Pelisuoritukset ja tulokset kaudella 2016–2017

  • 182 297
  • 928

ProPera

Jäsen
No nyt on ketjulotto pyörähtänyt illan TPS-matsiin:

A.Tyrväinen - Elimäki - Sopanen
Manelius - Leimu

Koivisto - Siikonen - Kangasniemi
Puistola - Rukajärvi

Poulsen - J.Tyrväinen - Heikkinen
Pöyhönen - Heino

Erkinjuntti - Björninen - Alanne
Blood

Rämö
Juvonen

Ykkösketju paloiteltu täysin, ja Blood mukana seiskapakkina.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Nyt saa kyllä Karri esitellä melkoisia sirkustemppuja, että saataisiin edes piste. Puistola-Rukajärvi... huhhuh...
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Passo ja Ruka.. Pisti silmään täälläkin, ainakin muutama soinee omissa tuon kaksikon ollessa kentällä.

Siikonen ollaan saatu takaisin mutta sen verran on pitkä tauko ettei odotuksia juurikaan ole.

Keke ja #16 lasaretissa ja juuri sopivasti näissä tärkeimmissä peleissä suoran playoff paikan osalta. Ketjulottokin pyöräytetty käyntiin mutta ihan aiheesta sillä aika vähän on vastustajan verkot soineet viimeisiin muutamaan peliin.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei varmaan tarvitse olla mikään fakiiri, jos ennustaa että tuttu ykkösketju kasataan yhteen viimeistään viimeisessä erässä kun tulosta ei synny.
 

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvä, että hyökkäysketjuja kokeillaan. Nyt ei ole kaikki munat samassa korissa, toivottavasti sikako-ketju löytäisi nopeasti yhteisen sävelen. Hodgmanin takaisintuloa ajatellen ykkösketju on pakko hajoittaa, että saataisiin Hodarille puolustava hyökkääjä ja joku ei-puukäsi samaan ketjuun. Puolustus näyttää kyllä surulliselta. Tosin Heino-Pöyhönen ei syksyllä ihan kauheasti miinuksia kerännyt ja Lassenin ja Kousan palatessa pakkikalusto näyttää jo aivan erilaiselta. Kumma kyllä, itsellä luotto joukkueeseen alkoi palata- ainakin ennen peliä. Eipä silti, TPS:n 2,65 on varsin pelattava kerroin illan peliin joka tapauksessa.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Sanoinkuvaamattoman tärkeä voitto! Sopivasti venyttiin vaikka oli nippu isoja poissaoloja ja kaikki muut lähellä olevat jengitkin ovat ottamassa pojoja.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Taisteluvoitto. Vastustaja oli kova mutta Pelicans myös puolusti (!) kokoonpanon huomioiden todella hyvin ja Rämöltä huippupeli maalinsuulla. Toivottavasti pystytään haastamaan Tappara tosissaan ja pidetään sama taisteluilme yllä!
 

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kun kovia nimiä jää pois, peli tiivistyy. Koko joukkueen puolustuspeli tänää hyvää. Hyvä keskittyminen ja tunne. Nyt kentällä oli Matikaisen näköisiä pelaajia. Kousa ja Hodgman eivät niitä ole. Hodgman olisi erinomainen 13. hyökkääjä, kentällä ylivoimilla, jatkoajoilla, takaa-ajotilanteissa ja rankkareissa. 5-5 peleissä mies on riski omaan päähän, eikä vielä oikeita ketjukavereita miehelle ole löydetty. Pelicansiin konseptiin/terveystilanteeseen ei vaan oikein taida sopia peluuttaa vaan kuutta pakkia.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Vaikka pelaajia olen usein haukkunut, niin pakko sanoa että haukuttu pari Rukajärvi - Puistola oli ihan hyvä tänään, etenkin Rukajärvi.
Uskomatonta miten hyvin nyt puolustettiin, koko viisikolla.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tärkeä voitto tiiviin puolustuspelin ja yllättävän pirteän hyökkäyspelin kautta. Rämö oli ihan hyvä, mutta totuuden nimessä täytyy sanoa, että puolustajat hoitivat hommansa vielä paremmin ja Rämö oli pari kertaa melkoisen kuutamolla. Vielä kun saataisiin tuo ylivoimapeli jonkinlaiseen kuosiin...

Harmi vain, että HPK petti ja Kärpät otti hieman yllättäen kolme pistettä. Todennäköisesti Tappara voittaa Pelicansin ja Kärpät TPS:n kotonaan, jolloin näiden joukkueiden keskinäinen paremmuus mitataan keskinäisessä ottelussa. Täytyy toivoa KalPalta huomenna apuja Ässiä vastaan.

Blood taisi pelata Puistolan vaihdot pääasiassa- Passon peliaika reilut 3 min. Kävikö A. Tyrväiselle jotain, peliaika jäi alle 10 min?

Tuohonkin kolmeen minuuttiin Puistola ehti kerran ryssiä kunnolla helpon syötön ja otti jäähyn perään.

A. Tyrväinen on tällä hetkellä melko turha pelaaja jäällä, joten olisiko syy vähäiseen peliaikaan siinä?
 

Henriq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Täällä on heitetty jo pariin otteeseen hanskat tiskiin kauden osalta.

Kuitenkin, Petun joukkueeesta kun on kyse, se ei luovuta ikinä. Siis ei ikinä.
- ai mutta olen kuullut tuon sloganin jo aiemmin jonkun muun seuran yhteydessä ..
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Blood taisi pelata Puistolan vaihdot pääasiassa- Passon peliaika reilut 3 min.
Kertoo kaiken olennaisen valmennusjohdon luotosta Puistolaan... Hyvä jos Blood nyt kuitenkin on kunnossa. Kousan ja Lassenin loukaantumiset on jo pelkästään tarpeeks kova kolaus.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Ensimmäinen erä oli hyvä, kaksi seuraavaa melkoista kuraa. Tulos kuitenkin loistava. Puistola oli huono ne vaihdot mitkä kentällä pyörähteli. Pöyhönen veti loistavan gamesaverin.
 

Mastokaupunki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tärkeä voitto! Siikonen oli heti yllättävän hyvä ja myös Rukajärvi hoiti oman tonttinsa hyvin.

Rämö takaa meille mahdollisuudet voittoon vaikka puolustuksella olisikin pieni ohipeli. Vielä, kun saataisiin erikoistilanteet toimimaan ja hyvät ketjut kasaan niin mennään keväällä pitkälle. Toki pitäisi se suora pudotuspelipaikkakin saada.. Tiukaksi menee.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Voi muuten olla joo ettei Puistola paljoa pelannut, en katsonut peliaikoja, päättelin oikeastaan siitä ettei näkynyt kentällä pahassakaan. Rukajärvi oli kauttaaltaan yllättävän ok.

Mielenkiintoiseksi menee muuten. Pelicans, Ässät ja Kärpät on oikeastaan ne jotka taistelee sijoista 6, 7 ja 8.
Loppuohjelmat:
Pelicans, pisteet 88
V: Tappara
K: Kärpät
V: Jukurit

Ässät, pisteet 87
K: Kalpa
V: HIFK
V: TPS

Kärpät, pisteet 87
K: TPS
V: Pelicans

Jos ennustaa pitäisi, niin Pelicans ottaa noista peleistä 4p [Jukurit 3p ja jommasta kummasta 1p]
Ässät ottaa nykykunnossaan 1-2p
Kärpät ottaa 2-3p.

Joten Pelicans sijoittunee 6., uskon että Kärpät 7. ja Ässät 8.

Mielenkiintoinen on myös Pelsun mahdollinen vastustaja:
TPS, Kalpa tai Jyp, joista kaksi viimeistä ei ole ikinä sopinut Pelsun pelityyliin, ollaan aina oltu keltaisessa nesteessä niitä vastaan, kun taas Tepsi kävisi meille paremmin kuin hyvin. Kun katsoon näiden joukkueiden loppuohjelmaa, kyllä Kalpa on liigakakkonen, TPS kolmonen ja Jyp neljäs, jolloin TPS - Pelicans tulisi pleijareissa.

Mutta paljon voi vielä tapahtua, oli vaan pakko kerrata itsellekin tuo tilanne.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Tampereella kaks erää pelattu ja torjunnat 4-20, vedot 11-36. Silti kuin ihmeen kaupalla ollaan tasoissa 1-1. Jos tästä pelistä tarttuu mukaan pisteitä niin se on ryöstö!
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei mitään jakoa Tapparaa vastaan, mutta niin vain ollaan kahden erän jälkeen tasoissa. Ihan hyvää puolustuspeliä, mutta totuuden nimissä vain Rämö ja hyvä tuuri pitää meidät mukana. Pitää toivoa, että saadaan se yksi paikka kolmannessa erässä.

Näkyyhän se, että kaksi kärkipakkia ja kaksi kärkihyökkääjää on sivussa. Tappara on huomattavasti laadukkaampi jengi jo ilman näitä tasoituksiakin.
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Emt. Tavallaan pitäis olla tyytyväinen pisteeseen mutta kun kolme oli hylätyn maalin päässä niin vituttaahan tää. Noh, lauantaina Kärpät nurin ja ei voida pudota ainakaan seitsemättä sijaa alemmas.

EDIT: Tosin sillä ehdolla että voitto tulee varsinaisella peliajalla.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kangasniemi... Eikö nämä jo riitä? Joo, onhan se kaunista hyökkäyspäädyssä, mutta omalla alueella tuollaiset toistuvat virheet on turhan kalliita.

Ja jäihän tuosta epäselvästä hylätystä maalista paska maku suuhun. Yksi piste oli ennakkoon hyvä, mutta nyt kyllä harmittaa. Jatkoajan kaava oli selvä jo etukäteen.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaloissa oltiin, mutta taistelulla tuli nyt ainakin pinna.

Vähän jäi epäselväksi tuo Kangasniemen maali, mutta eipä siinä näillä mennään. Lauantaina on hemmetin iso peli ja niin myös maanantaina, ei sitäkään pidä unohtaa. Vielä ollaan taistelussa mukana!

Vähän vituttaa, mutta ei kuitenkaan niin kauheasti kun kuitenkin erittäin vaikeat lähtökohdat oli tähän Tappara peliin.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans voittaa Tapparan 5 vs. 5 -pelissä 0-2, vaikka Tappara pelillisesti olikin merkittävästi edellä. Tässä huolimatta ottelu hävitään 3-2 (JA).

Alivoima on kerrassaan karmeaa. Keskialueella ei pystytä häiritsemään sisääntuontia juuri lainkaan, ensimmäistä iskua ei omalla alueella tapahdu ollenkaan ja AV-neliö on korostetun passiivinen. Jopa umpisurkeaa ylivoimaa tällä kaudella pelannut HIFK on ollut vaarallinen ylivoimapelissään Pelicansia vastaan. Tämä kaikki siitä huolimatta, että Pelicans kuormittaa kärkipelaajiaan alivoimalla. Ei ole ainakaan minua vakuuttanut missään vaiheessa alivoimapelin organisoimista kohta kaksi kautta yrittänyt kiekkolegenda. Onko aika ajanut jo aikaa sitten ohi?

Ylivoimapelin uskon vielä tällä kaudella löytävän pienellä hienosäädöllä raiteilleen, mutta alivoiman suhteen alkaa usko loppua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös