Pelipaidat

  • 395 612
  • 1 460

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Paremmalta nuo tosiaan jäällä näytti. Silti värien pitäisi olla toisinpäin. Toisaalta jos peli kulkee tämän illan tapaan niin en valita.
 

Familyman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Nämä keltaiset pelipaidat ovat mielestäni paremmat kotipaidat kuin musta.
Vahvan varovainen sama. Omalla silmällä ero tulee siitä, että keltaiset paidat on vahvasti kaksiväriset, kelta-punaiset, kun taas mustat menee tilkkutäkiksi.

Mustissa paidoissa etupuolella väritys on vahvasti musta-punainen, kun taas selkäpuolella keltainen muuttuu hallitsevaksi numeroiden ja nimilaatikon takia. Tämä johtaa siihen, että sinänsä tyylikkäissä mustissa paidoissa on lopulta liikaa erivärisiä elementtejä tappelemassa tilasta.
 

Hevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Keltaiset peliasut näytti paremmalta kyllä kuin kuvassa. Ja heti kun nuo paidat saatiin päälle niin peli kulki.

Loppujen lopuksi kaikki pelipaidat on ihan hienoja.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Tässä kävi just niinku siinä Disneyn leffassa. Emilio Estevez vaihtoi joukkueelle viimeiseen erään kunnon paidat päälle ja Islannin ilkimyksillä pyyhittiin jäätä. Kaksi erää oltiin ensin otettu turpaan. Oli leijalämäriä ja neiti maalissa, rusettiluistelijaa jne. Toivottavasti Late on nähnyt tämän taideteoksen.

Estevezissä ja Latessa on kieltämättä paljon samaa: Kumpikaan ei ole hauska, kumpaakaan ei haluaisi lätkäjoukkueen valmentajaksi ja tunteiden näytteleminenkin on keskinkertaista.
 

Ruutuässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt kun pelipaitoihin on ehtinyt vähän tottua, niin ne ovat omaan silmään alkaneet näyttä todella tyylikkäiltä. Hienoa myös, että kaikilla junnujoukkueilla on uudet samaan aikaan tilatut paidat, kun aiemmin niitä on ostettu tarpeen mukaan ja jokaisena vuotena niissä on ollut pieniä eroja. Ikäluokkien välillä oli paljonkin vaihtelua, miltä paita näyttää.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Onhan noihin vähän tottunut jo. Vieraspaitaa kun näkee lähinnä tv-kuvista, eli ei niin yksityiskohtaisesti, niin valkopunakelta on itseasiassa ihan kivannäköinen. Keltainen tuo hyvin seuran värejä vieraspaitaan. Toki kun katsoo noita paitajulkkarin liikkumattomia valokuvia, niin värien outo asettelu pistää silmään.

Musta kotipaita ei vielä tunnu siltä oman seuran paidalta. Olisivatpa pitäytyneet vanhassa ja tuoneet vain vaikka tuon viikonloppupaidan, mikä se taas mielestäni on ihan jees. Punainen ja keltainen ehkä toisinpäin, mutta menee noinkin.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Musta kotipaita ei vielä tunnu siltä oman seuran paidalta.
Jokaisen kotipelin alusta on mennyt pari minsaa ennen kuin on muistanut, että se musta rätti onkin kotijoukkueen paita. Nyt kun oli ne punakeltaiset, niin ei tarvinnut arpoa, kun Jokerit näytti Jokereilta eikä wannabe näädiltä.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Poika tuli treeneistä maanantaina himaan ja katsoin kotona Viasatilta peliä.

Ensimmäinen kysymys portaita ylös tullessa poitsulla oli "Paljon iskä peli?".

Raahautui töllön ääreen, katsoi 5 sekuntia ja kysyi, "Kumpi on Jokerit?"

;=D
 

spertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilen myytiin hallilla alkulämmittelyissä käytetyt Mäksän paidat 100€ hintaan. Hirveä jono oli tiskille, mutta onnistuin saamaan omani. Pelin jälkeen oli itse herrakin vielä haastattelussa, ja jakamassa nimmareita, niin nyt on komea paita kokoelmissa. Näytti olevan Reginin numero tuossa paidan sisäpuolella, joten kaipa tuo itse kapteenin päällä oli sen pienen hetken. Kiitos Mäkeä!
 

pappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nuo keltaiset kotipaidat ovat paljon paremmat kuin mustat. Tarkoitus on tulla lauantaina kotipeli katsomaan. Löytyyköhän hallilta myynnissä tuota keltaista?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sako

Lapa7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Espoo,Detroit,Liverpool,Mercedes,Toyota
Kyllä nämä kelta punaiset saisivat jäädä pysyviksi kotipaidoiksi tai sitten päin vastoin väritys puna keltaiset. Katselin huvikseen NHL joukkuiden paitoja niin sielläkin kaikilla logon mukaan väritys.
 

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Toivomus olisi että playoffit pelataan kotona pelkästään keltaisessa ja katsomossa on mahdollisimman paljon keltaista. Näyttäisi helkkarin paljon paremmalta kuin a) sillisalaatti b) mustiin tai siniseen pukeutunut katsomo. Se ei vaan se sininenkään oikein erotu samalla tavalla.

Toivomus on tietysti myös lähtökohtaisesti se, että playoffeissa pelataan.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Taas ei ollu vaikeuksia tunnistaa narreja, kun vetivät punakeltaiset päällä. Tehkää palvelus koko maailman jääkiekolle ja heittäkää ne mustat kierrätykseen.

edit typo
 
Viimeksi muokattu:

Lapa7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Espoo,Detroit,Liverpool,Mercedes,Toyota
Pommittakaa toimistoa viesteillä keltapunaiset pelkästään kotiasuksi ja mustat roskiin. Mä oon jo pari viestiä lähettänyt.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Mun mielestä noi molemmat (sekä musta- että keltapohjaiset) on todella linjaviivaisia ja yhteensopivia kokonaisuuksia värimaailmaltaan.

Oonko mä silti vähän liian tottunut siihen siniseen päävärinä? Jotenkin sitä silti kaipaa kovasti. Jos valita nykyisistä tosin pitää, niin noi keltapohjaiset ehdottomasti vakiopaidaksi kotiin. Todella, todella hieno kokonaisuus ja kelta-puna on Jokereille kuitenkin enemmän ominta väriä kuin tuo musta-puna.

Sami Sykkö varmaan syrjäytetään pian Say yes to the dress- sarjasta jos jatkan tätä muotiarvostelua joten UGH!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Katsoin matsin vasta tänään Viaplaylta. Skippasin suoraan pelin alkuun ja kiekko tippui jäähän. Ihmettelin että jopas Jokerit liikkui liukkaasti vastustajan alueelle alussa, kunnes tajusin että se mustapaitainen oli Jokerit. Ei toimi musta minulle, ei yhtään.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Logoon koskemisen kanssa pitää aina olla tosi tarkkana, mutta tuo voi olla siistikin variaatio yhden kerran teemahassutteluksi. Luulisi aika iisisti saavan omat takaisin paitojen myynnistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös