jo syöksyy) ja siitä, että Haapakoski pitäisi väkisin saada kotiuttamaan. Viime vuonna välierissä vaihtopeli oli täyttä tuskaa ja loukkaantunutta Haapakoskea kaivattiin mukaan, Haapakosken varmuus vaihtotilanteissa ja läpilyöntiuhka on syy miksi häntä pitää nimenomaan käyttää vaihtotilanteissa. Kotiutusosasto Ruuska, Mäkelä, Rinta-Aho ja Anttila pitäisi riittää Jomaa vastaan jos kaverin kanssa saman verran tilanteita saadaan. Heikkalan mukaan tullessa kakkoskeulassa olisi Sillanpäätä, Heikkalaa ja Anttilaa, joten sieltä voitaisiin uskottavasti tilanteen vaatiessa pelata. Mutta kuten todettua äärimmäisen positiivinen ongelma jos Heikkalaa ei tarvitse laittaa ykköseksi (Isoketo saatiin mukaan) eikä kakkoseksi (Kanala saatiin mukaan).

Viikon joutuu kituuttamaan, mutta sitten saakin katsoa välieräpesäpalloa vähintään kuusi iltaa putkeen. Erittäin vaikea ennakoida, miten sarjat tulee kääntymään. Kopla tekee tilannetta suuret määrät varmuudella, mutta kotiutusosasto kalpenee muille välieräjoukkueille. Sotkamolla kova kotiutusosasto ja tuulennopeat etenijät, mutta keulan sakatessa on Koplan saumat. Kotiedulla ei tässä sarjassa varmaankaan älyttömän suurta merkitystä ole (viime vuoden tapaan), lähinnä mietin sitä, että Hartikainen, Lammila ja Hacklin pomputtavat melko varmasti myös hieman pehmeämmällä Hiukan kentällä. Kouvolassa pomputtaminen on helpompaa myös muille, joten siellä vaihtaminen on helpompaa pompulla myös ei niin pomppuspesialisteille.

Loppuun vielä veikkaus sarjoista:

Veto - Joma 3-1 (omiin pitää aina luottaa)
Sojy - Kpl 3-1 Sotkamon ulkopeli torjuu Koplan kotiuttajat paremmin kuin Kopla heidän.
 

Konsta Kepuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
Kyllä Tahkossa potentiaalia on ja nuorista on tulossa pelaajia lisää. Se on mestaruus vuonna 2022!
Kyä näin on!

Taisi nuori joukkue loppukaudesta väsähtää. Kärjen kentällemeno oli ihan tuskaa. Mutta on tossa ihan aihiota nousta parin kauden sisällä top-4 jengiksi, jos vaan joukkue pysyy kasassa.

Onkos se Riku Rantanen ensi kaudella pelinjohtaja?
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Nonni nyt saakin sitten hetken odotella välieriä. Omissa papereissani KPL on näistä neljästä jäljellä olevasta se heikoin porukka, koska pidän sen ulkopeliä näistä heikoimpana, sekä myös kotiututtamista. Jos nyt vielä Laakso pois, tai vaikka ei olisikaan pois, niin ei Laakso ole vakuuttanut. Kuitenkin ehdottomasti Koplalla on eväät Jymy kaataa, ulkopelin täytyisi vain kestää ja Mäentaustan & kumppanien olla häpläämättä.

Vedolle tässä vaiheessa kovin mahdollinen haaste, sen verran hyvässä formussa alkaa etenkin JoMan ulkopeli taas olemaan. Heikkala mahdollisesti välieriin takaisin sairastuvalta ja nähtäisiinkö tässä vaiheessa kautta ensimmäistä kertaa jopa ykköskokoonpano Vedolta.. Kieltämättä Hanhisalokin pelasi varsin mukavasti tuossa edessä, kuitenkin Heikkalan pitäisi aavistuksen parempi ja liikkuvampi tuossa olla. Heikkalan osalta nousee tässä vaiheessa kautta esiin pään kesto, viime vuonna meinasi JoMa-peleissä mennä kuppi nurin. Nyt todennäköisesti sisällä hieman vähemmän vastuullisempi rooli ja saisi laittaa paukkuja etenkin edellä mainittuun ulkopeliin. Mutta kovan haasteen luo JoMan ulkopeli, jota pitäisi päästä kunnolla hyvillä keskiosumilla rikkomaan. Viimeksi kotona alkoi kovalla latauksella runkosarjassa JoMaa vastaan mainiosti, kunnes Kanala loukkaantui.. Kunhan miehet pysyy terveinä, niin eiköhän yksi JoMa kaadeta!
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
On sillä Seinäjoella matkaa vielä todelliseksi haastajaksi (toki muillakin).
12-0 otteluvoitot ei jätä jossitteluille sijaa. Haastajat oli köysissä kaikissa peleissä mitä tuli väijyttyä.

KPL:n kärjen pomputtajat on kyllä kovia kavereita! Jussit löi tänään pomppuakin mutta kyllä ne vaan laittomiksi meinas usein mennä. Taitolaji se vaan on, oli sitten kimmoisa kenttä tai ei. Kaikkihan sitä löis jos vaan osais!

Peli kyllä osoitti pomputtamisen olevan taitolaji. Hartikaisella ja Puputilla ei ollut ongelmia missään vaiheessa, muilla sitäkin enemmän.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Peli kyllä osoitti pomputtamisen olevan taitolaji. Hartikaisella ja Puputilla ei ollut ongelmia missään vaiheessa, muilla sitäkin enemmän.
Lammilan tehot hipovat myös 90% lukemaa, eli siinä on kolmas ongelmattomien listalle.
 

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Viime viikon Kansallispeli-podcastissa muuten Perttu Hautala spekuloi, että Vimpelin pukukopista saattaa puuttua johtajuutta, mikä voi näkyä välieristä eteenpäin. Puputin lähdön jälkeen joukkueesta löytyy runsaasti pelillisiä johtajia, Haapakoski etunenässä, mutta ei sellaisia, jotka käyttäisivät pukukopissa puheenvuoroja, kannustaisivat tai vaatisivat.

Mene ja tiedä, miten iso vaikutus näillä sitten on tai ratkeavatko ottelusarjat oikeasti näihin, mutta kiinnostava ajatus yhtä kaikki
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pesismaailmassa kytevä Jymy-viha on kyllä aika huikeaa. Montaa vuotta en ole superpesistä seurannut, mutta toki historiaa sen verran tunnen, että jatkuvalla menestyksellä saa vihamiehiä. Viittaan tällä nyt esimerkiksi Iltasanomien välieräennakkoon, jossa pohditaan onko Vimpeli-Joensuu moraalinen finaali. Lol.

https://www.is.fi/pesapallo/art-2000006211903.html
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Montaa vuotta en ole superpesistä seurannut, mutta toki historiaa sen verran tunnen, että jatkuvalla menestyksellä saa vihamiehiä.

Tämähän se lienee suurin syy. Toki myös Sotkamossa on aina muistettu mainita seuran ylivertainen historia ja isojen egojen itsetunto on aina ollut huippuluokkaa.

Kyllähän sille kovalle itsetunnolle on tietysti myös aihetta ja näytöt on pääosin annettu ensin kentällä, sitten verbaalisesti. Varmaan moni muistaa 2014 finaaleissa Jani Komulaisen kylmänviileän toteamuksen aikalisällä: "Täällä on kovia miehiä tulossa Roopen jälkeenkin." Lopputuloksena Roope ei onnistunut kotiutuksessaan, mutta Komulainen tuli seuraavana vuoroon ja löi mestaruudelle sinetin.

Veto ja JoMa ovat helvetin kovia joukkueita, mutta aikamoista vähättelyä toisen välieräparin suuntaan puhua moraalisesta finaalista. No, Sotkamossa tuostakin kammetaan vain lisää voimaa.
 

Palsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, STL Blues, Jymy
Ensimmäinen peli tästä karsintasarjasta seurannassa, ja onhan tämä aika surkuhupaisan näköistä touhua. Ankkurit ainakin tällä hetkellä näyttää tekevän sen itse. Kaksi ekaa juoksua siipelle kopinnostoilla karkaamisilla, liekö sitten aurinkopallot kyseessä. Nyt johtaa SiiPe 3-0 3A
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ei tällaisissa peleissä kestäisi kahta juoksua antaa takaa kopinnostoilla! Aurinko haittasi koppareiden suorittamista joo, mutta kyllä nuo pitäisi silti ilman muuta saada kiinni. Neljännen vuoroparin alkuun Ankkurit heräsi edes hieman taistelemaan sisällä, mutta Hallasuon 3-1 kavennusjuoksu oli lopulta laiha lohtu Ankkureille. Nyt ovat todella selkä seinää vastaan toisella jaksolla, päättyykö Ankkureiden taru vihdoin Superpesiksessä..
 

Il Gladiatore

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AS Roma
Ei tällaisissa peleissä kestäisi kahta juoksua antaa takaa kopinnostoilla! Aurinko haittasi koppareiden suorittamista joo, mutta kyllä nuo pitäisi silti ilman muuta saada kiinni. Neljännen vuoroparin alkuun Ankkurit heräsi edes hieman taistelemaan sisällä, mutta Hallasuon 3-1 kavennusjuoksu oli lopulta laiha lohtu Ankkureille. Nyt ovat todella selkä seinää vastaan toisella jaksolla, päättyykö Ankkureiden taru vihdoin Superpesiksessä..

Joo kaksi sellasta selkeää kopinnostoa ja juoksut. Toinen vielä Pukkisen räpylän kautta. Sellaisten kovien painuvien lukemisen vaikeuden ymmärrän jotenkin aurinkoa vasten mutta en näitä ja noilla kilsoilla mitä nuokin kopparit on pelannut. Vainikaisen lyönti oli ihan hyvä veto kyllä.

Saas tosiaan nähdä kuinka käy.. Perinteikäs Seura toki mutta on tuo nyt jonkun vuoden jo ollut löysässä hirressä roikkumista. Jos sieltä on junnutuotannosta puskemassa uusia kavereita pinnalle niin Ykköspesis tekisi hyvää. Jos ei niin vaarana toki että koko touhu hiipuu..
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Sellaisten kovien painuvien lukemisen vaikeuden ymmärrän jotenkin aurinkoa vasten mutta en näitä ja noilla kilsoilla mitä nuokin kopparit on pelannut.
Tällainen nähtiin juurikin äsken Lönnin lyömänä. Tästä 1+2 taululle ja Ankkurit saa mukavan aloituksen toiselle jaksolle. Ei kuitenkaan takaa vielä mitään. Jos aurinko ei mene pilveen loppujakson aikana, niin kyllä sieltä vielä SiiPekin saattaa tukun juoksuja lyödä, jos vain tilannetta saavat päälle. Meinaan erityisesti takana on nyt vaikeaa, ja kun ottaa vielä Ankkureiden koppareiden heikon tason huomioon.

Saas tosiaan nähdä kuinka käy.. Perinteikäs Seura toki mutta on tuo nyt jonkun vuoden jo ollut löysässä hirressä roikkumista. Jos sieltä on junnutuotannosta puskemassa uusia kavereita pinnalle niin Ykköspesis tekisi hyvää. Jos ei niin vaarana toki että koko touhu hiipuu..
Kyllä siellä pitäisi ihan ok junnuja olla tulossa. Ei varmastikaan pääosin valtakunnan kärkeä, mutta kuitenkin ihan kohtuullinen junnutuotanto. Tosin uhkakuvana on ollut junioreissa materiaalin kapeus, koska Alajärvellä ja lähiympäristössä ei yksinkertaisesti ole ihan liikaa massaa mistä pelaajia Ankkureihin ammentaa.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Ankkureiden ulkokentällä ei pää kestä kotiyleisön edessä tiukassa painetilanteessa. SiiPe yksittäisillä pinnoilla 4-3 johtoon. Kakkosrajasta olisi vaihtolyönti mennyt varmaan pari metriä ohi, mutta sieppari laittaa räpylää väliin ja tästä tasoitus, pian tästä helpohko painepallo kolmospussiin, mutta ei pysy Yli-Sissalan(?) räpylässä.
 

Il Gladiatore

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AS Roma
Tällainen nähtiin juurikin äsken Lönnin lyömänä. Tästä 1+2 taululle ja Ankkurit saa mukavan aloituksen toiselle jaksolle. Ei kuitenkaan takaa vielä mitään. Jos aurinko ei mene pilveen loppujakson aikana, niin kyllä sieltä vielä SiiPekin saattaa tukun juoksuja lyödä, jos vain tilannetta saavat päälle. Meinaan erityisesti takana on nyt vaikeaa, ja kun ottaa vielä Ankkureiden koppareiden heikon tason huomioon.

Lönnin veto oli ihan hyvä joskaan ei mikään hirveän painuva. Aika suoraan kohti ja Hakomäki (?) hörppää.

Ja sieltä tosiaan SiiPe ohi.. Hyviäkin lyöntejä oli toki äkkiseltään katsottuna joskin noin vähillä lyöjillä ei sais mennä.Lukkarin viimesin todella helppo..
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Hahah, kovat panokset näkyy ja tapahtumia riittää! Ankkurit tasoittaa tilanteeksi 4-4, kun lukkari Kinnunen syöttää viimeiseen lyöntiin ajossa, vaikka kakkoskoppari on vielä helvetin kaukana pelikentältä haettuaan laitonta palloa kakkospuolelta. No tästä kuitenkin surriainen väliin ja pinna, kun SiiPen ulkokenttä ei saa lyöntiä kiinni.

Vapaataivalhan tuosta olisi pitänyt joka tapauksessa tuomita, eikös. Toinen asia on se, että havaitsiko tuomareista edes kukaan, että SiiPen ulkopelaaja oli pelirajojen ulkopuolella, ainakaan heti ei vapaataivalta tuomittu. Olisin halunnut nähdä minkälainen kalapaliikki syntyy, kun tuo lyönti olisikin mennyt kopiksi. Lisäksi oli olemassa vielä yksi vaihtoehto.. Hallasuo olisi osunut edes vähän paremmin palloon, niin aika varma 1+3 juoksua, kun koppari ei ollut omalla paikallaan. Panokset näkyy.. Kutkuttavat kaksi viimeistä vuoroparia tulossa.

Lönnin veto oli ihan hyvä joskaan ei mikään hirveän painuva. Aika suoraan kohti ja Hakomäki (?) hörppää.
Koppari joutui viime hetkellä väistää, kun ei uskaltanut pelata tilannetta loppuun / joutui auringon häikäisemäksi. Pelkäsi tyyliin, että pallo läsähtää keskelle pläsiä.
 

Il Gladiatore

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AS Roma
Ankkureiden ulkokentällä ei pää kestä kotiyleisön edessä tiukassa painetilanteessa. SiiPe yksittäisillä pinnoilla 4-3 johtoon. Kakkosrajasta olisi vaihtolyönti mennyt varmaan pari metriä ohi, mutta sieppari laittaa räpylää väliin ja tästä tasoitus, pian tästä helpohko painepallo kolmospussiin, mutta ei pysy Yli-Sissalan(?) räpylässä.

Ei kestä.. Vaihtotilanteissa Piispanen välimiehenä polttaa ehkä kohti tulevat. Vähän kun saa ohi niin varma vaihto.
 

Il Gladiatore

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AS Roma
Tuo Posti on kyllä viimesen päälle kankea koppari muuten!

Nyt haki Pukkinen ekaa kertaa tähän peliin hienosti tärkeän syöksykopin!

Edit. Tärkeä pinna Ankkureille Hallasuon hyvällä lyönnillä. Lönni höntyili taka-etenemisen kanssa ja Ankkureiden tilanne kuivuu kokoon kun Kinnunen ottaa lisäksi kärpäsen.. Nyt on jännät paikat kyllä! Juoksun ero viimeseen vuoroon..
 
Viimeksi muokattu:

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Hallasuo pitää suorituksillaan Ankkureita vielä pinnalla. Ottamattomalla välilyönnillä 5-4. Kuitenkin jatkotilanteessa erittäin kalliita perseilyjä Ankkurit-leiristä, kun ensin takaetenijä polttaa itsensä kakkos-kolmosvälillä, jonka jälkeen vielä kakkoselle tällä välin edennyt pelaaja on seuraavalla syötöllä väärällä irti. Hyvä painostus ja mahdollisuus jopa jakson ratkaisuun kuivuukin pariin ristiin taululle. No nyt SiiPe neljännen aloittavalle tilanteesta 5-4, yksi pinna tästä ja valtavat paineet siirtyy kaverille!
 

Il Gladiatore

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AS Roma
Hallasuo pitää suorituksillaan Ankkureita vielä pinnalla. Ottamattomalla välilyönnillä 5-4. Kuitenkin jatkotilanteessa erittäin kalliita perseilyjä Ankkurit-leiristä, kun ensin takaetenijä polttaa itsensä kakkos-kolmosvälillä, jonka jälkeen vielä kakkoselle tällä välin edennyt pelaaja on seuraavalla syötöllä väärällä irti. Hyvä painostus ja mahdollisuus jopa jakson ratkaisuun kuivuukin pariin ristiin taululle. No nyt SiiPe neljännen aloittavalle tilanteesta 5-4, yksi pinna tästä ja valtavat paineet siirtyy kaverille!

Hallasuolla muuten mun mielestä turha ottaa ekalla merkistä kotiin. Vahvuus kuitenki nuo kumurat niin tällä kelillä jokanen onnistunut sellanen on vaarallinen.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Kyllä SiiPekin heikosti pelasi tuon neljännen vuoroparin aloittavan. Viimeisenä lyöjänä Lukkari mailanvarteen, kun vain yksi palo oli taulussa. Enemmän olisi pitänyt laittaa yksinkertaisesti vain Ankkuri-pelaajia suorittamaan. Nyt mennään sitten superiin! Sitkeä on lopulta Ankkuritkin, siitä täytyy nostaa hattua - etenkin, jos tämän vielä tästä klaaraavat, veitsi kurkulla ja ensimmäisen jakson hävittyään!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
SiiPe kolme juoksua kotiutuslyöntikilpailun aloittavalla! Silti en ymmärrä, miksei esim. tuossa viimeisen parin viimeisellä lyönnillä lyöty vain suoraan painetta kolmospolttaja Yli-Sissalaa kohti! Yhtä ainutta haastoa ei sinne nähty, en ymmärrä. Nyt toki meni sikäli hyvin SiiPen kannalta, että palloa saatiin muissa pareissa lyötyä hyvällä prosentilla väliin.

Jaha, ei perkele vieläkö Ankkurit tuolta kimmertää 3-0 tappioasemasta.. Nuori Viitasalo jysäyttää ensimmäisessä parissa ottamattoman vedon kolmosjatkeelta ja kiertää kunnarin tilanteeksi 2-3! Seuraavana lyöjänä Lönni on puhkoa takakentän heti perään, mutta lopulta ei tulosta. Kolme paria jäljellä, SiiPe pinnan edellä..

E: Ja juuri kun näyttää, että Ankkuri-juna lipuu viimein vääjäämättä kohti ykköspesistä, niin Mäki viimeisessä parissa laittoman jälkeen toisella lyönnillä lyö pallon juuri ja juuri kopparin eteen väliin, polttoheitosta ei paloa synny ja mennään jatkokotareihin! Uskomatonta draamaa!!

E: Jatkokotareihin pari todella hyvää kotiutusta SiiPeltä, voisi sanoa ottamattomiksi palloiksi. Nyt, vieläkö Ankkurit tämän selvittää?! Kaksi pitäisi vähintään kolmella parilla tehdä, muuten ykkönen kutsuu!

E: Se oli siinä, Ankkurit tippuu ykköspesikseen ensi kaudeksi (ellei taas jollain ilveellä kaiva kabinetin kautta paikkaa superiin). Vielä meinasivat kimmertää tasoihin jatkokotareissa, kun palolta haiskahtanut tilanne tuomittiin ensimmäisessä parissa ehtimiseksi. Viimeisessä parissa Mäki lyö merkattuun lyöntiin puhtaan hudin!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös