Perussuomalaiset

  • 5 279 913
  • 42 181

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Täällähän on kyselty esimerkkejä tästä tyrkyttämisestä, mutta ehkä vähemmän yllättäen ensimmäistäkään konkreettista esimerkkiä ei ole kuulunut. Jani Mäkelältä toki voi tiedustella jotain koontia ilmiannoista, niin varmaan selviää asioiden nykytila.

Toinen vaihtoehto on tutustua esimerkiksi Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen Karvin säännöllisesti tekemiin laajoihin arviointiraportteihin liittyen opetuksen laatuun, tasoon ja sisältöön.
Hyvä vaan jos konkreettisia esimerkkejä ei löydy. Silloin voisi olettaa asioiden olevan oikealla tolalla.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyvä vaan jos konkreettisia esimerkkejä ei löydy. Silloin voisi olettaa asioiden olevan oikealla tolalla.

Mihin tämmöisiä kampanjoita sitten tarvitaan jos esimerkkejä ei edes löydy? Mistä Perussuomalaiset ovat niin kovin huolissaan? Ja miksi juuri nyt?

Edit.

Millainen muuten nykyisellään on yhteiskuntaopin EU-kurssi lukiossa? YH oli suosikkiaineitani, ja kannatan EU-jäsenyyttä, mutta tuo kurssi oli ihan häpeilemätöntä propagandaa. Mitään hyödyllistä siitä ei käteen jäänyt, matkustaminen oli kuulemma tosi kivaa varsinkin euroilla, koska nehän ovat samanarvoisia ympäri Eurooppaa!

Meillä oli yläasteella äidinkielenopettaja joka ei suoranaisesti peitellyt myönteisiä ey-kantojaan. Ei jäänyt hyvää muistoa tästä opettajasta ja vastaavanlaisia tarinoita löytyy varmasti monelta.

Silti heitot jostain läpipolitisoituneesta opetuksesta jossa uhrina olisivat nimenomaan Perussuomalaiset ovat lähinnä koomisia. Kumma etteivät muut puolueet ole nostaneet esiin vastaavaa ongelmaa.

Tätä ne vaalit teettävät kuten @TosiFani totesi.
 
Viimeksi muokattu:

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Mihin tämmöisiä kampanjoita sitten tarvitaan jos esimerkkejä ei edes löydy? Mistä Perussuomalaiset ovat niin kovin huolissaan? Ja miksi juuri nyt?
Älä minulta kysy. Ei hevonsesennitsensä hajua asiasta. Kysy joltain perussuomalaiselta mielummin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Toivon ettei nykymeininki ole sellainen että oppilaille tyrkytetään minkäänlaisia poliittisia kantoja suuntaan tai toiseen esim. kehumalla yhtä, moittimalla toista. Tuo olisi vaarallinen tie. Ysärillä muistan että peruskoulun ja lukion maikat joille aihealue kuului kävivät kylmästi politiikkaa ja sen historiaa läpi tunkematta minkäänlaisia omia mielipiteitä ja näkemyksiä mukaan. Osa näistä maikoista oli itse aktiivisesti esim. kunnallispolitiikassa mukana ja silti hoitivat hommansa neutraalisti.
Ei varmasti ole tyrkyttämistä laajassa mitassa, yksittäisiä opettajia taas varmasti, jotka aatettaan tyrkyttävät tai ainakin se ohjaa opetusta.

Välillä tuo on tietysti väkisin harmaalla alueella. Kyllä esimerkiksi PS:n populismipiirteitä voidaan koulussa läpikäydä, tai vaikka sitten Marinin keinoja julkikuvan kirkastamiseen. Näistä jo joku älähtäisi ehkä, mutta minusta ihan perustavanlaatuisia taitoja tunnistaa näitä.
 
On asioita, jotka eettismoraalisesti oikeamieliset ihmiset tietävät luonnostaan.
Missä vaiheessa evoluutiota tämä "eettis-moraalinen oikeamielisyys" on iskostunut genomeihimme (kun kerran se luonnostaan tiedetään = esiintyy meidän geeniperimässä)? Atsteekkien ja mayojen tapaa uhrata lapsia ja aikuisia jumalille pidettiin aikanaan moraalisesti arvostettavana tekona suurissa ja voimakkaissa kulttuureissa, mutta aikojen saatossa se on muuttunut liki pahimmaksi mahdollisimmaksi asiaksi maailmassa. ~80 vuotta sitten erään itävaltalaisen taidemaalarin aatemaailman mukaan oli moraalisesti oikein tuhota hänen ja kannattajiensa mielestä heikompaa ihmisainesta, kuten juutalaisia, slaaveja, romaneja, homoseksuaaleja, kehitysvammaisia ja poliittisia vastustajia.

Ja nyt uudestaan, missä vaiheessa evoluutiota tämä "eettis-moraalinen oikeamielisyys" on iskostunut meidän genoimeihin ja mitkä ovat ne kansat joilla näitä oikeamielisyyden genomeja ilmaantuu? Ja vielä haluaisin tarkennuksena sen, että mitä nämä "luonnolliset" "eettis-moraalisesti oikeamieliset" asiat ovat ja mitä ne pitävät sisällään? Kannattaa tutustua aiheeseen Homo Moralis ennenkuin heiluttelet käsiä. Toki, käsienheiluttelun tuottamalla hukkaenergialla toimiva mikroaaltouunini on täynnä popcorneja odottamassa, joten voit myös vetää tunteella.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Ymmärrän tämän ilmiantokampanjan jotenkin sen kautta että jos joku opettaja oikeasti vertaa persuja natseihin tms., mutta noin yleisemmällä tasolla kiinnostaisi tietää että mihin ne rajat sitten vedetään ts. koska ilmiantamisen kynnys ylittyy.

Jep, huolesi on oikea. Itselläni kun on erittäin korkea kynnys lähteä esimerkiksi painostamaan työnantajia tilanteissa, missä jonkun yksittäisen työntekijän somekommentti tulkitaan punavihreässä pikaoikeudenkäynnissä laissa määrittelemättömäksi vihapuheeksi, tarkoittaa siis sitä, että en pystyisi katsomaan itseäni tämän jälkeen peiliin, mikä taas näillä rasmus, silakat, varis-verkosto jne. porukoilla ei ole mikään ongelma, koska ryhmissä on avoimesti jaeltu ohjeita kimppaviestien tekoon.

Katson kuitenkin, että niin toimittajien kuin opettajienkin poliittinen kartta on niin valtavirrasta vinoutunutta, että asiaa olisi kyllä hyvä jollain tavalla selvittää ja paras tapahan siihen olisi, että journalismissa ja opetuksessa asiaan kiinnitettäisiin huomiota sisältä käsin, ilman että tällaisia vasemmistolle tyypillisiä stasi-menetelmiä pitää edes esille ottaa. Siinä korkeakoulussa missä itse olen hengaillut, on mm. yksi naisopettaja, joka näkee valtavirtaisten käsitteiden olevan ongelmallisia, jos ne ovat intersektionaalisen käsityksen mukaan syrjiviä. En ole muuten viitsinyt noita maikkoja skaalata, mutta kaksi avoimesti puoluetasolla punaviherväriä tunnustavaa siellä ainakin on. Ihan mukavia tyyppejä.

Kun tuossa katselin Vasemmistoliiton sivuilta heidän tavoitteitaan, niin kohdassa 3.1 Turvaa työelämälle halutaan laajentaa työsuojeluvalvonnan voimavaroja perustamalla koirapilli-menetelmä, jossa mm. epäasiallisesta kohtelusta voisi tehdä nimettömän ilmiannon.

"Turvataan aluehallintovirastojen työsuojeluvalvonnan voimavarat ja edellytykset reagoida myös nimettömänä saatuihin ns. whisteblowing-järjestelmän kautta tulleisiin ilmiantoihin yrityksissä tapahtuneista häirintätapauksista ja muista väärinkäytöksistä."

Ja tämän tavoitteen yllä oli luoda yli 30 hengen työpaikoille turvallisia tiloja, eli safe spaceja. Ilmeisesti pilliin sitten töräyteltäisiin vihervasemmistolaisten arvojen mukaan?

Laitan vielä alle linkin kuinka opettajilta on tullut kipakkaa palautetta Halla-aholle. Kiinnittäisin tässä yhteydessä huomiota palautteen lisäksi palautteen antajiin. Opettajilta suoraa palautetta Jussi Halla-aholle: ”Se että nämä asiat eivät sovi perussuomalaisten arvoihin kertoo ennen kaikkea perussuomalaisista itsestään” (linkki US).
 

Baldrick

Jäsen
Nyt kun näitä varisvassareitaa ja rasmus-hörhöjä tuodaan esiin keppihevosina, niin on kuitenkin hyvä huomata, että puhutaan promilleista tai sen murto-osista Suomen väestössä.
 

Tami Talk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Daespoo moderators
Boldaus oma. Olen ehkä missaannut jotain, joten nyt on pakko kysäistä hieman lähteen perään?

Primäärilähte: Jussi Halla-ahon Facebook-päivitys ( La 16.1.2021). Tuossa päivityksessä Jussi Halla-aho toteaa, että ”jokseenkin jokainen perussuomalainen vanhempi, jolla on lapsia koulussa tietää...”

Kun tiedetään, että perussuomalaisten kannatus ylittää 20%, voidaan olettaa, että näitä perussuomalaisten lapsia on käytännössä kaikissa kouluissa Suomessa.

Sekundäärilähte: Jatkoajan keskustelupalsta, jossa useampia nimimerkkejä todistaa Halla-ahon väitteen todeksi. Asia on näissä lähteissä todettu suorastaan itsestäänselväksi.
Lisäksi samasta lähteestä voi lukea, että oppilaat tietävät, että pitää vastata vihervasemmistolaisittain, jos haluaa hyvän arvosanan.

Nämä lähteet tosin hieman epäluotettavia, kun eivät pyynnöstä huolimatta esitä konkreettisia esimerkkejä.

Vastakysymys: väitätkö tosissasi, että Jussi Halla-ahon väite perussuomalaisten ”jotakuinkin kaikki” haukkumisesta kouluissa on palturia. Virheellinen, epätosi, valheellinen. Väutätkö tosissasi, että Mestari keppostelee Facebookissa!?!?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Nyt kun näitä varisvassareitaa ja rasmus-hörhöjä tuodaan esiin keppihevosina, niin on kuitenkin hyvä huomata, että puhutaan promilleista tai sen murto-osista Suomen väestössä.

Ne mitään keppihevosia ole. Aivan viime vuosina on paljastunut tapauksia, missä lööppeihin on päätynyt tehtävistään irtisanottuja ihmisiä, koska mielipide ei ole sopinut arvopohjaan "On tullut vähän palautetta..". Paljonko silakoissa on porukkaa? Jokainen huuhtelee siellä aivojaan punavihreässä oikeamielisyydessään ja silakoi pitkin nettiä. Montako silakkaa tarvitaan laittamaan koordinoituja viestejä työnanatajille, tai yritykselle että piisaa?

Se siellä pörräilevä ydinryhmä, jotka lienevät kaikki jonkun sortin mielenterveyspalvelujen käyttäjiä, tai muuten vaan persoonallisuushäiriöisiä, pystyy tekemään paljon. Työntantajalle kun kopsahtaa kolmekymmentä, tai sata viestiä, missä viitataan arvopohjaan "Hyväksyykö yrityksenne tai teidän esimiehenne tällaisen sukupuolittavan käytöksen työntekijältään?", lyö luun kurkkuun työnantajalle, joka pyrkii turvaamaan kaikin keinoin julkisuuskuvansa.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML

Ok. Harvoja kertoja kun olen Halla-ahon kanssa eri mieltä.

Itse olen kolme lasta kasvattanut ja he kaikki ovat menestyksekkäästi peruskoulun ja lukion portaat käyneet siirtyen eteenpäin. Mulla on henkilökohtaista kokemusta sen verran, että yksi ainoa naisopettaja alkoi sen jälkeen katsoa kieroon, kun nimelläni kirjoitin paikalliseen lehteen ja laitoin nimeni alle: perussuomalainen äänestäjä. Muuten en omalla kohdallani huomannut itseäni kohtaan mitään ongelmia. Tosin muksujeni kanssa ei käytännössä ikinä ollut mitään ongelmaa koulussa, olisinko yhden ainoan kerran kaikkien vuosien varrella kysynyt opettajalta jotain Wilman kautta.

Huomasin kuitenkin lasteni kohdalla jossain vaiheessa, että perussuomalaiset eivät tosiaan ole se must juttu ja käsitykset ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta olivat harvinaisen kirkkaat. Siinä vaiheessa kun nyt yliopistossa oleva keskimmäiseni jossain vaiheessa muutama vuosi sitten kyseli multa jotain blm- juttuja, niin kehotin vielä miettimään.

Halla-ahon kanssa on niin helppo olla samaa mieltä yleensä, koska se tuntui tietävän kaiken paremmin kuin nämä sivistyneet paremmin tietäjät. Se oli käytännössä kaikessa oikeassa. Aivan kaikessa.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Halla-ahon kanssa on niin helppo olla samaa mieltä yleensä, koska se tuntui tietävän kaiken paremmin kuin nämä sivistyneet paremmin tietäjät. Se oli käytännössä kaikessa oikeassa. Aivan kaikessa.

Kuten missä? Tarpeeksi kuin toistaa samaa liirum laarumia, niin on lopulta oikeassa?
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Halla-ahon kanssa on niin helppo olla samaa mieltä yleensä, koska se tuntui tietävän kaiken paremmin kuin nämä sivistyneet paremmin tietäjät. Se oli käytännössä kaikessa oikeassa. Aivan kaikessa.

En tiedä, ketkä lasket näihin sivistyneisiin, mutta itse ajattelisin, että humanistisesta tiedekunnasta tohtoriksi väitellyt kaveri laskettaisiin jonkunlaiseen sivistyneistöön.

Paremmin tietäminen sitten vielä toisena kysymyksenä.
 

Tuamas

Jäsen
No ei ole ihme, että persupiireissä Jussia kutsutaan mestariksi vähän samaan tapaan kuin uskovaiset kutsuvat Jeesusta mestarikseen.

Mutta jos persukannattajilta kysyy, niin tämä mestariksi kutsuminen on vain ironista hassuttelua.

Toki tuosta kappaleesta ei tuo ironia kauhean vahvana välity, vaan voisi kuvitella kirjoittajan olevan ihan tosissaan liikkeellä.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Mutta jos persukannattajilta kysyy, niin tämä mestariksi kutsuminen on vain ironista hassuttelua.

Toki tuosta kappaleesta ei tuo ironia kauhean vahvana välity, vaan voisi kuvitella kirjoittajan olevan ihan tosissaan liikkeellä.

Boldaus oma.

Kai se enemmänkin kuvastaa sitä, että tuetaan tyyppiä, joka on jaksanut suomalaisen median, muiden suurten puolueiden ja kulttuuriväen natsittelusta huolimatta kiinnittää huomiota kolmansista maista suuntautuvan maahanmuuton vakaviin lieveilmiöihin, joilta ei enää päästä pakoon kuin silakoissa. Halla-aho on vain välikappale toimiessaan kaikkien järkensä säilyttäneiden ihmisten äänitorvena, jotka vastustavat vaarallisen naiveja Fredrik Reinfeldejä, joita Suomen parlamentti on täynnä:

”Meille tulee nyt yhtä paljon pakolaisia kuin Balkanin kriisin aikana 1990-luvun alussa. Pyydän kansalaisilta kärsivällisyyttä, pyydän että avaatte sydämenne ihmisille, jotka kovassa paineessa ja henkensä hädässä pakenevat kohti Eurooppaa, kohti vapautta, kohti parempia olosuhteita.” (Reinfeld, 2014)


"Niin monella Eurooppaan päässeellä oli YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n tutkimuksen mukaan valmis tai keskeneräinen tutkinto yliopistosta. Tälläkin hetkellä balkanilaisen maantien laitaa taivaltaa jalan joukko matematiikanopettajia, arkkitehtejä, taloustieteilijöitä ja hammaslääkäreitä. Erityisen paljon on liikkeellä opiskelijoita. Tämän vuoden alusta enemmistö on ollut naisia.

Eurooppa ei ollut valmis yli miljoonaan tulijaan, mutta se ei myöskään ollut valmis satoihin tuhansiin korkeakoulutettuihin turvapaikanhakijoihin. Meillä ei ollut suunnitelmaa, kuinka voimme parhaiten auttaa heitä, tai kuinka saamme heidän valtavan tietomääränsä ja osaamisensa Euroopan ja lähtömaiden käyttöön. Emme kunnolla edes tiedä, minkä alan asiantuntijoita ja opiskelijoita Eurooppaan saapuu".
(Mia-Petra Kumpula-Natri, Sdp, 2016)


Suomeen tuleva siirtolaisvirta on vähentynyt huomattavasti. Siitä emme saa kiittää hallitusta, vaan Etelä-Euroopan maita jotka toimivat tällä hetkellä tulppana näille virroille. Jakamattoman ihmisarvon käsite, jonka jaan täysin, aiheuttaa kuitenkin surullisen paradoksin demareille, vihreille, rkp:lle ja vasemmistolle. Heillä ei ole, eikä koskaan todennäköisesti tule olemaankaan, minkäänlaista ratkaisua tilanteessa jossa käsite tulee asettaa vastakkain niistä kantasuomalaisille aiheutuvien vakavien haittojen kanssa. Tai sitten ratkaisua venytetään niin pitkälle, että yhteiskunnalliset ongelmat tulevat niin näkyviksi ja kestämättömiksi, että lopulta on tehtävä niin, kuten Halla-aho kertoo. Tämä on nähty konkreettisesti Ruotsissa jonka maahanmuuttopolitiikkaa täälläkin jaksettiin puolustella kahden ketjun voimin varmaan kymmenen vuotta. Jotkut nimimerkit olivat täysin ulalla.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No ei ole ihme, että persupiireissä Jussia kutsutaan mestariksi vähän samaan tapaan kuin uskovaiset kutsuvat Jeesusta mestarikseen.

Mutta jos persukannattajilta kysyy, niin tämä mestariksi kutsuminen on vain ironista hassuttelua.

Toki tuosta kappaleesta ei tuo ironia kauhean vahvana välity, vaan voisi kuvitella kirjoittajan olevan ihan tosissaan liikkeellä.

Eikö tuo "mestari" nimitys tosiaan lähtenyt joskus vuosikymmen sitten jostain Halla-ahon lukijoiden perustamalta foorumilta, kun mediassa ihmeteltiin Halla-ahon nousua blogikirjoittelijasta populistipuolueen ääniharavaksi ja netti-ilmiöksi. Siitä kirjoittelusta huvittuneena kannattajat sitten antoivat Jussille nykyisen arvonimensä ja inside-läppä näköjään edelleen jatkaa elämäänsä. Sinänsä kyllä ihan hauska, ei siinä mitään, mutta kuvastaa toisaalta ehkä joidenkin Halla-ahon kannattajien hieman vihamielistä suhtautumista valtamediaan ja muuhun puoluekenttään.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Nyt kun näitä varisvassareitaa ja rasmus-hörhöjä tuodaan esiin keppihevosina, niin on kuitenkin hyvä huomata, että puhutaan promilleista tai sen murto-osista Suomen väestössä.

Tässä Repen vähättelevään kommenttiin vielä yksi esimerkki, mihin tämä promille ja tätä promillea tukeva huomattavasti laajempi joukko Suomessa kykenee. Äänessä Rasmuksen maalittama toimittaja Pertti Rönkkö, joka on tehnyt aiheesta YouTube -pätkän. Rönkön kohtalo saa veren kiehumaan

(YouTube)
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ehkä se porukka on promille kaikkiaan kansalaisista, jotka Rasmus-laista toimintaa harrastaa mutta ongelma onkin siinä että tuo porukka pitää kokoaan suurempaa osaa ääntä ja täten vaikutusvaltaa.

Rasmuksen kaltaisen toimijan (juu, ryhmä mutta karrikoidaan) vähättely on vähän sama kuin vähättelisi Trumpin toimia perustellen että sehän on vain yksi ihminen.

Ja sama toisella laidalla, tosin vaikutusvaltaa näillä laidoilla on varsin vähän. Suomen päätöksenteko on kaikesta huolimatta konsensus hakuista. Perussuomalaisten ääripää huutaa kommunismia, Vasemmistoliiton ääripää natseja ja päätökset tehdään pohjoismaisen hyvinvointivaltion periaatteella.
 
Missä vaiheessa evoluutiota tämä "eettis-moraalinen oikeamielisyys" on iskostunut genomeihimme (kun kerran se luonnostaan tiedetään = esiintyy meidän geeniperimässä)? Atsteekkien ja mayojen tapaa uhrata lapsia ja aikuisia jumalille pidettiin aikanaan moraalisesti arvostettavana tekona suurissa ja voimakkaissa kulttuureissa, mutta aikojen saatossa se on muuttunut liki pahimmaksi mahdollisimmaksi asiaksi maailmassa. ~80 vuotta sitten erään itävaltalaisen taidemaalarin aatemaailman mukaan oli moraalisesti oikein tuhota hänen ja kannattajiensa mielestä heikompaa ihmisainesta, kuten juutalaisia, slaaveja, romaneja, homoseksuaaleja, kehitysvammaisia ja poliittisia vastustajia.

Ja nyt uudestaan, missä vaiheessa evoluutiota tämä "eettis-moraalinen oikeamielisyys" on iskostunut meidän genoimeihin ja mitkä ovat ne kansat joilla näitä oikeamielisyyden genomeja ilmaantuu? Ja vielä haluaisin tarkennuksena sen, että mitä nämä "luonnolliset" "eettis-moraalisesti oikeamieliset" asiat ovat ja mitä ne pitävät sisällään? Kannattaa tutustua aiheeseen Homo Moralis ennenkuin heiluttelet käsiä. Toki, käsienheiluttelun tuottamalla hukkaenergialla toimiva mikroaaltouunini on täynnä popcorneja odottamassa, joten voit myös vetää tunteella.

Pakko nostaa käsi pystyyn virheen merkiksi. Enpä ajatellut, että aina halutaan ymmärtää tahallisesti väärin.

Olisi pitänyt kirjoittaa ymmärtää luonnostaan. Se tosin vaatii omaa ajattelua. Vai onko kenties sinulle joka päivä kerrottava, että äläpä tapa jokaista vastaantulijaa? Normaali ihminen ajattelee itse, on eettinen ja empaattinen, mutta myös realisti. Ideologinen ihminen harvemmin tekee tai on harvoin näistä mitään.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Ja sama toisella laidalla, tosin vaikutusvaltaa näillä laidoilla on varsin vähän. Suomen päätöksenteko on kaikesta huolimatta konsensus hakuista. Perussuomalaisten ääripää huutaa kommunismia, Vasemmistoliiton ääripää natseja ja päätökset tehdään pohjoismaisen hyvinvointivaltion periaatteella.

Kovasti vähättelet tätä vasemman laidan "ääripäätä", pitäen sitä jotenkin tasavertaisena oikean laidan öyhöjen kanssa. Koko persujen historian aikana on nähty paikallislehdistä valtakunnallisiin, toimittajien ryhmittyneen puolustamaan "arvopohjaa", jotkut avoimesti, toiset vähemmän avoimesti natsitellen. Muutaman viime vuoden aikana joillekin toimittajille on riittänyt tämä oikeamielisyys, kun tosiasiat ovat lyöneet näpeille. Kulttuuriväki taas on natsitellut avoimesti, eri mieltä olevat on dumpattu viemäriin. Meille tulee muuten vaaleihin taas kommunistinen puolue ehdolle. Kultturiväki lienee innoissaan. Jatkokysymyksen varmaan jo arvaatkin?
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tavallaan totta, mutta jos lyöt äärivasemmiston ja äärioikeiston samaan koriin ja katsot kumpi saa enemmän kaikupohjaa niin eihän tuo ole edes kilpailu. Ja ihan hyvä niin.

Pointti onkin siinä että missä se painoarvo majailee, ei siinä että sitä tulisi missään tapauksessa tasoittaa ainakaan äärioikeiston painoarvoa kasvattamalla.

Äärivasemmiston näkemykset saa legitimiteettiä, kun vasemmistoliitto ei ota pesäeroa. Ja vastaavasti äärioikeisto & perussuomalaiset. Kyllähän persut noista suurempi puolue nykyään on.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Viimeisimpien mielipidetutkimuksen mukaan natseja kannattaa 2,7 kertainen määrä ihmisiä kommunismin kannattajiin verrattuna.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Äärivasemmiston näkemykset saa legitimiteettiä, kun vasemmistoliitto ei ota pesäeroa. Ja vastaavasti äärioikeisto & perussuomalaiset. Kyllähän persut noista suurempi puolue nykyään on.
Pesäeroa äärivasemmistoon ei ota myöskään SDP eikä enemmistö vihreistä. Pesäeron persuihin ovat ottaneet kaikki muut puolueet yksimielisesti.
 

Baldrick

Jäsen
@Lähemäen Dynamo @Garantie

Niin siis kommenttini promilleista ja promillen murto-osista liittyi siihen, kun varisverkostoista ja rasmuksista puhuttiin kuin opettajien ja toimittajien merkittävänä edustuksena ja kuin olisivat jossakin valta-asemassa näissä ammattikunnissa.

Nuo mainitut hörhöt pystyvät tekemään hallaa yksilöille ja yrityksille maalittamalla. Niin voi myös tappouhkauksia sylkevät äärioikeisto-vatipäät. On kuitenkin syytä muistaa Suomen poliittisessa diskurssissa, että Rasmus ei ohjaa SDP:n ja Vihreiden puoluelinjaa tai edusta äänestäjäkunnan valtavirtaa - aivan kuten SVL tai Soldiers of Odin ei ohjaa tai edusta Perussuomalaisten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös