Pelikieltoja 12.3.2023

  • 1 940
  • 0
Viikonloppu ja runkosarjan päätöskierros aiheuttivat sen, että useammallakin käyttäjällä lähti mopedi käsistä ja suoraan kohti ojaa. Kurinpitokäsittelyyn on joutunut ikävän monta palstalaista, osa käsittelyistä on vielä kesken ja toistaiseksi valmistuneista käsittelyistä seuraavat ovat johtaneet pelikieltoon:

- Henkilöllisyyden arvuuttelusta kuukauden pelikiellon ovat saaneet nimimerkit @Hegu ja @Punaviivaprässi
- Nimimerkki @skode saa kahden viikon pelikiellon käytettyään täällä tarkoituksellisesti asiatonta kieltä. Pelikiellon pituuteen vaikutti korottavasti aiempi historia täsmälleen samasta touhusta.
- Provosoinneiltakaan ei vältytty. @Träppi91kävi provosoivimassa HIFK-osiossa, nimimerkki @Edit Jukurit-osiossa (tästä eteenpäin) ja nimimerkki @ZdenekN#19 paikallisvastustajan ketjussa (tästä eteenpäin). Kaikki kolme huilaavat viikon.
- Nimimerkki @Erkka Lapanen ei keskittynyt tässä viestissä pelkästään HIFK:n peliesityksiin, vaan viestiä piti terästää mm. ryssänpaskoilla. Tämä ei ole sellaista tekstiä jota palstalle toivomme, joten käyttäjä on saanut viikon pelikiellon. Pelikieltopäätökseen vaikutti käyttäjän aiempi rikehistoria samojen teemojen ympäriltä.
- Nimimerkki @Janne kulmilta syyllistyi lyhyessä viestissään pariinkin mauttomuuteen ja käyttäjä saa pohtia viikon ajan, kuuluvatko esimerkiksi turpiinvetotoiveet palstalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös