Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 364 824
  • 3 523

svemppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Selostajan mukaan jatkoaika on luisteluvoimaisten ja nopeiden peli. Mitäs Risto siihen sanoo. Talaja ja Asplund vissiin näitä miehiä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Täytyy sanoa että rankut olivat yksinkertaisen laadukkaita.
Jukuri maalissa rauhallinen ja seurasi aina mitä vastustaja oli tekemässä. Oikein hyvä, jes Samuel!
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Kiva välillä voittaakin!

Omaan silmään tänään edukseen esiintyi varsinkin tämä uusi veskari Jukuri! Mistäs tällaisia löytäisi ihan omaksi sopimuspelaajaksi Sportille…. Sitten Talaja nyt lähellä isekä maalin ja ratkaisun jo kolmannessa erässä mutta rankuilla lopulta hoiti homman. Muutenkin Roopen luistelu ja tuollainen energisyys tuntuu olevan paljon paremmalla tasolla mitä viime kaudella tai nyt alkukaudesta. Myös Vanhatalolle pakko nostaa peukkua, hyvää kokonaisvaltaista peliä ja rankuilla hieno ujutus. Uskoisin että Vanhatalo voi ensikaudella olla ihan tärkeä palanen. Sitten Olli Vanttajaa nyt pakko kehua koko kaudesta, tekee paljon sellaisia pieniä hyviä juttuja mitä ei tilastoissa kauheasti näy.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vanhatalo, Vanttaja, Talaja erottuivat edukseen.
Väyrysellä kulki luistin hyvin.
Jukuri on hyvä maalivahti niin kuin Lukon puolen kirjoittajat jo aiemmin kertoivatkin. Vielä kun saataisiin Samuelille edes punaiset housut ja nimi selkään, näyttäisi paremmalta. "Kirsikkana" kypärässä Lukko-logon päällä kotkatarra, hmm...
8 pistettä KooKoosta ja yksi ottelu vähemmän pelattuna.
 

Besser. W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Torjunnoista päätellen vois luulla, että veskarit olis joutunut venymään, mutta molemmat pääsi aika helpolla, Aika tyypillistä Spåran peliä, vastustajan veskari parantelee tilastoja kun vedot tulee kaukaa ja ovat aika helppoja ja maalikin täysin veskarin piikkiin.

Posia vois antaa kun annettu viime aikoina pelkkää kuraa

-kulmanyhjäykset hyökkäyspäässä jääneet pois lähes kokonaan

- 2 pojoo
 

Tuima

Jäsen
Lievästi hengetön oli Ässät. Odotin myös vauhdikasta, vähintään 3-4 pisteen tehoiltaa Erholtzille ja Barachille ja meidän karvaperseiden luistelua kumoon. Luin ennakkotunnelmia tältä palstalta ja jouduin pettymään, kun Sport pelasikin mallikkaasti. Ei säväyttänyt Curryn pelikirja. Vitun Risto. Penkitti vielä Jonnenkin.

Talajalta taas hyvä peli. Holmströmillä myös pientä heräämistä havaittavissa. Vanttajalle tarrakirjaan lisää kiiltotarroja.
Lisäksi olihan tuo meidän jengi erittäin vahva kaksinkamppailuissa.


Koko toimisto ulos!!!
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
No jos Jonnelle tarjotaan 0+0 tehoilla 2v pahvia niin voi Jukurille mun puolesta ehdottaa 2+2 sopimusta
Sporalla on jo kaksi maalivahtia kiinnitetty ensi kaudelle ja Jukurilla Lukon kanssa sopimus 22-23 kaudelle sekä vielä vuoden optio.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös