Peliesitykset kaudella 2021–2022

  • 365 892
  • 3 523

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Nyt ei pysytty enää vauhdissa mukana kun lähdettiin kilpaluisteluun.
 

Lentokeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Onneks tolla toisella joukkueella on edes hyvä valmentaja ja hyvät pelaajat. Eikä näitä ihan vitun pihalla olevia puukäsiä.
 

Winterland

Jäsen
Suosikkijoukkue
maajoukkue
Kovin on surullista,niin kovin surullista seurata Sportin tekemistä.
Vieläkö joku jaksaa tulla kehumaan ,että tuulitakit ei tiedä mitään ,turpa kiinni ja antaa ammattilaisten touhuta?

Jos joku ihmettelee miksi menestyvät joukkueet yleensä satsaavat tekniseen osaamiseen enemmän kuin pelkkään kokeneeseen duunariporukkaan niin tänään se on aika selkeästi realisoitunut jäällä.

Sportilla ihan lupaava hyökkäys menossa,syöttö poikki kentän vauhdissa olevalle hyökkääjälle jonka ei pidä muuta kuin ottaa kiekko haltuun ja polkaista maalintekoon.
Vaan eihän siinä tietenkään niin käy.
Syöttö ei laskeudu ihan täydellisesti lapaan vaan pomppii hieman ja sankarihyökkääjämme ei saa sitä rauhoitettua ja se olikin taas siinä.
Kun ei ole tekniikkaa ja taitoa niin on ihan sama miten kovasti luistelet ja ryntäilet laidoissa.

Westermarck onkin tarjonnut oikein "parastaan" taas tänään mutta se aihe on jo niin kaluttu ettei edes jaksa naurahtaa enään.
Tommilan taso palautunut siihen normaaliin lupaavan alkukauden jälkeen.

Onneksi Sport on iso ja painava ...tosin voima taitaa puuttua kun järjestään kaikki kaksinkamppailut päättyvät tappioon. HIFK:n pelaajien mielestä ne tuskin edes kovin kummoisia kamppailuja ole olleetkaan.
Eikä Reijolasta ole voittavaksi maalivahdiksi mutta se on nyt pienin murhe.

Ankeata on!
Voisiko Sport jättäytyä loppukauden peleistä pois vedoten vaikka taloudellisiin syihin kun sitä rahaa ei ole edes hyvinä aikoina?

On myös tullut mieleen,että eihän kaikki valmentajat voi olla niin huonoja,että epäonnistuvat Vaasassa.
Jostain muusta on kysymys.
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikähän mahtaa olla pelaajien motivaatio harjoittaa ammattiaan loppukevääksi, kun parin kierroksen jälkeen todennäköisesti valkenee että poffeihin mahikset menivät. No tyhjässä hallissa on rauhallista pelailla pelit pois, kun kauden loppupeleissä ei ole panosta, kun sarjasta ei voi pudota, kun niitä karsintoja ei kerran pelata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös