Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onko tässä nyt sitten Pesä tapettu yksimielisesti? Eikö ketään enää kiinnosta Pesä ja Pesän kohtalo?
<BR>
<BR>Itkettää.
<BR>[addsig]
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki Porilaiset, SBS Masku, MaPS, TPS Salibandy
<!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-01-22 20:04, Vth kirjoitti:
<BR>
<BR>Onko tässä nyt sitten Pesä tapettu yksimielisesti? Eikö ketään enää kiinnosta Pesä ja Pesän kohtalo?
<BR>
<BR>Itkettää.
<BR>
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>No, ei se nyt ihan noinkaan mene. Jatkoaika päätettiin perustaa koska Kiekkopesä alkoi olla siinä kunnossa ettei sitä voinut enää hyvin käyttää. Oli myöskin tiedossa että Pesän hitaan loppumisen hyväksi ei enää ylläpidon toimesta oltu tekemässä mitään.
<BR>
<BR>Tiedä olisiko koko ideaa Jatkoajasta syntynyt jos Pesä olisi aina toiminut loistavasti ja toimisi edelleenkin. Ehkä, ehkä ei, sitä emme saa koskaan todennäköisesti tietää.
<BR>
<BR>
<BR>Wanhan kunnon Kiekkopesän todennäköistä loppumista surren: eero1 <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_frown.gif">
<BR>
 

Matti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuskinpa Pesän perään kohta enää monikaan haikailee - kepeät mullat vaan Pesälle.
<BR>Aikansa kutakin. Jaksoin seurata Pesän keskustelua pitkään, mutta viime aikoina sen henki ja sävy on mennyt aika ikäväksi. Itse en koskaan ajatellutkaan reisteröityä pesään, mutta nämä sivut nähtyäni en epäröinyt hetkeäkään. Menestystä vaan näille sivuille ja kiitokset kaikille tämän hankkeen eteen töitä tehneille.[addsig]
 
Mundus vult decipi
Ergo decipiatur.

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuli vain mieleen tuosta sanomastasi, että Pesän henki ja sävy olisivat menneet ikäviksi sen verran, että eikös täällä nimenomaan aluksi ainakin pääosassa ole juuri pesäläiset. Että sikäli, jos se häiritsi sinua liikaa Pesässä, niin tuskinpa mikään miksikään muuttuu vaikka pöytä puhdistettaisiinkin. Ihmiset ne kun eivät muutu.
<BR>[addsig]
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei ainakaan itsellä ole mitään omantunnon tuskia jättää Kiekkopesää. Pesähän oli jo pitkään tuuliajolla. Se epävarmuus mikä pesän ympärillä vallitsi häiritsi, mutta nyt meillä on uusi luotettava paikka, Jatkoaika.
<BR>
<BR>Kiekkopesä oli hieno paikka mitä ilman Jatkoaikaakaan ei ikinä olisi syntynyt!
 

Matti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
<BR><!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>
<BR>2001-01-22 21:19, Vth kirjoitti:
<BR>.., niin tuskinpa mikään miksikään muuttuu vaikka pöytä puhdistettaisiinkin. Ihmiset ne kun eivät muutu.
<BR></BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>Näin tietysti on, mutta voisi ainakin toivoa, että nämä uudet hienot puitteet toisivat tullessaan positiivista vaikutusta myös vanhoihin pesäläisiin. Ainakin mutapainin ystäville on nyt hieman useampi kanava valittavaksi...
<BR>
 
Mundus vult decipi
Ergo decipiatur.

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Kyllähän se niin on, että JA on Pesän ainakin henkinen perillinen. Eräänlainen \"tällainen Pesä olisi VOINUT olla\"-sivusto. Tokihan Pesä oli jo aika legendaarinen paikka, mutta sen kuolemalle ei kerta kaikkiaan voinut tehdä mitään. Sivut ovat olleet hengityslaitteessa jo pitkään, ja on vain ajan kysymys, koska koko systeemi poksahtaa lopullisesti bittiavaruuteen.
<BR>
<BR>Eli ei tässä kukaan muu ole Pesää tappanut kuin Medusa ja tietyin varauksin (eikä mitenkään erityisesti syyllistäen) Antti Niemelä. Me Pesän käyttäjät emme asialle ole mitään voineet tehdä, joten oli pakko tarttua härkää sarvista ja synnyttää Pesälle lapsi, ettemme lopulta joudu tuuliajolle Pesän lopullisesti kaatuessa. Ja aika mukavaltahan tämä näyttää. Kun käytätte Jatkoaikaa, ajatelkaa kiitoksella ja kunnioituksella Pesää.[addsig]
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Ei yhtään kiinnosta eikä itketä Pesän hiipuminen. Terve menoa![addsig]
 
"I'll put on a show. Watch me on YouTube" -Trevor Gillies
”Ei mikään naurettava Ilmalan Puuhamaa, vaan perinteistä DDR-tunnelmaa ja lätkää. Tosin kaipaan aikoja, jolloin toppatakkiset äijät tupakoivat seisomakatsomossa, finninaamat huusivat popkornia ja IFK sai taklata.” -Riku Rantala Helsingin Jäähallista

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sinänsä olen HN:n esittämistä asioista samaa mieltä, enkä edes ymmärrä mitä hienoa näissä allekirjoitus-kommervenkeissä voisi milloinkaan olla, mutta kuitenkin mieleeni juolahti:
<BR>
<BR>Hei HN, taidat olla melkoinen arkkikonservatiivi, sillä silloin kun Pesää aikoinaan uudistettiin, juuri Sinä ilmoitit kovaan ääneen, ettei uudella saitilla Näkijän visioita tulla näkemään... Sinne sanoit jääväsi vanhalle puolelle mesoamaan.
<BR><BR><font size=-1>[ tätä viestiä on muokannut: Mad Dog 2001-01-24 15:37 ]</font>
 
Needs must, when the devil drives!

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sulkevatko pitkät allekirjoitukset, tsättiviestit tai joku muu <i>aivan kamala</i> pois mahdollisuuden muunlaiseen keskusteluun? Minun mielestäni eivät, ja haluaisinpa lukea vähän perusteluita sellaiselle oletukselle.
<BR>
<BR>Ja mitä ihmettä Näkijä, ihanko tosissasi ryhdyt arvostelemaan uusia kirjoittajia näkemyksen puutteestä nyt kun keskustelua on käyty jo monta tuntia? Sillä lailla. Varo ettei ala huimata, koska sieltä voi tippuakin. Eiköhän kuitenkin ole parasta kun annetaan ihmisten itse päättää mihin aikansa käyttävät - olkoon se sitten vaikka signaturen viilausta tai [minun mielestäni] chattaamista. Käskemällä laulamisesta on suomalainen sananlaskukin ja uskoakseni lauluakin ehditään kuunnella, kunhan ihmiset saavat ne signaturensa kuntoon ja tuntevat olonsa muutenkin kotoisaksi.
<BR>
<BR>Olo kotoisaksi, niin. Minä olin hyvin pettynyt huomatessani tuon topikin sulkemisen SM-Liiga -palstalla. <b>Hyvin pettynyt.</b> Viestiketju oli eittämättä hieman chat-luontoinen, mutta entäs sitten? Ja mitäs Näkijä ja Flo itsekin sitten jatkossa tekivät? Suljettu ketju oli mukavan leppoisaa jutustelua, ja minun on vaikea ymmärtää miten joku voi kokea sen niin ylikäymättömän häiritsevänä, että sen ohittaminen ei riitä, osallistumisesta puhumattakaan, vaan moinen pitää kieltää muiltakin.
<BR>
<BR>Palstan formaatti on siitä erinomainen, että chat -ketjutkin poistuvat ruudulta, kunhan kirjoittajien kiinnostus aiheeseen on hiipunut; se on mielestäni tärkeämpi kriteeri, kuin moderaattorien kiinnostus.
<BR>
<BR>Kiekkopesän hengestä melkoinen osa syntyi minun mielestäni siitä, että kirjoittajat oppivat tuntemaan toisiaan juuri harmittoman, toisinaan rumasanaisenkin, mutta usein aivan ulkojääkiekollisen keskustelun kautta. Luulisin, että keskustelun tasoa ei ainakaan laskisi, jos kirjoittajien annetaan määritellä palstoille sellainen linja jonka kanssa parhaiten paikalla viihtyvät - ja jonne siksi kirjoittavat mielellään.
<BR>
<BR>Kirjoitusvelvollisuutta tänne ei voi määrätä, joten toivoisin että kirjoittajia pidettäisiin kuin kukkia kämmenellä, sen sijaan, että lähdetään sormi pystyssä opettamaan aikuisia ihmisiä. Todennäköisesti nimittäin ainakin osa siitä väestä, jolla olisi sitä omaa näkemystä, mielipiteitä ja muuta sellaista ihanaa, jota ilmeisesti on tänne kohta taivaalta satamassa, kun mielipiteitä on varaa ryhtyä arvottamaan, eivät kauhean iloisena ota vastaan sen enempää pilkunnussimista moderoijien taholta kuin Näkijän erinomaisesti demonstroimaa elitismiäkään.
<BR>
<BR>Minä olen siis hyvin pettynyt moderaattorien liipaisin sormen herkkyyteen, enkä suuntaa tätä nyt yhdellekään moderaattorille erikseen, koska tuolla toisaalla Flo kertoi topikin sulkemisen olleen yhteinen päätös. Moderaattorit tekevät tietysti kuten parhaaksi näkevät, ja varmasti tekevät parhaansa ja näkevät paljon vaivaakin, jne. Alku ei kuitenkaan minun oman, henkilökohtaisen, subjektiivisen ja kenties huononkin makuni mukaisesti ollut kovin kaksinen.[addsig]
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Taitaa tosiaan olla vain arkkikonservatiivi Näkijän uutuudenkarheudesta johtuvaa tottumattomuutta. Minäkin muistan HN:n uhoamiset tuolta puolentoista vuoden takaa, kun Pesä oranssin väriasun sai. Vaan kuinkas sitten kävikään...
<BR>
<BR>En tosin itse pidä signatuureista muuten kuin pieninä tehokeinoina. ISOINA tehokeinoina käytettäessä ne menevät liiallisuuksiin.[addsig]
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jatkanpa tätä metakeskustelua eli keskustelua keskustelusta ja sen tasosta...
<BR>
<BR>HN toteaa, että parasta oli Pesän meininki nimenomaan: \"Silloin, kun nimimerkit kävivät kilometrien pituisia sanallisia taisteluitaan pyrkien perustelemaan asiansa mahdollisimman uskottavasti ja samalla ampumaan kiistakumppanin teesit alas kohta kohdalta.\"
<BR>
<BR>Mielenkiintoinen näkökulma, sillä itse asiassa niin nykyaikainen media yleensä kuin netti aivan erityisesti suosii lyhyttä ja nasevaa ilmaisua. Kun taas pitkät ja perusteelliset selvitykset kuuluvat toisaalta tieteeseen ja toisaalta menneeseen aikaan.
<BR>
<BR>Itse myönnän monesti nauttineeni mm. Näkijän pitkistä erittelyistä (ja samalla ihmetelleeni miten miehellä riittää aikaa moiseen sanavyörytykseen), mutta silti voimme hyvinkin nähdä tilanteen näillä sivuilla, missä pitkien kolumnien kingit yhä jylisevät vuolaasti ja hurjistuttavan monisanaisesti ja arkityönsä väliajalla täällä poikkeavat \"tavalliset\" kiekkofanit heittävät väliin pikaisen kommentin tai pari!
<BR>
<BR>Tämä nykyään useiden saittien käyttämä formaatti sallii pitkänkin viestisarjan lukemisen kerralla ja nopeasti.
<BR>
<BR>Hyvä meininki, sanon mä!
 
Needs must, when the devil drives!

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näkijä sanoi:
<BR>
<BR><!-- BBCode Quote Start --><TABLE BORDER=0 ALIGN=CENTER WIDTH=85%><TR><TD><font size=-1>Quote:</font><HR></TD></TR><TR><TD><FONT SIZE=-1><BLOCKQUOTE>Minulla on ikävä Kiekkopesää. Ei sellaisena kuin se on viime ajat \'toiminut\', vaan sellaisena, johon silloin joskus addiktoiduin. Silloin, kun ihmiset oikeasti miettivät, mitä kirjoittavat. Silloin, kun pesäläiset kävivät oikeita keskusteluja kunnon aiheista. Silloin, kun melkein jokaisen uuden kirjoituksen lukeminen oli elämys.
<BR>
<BR>Silloin, kun nimimerkit kävivät kilometrien pituisia sanallisia taisteluitaan pyrkien perustelemaan asiansa mahdollisimman uskottavasti ja samalla ampumaan kiistakumppanin teesit alas kohta kohdalta.
<BR>
<BR>Sitä minä kaipaan, eikä sellaista enää ole missään.</BLOCKQUOTE></FONT></TD></TR><TR><TD><HR></TD></TR></TABLE><!-- BBCode Quote End -->
<BR>
<BR>Niinhän se on aina, että aika tekee tehtävänsä. Ennen kaikki oli aina paremmin, nykyään ei mistään vastaavaa löydy jne.
<BR>Ei siinä mitään, minustakin nostalgiassa rypeminen on ihan mukavaa ja pahemman sorttiseksi nostalgikoksi itseäni luonnehtisinkin. Niin paljon kuin Pesään, vanhaan tai uuteen, haluaisinkin takas saman konkariporukan kanssa, uskon kyllä, että eiköhän tästä Jatkoajastakin sentään jotain tule.
<BR>
<BR>No, niin elitististä tämä kuin onkin sanoa, niin kyllä se minuakin harmittaa, että tänne on päässyt kuka tahansa siivilän läpi jakamaan meille viestinsä. No, elitismihän on jokaisen vanhan konkaripalstalaisen perisynti, joten se anteeksiannettakoon.
<BR>On siellä Muksunkin aivokopan perukoilla varmaan jotain elitistisiä piirteitä, ei vaan kehtaa raukka tuoda niitä esille kivitornissaan istuessaan.
<BR>
<BR>Noista halpahallifilosofisista signatureista ja väriloistoista sen verran, että ainakin minun silmiini ne ovat tämän valitettavan yleisen palstaformaatin pahin kiro. Olikin vähän sinänsä huono ratkaisu ylläpidolta ottaa tällainen valmis formaatti tänne kaikkine näine naurettavine piirteineen. Toisaalta, eihän niiden käyttömahdollisuus tarkoita automaattisesti niiden käyttämistä, joten ei se yksin formaatin vika ole. No, tämä on vain minun mielipiteeni - tokihan joku voi pitää väriloistosta ja monien rivien sigeistä. Ja toki tähän on sanottava, ettenpä minäkään osaisi omaa palstaformaattia tehdä.
<BR>
<BR>Elitismi on kivaa. Nostalgia on kivaa.
<BR>[addsig]
 

Mad Dog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja vaikka keskusteluformaatin osaisikin tehdä, tätä (minusta varsin hyvin toimivaa) saa sen verran halvalla, ettei kukaan ole niin hullu, että alkaisi uutta tekemään.
 
Needs must, when the devil drives!

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Minäkin kaipaan kiekkopesän rajoitettua konkarikeskustelua ja nimenomaan niitä parhaita aikoja. Suunta oli kyllä viimeisen vuoden ajan alaspäin. Minä aion Jatkoajassa viihtyä ja kirjoitella, vaikka hieman pettynyt Keskustelupalstan formaattiin olenkin. Käytännössä kaikkien halukkaiden hyväksyminen palstalle laskee kirjoitusten tasoa ja nostaa radikaalisti kirjoitusten määrää -> suuri osa viesteistä on aika mielenkiinnottomia. Suuri kirjoittajamäärä saa aikaan myös sen, ettei toisia kirjoittajia opi kunnolla tuntemaan. Tässä oli mielestäni nimenomaan konkaripalstan viehätys,
<BR>sitä oppi tuntemaan toiset kirjoittajat ja tuntui kuuluvansa samaan välillä erimielisyyksiin ajautuvaan perheeseen.
<BR>
<BR>Kun nyt kerran näin avoimeen palstaan päädyttiin niin miksi ihmeessä sitten lähdetään heti sulkemaan ylläpidon mielestä \"turhia\" viestiketjuja ? Tämä on aika
<BR>ristiriitaista. Mielestäni käyttäjiä voidaan rajoittaa, mutta ei käyttäjien kirjoituksia. Tietenkin epäasialliset ja puhtaat pahantahtoiset vittuilut pitää poistaa, mutta aika epäilyttävää on sulkea keskustelun aihetta turhuuteen vedoten. Hyvät kirjoittajatkin ajautuvat välillä puhumaan jääkiekon ulkopuolisista asioista tai sortuvat turhaan naljailuun. Tällaisetkin ketjut silti palstalle kuuluvat, ne tuovat vain oman lisävärinsä.
<BR>Tavoitteena pitäisi nimenomaan olla oikeiden persoonien löytäminen, ei niinkään oikeiden keskusteluaiheiden.
<BR>
<BR>Minä haluaisin parhaat ja mielenkiintoisimmat kirjoittajat omalle palstalleen ja loput
<BR>toiselle palstalle. Tasaisin väliajoin avoimen puolen parhaita kirjoittajia voisi nostaa mukaan rajoitettuun keskusteluun. Saatan olla mielipiteeni kanssa aika yksin, mutta tämä olisi minun näkemykseni mukaan se mielenkiintoisin formaatti. Mutta kyllähän tähän tämänhetkiseenkin keskustelumuotoon tottuu ja saattaa hyvinkin olla, että olo tuntuu jo parin kuukauden päästä varsin kotoisalta.
 

Baritoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES, Vasen Pakki Kerho, Murskeat Lokit, TurHmA
Iltaa.
<BR>
<BR>Ymmärrän melko hyvin vanhojen konkareiden haikeat tunnot. Minun kanssani ette ole koskaan keskustelleet, mutta suurin osa teistä on minulle siitä huolimatta melkoisen tuttuja.
<BR>
<BR>Ryhdyin seuraamaan Kiekkopesää joskus keväällä 1999. Viehätyin Pesässä juuri erilaisiin persoonallisuuksiin ja kullekin kirjoittajalle ominaisiin verbaliikkatyyleihin. Taitavimmat sanankäyttäjät kävivät lähes verisiä, mutta hyvähenkisiä kaksintaisteluja ihan suomen kielellä kikkailun ilosta. Esimerkiksi erästä Näkijän ja Oivan (missä lienee?) tulitusta seurasin kerran suorastaan kadehtien: \"Pystyisinkö itse ikinä moiseen?\"
<BR>
<BR>En tuolloin hakenut kirjoitusoikeuksia siitä omituisesta syystä, että pelkäsin Pesän vievän liikaa aikaani. Tyydyin siis tarkkailijan rooliin, mutta ryhdyin sen sijaan kirjoittelemaan ilves.comissa avatulle keskustelupalstalle sekä eräälle epäviralliselle, legendaariselle kalja_juopottelu_palstalle, jossa nimimerkkini näki päivänvalon ja otti hapuilevat ensiaskeleensa.
<BR>
<BR>Hain viimein Pesän konkarioikeuksia reilut puoli vuotta sitten, mutta ylläpitoprobleemien takia ne jäivät ikuisiksi ajoiksi saamatta. Vapaaseen keskusteluun en juuri viitsinyt osallistua, koska valitettavan suuri osa sinne ilmestyneistä viesteistä oli säälittävää häiriköintiä ja hiekkalaatikkotason lässytystä. Toki silläkin puolella oli monta ansiokasta kirjoittajaa.
<BR>
<BR>Mitä minä tältä palstalta odotan? Otan mielelläni osaa tasokkaaseen keskusteluun, jossa mielipiteet on perusteltu vuolain sanakääntein. Chattipituiset viestit eivät paljoakaan palstalle anna. Pohdiskellummilla kommenteilla tänne on mahdollista syntyä uusia, tunnistettavia persoonallisuuksia, joista jokainen keskustelupalsta elää.
<BR>
<BR>Mielestäni on erittäin huono asia, että tämä Vapaa keskustelu on rajoittamatonta aluetta. Eikö tätä voisi pitää yhtälailla rajattuna looshina, jossa voisi keskustella esimerkiksi Röörin hengentuotoksista, kirjoittajien viikonlopputoilailuista tai palstapersoonan pillerinarkomaniasta? Se on nähty, että suositulla sivulla ei rajoittamaton keskustelu toimi, ei ikinä. Aina eksyy mukaan näitä keskenkasvuisia idiootteja.
<BR>
<BR>Niin, niistä perustelluista mielipiteistä. Annetaan nyt yksi esimerkki sellaisesta, jota ei tarvitse perustella:
<BR>
<BR>Ilves on paras.
<BR>
<BR>Baritoni
 
Ja siat huusivat!!

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Samansuuntaisia tunteita mitä muillakin on minullakin. Pesä oli kerrassaan loistava paikka silloin wanhaan aikaan. Itse olin viimeisten hyväksyttyjen joukossa, joka vanhalle puolelle pääsi kirjoittamaan. Kuitenkin seurasin keskusteluja mielenkiinnolla jo paljon aiemmin. En muista enää kuka Wanhassa Pesässä joskus mainitsi jotain tyyliin \"Päivän kohokohta on se, kun saa juoda aamukahvinsa ja lukea samalla Kiekkopesän kirjoituksia\". Juuri niin loistavia ne kirjoitukset olivat parhaaseen aikaan. Ja nimenomaan jo ennen kuin itse tulin hyväksytyksi mukaan.
<BR>
<BR>Sitten mentiin uuteen pesään ja kirjoittaminen muuttui jonkin verran. Yhtenä syynä pidän sitä, että keskustelu oli jaettu konkareihin ja ei-konkareihin. Ei-konkareihin pääsi kirjoittamaan rekisteröitymällä, kun taas konkaripalstalle täytyi edelleen kirjoittaa hakemus. Tästä johtui se, että tuli kahtiajaon tunne. Toiset olivat ikään kuin arvokkaampia kuin toiset. En edelleenkään ymmärrä, minkä vuoksi ei voitu pysyä yhden palstan systeemissä, jossa kaikki olisivat olleet samalla palstalla. Ja hakemuksella luonnollisesti sinne. Lisäksi formaatti vaihtui uudeksi, joka osaltaan vaikutti luettavuuteen. Kun ennen pystyi lukemaan kahden edellisen päivän viestit, saattoi nyt pesästä hukkua aihe neljässä viidessä tunnissa. Lisäksi vastaa painike lähes houkutteli vastaamaan. Aiheet hukkuivat nopeasti näkyviltä ja ketjut venyivät. Lisäksi myös konkareiden kesken syntyi väittelyä joissa mentiin välillä jopa henkilökohtaisuuksiin. Kun se vastaaminen ja kettuilu samalla oli niin helppoa. Ylläpidon loppuminen oli viimeinen niitti pesälle. Silloin alettiin tätä saittia suunnitella ja tähän on tultu.
<BR>
<BR>Nyt kun kaikki ovat samanarvoisia keskustelijoita odotan keskustelulta paljon. Nuo chattiviestit ovat sellaisia, joiden kirjoittamista kannattaa aina harkita. Siis ihan nämä \"samaa mieltä\" viestit. Kuitenkin myös lyhyen mielipiden voi perustella hyvin. Se olkoon tavoite niillä, jotka lyhyesti kirjoittavat. Tietysti samaa mieltä saa olla, mutta kyllä asia varmasti jotain muutakin ajatuksia kirvoittaa kun täsmällisesti saman mielipiteen. Eli kyllä sitä aihetta voi perustella vaikka lisää jos jotain sanottavaa on. Eli ohjeena kirjoittamiseen voisi olla \"jos ei ole mitään lisättävää aiheeseen niin jätä painamatta lähetä-nappia\". Tällöin moni chattiviesti jää pois. Konkaripalstaan ei varmaankaan ole paluuta. Ainakaan näillä näkymin. Eikä ole aihettakaan toistaiseksi. Itse asiassa väittäisin että noin 80 % tämän hetken käyttäjistä on vanhoja käyttäjiä. Osa vain on tullut mukaan konkareitten ulkopuolelta. Tietysti siitä pitäisikö valintaseulaa tiukentaa voi olla montaa mieltä. Mutta luulisin että alkurynnistyksen jälkeen rauhoittuu rekisteröityneitten määräkin ja uuteenkin väkeen tutustuu. Ja Näkijä on sinänsä asian ytimessä että parhaiten jokainen voi parantaa palstan tasoa kirjoittamalla hyvän keskustelun avauksen. Kyllä sitä voidaan näitä loistavia päivän pelastavia keskusteluja täälläkin käydä. Jonkun vain pitää aloittaa. Ja eihän Roomaakaan rakennettu yhdessä yössä. Itse odotan varsin hyviä keskusteluhetkiä Jatkoajassa. Positiivisesti eteenpäin.
<BR>
<BR>
 
Kirjoittaja on arvostetun Kiekkopesän kiekkovakio -kilpailun Yössä-pystin voittaja vuosina 2002-2007.
Pakko sanoa että kyllä tämä Formaatti on ainakin minun mielestä h****tisti parempi ja käyttäjäystävällisempi kuin Pesässä. Ei tarvitse aukaista jokaista erikseen huomatkseen että siellä ei ollutkaan mitään kiinnostavaa.
<BR>
<BR>Pitkät viestit vastaan lyhyet - minulle kävi Pesässä usein niin että kun huomasin viestin olevan liian pitkän (a4) niin jätin lukematta. Jotkut osaavat sanoa sanottavansa lyhyestikikin. Ei määrä korvaa laatua. Tosin myös 2:n lauseen jutut ovat välillä (ei aina) turhia.
<BR>
<BR>Ei tänne ole pakko kirjoittaa. Uskoisin että nämä sivut pysyvät pystyssä ilman muutamaa elävää legendaakin. Ja kun lisäksi tiedämme että boikotti on väliaikaista. Eikö niin ??
<BR>Jos Hervannan näkijä ei pääse kirjoittamaan niin mistä hän saa elämäänsä sisältöä <IMG SRC="http://www.jatkoaika.com/keskustelu/images/smiles/icon_smile.gif"> ??
 
"To avoid criticism, say nothing, do nothing, be nothing."

-Fred Shero

Matti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jatkoajan formaatti on huomattavasti selkeämpi ja helppolukuisempi kuin Pesässä.
<BR>Uskon, että konkaritkin surutyönsä tehtyään palaavat palstalle (jos nyt ylipäätään ovat jäämässä pois).
<BR>Minusta myös lyhyempiä viestejä pitää voida näihin ketjuihin kirjoittaa, ei aina ole mahdollisuutta pitkiin ja syvämietteisiin analyyseihin, emmekä me kaikki sitäpaitsi ole sellaisia sanan säilän heiluttajia kuin HN tai Baritoni. Annetaan kaikkien kukkien (paitsi rikkaruohojen) kukkia.
 
Mundus vult decipi
Ergo decipiatur.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy