Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki bunghole on laitettu kahden viikon jäähylle jatkuvan itsemoderoinnin ja henkilökohtaisuuksien vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Porilaine miäs hakee seuraavan viikon ajan lisäsisältöä viesteihinsä vaihtopenkin puolelta.

Sulje ilmoitus

Peliittojen harjoituskiemurat 2015

Viestiketju osiossa 'Peliitat' , aloittajana uljas, 27.07.2015 klo 06.37.

 1. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Syksy tulee, lunta sataa ja kohta alkaa kiekkokausi. Peliittojen ensimmäinen harjoituspeli kolkuttelee jo ovella. Tässä Peliittojen lärvikirjasta vohkittu harjoitusotteluiden lista. Hieman tylsästi kaikki harjoituspelit muita Mestis-joukkueita vastaan, paitsi perinteinen heimosota Pelicansia vastaan. Päijät-Hämeen herruusottelun ohella kiinnostavin lienee ensimmäinen koitos SaPKoa vastaan.

  Katsojana kaipaisi harjoituspeleihin vieraampia vastuksia vaikka Suomi-sarjasta tai Liigan puolelta KooKoo... Tryout-pelaajilla näissä kuitenkin mennään ja kaiketi se pelillisesti on viisainta silloin pelata oman sarjan joukkueita vastaan, jotta näiden pelaajien kyvyistä valmennus tolkun ottaa. Joku kotiturnaus olisi kyllä mukava nähdä vaikka seuraavana syksynä sitten. Heinolaan luulisi saavan tehtyä helpostikin tasokkaan turnauksen kutsumalla mukaan vaikkapa Pelicansin, KooKoon ja Jukurit.

  14.8. klo 18.30 (Heinola) Peliitat - SaPKo
  21.8. klo 18.30 (Savonlinna) SaPKo - Peliitat
  26.8. klo 18.30 (Heinola) Peliitat - JYP-Akatemia
  27.8. klo 18.30 (Heinola) Peliitat - LeKi
  1.9. klo 18.30 (Jyväskylä) JYP-Akatemia - Peliitat
  4.9. klo 18.30 (Lempäälä) LeKi - Peliitat
  8.9. klo 18.30 (Heinola) Peliitat - Pelicans
  10.9. klo 18.30 (Vantaa) Kiekko-Vantaa - Peliitat
   
 2. Ylikypsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Pomorski Klub Hokejowy 2014
  Toivottavasti peleihin on ilmainen sisäänpääsy. On niin kiihottavia vastustajia, että ihan huimaa.

  Joku Pitsiturnauksen tyyppinen miniturnee voisi olla ihan piristävä poikkeus ja kenties järjestättävissä oleva juttu. 2x 15 minuutin erät ja kiinnostavia joukkueita sisään, niin mikä jottei. Ja oheismyynnistä kolikot talteen seuran kassaan,
   
 3. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kauden avaus lähestyy ja tunnelma nousee. Perjantaina kotojäällä vastassa SaPKo. Ottelun alla on paljon mielenkiintoisia kysymysmerkkejä.
  Löytääkö yleisö tiensä paikallisraveista jäähallille?
  Kuinka kovaa patonkia pystyy Vincent Kara puremaan?
  Onko Jesse Peltonen saanut lisää potkua kesäisestä jalkapalloharrastuksestaan?
  Kuka pelaa maalilla? Lämmitelläänkö Rautiola jo syyskuuksi pelikuntoon vai etsitäänkö tälle jo aisaparia?
  Onko Sport Cafen kylmäkaappiin tilattu isoja Sandelseja?
  Missä on Aki Nurminen?
   
 4. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Ensimmäinen harjoituskoitos takana. Käytännössä täysin kokeilujoukkueella oli Peliitat liikenteessä. Takkiinhan siinä odotetusti tuli. Alku oli hyvä, mutta SaPKon hiljalleen herätessä meni peli täysin sekaiseksi. Harmittavan vähän nousi potentiaalisia nimiä esille. Vincent Kara yritti, mutta meni jotenkin hakemiseksi. Aikaahan on vielä taitonsa näyttää, mutta parantaa pitää paljon, jotta voi täyttää ulkomaalaisvahvistukseen kohdistuvat odotukset. Rautiolaa on hyvä lämmitellä jo tässä vaiheessa kautta. Vielä on varaa räpistellä räpylää. Pääasia, että koppi alkaisi tarttumaan jo syksyn alkutaipaleella. Positiivinen yllätys oli avauserässä, kun jopa kolmen pelaajan voimin ajettiin röyhkeästi maalille ja pakit olivat samalla valppaana takana ampumaan, tai torppaamaan vastustajan mahdollisen vastahyökkäyksen. Suoraviivaisuus jotenkin katosi sitten ottelun tiimellyksessä jonnekin.
   
 5. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Kolme harjoitusottelua nyt pelattu. Eilen Heinolassa oli varsinaiset maalijuhlien maalijuhlat. Peliitat kampesi lopulta voiton JYP-Akatemiasta 8-7.
  Nyt remmissä oli Pelicansin mukana aiemmin harjoitelleet pelaajat ja maalilla pelasi Pelicansin Sami Rajaniemi. Yhteispeli oli etenkin alussa melkoista hakemista. Rajaniemikin sai otteluun kehnoimman mahdollisuuden alun päästämällä pari ensimmäistä kutia taakseen. Hyökkäyspäähän Peliittojen peli pelasi näppärästi ja peräti tehokkaasti. Ei tosin ollut Akatemian maalilla huhkineella Vehviläiselläkään paras päivänsä. Peliitat pyrki pelaamaan kiekkoa suoraviivaisemmin maalille kuin aiemmin. Välillä tämä onnistuikin mainiosti ja kantoi hedelmää. Mieleen jäi myös Akatemian hyvä maalille ajaminen aina tilanteen jälkeen. Aina jostain kulmasta, ei suoraan maalin eteen junamaisesti puskemalla, luikerteli joku vikkeläkinttuinen akatemialainen maalin kulmalle kärkkymään irtokiekkoja.

  Onnistujia Peliitoilta voi luetella roppakaupalla. Pelicansin Miika Roine olisi kyllä melkoinen lainavahvistus Peliitoille. Miska Siikonen pelasi hyvin, vaikka joutuikin välillä tuomarin silmätikuksi. Henri Ruotsalainen ja Pelicansin Eetu Sopanen esiintyivät myös edukseen. Johan Elfengrenin asenne miellytti vanhan silmää. Elfengren otti mm. alivoimalla kovan tällin koipeensa, mutta kitkutteli jäällä ja loppujen lopuksi linkkasi laitaan ja purki kiekon pois alueelta. Ranskan vahvistus Vincent Kara pelasi neloskentässä. Saaliiksi syöttöpiste ja yksi hukattu mainio maalipaikka. Lähellä oli, ettei Kara onnistunut Vehviläistä 1vs1-tilanteessa huiputtamaan. Olihan onnistujia muitakin, mutta nämä nyt päällimäisenä jäivät mieleen. Puolustuspeli oli tietysti mitä oli, mutta tulipahan maaleja toiseenkin suuntaan.

  Tänään vastassa LeKi. Maalille palaa nyt Antti Rautiola, mutta muuten kokoonpano näyttää pitkälti eilisen kaltaiselta. Toivon mukaan neloskentässä jälleen pelaava patonkimaan mies pystyisi esittämään parastaan ja lunastamaan vakituisen työpaikan joukkueesta.