Peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 381 031
  • 8 454
Tuli kuitenkin lähdettyä paikan päälle.

Sanotaan niin, että Tepsin peli on kovaa taistelua ja vauhdikasta yrittämistä. Valitettavasti yksilötaidon puute kuitenkin paistaa läpi vaikka raikasta peli onkin.

Palmu, Marjala ja kenties Dudas ovat ehdottomasti taitotasoltaan ylivertaiset hyökkääjät, Jimi Suomi ja kenties Ruben Rafkin taas puolustajissa. Nurmi on varmaan Tepsin peli-identiteetin ilmentymä: helvetisti taistelee, repii, riistää, raastaa, karvaa ja hyökkää, mutta kuitenkin se kiekonkäsittelyn kulmikkuus tekee sen, ettei raastaminen helposti kulminoidu maalintekopaikkaan ja siihen että mies pelaa Suomessa eikä meren takana.

Jos Miettisellä olisi muutama taitopelajaa enemmän rosterissa, näin raikas ja nopeaan hyökkäyspään toimintaan ja aktiiviseen karvaamiseen perustuva kiekko olisi ihan seksiä.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihan hyvä erä. Oltiin pelin päällä eikä Ilvekselle paljoa annettu. Vielä röyhkeämpi pitäisi olla hyökkäyspäässä. Varsinkin meidän isot pojat Palmu ja Nurmi. Tuntuvat vetävän ihan pihapelimoodissa. Laukauksiin laatua. Edes ripareita.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos tällainen peli ilme jatkuu kotipeleissä ja kun tulostakin tulisi niin olen aivan varma että yleisöä on enemmän katsomossa kun vuosiin. Hyvää lätkää siitäkin huolimatta että maalit puuttuu.
 

J.K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FCTPS, katsomokulttuuri
selostajan hassuttelulle nimistä :ylos:, vaikuttaa ihan viihdyttävältä tyypiltä (ja tää on paljon että kehun selostajaa)
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Mas@

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Suomen paksuin summeri :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös