haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Nyt, kun pesiskausi 2012 alkaa olla Lemmaria ja tuomariturnausta vaille päätöksessään, lienee aika avata ketju uudelle kaudelle. Pelaajasiirtoja on syntynyt kivasti Itä-Länsi-tasonkin miesten siirtyessä jopa "rajan" toiselle puolen. Selvästi vahvistunein remmi on tällä hetkellä JoMa, joka on saanut lännestä Niemen ja Jussilan ja Keski-Suomen sydämestä Hannu Kiukkosen (tämänpäiväisessä Karjalaisessa uutinen sopimuksesta, joka on mallia 1+1).

Lukkaripuolella Superpesis ei oikein tahdo vahvistua: KPL:n lupaava Henri Heikkilä hyppää etelän kylmyyteen Vallikentälle vahvistamaan Haminan Palloilijoita Ykköspesikseen ja Haidu Heinikainen lopettanee uransa. Leveyttä kuitenkin saadaan jonkun verran lisää, kun kahdella lukkarilla viime kaudella operoinut Tahko menettää Taneli Rantatorikan muuten kovin heikentyneeseen Jyväskylän Kiriin.

Varmistuneita pelaajasiirtoja joukkueittain: (kurs. = lähtenyt, bold = tullut)
AA:
Juha-Matti Matilainen, Jymy-Jussit

Tahko:
Taneli Rantatorikka, Kiri
Antti Vihtkari, lopettaa

Teemu Vuoristo, PuMu (2)
Petri Kulmala, UPV (2)
Kimmo Carlson, Kiri (2)
Pasi Kokkonen, KiPa (2+1)


JoMa:
Juha Niemi, KoU (1+1)
Hannu Kiukkonen, Kiri (1+1)
Tuomas Jussila, PattU (2+1)
Henri Litmanen, PuPe (2+1)
Ilkka Männikkö, KiPa (2)


Kiri:
Perttu Hautala, ViVe
Hannu Kiukkonen, JoMa
Kimmo Carlson, Tahko

Taneli Rantatorikka, Tahko (1)

KaMa:

KiPa:
Pasi Kokkonen, Tahko

KoU:
Juha Niemi, JoMa
Tuomas Tallbacka, Jymy-Jussit


KPL:
Henri Heikkilä, HP

PattU:
Tuomas Jussila, JoMa

Jymy-Jussit:
Ville Hotakainen, ViVe (2)
Tuomas Tallbacka, KoU (2)
Juha-Matti Matilainen, AA (2)


SoJy:

ViVe:
Perttu Hautala, Kiri (?)


Voi olla, että missasin siirtoja, joten rohkeasti alle vain lisää. Myös huhut ovat tässä ketjussa elintärkeitä, joten niitä ilmoille!

Näyttää tosiaan siltä, että Vimpelin ja Sotkamon kaksintaistelu muuttuu nyt kolmen koplaksi, kun erittäin suuresti vahvistunut JoMa pyrkii pudottamaan kuninkaan ja pyrkyrin jalustaltaan. Joukkuetta rakennetaan ilmeisen pitkäjänteisesti, kun kerran yhden vuoden sopimuksia ei tehty kuin jatkoissa. Alkaa JoMan kakkoskärkikin olla ihan vertailukelpoinen joidenkin ykköskärkienkin kanssa.

Tehkääpä fanit tai muuten vain tietoiset sitten fantasiarostereita, niin saadaan vähän esimakua ensi kaudesta!

JoMa saattaa lähteä kauteen seuraavanlaisella kokoonpanolla:
1. Sirviö S
2./3. Kivinen 2K
3./2. Jussila 3P
4. Kiukkonen 1V
5. Rautiainen 2V
6. Nousiainen 3K
7. Kemppainen 2P
8. Hänninen 3V
9. Väisänen L
10. Niemi
11. Raitala
12. Männikkö

Tervo (lopettanee)
Nissinen (pelannee Puijossa)
Ikonen (vuoden jatko, pelannee Suomaria JoMassa)
 
Viimeksi muokattu:
Golf, crossfit & esports.

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Sotkamon Jymyn sopimuksenalaiset pelaajat:

Hakkarainen Saku 2013
Hartikainen Antti 2014
Kohonen Toni 2013
Korhonen Niko 2013
Korhonen Roope 2013
Orava Aki 2014
Piiponniemi Niilo 2013
Vikström Jere 2013

Ilman sopimusta nykyjoukkueesta siis Jimi Heikkinen, Jani Komulainen, Mikko Korhonen, Immo Rautiainen ja Kosti Rautiainen. Jotenkin perverssillä tavalla toivoisi, että Rautiaiset siirtyisivät muualle. Niin loistava pelimies kuin Immokin ulkopelissä on, niin toisi kyllä aika paljon jännitystä sarjaan, jos Jymy heittäisi uusia junnuja tilalle. Pakkohan nuo Piiponniemi ja Vikström on kohta saada ulkopeliin mukaan. Hakkarainen lienee varma jokeri ensi kesänä.

Heikkinen ja Korhonen voivat ihan huoletta lopettaa jo. Jimin motivaatio ei kuulopuheiden perusteella ole enää ihan huipussaan ja Doksa tuli palauttamaan Jymyn mestariksi, se tehtävä tuli suoritettua. Jimin paikalle pitäisi pikkuhiljaa alkaa kouluttaa jo uutta miestä, Piiponniemi ottanee kopparin paikan Roope Korhosen rinnalta, jos Rautiaiset eivät jatka ja Vikström tulee polttajan paikalle.

Fantasiarosterini:

1 Jere Vikström, kakkospolttaja
2 Niko Korhonen, kolmospolttaja
3 Antti Hartikainen, kolmosvahti
4 Roope Korhonen, kolmoskoppari
5 Toni Kohonen, lukkari
6 Aki Orava, sieppari
7 Niilo Piiponniemi, kakkoskoppari
8 Roni Vartama, kakkosvahti
9 Joni Tervo, ykkösvahti
10 Jani Komulainen
11 Saku Hakkarainen
12 kiertävä junnu, esim. Joni Rytkönen tai Topi Korhonen

Todellakin fantasiaa, sillä noin suurta uudistumista tuskin tapahtuu. Nyt alkaa olla maha niin täynnä, että mielellään katselisi uusia kavereita rosterissa jopa kesän tai kahden menestymisen kustannuksella. Ja lienee selvää, että Jymy on mitalipeleissä mukana, vaikka nuo auki olevat paikat täytettäisiin suomensarjan pelaajilla.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
JoMa:
Juha Niemi, KoU (1+1)
Hannu Kiukkonen, Kiri (1+1)
Tuomas Jussila, PattU (2+1)
Listasta puuttuivat Henri Litmanen, PuPe tulleena pelaajana ja Jaakko Heikkinen poistuvana. Ilkka Männikkö puuttui myös, mutta sen olit sentään kokoonpanoon ottanut mukaan.

Mielenkiintoinen tuo JoMan kooste tässä vaiheessa katsottuna. Sisäpelillisesti Hännisen ei missään tapauksessa pitäisi mahtua yhdeksikköön, mutta edessäkin pitää jonkun pelata. Litmasen ja Kiukkosen näen kilpailevan sekä ulkona, että sisällä samoista tonteista, enkä oikein ymmärrä kummankaan motiivia siirtyä hakemaan uutta vastuuta kun se selkeästi edelliskesäiseen verrattuna pienenee. Litmasella on nyt aika siirtyä superiin, mutta JoMassa ei taida mahtua pelaamaan. Kiukkonen siirtyi aikanaan Kiriin ulkopelivastuun toivossa, mutta se on kyllä tiukassa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Lainasin tuolta kesän 2012 ketjusta tänne paremmin sopivaan osioon:

Lisäksi yhden superpesiksen parhaista polttajista kanssa on neuvotteluyhteys.
Tuo pelaaja lienee Jaakko Heikkinen? Ainakin Heikkiselle on Jyväskylästä tarjottu "hyvää kokonaispakettia". Mitä tuohon sitten sisältyykään, pesäpallossa ilmeisesti jotain kentän ulkopuolista työtä. Kirissä saisi varmasti vastuuta, kovalyöntinen kaveri, kun vain osuu keskikeppiin. Polttajana edelleen sarjan kolmen parhaan joukossa Sami Haapakosken ja Immo Rautiaisen kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Tuo pelaaja lienee Jaakko Heikkinen? Ainakin Heikkiselle on Jyväskylästä tarjottu "hyvää kokonaispakettia". Mitä tuohon sitten sisältyykään, pesäpallossa ilmeisesti jotain kentän ulkopuolista työtä. Kirissä saisi varmasti vastuuta, kovalyöntinen kaveri, kun vain osuu keskikeppiin.
Heikkisellä on käsittääkseni vakityö Jyväskylässä ilman Kirin apua. Heikkisellä on ollut useampi vuosi heikommissa joukkueissa tarjolla myös isoa sisäpelivastuuta, mutta ei ole tärpännyt. Jotenkin tuntuu, että pelaa paremmin ulkonakin kun ei tarvitse sisäpelistä niin suurta murhetta kantaa. Eli ei Kirillä ole kyllä mitään, millä ihmeemmin houkutella.

Joensuun Mailan sivujen tiedotteessa kerrotaan, että Heikkinen lopettaa, mutta pitää itsensä kunnossa jos JoMa tarvitsee apua esim. loukkaantumisten takia.
 

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Ainakin Heikkiselle on Jyväskylästä tarjottu "hyvää kokonaispakettia". Mitä tuohon sitten sisältyykään, pesäpallossa ilmeisesti jotain kentän ulkopuolista työtä.
Kuten AU tuossa jo sanoi, taitaa Heikkisellä olla jo duuniakin Jyväskylässä. Mieshän siellä itse jo asuu. JoMassa tuskin ensi kaudella pelaa, koska Heikkinen on kyllästynyt reissaamiseen, minkä totesi yksi jomalainen. En käsitä, miksei Heikkinen jo ole tehnyt sopimusta Kiriin? Onko taustalla sitten jotain skismaa jonkun kiriläisen kanssa tai kiinnostuksen lopahtaminen?
 
Golf, crossfit & esports.

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Heikkisellä on käsittääkseni vakityö Jyväskylässä ilman Kirin apua.
On. Mietin lähinnä yleisesti pesäpalloilijoille tarjottuja kokonaispaketteja. Kun Heikkinen lähti Kuopioon, niin Puijon Pesis järjesti hänelle työpaikan Puijon liikunta-alueen kentänhoitajana. Tästä vain oletin, että jotain tuollaista kuuluu asunnon lisäksi näihin kokonaispaketteihin. Niemelle ja Jussilalle JoMa oli käsittääkseni järjestänyt työpaikat.

Eli ei Kirillä ole kyllä mitään, millä ihmeemmin houkutella.
Totta, mutta käsittääkseni silti ainoa joukkue, jonka kanssa Heikkinen on ollut kontaktissa sen jälkeen, kun tajusi, ettei JoMa:ssa ole roolia tarjolla. Ilmeisesti juuri sen takia, että mies asuu Jyväskylässä muutenkin. Tosin asuinpaikalla ei ole mitään merkitystä, Mikko Kemppainenkin opiskelee Jyväskylässä ja pelaa Joensuussa.

Onko taustalla sitten jotain skismaa jonkun kiriläisen kanssa tai kiinnostuksen lopahtaminen?
Taitaa olla kiinnostuksen lopahtaminen. Mieshän lähti aikoinaan Jymystä hakemaan isompaa sisäpeliroolia, mutta sitä ei vielä tähän päivään mennessä ole löytynyt. Eikä tule löytymään. Sarjan parhaita ulkopelin erikoismiehiä.
 

KIMPE

Jäsen
Joensuu kyllä kokoaa kovaa joukkuetta ja ilmeisesti istuttavat Jussilaa koppariksi?Jos oikein laskin niin siellä on jo neljä mitat täyttävää linjamiestä, vai meinaavatko uhrata jonkun muun etukentälle/taakse/jokeriksi? Joka tapauksessa kovaa nippua kasataan ja toivotaan onnistumista sinne, kunhan eivät Vimpeliä ohita niin olen tyytyväinen! Kirin houkuttelevuudesta voisin heittää sellaisen teorian, kun aika moni pesäpalloilija on liikunnan opettaja, niin josko sillä olisi mahdollista houkutella esimerkiksi nuorempia pelaajia paikkakunnalle...

Vimpelin kohdalla tilanne on mielenkiintoinen ja itseäni vähän ihmetyttää Hautalan hankinta, tai mihinkähän rooliin kaveri meinataan istuttaa. Linjassa on jo Rinta-Aho,Kanala,Lassila ja Haapakoski + nyt sitten Hautala. Toisaalta tämä vähän kielisi joko A)Lönnmarkin lopettamista, jolloin Rinta-Aho mah Kuusiston kanssa etukentälle tai B) Joku junnari pelaa vielä A-pojissa ensi kauden. Toisaalta sieltä on vielä junioreista tulossa Kellokoski, joka ei iän puolesta enää voi pelata nuorissa ensi kaudella, päästääkö menemään vai mitä tehdä, Alajärveltä voisi löytyä roolia. Toisen kopparin tontti on vielä täysin auki, mutta alkaa pelipaikat vähenemään minne Haukkala voisi suunnata, pientä inahdusta jopa lopettamista on vaikean kauden jälkeen, mutta tuskimpa se vielä kovin suurena pyörivä ajatus on.

Sisäpelin osalta on myös mielenkiintoista nähdä minkämallinen jokeriosasto on ensi kaudella. Totaalinen arvoitus mielestäni, mutta eiköhän toinen Mäkelä/Dalla- parivaljakosta jatka ja Nikula jatkanee todella suurella todennäköisyydellä. Eli tilaa on mahdollisesti yhdelle omalle kasvatille, joka mahdollistaisi "etenijä"jokerin käytön. Jalkoja joukkueessa joka tapauksessa riittää, mutta sitten vaihtolyöjien/kotiuttajien puuttuminen alkaisi nostamaan päätään, Rinta-Aho ja Huuskonen osaavat kyllä molempia, mutta kestääkö pää tiukimmassa mahdollisessa paikassa? Vaikea sanoa.

Pelinjohtaja vaihtuu hyvin suurella todennäköisyydellä, vaikka Rantatorikka on hyvin pidetty henkilönä Vimpelissä. Pelinjohtajan taidoista sitten voidaan olla montaa mieltä, muttei mielestäni saanut Vimpeliä ikinä pelaamaan itsensä ja joukkueen näköistä pesistä. Ensi kaudeksi suurissa toiveissa olisi Liikalan veljekset viuhkan varressa ja Lehto kylkeen, saisi ison annoksen nostalgiaa samalla kerralla.

Vähän tajunnan virtaa Vimpelin tilanteesta, toivottavasti tuli edes osittain luettavassa muodossa.
 

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Tuo pelaaja lienee Jaakko Heikkinen? Ainakin Heikkiselle on Jyväskylästä tarjottu "hyvää kokonaispakettia". Mitä tuohon sitten sisältyykään, pesäpallossa ilmeisesti jotain kentän ulkopuolista työtä. Kirissä saisi varmasti vastuuta, kovalyöntinen kaveri, kun vain osuu keskikeppiin. Polttajana edelleen sarjan kolmen parhaan joukossa Sami Haapakosken ja Immo Rautiaisen kanssa.
Heikkisestä on juurikin kyse. Kiri ei nyt näiden muutaman viimeisen superin vuoden aikana ole pystynyt kilpailemaan muiden joukkueiden kanssa rahalla vaan jotain muuta täytyy pystyä tarjoamaan. Työpaikan etsiminen on yksi mitä on joidenkin pelaajien kohdalla käytetty. Lisäksi tuo että asuu talvet paikkakunnalla on ja näin välttyisi ylimääräisiltä matkakilometreiltä on yksi etu. Tosin 90-luvun muistuu mieleen tapaus Mikko Varonen, jota joka syksy huhuttiin Kiriin kun opiskeli silloin täällä mutta joka syksy saatiin pettyä. Nytkin taitaa joitain Kiteen pelaajia asua täällä, esim. Sami Mieloselle voisi löytyä hyvä rooli Kiristä. Ymmärsinkö oikein, mutta eikös jompi kumpi Rautiaisen veljeksistäkin asu täällä?
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Ymmärsinkö oikein, mutta eikös jompi kumpi Rautiaisen veljeksistäkin asu täällä?
Kyllä kai Immo ja Kosti asuvat Kajaanissa. Taisivat molemmat valmistua liikunnanohjaajiksi. Vanhin veljeksistä, eli Aleksi puolestaan asuu Tampereella, missä hän opiskelee.

Kieltämättä erikoista, jos Heikkisen Jaakko lopettaa, kun nykyisessä perheen kotipitäjässä olisi kuitenkin pääsarjatason joukkue, johon mies vieläpä menisi heittämällä isoon rooliin. Täytyy olla motivaation aika nolla, mikä sinällään olisi ymmärrettävää, kun mestaruuksiakin on, eikä niitä Kirissä olisi näköpiirissä. Ei hän kuitenkaan mestaruuksien perässä Sotkamosta Kuopioonkaan lähtenyt. Saati mennyt Joensuuhun Puijon vuosien jälkeen.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Harmi. Ojanperän kommentointi on varsin asiallista, vaikka miehen Vimpeli-tausta aika selvästi läpi kuuluukin. Huomattavasti miellyttävämpi tapaus kuin Antti Tokkari. Ojanperä saanee Vedon edes yrittämään, vaikka Jymy vastaan asettuukin. Rantatorikan Veto lähti tällä kaudella valmiiksi hävinneenä CSKA:ta vastaan.

Jopa Sotkamon Jymy rikkoi radiohiljaisuuden ja julkaisi Facebookissa tulevan kauden olevan huomattavasti mielenkiintoisempi, kun "kulta-Risto" palaa Vedon peräsimeen ja JoMa on vahvistunut rajusti.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Jere Dahlströmin ei tarvitse enää murehtia Sotkamon Jymyn ulkopelistä finaalisarjassa, Jergus nimittäin palaa Kossun riveihin. Linkki uutiseen.

Hyvä hankinta Kossulta, eiköhän Jere runkosarjassa osu keskikeppiin. No vitsi vitsi.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Jere Dahlströmin ei tarvitse enää murehtia Sotkamon Jymyn ulkopelistä finaalisarjassa, Jergus nimittäin palaa Kossun riveihin. Linkki uutiseen.

Hyvä hankinta Kossulta, eiköhän Jere runkosarjassa osu keskikeppiin. No vitsi vitsi.
Kun katsoo tuota linkkiä niin yksi lause pisti silmään:

Lukkarinakin pelannut Dahlström on haaveillut paluusta myös lukkarin tontille.


Olisikohan niin että Puhtimäki näin ei jatkaisi Kossussa? KaMa on ollut ainakin erittäin kiinnostunut Puhtimäestä ja hänen perässään on oltu raivoisasti. Kellä muilla puuttuu lukkari?
 
Viimeksi muokattu:
Katohan, tämä sitten tuli julkisuuteen jo hieman ennakkoon. No, ei se mitään, kyllä runkosarjan lyöjätilaston voittaja aina kelpaa :)
Jergus oli kyllä varsinkin finaalisarjassa luvattoman heikko mutta katsellaan, katsellaan...
Huomenna julkistetaan Jeren ja pelinjohdon sopimuksien lisäksi ainakin yksi uusi linjapelaaja. Kyseessä on varsin mielenkiintoinen nimi, tulevaisuuden pelimies joka paikkaa Pelkosen jättämän aukon ainakin ulkokentällä erinomaisesti.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Urheilullisesti avoin Liiga & Mestis
Tuli vähän eloa tännekin ketjuun taas hetken tauon jälkeen.

Mielenkiintoista. Miksi siirtyä ennakkoon aika selkeästikin Vetoa heikompaan jengiin (ja lisäksi Saarikenttä on aina Saarikenttä).
Saiko rahallisesti jonkin mega-tarjouksen (Kossun oli pakko satsata, kun Niemi, Tallbacka ja Pelkonen lähtivät jo), nähdäänkö Jere peräti lautasen äärellä, vai mikä tässä on takana... Tuliko ratkaisupelien osalta liikaakin kritiikkiä, entä välit Ojanperään, tai näkeekö Risto kenties tuossa Jeren paikalla ennemmin jonkun muun.

Soisi nyt sitten ainakin Mäkelän jatkavan, vastuuta lienee olisi kotiutuspuolella luvassa. Ja nyt voi jälkiviisaana hyvin sanoa, että olisi sen Niemenkin voinut ihan mielellään Vetoon ottaa, kun Jere ei kerran jatka.

Lähteeköhän Veto tulevaan kauteen hieman säästeliäämmällä joukkueella ja ajaen omia nuoria sisään, hetkellisen menestyksenkin kustannuksella. Ainakin kärkitrio toki tälläkin hetkellä rautainen, mutta taustatukea tarvitaan muiltakin. Tämän hetken rosterissa jo kannuksensa superissa näyttäneitä kotiuttajia on lähinnä yksi, Mäkelä, jos jatkaa.

Niin ja Pelkosen lähtemisestä Kossusta en ollut vielä kuullutkaan. Mihinkäs kaveri on matkalla, vai lyökö piikkarit naulaan?
 

KIMPE

Jäsen
Dahlströmin nähnyt kerran lukkarina ja häntä kuvaisi enemmänkin termi syöttäjä kuin ed.mainittu. Ei toki siinä, hieno peluri ja onnea matkaan Koskenkorvalle! Tämä tarkoittanee puskaradion mukaan sitä, että Rantalahden Mikko nähdään ensi kaudella Vedon paidassa ja tulee paikkaamaan Jeren jättämää aukkoa. Monipuolinen lyöjä ja parempi vaihtotilanteissa, Dalla ei aina meinannut ehtiä kopillakaan vaihtaa pesäväliä. Tokihan tässä on myös varmasti pieni säästölinja, Dalla vaatii kai aika kovaa palkkaa ja vähintään 2-vuoden sopimusta, Rantalehti on myös Vedon omia kasvatteja.

Jatketaan HMTT:n linjalla ja heidän mukaansa Niemi ja Jussila saisivat 60k/kausi Joensuusta. En jaksa ottaa tuon todenperäisyyteen kantaa, mutta jos näin on niin aika lailla on löyty pätäkkää tiskiin, toinen vaihtoehto tässä oli että kun heille etsittiin omaa työtä vastaava työpaikka niin näiden yhteissuma olisi tuon 60K.

Riippuu vähän miten määritellään tuo Vimpelin lyöntiosasto. Nyt sinne jäisi vain Mäkelä "superkovanalyöjänä", mutta seuraavassa rintamassa onkin sitten jo Rinta-Aho,Huuskonen,Kuusisto ja heidän jälkeen myös Nikula. Tokihan osasto kokonaisuudessaan heikkenee, mutta silti tasoa on vielä kilpailla muiden kanssa.

Itse olen kuullut Kivelän olevan lukkarina ensi kaudella KaMassa, joten Puhtimäen markkinoiden testaaminen on ilmeisesti päättymässä huonosti. Pelkonen on kuulemma menossa Pattijoelle, vaikea sanoa miten muuten siellä suunnassa joukkueen kokoaminen sujuu. Viime viikon (lauantain?) Ilkan mukaan Vimpelin sopimustilanne ratkeaa lopullisesti huomenna, saapa nähdä onko siellä mitään tiedotettavaa vai onko kyseessä seuran oma toive vai ankka. Se nähdään huomenna
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Tuliko ratkaisupelien osalta liikaakin kritiikkiä, entä välit Ojanperään, tai näkeekö Risto kenties tuossa Jeren paikalla ennemmin jonkun muun.
Samat "varmat" linnut jotka on tätä Jeren siirtymistä viikonpäivät huhuilleet kertoo, että Mäkelä saisi kaverin Mikko Rantalahdesta, joka on myös Vedon kasvatteja. Pelkonen myös mielenkiintoinen nimi vapailla olevista.

Itse olen kuullut Kivelän olevan lukkarina ensi kaudella KaMassa, joten Puhtimäen markkinoiden testaaminen on ilmeisesti päättymässä huonosti.
Kivelästäkin olen kuullut juttua, mutta en vielä jaksa uskoa, koska olisi todella kova riski. Mitä olen Kivelästä kuullut, niin ei ole erikoinen kaveri ja vanhentuneesta Heinikaisesta otetaan takapakkia. Jesse Jokela on kuulemma suht varma KaMan mies, koska on pelannut hetken junioreissakin, joten voi olla kasvattisäännöillä oma "kasvatti". KaMan B-junioreiden pronssia voittaneesta ryhmästä on myös kavereita varmaan edustusjoukkueen mukaan pääsemässä, etunenässä kai Miika Anttila joka oli Itä-Lännessä Lännen paras pelaaja.

Eli siis omia nuoria on tulossa vihdoinkin, tosin hiukan taloudenkin ehdoilla. Olisin voinut nähdä Puhtimäen KaMassa ja muutaman kallispalkkaisen runkopelaajan jossain muualla, sillain säästyisi rahaa ja olisi tasapainoisempi jengikin, mutta aina ei voi saada mitä halutaan. Henri Itävalon näkisin 100-kertaa enemmin, mutta on vielä sopimus Kossuun.
 
Viimeksi muokattu:
Niin ja Pelkosen lähtemisestä Kossusta en ollut vielä kuullutkaan. Mihinkäs kaveri on matkalla, vai lyökö piikkarit naulaan?
Pele ei jatka ainakaan Kossussa, miehen suunnitelmista ei ole kyllä mitään hajua.
Erittäin miellyttävä persoona ja varsinkin runkosarjassa huikea lyöjä. Pleijarit meni sitten molempina syksyinä sekä ulko-että sisäpelin osalta hieman vihkoon.
Jaa, siellähän joku ehti jo mainita Pattijoen. Eipä tulisi yllätyksenä, Pelehän taitaa olla sieltä suunnalta kotoisin.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sotkamon Jymy
Olisikohan niin että Puhtimäki näin ei jatkaisi Kossussa? KaMa on ollut ainakin erittäin kiinnostunut Puhtimäestä ja hänen perässään on oltu raivoisasti. Kellä muilla puuttuu lukkari?
Koplalla ei taida kovinkaan supertasoista lukkaria olla riveissään. Ei tosin ollut tälläkään kaudella. Jotenkin vain luulisin, ettei Puhtimäki kovin paljoa eteenpäin urallaan mene, meni sitten Kouvolaan tai Kankaanpäähän. Tämä ihan ilman vittuilua puoleen tai toiseen, pitäisin kuitenkin Kossua potentiaalisimpana menestyjänä näistä kolmesta juuri tällä hetkellä.

Huomenna palkitaan sitten vähän kauden parhaita. Eiköhän siellä Juha Korhonen ja Toni Kohonen vie ne ns. merkityksellisimmät pystit.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Kiukkonen, Rantalahti ja Carlson ovat valtavia menetyksiä Kirille, jotain huhuja soisi jo kuulevan tulopuolellekin. Onko tuo Rantalahden lähtö Kiristä jo varma juttu. Tiukkaa tekee pudotuspelipaikan saavuttaminen ensi kaudeksi.
 
2009, 2012 | 1995, 2000, 2003
Pick up some bread, fucking milk

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kiukkonen, Rantalahti ja Carlson ovat valtavia menetyksiä Kirille, jotain huhuja soisi jo kuulevan tulopuolellekin. Onko tuo Rantalahden lähtö Kiristä jo varma juttu. Tiukkaa tekee pudotuspelipaikan saavuttaminen ensi kaudeksi.
Eikai Rantalahti vielä mihinkään ole lähtenyt, Hautala kylläkin palasi Vimpeliin.
 
"Omasta mielestäni Cowboys from Hell kuvaa asenteeltaan tuota nykyistä joukkuetta huomattavasti paremmin, kuin Scorpionsin viikonlopun kännipanot."
-McWerkon mielipide JYPin sisääntulobiisistä

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Rantalahti lähtee paikkaamaan Jereä Vimpeliin nyt kun Jeren lähtö sieltä varmistui. Eiköhän Vimpeli tiedota asiasta huomenna tai viimeistään alkuviikosta. Huhupuolella tosiaan on aika hiljaista, Jaakko Heikkisen ja Jesse Jokelan ohella ei muita nimiä ole kuulunut. Jokelankin taitaa olla ennemmin matkalla Kankaanpäähän. Lohesta on ilmeisesti jonkinlaista liikettä Kiriin päin, mutta noita neljää kaveria on kyllä äärimmäisen hankala paikata.
 
No niin, Kossu julkisti Jeren, Puhtimäen ja Myllyniemen Juuson sopparit.
Ainakin kahden kovan tason pelimiehen kanssa neuvottelut jatkuvat. Näistä kun edes toinen toteutuisi, niin jengi on oikeastaan kovempi kuin menneellä kaudella!
Pelinjohtajasta voidaan olla montaa mieltä, mutta hyvä näinkin. Muutama viikko siten kun kuulin Niemen tulevasta sopparista Joensuuhun, tilanne vaikutti aika huonolta mutta nyt näyttää jo paljon paremmalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy