Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 140 379
  • 1 125

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Itseluottamusta että voi tulla rotsi auki peliin;)
Huomenna pääsee pakisto,mv ja av kunnon testiin. Tulivoimaa on vastassa paljon. Sklenicka olisi kiva saada takaisin vaikka se lienee tarkoittaisi Nuutin 7.pakin roolia tai paluuta Vantaalle. Kaikkien ollessa terveenä Pihlström varmaan ainoa joka pelaavaan voi nousta.

En ihan sitä tarkoittanut että kahden voiton jälkeen voisi lähteä Rotsi auki pelaamaan. :)
Dynamoa vastaan pitää onnistua joka osa alueella, jos haluaa voittaa pelin..
Sarjan nelonen huomenna luistelee vastaan.
Jokereilla toki 21 peliä vast pelattu. 6 vähemmän mitä Dynamolla. Hyvä sauma ottaa kiinni.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dynamo Moskova, NHL, Jokerit 2014-2022
Dynamo Moskova on ollut yksi tähänastisen kauden pahimmista alisuorittajista suhteessa pelaajabudjettiin. Joukkue on pelannut erittäin epätasaisesti. Paljon yhden maalin tappioita, joka kielii jostakin ongelmasta tai ongelmista pelaamisessa.

Teemu Pulkkinen ja Ivan Igumnov ovat loukkaantuneina ja palaavat vasta joulukuussa kaukaloon. Pulkkinen loukkaantui jo ennen kautta harjoitusottelussa ja nyt uudelleen.
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eipä huomista peliä aliarvioida pidä missään määrin. Jos sorrutaan taas johonkin "sarjataulukko"ajatteluun niin pataan tulee varmasti. Pulu olis ollut mukava nähdä..silti vastaustaja haki vierasvoiton Traktorista eli eilöhän siellä aleta oleen perustasolla..ehkä. Pientä uudistista Dynamo tarvis varsinkkn penkin takana jne mut kova luotto Jokereihin, jälleen kerran!
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tänään jäätävän kova suoritus Dynamoa vastaan. Annetaan nyt Marjamäelle kiitosta että oli onnistunut lataamaan jengin loistavasti. Vai meneekö tämä nyt Anttilan, Reginin ja Joensuun piikkiin ja Marjis yritti vain pilata tunnelmaa ;)

Kaikkein parasta oli että pakisto vaikuttaa päässeen yli Lehtosen menetyksestä ja vaikkei homma nyt virheetöntä ollut niin varsinkin kiekollisilta pakeilta parempaa suorittamista.

Kova suoritus. Erinomaista.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
On se vaan kova nippu kun päättää pelata. Ehdottomasti kauden parhaita, ellei paras peli.

- Iso tulos kovaa joukkuetta vastaan
- Viimeistely jälleen huikeaa
- Pakistoa on tullut ripitettyä koko kausi, niin annetaan tällä kertaa se erityisposi sinne minne se kuuluu: erinomaista duunia
- Oliko ensimmäinen peli kaudella, kun Krejcik saa useamman kuin yhden pongon pelissä.
- Taas kerran Brian O'neill. Omaan kestobronerin herran otteita kohtaan.

Vaikea tähän on oikein mitään lisätä ja syvempää analyysiä tällä kertaa tehdä. Jäällä tehtiin sitä mitä piti ja mihin pystytään.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Alkaa olla Krikunov sen verran syvällä Marjamäen taskussa jo, että näinköhän löytää tietään enää ulos. Jengin tähtisentterilläkin menee kasetti 2-0 tilanteessa ja tämän reppuselässä kulkeva sarjan maalipörssin kärkinimi katoaa täysin kuvasta silloin, kun Shipachovia ei kiinnosta pelata.

Ennen tuota 2019 kevään playoff-sarjaa Dynamo oli se jengi, jonka sumputukseen Jokerit aina hävisi. Ihan sama ketä heillä pelasi, mutta se oli ainakin varmaa, että otettiin aina joku 2-0 dunkkuun laukausten ollessa Jokereille luokkaa 45-15 ja sitten seliteltiin jollain maalipaikkojen runsaudella. Tuon kevään jälkeen tapahtui näissä keskinäissä jotain ja nyt voisi sanoa, että Jokereilla on "hienoinen" yliote aina näissä peleissä. Ei ole vielä yhtä verinen rivalry kuin Spartakin ja Dynamon välillä, mutta näen tässäkin hyviä aihioita.

Joka tapauksessa, tänään ei kentällä ollut kuin yksi joukkue. Jokereilla jokainen jätkä tuli tänään töihin ja hoiti hommansa kuten pitikin, alisuorittajia ei juuri kentällä nyt. O'Neill näytti myös viimeistään tänään, että kuuluu sarjan aivan kirkkaimpaan eliittiin, jos se siis jollekin oli vielä epäselvää. Ihan uskomaton kaveri.

Peukkua myös ehdottomasti pakiston tasonnostolle. Ei ne nimet selässä, vaan se kokonaisuus.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olihan tässä vähän esimakua kevään peleistä (ei siis tässä pelissä mitään kovaa vääntöä ollut) vaan tarkoitan, että fyysisemmät, isommat ja luonteeltaan kovemmat pelaajat Joensuu ja Pakarinen etunenässä tulevat olemaan isossa roolissa päivien pidentyessä.

Haapala, Schroeder jne taas pieninä pelaajina häipyvät keväällä todennäköisesti kuvasta, nyt pitäisi pimeydessä loistaa mutta kun ei vaan jotenkin lähde...

PLUSSA: pelattiin joukkueena
MINUS: yleisömäärä
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Lindbäck on ollut taas mies paikallaan. Hyvä tästä tulee. Cman! Ykköstorjuja. Janiksen käyrä on vähän laskussa. 91.5% kertoo jo sen.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Ankeuttaja-Saku pimensi sitten O'Neillin ja päätti tämän pisteputken samalla. Ehkä nyt huomaa kuinka vähälle arvostukselle Regin jää näissä O'Neillin dominointi-illoissa, kun sentteri vaihtuu ja jää täysin yksin hyökkäysalueella.

Mä En Ala on kyllä mystinen tapaus. Tuntuu että pelaa ihan näyttävästi ja hyvin, mutta silti oikein mikään ei tunnu onnistuvan. Marjamäki toki tykkää tästä, koska on yleensä ensimmäisenä takakarvaamassa omiin, mutta pitäisi sinne toiseen päähänkin saada jotain välillä aikaiseksi.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peli ratkesi aika pitkälti siihen, ettei maalipaikat maistuneet, oli ne sitten miten varmoja tahansa. Päälle kun vastustajan molari vetää muutamat NHL Tonightit, niin ei siinä paljoa jää palaa. Siispä:

- Siinä missä viimeistely on normaalisti loistavaa tai erinomaista, oli se tänään epäonnista ja keskinkertaista.
- Linbäck alkoi haparoimaan viimeistään toisen päästetyn jälkeen. Tämä näkyi siten, että monesti laukauksen jälkeen ei tiennyt sitten alkuunkaan missä kiekko on. Selkeästi heikko kohta pelissä, jota voisi kehittää.
- Puolustus aaltoili. Välillä tekeminen oli hyvää, välillä päästettiin niitä alkukaudesta tutuiksi tulleita läpiajoja.
- Ylivoima oli mielestäni ok tekemiseltään, vain maalit jäi puuttumaan. Nyt lauottiin ja rakennettiin paikkoja aktiivisesti, joka toivottavasti säilyy ja alkaa poikimaan hedelmää jatkossa.
- Valitettavan perinteinen mahalasku tuloksellisesti heti erinomaisen pelin jälkeen.
- Mäenalasesta voisi tehdä jo katoamisilmoituksen. Vaikka en alunalkaenkaan miehen sentteripeliin luottanut, en missään määrin odottanut katoavan kokonaan kuvasta. Tällä hetkellä ainut ero esim. Junttilaan on se, että välillä näkyy nopeilla jaloilla jäällä - tulos on silti sama.

Ei tämä nyt mikään ulospuhallus ollut, mutta suoritustaso putosi taas valitettavan paljon lentokelin jälkeen. Mielenkiinnolla odotan miten joulukuusta selvitään tuloksellisesti, kun on ennätys paljon vieraspelejä. Siellä on tämän kiertueen jälkeen Arenassa yleisötön peli, jonka jälkeen peräti seitsemän peliä reissussa, kun tuo yksi siirretty peli pelataan Kazanissa. Arenalle palataan 2.12. jälkeen vasta 26.12., mikäli tilanne sen sallii.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niinpä niin. Aika lailla sitä tuli mitä odotti. Taso putosi tutun radikaalisti. Selitellään taas ja mennään eteenpäin.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässäkin pelissä pisti silmään puolustuspään ihmeelliset neppailut vaikkei pitäisi olla mitään hätää. Käytännössä siis syötöt metrin liian taakse...
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Turhauttavaa hävitä tälläinen peli. Taso laski edellisestä, mutta voitto olisi pitänyt ottaa näillä paikoilla. Liittokansleri oli hyvä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
- Mäenalasesta voisi tehdä jo katoamisilmoituksen. Vaikka en alunalkaenkaan miehen sentteripeliin luottanut, en missään määrin odottanut katoavan kokonaan kuvasta. Tällä hetkellä ainut ero esim. Junttilaan on se, että välillä näkyy nopeilla jaloilla jäällä - tulos on silti sama.
Isoin ero Junttilaan on NHL-status.
Jotenkin Mäenalanen on taantunut. Mun mielestä oli viimekaudella ihan ok sentterinä poislukien aloitukset. Nyt ei huomaa kentältä ollenkaan...ainakaan onnistumisten muodossa.

Eilisessä pelissä suurin vika oli tehottomuus. Olikohan tarkoitus kunnioittaa Narrien liiga-perinteitä? ;)
 

Lelle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Turhautuneisuus lähinnä oma fiilis eilisestä. Joo eteenpäin jne pitää aatella mut silti näitä voitettavissa olevia hätään aina siellä täällä. @Cobol tais toisessa ketjussa kirjottaa ja samaa mieltä et muutaman herran onnistumiset/suoritukset on melko vaisuja. Onko syy roolituksessa vai omassa kupolissa enemmän..ehkä itse tohon roolitukseen ja pelipaikkoihon ensin katsoisin.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Eilisen pelin harmitus alkaa pikkuhiljaa haihtumaan.
Mut oltiin kyllä tuhlaajapoikia. Ja Lindykin mokas pahasti siinä 1-1 maalissa.. Sylki helpon kiekon eteensä ja siit Flow kääntyi vastustajalle.. Ja viimeisessä maalissa oli myös epäonnea.. Pitää vaan parantaa huomiseen peliin.. Ja pelata 60 minuuttia hyvin. Eilen ei pystytty siihen.. Veskari peli pitää olla timanttia huomenna, jos haluaa voittaa Vitjazin.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Loppu oli sentään viihdyttävä. Harmittavia tappioita. Luokaton esitys kokonaisuutena. Vituttaa rankkarit vuodesta toiseen. Miksi esim. Jensen joka vitun kerta alkaa tuolla laukauksella yrittää jotain vitun harhautuksia. Nellikin voisi joskus yrittää jotain muuta.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelaamisen trendi sen kuin jatkaa matkaansa alaspäin. Rosterista puuttuu kaksi vakioäijää ja tekeminen on aivan luokatonta suhteessa materiaaliin. Kiekonhallinta,laukaukset,maalit...kaikki kaverille. Selitellä voi kaikenlaista mutta kyllähän tää jengi ottaa vapaaillan Marjan komennossa jos siihen on puolikaskin paikka. Alisuorittajien määrä tänäänkin on helvetin pitkä. Eniten tässä huolettaa että oma pää vuotanut pari peliä 3 maalin tahdissa ja maalinedustaa ei olla siivottu kunnolla. Toki PAPP vuotaa muutenkin.

Ylivoimasta puuttuu pakki. Pudas on tän vuoden Eronen. Siirtää,siirtää, siirtää vielä kerran ja tuhnu ekaan mieheen. Ei jatkoon. On saanut saumat näyttää jo tarpeeksi. Antaisin Krejcikin tai Skelen kokeilla seuraavaksi.

Kohti tiistaita. Katsotaan tuleeko kookoslikööriä vai toffeeta. Kaikki on mahdollista.
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pääpiirteittäin samalla kaavalla jatkui tänään, vaikka onnistumisia tulikin. Hyökkäyspäähän ei hampaat ole tarpeaksi terävät ja puolustus on vähän sinne päin.

- Otetaan/saadaan aivan liikaa jäähyjä...

- ...joskin tästäkin huolimatta alivoima on välillä erinomaista. Tänään oli jopa ihastuttavan aktiivista paineistusta, eikä sitä normaalia pienenä neliönä seisomista.

- YV on ollut Dynamo-peliä lukuunottamatta pääsääntöisesti tehotonta. Tämä toki on kehittynyt, kun Lehtosen lähdön jälkeen kiekkoa siirreltiin ja hierottiin liikaa, kun nyt sentään edes yritetään saada paikkoja sinne maalille.

- Kuten jo edellisessä pelissä, lyttään tälläkin kertaa Mäenalasen otteet. Okei, ottelun alussa pari alivoimaa pelasi hyvin, tämän jälkeen katosi jälleen aivan olemattomiin. Oli syy heikolle suorittamiselle mikä tahansa tällä hetkellä, apina selässä tai koronan jälkioireet, niin paikka pelaavassa kokoonpanossa ei ole ykköskentän sentteri. Rumasti sanottuna on tällä hetkellä siellä vain niin sanotusti pomon luotolla. Koska tämän hetken kakkosketjua ei kannata sotkea, kun saavat sentään jotain aikaiseksi, niin ensi peliin Norman takaisin ykköseen ja Saku korkeintaan kolmoseen kiitos. Keskiviikkona tekisi hyvää antaa myös peli huilia, kun sieltä saadaan Reginiä ja kumppaneita kehiin.

- Frimanin hyökkäyspäässä onnistumiselle iso plussa. Vaikka menikin JJn kautta sisään, oli veto hyvä ja lähti oikeaan aikaan.

- Grantin rankkarille myös peukkua. Laiha lohtu, mutta meidän pakeille ja ylipäätään yllättäville ampujille näitä ei kovin usein satu, joka lämmittää mieltä.

Kaiken kaikkiaan tämäkin peli olisi ollut voitettavissa paremmalla tekemisellä ylöspäin. Maanantaina olisi tarjolla makeaa revanssia Pietarista, mutta tällä esiintymisellä en pidättele hengitystä. Odotan joukkueen olevan latautuneempi tuohon peliin, mutta kun suoritukset on verrattavissa tuhlaajapoikaan, joka maailmankiertueelle lähdettyään on pistänyt puolet rahoista sileäksi jo ensimmäisellä lentomatkalla, niin melkoinen suunnanmuutos saa parissa yössä tapahtua, että sieltä pisteitä raahataan.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kaiken kaikkiaan tämäkin peli olisi ollut voitettavissa paremmalla tekemisellä ylöspäin. Maanantaina olisi tarjolla makeaa revanssia Pietarista, mutta tällä esiintymisellä en pidättele hengitystä. Odotan joukkueen olevan latautuneempi tuohon peliin, mutta kun suoritukset on verrattavissa tuhlaajapoikaan, joka maailmankiertueelle lähdettyään on pistänyt puolet rahoista sileäksi jo ensimmäisellä lentomatkalla, niin melkoinen suunnanmuutos saa parissa yössä tapahtua, että sieltä pisteitä raahataan.
Voi helvetti maanantaina oli vielä Pietarissa peli. Olipa paska tämä vierasturnee...
 

Konteksti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi helvetti maanantaina oli vielä Pietarissa peli. Olipa paska tämä vierasturnee...

Ensi viikolla tosiaan Pietarissa, sitten kotona Ufaa vastaan. Seuraavalla viikolla Spartak, Traktor, Ufa ja AK Bars vieraissa, jonka lisäksi tuo AK Bars on back-to-back-ottelu, kun heti seuraavana päivänä Kazanissa pelataan Jokereiden siirretty kotipeli siellä samaa joukkuetta vastaan. Melkoinen työsarka kaikin puolin, kun näistäkin olisi pakko pisteitä kaapia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös