tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IFK juhlii suomenmestaruuttaan tiistaina 19.4.2011 Petoluolan takapihalla. IFK toivottaa tervetulleeksi kaikki perheenjäsenensä klo 18 Nordiksen parkkipaikalle, jossa rakennettuna esiintymislava. Tapahtuman palvelut löytyvät hallin MainStreetiltä ja kulku tapahtumaan Nordenskiöldinkadun kautta.

Uutiset - HIFK
 
That's what she said.

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Finnesota
Mahtaa olla tungosta! Alkomaholit sitten myöhemmin esiin, tiistaina nordiksella ei ole niiden aika! :) Värjätään parkkialue punaiseksi!!
 

Dale Cooper

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Mother Nature Hockey
Olipahan vain hieno tapahtuma kaiken kaikkiaan! Ja noin lyhyessä ajassa organisoiduksi. Imitaattori, jonka nimeä nyt en muista (vai olisiko nyt sitten ollut Jarkko Tamminen), oli sopivan hauska. Pari huikeaa vetoa, kuten se Hjalmarin imitaatio (erityisesti arvuuttelu, miksi Peltonen ei mennytkään Jokereihin, vaan IFK:hon). Nauroin ääneen! Poliisi arvioi, että lähes 10 000 (!!!) ihmistä oli näitä kinkereitä seuraamassa, eli ei kovin huonosti. Fiilis oli vähän kuin festareilla.

Ja se Kiben haastattelu. Ja tarina 50 sentin kolikosta, jonka hänen poikansa Veeti antoi onnen amuletiksi playoffien ajaksi.. Huikeaa, huikeaa.

ps. Taas kostui silmät viimeistä kappaletta kirjoitellessa (ja ko. hetkeä muistellessa). On tämä kevät näköjään herkkää aikaa, kun ei jääkiekon saralta pettymykset ole varjostaneet!
 
Viimeksi muokattu:
Damn good Coffey.

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Erittäin onnistunut pikku tapahtuma. Tunnelma itsessään ei ollut mikään mahdottoman käsittämätön muutamia tähtihetkiä lukuunottamatta, mutta tämä olikin perhetapahtuma. Ehtii siitä ryypätä myöhemminkin kuten esimerkiksi parhaillaan Apollossa. Ei pystynyt millään venymään sinne ja se harmittanee seuraavat 13 vuotta, mutta ei huomenna aamulla, puuh.

Sopivan mittainen setti, ei mitään turhia odotuksia tai muuta sähläämistä. Huonoa järjestämistä olisi ollut vaikkapa semmoinen, että sinänsä ihan kelvollinen rokkibändi olisi tullut vielä lavalle yli puoleksi tunniksi ja sen jälkeen kannua oltaisiin odoteltu vielä parikymmentä minuuttia ilman, että mitään olisi tapahtunut.

Lisäpisteet myös siitä, että porukkaa oli juurikin sopivasti eli tunnelmaa oli, mutta ei ollut naurettavan ahdasta niin kuin jossain festareilla juurikin kävisi.

Eiköhän YouTube tule täyteen paloja, mutta laitetaan nyt Märkä-Simo tähänkin ketjuun, niin kaikki näkee: http://www.youtube.com/watch?v=tf16F51RJ_4
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Jake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Alunperin piti olla pidempi, mutta bändin perumisen takia setti lyhentyi. Piti olla vielä ilotulitus alkaen siinä klo 20.30-20.45, joka kuitenkin peruttiin.
Mikähän bändi mahtoi olla kyseessä?

Tapahtumat pituutta jäi just ihmettelemään, kun ilmoituksen mukaan sen piti kestää klo 21 asti. Mutta ei siinä mitään, hyvät juhlat saivat aikaiseksi lyhyellä varoitusajalla.
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Kiitos hienosta tapahtumasta. Muutama jäätävä asia tuli esille, mm Märkä Simon hukee veto, Kojon huumorintaju ja jätkien edustava ja hyvä meininki.

Kuten Söde kuvaili tulevia juhlia: "Mennään kovaa mutta tyylillä, kuten kaukalossakin".

Onko tänään juhlia tiedossa jossain vai onko välipäivä ennen pyhien juhlahumuja ja simanjuontia..?
 
"Nyt menee Ville. Muse jää, Muse jää, Muse jää. Tapa se. Tapa se kusipää"

Tomek Valtonen, Pasila, 01.09.2012

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sattuisiko kenelläkään olemaan videopätkää J.Tammisen eilisistä imitoinneista? Jos on, niin uppaus esim. youtubeen olisi paikallaan.
 
Fantastista.

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
"Esittää jotain suurta asiantuntija auktoriteettia, kun tietotaito ja näkemys jääkiekosta on roskalehdistön urheilutoimituksen tasoa"
- dude kuvailee mirasanea

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Sunrise Avenueta voisi veikata, sen verran fanaattista on Haberin IFK-kannatus.
Paitsi että jostain luin, kuinka Haber valitteli sitä että joutuu olemaan Ämerikoissa tekemässä jotain musiikkiin liittyvää eikä pysty näin näkemään finaalipelejä. Siksi itseänikin kiinnostaa että mikä mahdollinen toinen bändi olisi ollut kyseessä? Ei sillä että toi Bastardos mikään huono oli... Hyvin se "Whatever you want" soi kun joukkue saapui hallille.
 
Doing your best?
Losers always whine about their best. Winners go home and fuck the Prom queen!
-Sean Connery

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U11
Paitsi että jostain luin, kuinka Haber valitteli sitä että joutuu olemaan Ämerikoissa tekemässä jotain musiikkiin liittyvää eikä pysty näin näkemään finaalipelejä. Siksi itseänikin kiinnostaa että mikä mahdollinen toinen bändi olisi ollut kyseessä? Ei sillä että toi Bastardos mikään huono oli... Hyvin se "Whatever you want" soi kun joukkue saapui hallille.
En ole varma, mutta veikkaisin, että bändi on Melrose. Äijät soittivat edellisissä mestaruusjuhlissa Tavastialla ja bändin laulajakitaristi Tokela on kova IFK:n mies.
 
"Sarcasm?" - Sheldon Cooper
"Maksan hirveästi rahaa saadakseni asua kämpässä, jota sen omistaja ei tarvitse." - Suvi Auvinen
"Åsteniin verrattuna Lämäri-elokuvan Hansonin veljekset ovat samettikäsiä." - Juha Oinonen, Jatkoaika

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Paitsi että jostain luin, kuinka Haber valitteli sitä että joutuu olemaan Ämerikoissa tekemässä jotain musiikkiin liittyvää eikä pysty näin näkemään finaalipelejä.
Paitsi että omin silmin näin miehen oma punainen Haber-pelipaita vieläpä päällään 3. finaaliottelussa Nordiksella. Menepä ja tiedäpä näitä sitten.
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Paitsi että omin silmin näin miehen oma punainen Haber-pelipaita vieläpä päällään 3. finaaliottelussa Nordiksella.
Oli paikalla myös ratkaisevassa finaalissa Espoossa.

Ihan hyvä bändi (mikä nyt olikaan nimeltään) mestaruusjuhlissa soitti. Kyllä sitä kärsi kuunnella joukkuetta ja kannua odotellessa. Muutenkin palvelut oli järjestetty mukavasti. Fanituotteiden myyntipisteitä tosin olisi voinut olla enemmänkin. Melkoinen ryysis oli sille ainoalle, joskin isolle, myyntipisteelle. Mestaruuspaidan hinta oli kyllä pahasti yläkantissa, mutta mikäpä siinä, kun kysyntää kerran riitti.
 
Entinen HIFK-valmentaja kuusi vuotta kännissä - Helsingin Sanomat

Harkimo oksentaa kannattajien päälle - P. Sihvonen

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ihan hyvä bändi (mikä nyt olikaan nimeltään) mestaruusjuhlissa soitti.
Los Bastardos Finlandeses, toimi mm. reilu vuosi sitten Tampereella Lynyrd Skynyrdin keikalla lämppärinä ja josta sitten päädyin miesten kanssa yhteisille jatkoillekin. Hieno porukka ja erittäin iloinen yllätys että eilen pääsivät tuonne soittamaan.

Tapahtuma oli kyllä hieno, perhetapahtumasta huolimatta melkoista humalatilaa oli havaittavissa lavan suunnalla (ja sen edessä) mutta se heille sallittakoon. Imitaatiot olivat osuvia ja hauskoja, cheerleaderit keväisen kauniita ja joukkueen jäsenet nauttivat juhlasta myöskin täysin rinnoin. Erikoismaininta Märkä-Simon räpäytykselle, huvitti kun mies ei oikein osannut sanoja edes oman feattauksensa kohdalla mutta korvasi sen asenteella :)

Tuli kyllä kummallisia ysäriviboja, villepeltoset raikuivat ja sankarit soi. Nevöföget 2011. Jäin vielä tapahtuman jälkeen varmaan puoleksi tunniksi vain fiilistelemään että jumalauta, totta se on. Me ollaan mestareita! Ihan lopuksi vielä jengi jakeli nimmareita, itse tyydyin olemaan ilman mutta pääsin heittämään ylävitoset Lennun kanssa kuitenkin. Hieno mies, hieno joukkue. Ja nyt kyllä sapettaa suuresti että en Apolloon lähtenyt jatkamaan, mutta ehkä lompakko (ja työnantaja) kiittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy