Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Peliittojen harjoitustaistot 2016

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 10.08.2016 klo 23.49.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Harjoitusottelut lähestyvät ja savolaiset rykivät jo Heinolan jäähallin ovenripoja. Torstaina on Peliitoilla kuitenkin ensin edessään harjoituspelien avaus Jyväskylässä Akateemikkojen vieraana. Perjantaina sitten tärähtää kotona Peliitat-SaPKo ottelun merkeissä. Tomi Inkisen kiemuroiden takia hallille mielellään lähtee. Peliitat ei käsittääkseni mitään testipelaajien sirkusta ala tänä vuonna tirehtöröimään, joten harjoituspelien miehistö koostuu kaiketi sopimuspelaajista ja lahtelaisista plus ehkäpä joillakin omilla junnuilla.

  Viikon päästä torstaina pelattava Peliitat-Espoo United varmaan kerää normaalia enemmän katsojia lehtereille. Huomioitavaa on, että Peliitat pelaa vain kaksi harjoitusottelua vieraissa. Niistä viimeisin vaan ei missään nimessä vähäisin on 7.9.2016 Kotkassa Titaaneja vastaan.
   
 2. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kaksi pelattua ottelua takana.


  JYP-Akatemia - Peliitat 0-4
  Maalintekijät:
  Henri Ruotsalainen 2
  Niko Kivelä
  Tomi Inkinen

  Ville Väinölä ja Tuukka Rajamäki keräsivät kumpikin 0+2

  Maalilla Lassi Yrjölä 36 torjuntaa.

  Peliitat-SaPKo 2-4
  Maalintekijät:
  Christian Silfver
  Niki Koskinen

  Maalilla Lassi Yrjölä 30 torjuntaa.

  Marko Tuomainen rääkkäyttää pelaajia nyt armottomilla täyspakkausharjoituksilla. Neloskentässä porukka on ehtinyt jo kahden otteluna aikana vaihtua. Kokeena on ollut liuta lahtelaisia nuoria lupauksia. Harjoittelurääkkiä käydään Tuomaisen sanojen mukaan jopa harjoituspelien kustannuksella.

  Maalilla pelannut Yrjölä vaikuttaa lupaavalta värväykseltä. Täytyy ihailla kaverin hieman omintakaisesta torjuntatyyliä, jossa on sekoitus 80-luvun stand up tyyliä. Monesti pahaan jamaan SaPKoa vastaan joutunut Yrjölä selvitti lukuisia toivottoman oloisia tilanteita rennon oloisin ottein. Yrjölä oli myös Jyväskylässä seissyt pelaajakommenttien mukaan välillä päälläänkin, joten veräjän suulla tilanne näyttää mainiolta. Näinköhän Yrjölälle löytyy kirittäjä Lahdesta.

  Torstaina edessä mielenkiintoinen harjoitusottelu kotijäällä Espoo Unitedia vastaan. Toivon mukaan pikkuvammoista kärsivä Tomi Inkinen tervehtyisi jo näyttikuntoon kotiyleisöä ajatellen.
   
 3. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Muutama kommentti yhden (1.) erän nähneenä Peliitat - EU - pelistä.

  -Paikoin hienoja hyökkäyksiä molemmin puolin. EU: n peli pelottavan kovaa 70% intensiteetillä.
  -Intensiteetti puolustuspäässä molemmilla paikoin 20%...
  - Niko Kivelältä upea koko kentän pujottelu joka päättyi maaliin.
  -maalipaikoissa Molemmat joukkueet tehokkaita ( johtuisiko paikoin löysäilystä)
  -Nuoriso esiintyi edukseen
  -EU:n kannattajia paikalla mainittavasti.
  - yleisöä muutenkin mukavasti harkkapeliin.
   
 4. Accompagnato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, sympatiat Pelsuille ja HPK:lle
  Eipä tullut Betonille lähdettyä tänäänkään...170 silmäparia raportin mukaan kumminkin. Pelistä tuli voitto kotiin ja kuulemma harjoituspeliksi ihan mukiin menevää kiekkoilua. Oliko joku paikalla? Olisi mukavata kuulla meiningistä.
   
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Viime viikolla kaksi peräkkäistä kotipeliä K-Vantaata ja TUTOa vastaan. Ensimmäinen peli oli tukkoista puuhkaamista ja takkiin tuli 0-3. Maalivahti Lassi Yrjölän kohellusten piikkiin meni pitkälti pari ensimmäistä maalia. Ensimmäisessä mies oli hukannut mailansa ja toinen oli epäonnistunut kissamainen vastaantuloloikka.

  TUTOa vastaan jalka kulki hieman paremmin, joskin vastus oli tällä kertaa jalkeilla vain kolmella kentällisellä + jättänyt parhaat pelimannensa Turkuun. Voitto joka tapauksessa 3-1. Maalin makuun pääsivät Jesse Peltonen, Eetu-Ville Arkiomaa ja Johan Elfverngren. Maalilla pelasi Joonas Harald, joka jostain syystä vaihdettiin ensimmäisessä erän neljännellä minuutilla pois maalilta, mutta hilattiin takaisin toisen erän alussa...

  Syynä tukkoisen oloisiin otteisiin on Marko Tuomaisen vetämät käsittämättömän kovat treenit. Jopa lahtelaispelaajat ovat hämmästyneet treenien rankkuudesta. Ei siis pidä liikaa tuijottaa harjoituspelien tuloksiin. Toivon mukaan pelaajien rääkkääminen kantaa pidemmän päälle hedelmää.

  Tässä muutamia harjoituspeleissä positiivisella tavalla edukseen esiintyneitä tapauksia. Elfvengren, Perttilä ja Viljanen. On niitä toki muitakin, mutta nämä nyt päällimmäisinä ajatuksissa.