Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 620 016
  • 8 707

Micol

Jäsen
Ei Kärpissä lähdetä kenkimään koutsia näin lyhyessä ajassa. Saa Kärpät kyntää huolella, että Manner laitetaan pihalle.
Aholla nyt ei munaa kyllä ole laittaa hyvää kaveriaan pihalle, joten tätä herkkua saadaan nauttia koko kauden ajan. Ois Mamballa sen verran itsellä boolsseja, että lähtis meneen, kun ei joukkue ole enää hänen käsissään ja nauti pelaajien luottamusta. Senhän näkee nyt aivan kaikesta!
 

Erätauko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tällä kaudella ali- ja ylivoimasta vastaavat eri ukot. Miksi tähänkin piti mennä koskemaan kun av oli terästä viime kaudella. Ylivoima ei paljoa ole muuttunut, mutta nyt molemmat ovat kehnoja, tänä iltana av. umpisurkeaa!

Tuota ihmettelin itsekin. Vähän ylimielisestä haiskahti kyllä, oli se sitten sitä tai pelkkää vaihtelunhalua. Mikä ei kyllä olisi hyvä syy sekään.
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Toivottavasti pelin jälkeen joku edes tajuaa hävetä? Mitä helvettiä tapahtui joukkueelle karanteenin aikana? Viihdytettiinkö silloin vähän liikaa itseä ja päätettiin että ei kiinnosta pelaaminen?
Vai päästettiinkö vastustajat kahden viikon karkumatkalle kaikessa ja nyt yritetään parhaan mukaan pysyä vauhdissa, samalla kun kurotaan se ero umpeen.

Katellaan edelleen viikon-parin päästä miltä tää näyttää.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Stadilaiset, nyt vielä 4 maalia, niin saadaan kymppi rikki! Jooko? Tehkää tämä meille palveluksena.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Onko eväät jo syöty?

Joulusta 2019 tähän hetkeen asti Kärppien peli ei ole kehittynyt käytännössä ollenkaan. Materiaali on lisäksi vielä kevyempi kuin esimerkiksi viime kaudella. Samaan aikaan monet kilpailijat ovat nostaneet tasoa ja tekemisen laatua ja Kärpät uhkaa jäädä raikkaampien joukkueiden jalkoihin. Silti Kärpät tällä hetkellä on mielestäni vähemmän kuin osiensa summa ja siitä on kieltämättä syyttäminen valmennusta ja peluutusta.

Mutta.. Onhan tässä pitkä kausi aikaa tehdä niitä korjausliikkeitä. Sanoin muistaakseni jo viime kaudella kun peli näytti yskähtelyn merkkejä, että Mannerin valmennustiimiä mitataan ensimmäistä kertaa koko aikana. No korona keskeytti ne mittailut ja nyt tällä kaudella ollaan uudestaan siinä tilanteessa, että sapluunaan ja varmaan ihan arkitekemiseenkin on pakko tehdä isoja muutoksia tai muuten koko kaudesta tulee totaalinen pannukakku. En lähtisi sormella osoittamaan ainuttakaan pelaajaa tuolta koska ehkä Byströmiä + Sailio ja Karvinen kaksikkoa lukuunottamatta jokainen pelaaja suorittaa alle tasonsa isossa kuvassa. Ja noin monta alisuorittajaa illasta toiseen ei ole sattumaa tai yksittäisten pelaajien surkeutta.

Manner vaikuttaa kaikinpuolin mahtavalta kiekkomieheltä ja mikään osa minusta ei toivo hänen ja Kärppien epäonnistuvan mutta rehellisesti on pakko myöntää, että tuossa toiminnassa mikään ei ole toistaiseksi osoittanut merkkejä siitä, että asiat ja peli lähtisi rullaamaan kohti parempaa. Ainakaan tällä kaudella.

Ja sanotaan samaan syssyyn, että olisin kyllä toivonut ensi kaudelle vähän rutinoituneempaa päävalmentajaa kuin Lauri Mikkola. Pidän Mikkolaa tämän Mambakiekon jatkumona. Pitää pitää mielessä sekin, että organisaatiossa kasvaa ihan historiallisen kovia junnuikäluokkia ja heidän kehitystään ei kyllä palvele parhaalla mahdollisella tavalla tällainen sekoilukiekko. Itseasiassa tässä saatetaan tälläkin hetkellä torpata mahdollisuutta saada Suomen kiekkohistorian ensimmäistä NHL-ykkösvarausta Kärppien ja Aatu Rädyn nimiin ja se vituttaa aivan suunnattomasti koska Aatu on vielä ydintään myöten Kärppien oman junnuputken tuotos.
 
Viimeksi muokattu:

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Tällä kaudella ali- ja ylivoimasta vastaavat eri ukot. Miksi tähänkin piti mennä koskemaan kun av oli terästä viime kaudella. Ylivoima ei paljoa ole muuttunut, mutta nyt molemmat ovat kehnoja, tänä iltana av. umpisurkeaa! En tiiä mitä tästä tulee. Manner mietti, että onko annettavaa Kärpille tällä kaudella kun mietti jatkoa, toivottavasti olis.

Kärpillä on liigan toiseksi kovin YV.
 
A= Manner ennen peliä puhui kunnioituksesta sairaalassa olevasta henkilöstä että pelataan hänelle.
B=Järkyttävän näköistä perseraiskaamista
C=Häviön häämöttäessä ajellaan vastustajan kaveria selkään pää edellä laitaan.
D=Vittu että hävettää, näytämme juuri sellaiselta rupusakilta just nyt kuin joku ”mestisporukka” pelaisi meitä vastaan harjoituskaudella.
Ö=Manner vittuun kiitos, Kärpät ei enää ainakaan tällä hetkellä pärjää oikein kenellekkään koska niillä on oikeesti ”Kummelia lainaten pelimiehiä rosterissa”.

Nyt ei vaan pärjätä ja onpa karmeen näköistä paskaa.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt tarvitaan positiivinen testitulos, ettei niitä ensi viikon pelejä tarvitse pelata. Lykkäämällä niitä ei ainakaan heikompaa lopputulosta saada aikaiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös