Nimimerkille @Johnny B. Goode oli jo annettu viimeinen varoitus hyvän maun vastaisista kirjoituksistaan, mutta mikään ei muuttunut. Käyttäjän kirjoitusoikeudet on poistettu.

Nimimerkki @heavy on saanut kuukauden pelikiellon Löylyhuoneeseen. Jäähyssä tuomaristo katsoi jatkuvasti sääntöjen rajamailla liikkuvaa pelitapaa, johon kuuluu mm. turhia onelinereita, osin asiayhteydestä irrotettuja lainauksia, jotka vääristävät alkuperäisen viestin sanomaa, tahallista kärjistämistä ja myös henkilökohtaisia hyökkäyksiä. Mielipiteensä voi ilmaista myös rakentavammalla tavalla.

Nimimerkki @Gostisbehere linkkasi NBA-keskusteluun huonolla kuvauksella ja ihailevaan sävyyn väkivaltaa sisältäneen videon. Käyttäjä on passitettu viikoksi tuumimaan viestinsä järkevyyttä.

Nimimerkki @T1971 oli jo hetken aikaa kasvissyöntikeskustelussa kovin räyhäävällä asenteella liikkeellä ja tämä toisen käyttäjän mielenterveyden kyseenalaistava viesti meni sitten lopullisesti yli rajan. Käyttäjä rauhoittuu viikon ajan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy