Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 415 427
  • 3 685

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Rukoukseeni on vastattu...
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Ei nyt ihan hirveästi lämmitä 1 piste. Nyt kuitenkin jo 5 ottelun tappioputki!! Tällaisia putkia ei saisi tulla, mikäli on kiinnostusta pelata playoffeissa. Aikamoista kuraa.

Jos jotain positiivista hakee, niin näkipä yleisö sentään maaleja vaikka häviötä joutuivatkin katselemaan ja Sportin äijille ihan tärkeitä onnistumisia. Ei kuitenkaan sitä helpottavaa voittoa tullut joukkueelle eikä yleisöllekkään.

Percy alkaa olla aika kuningas pakistossa ja Kolusz vetää kyllä erittäin jämäkästi. On se kumma kun 35v kaveri suoraan Puolasta on joukkueen parhaita joka ilta. Toki tätä jo ennen kautta skouttailin kun hänen otteitaan katselin, että ihan pelimieheltä vaikutti. Ehkä pitäisi hankkia Puolan majusta lisää vahvistuksia...
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tästä mukaan kolmas erä, ja torstaina KooKoolla ei ole mitään palaa.
Loistava nousu. Stålberg, Virtanen, Erik Riska, Percy. Mun silmissä Luceniuskn ok.
Pääty ja RA:kin heräsi lopuksi. Hyvä Ultras!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
@Raju Erkki tykittää sarkasmilla höystettynä aikalailla omatkin ajatukseni tämän hetken Sportista. Hieno nousu kolmannessa erässä ja moni sai siinä vähän ketsuppipulloakin auki, mutta se ettei kotona kyetä tämän parempaan niin on kyllä surkeaa. Kyllä ammattijengiltä pitää ja voi vaatia myös voittamista kotona.

Toivottavati tuo vahva kolmas erä loi uskoa niin joukkueeseen kuin yleisöönkin, mutta se että oma puolustuspeli on hukattu näin totaalisesti lyhyessä ajassa, ei kyllä päänsilittelyä ansaitse. 17 maalia omiin kolmessa kotipelissä + 5 pelin tappioputki on jo romahdus.

Nyt paletti kasaan torstaiksi!
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
No tulos oli parempi kuin odotin, toisen erän lopussa ”ylivoima” sai mut luovuttamaan 3-4 ja 3-4 ihan nosti toiveen...

mutta Callen luistimissa oli terä... pikku suunnan vaihto ja kädet ilmaan. 3-5 oli tyly
 

Tuima

Jäsen
Percy ja Kolusz ovat alakerran selkeät kunkut.
Keräselle ja Asplundille vihdoinkin ne tärkeät onnistumiset.
Ylempien kanssa jälleen kentän parhaimpia oli Ståhlberg. Ammattimies.
Ensimmäisenä ylhäällä, pyrkii olemaan ensimmäinen alhaalla. Jag tycker.
Paita tilaukseen ja jatkopahvi käteen!!
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ristus jos Percyn käyrä jatkaa samaa kehitystä, huh huh! Tänään oli jo vahvoja väläytyksiä siitä, miksi kaveri on aikoinaan varattu ekalla rundilla...
Puollustus nyt taas kuntoon ja hyvät asiat mukaan kolmannesta erästä.. ehkä tämä tästä..
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Ehkä pitäisi hankkia Puolan majusta lisää vahvistuksia...

Tai sitten ei. Kolossihan on ollut ihan ylivertoukko maajoukkueessaan, eli hänen jälkeen taso laskee aika jyrkästi. Mutta yleisesti ottaen, kyllä noista lilliputtimaista kannattaa pelaajia myös skoutata. Toki puolalaisen kohdallahan ei oltu pelkkien skouttiraporttien varassa, vaan oli vähän varmempaa tietoa minkälainen ukko oli tulossa.

Muutoin vaikutti että kolmanteen erään löytyi vihdoin oikeat ketjukoostumukset. Asplundilla ja Keräsellä vaikuttaisi olevan sitä kemiaa, mitä jo aiemmin varovasti ounastelin. Lucen pitäisin myös ainakin seuraavan pelin tuossa kahden tankin välissä, siknä ei tarvi kuin syöttää maalille niin kyllä ennen pitkää jotakin uppoaa.

Percy alkaa pikkuhiljaa näyttää miksi on ykköskierroksen varaus. Tulee olemaan ratkaiseva pelaaja Sportille kun kevät koittaa - joko johdattamalla joukkueen pudotuspeleihin tai sitten pelastamalla taloudellisen tuloksen totaaliselta katastrofilta.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Jos nyt saadaan tuo sama asenne pidettyä mikä oli 3.erässä ja nyt alkaisi upotakin paikoista, niin toivottavasti saataisiin KooKoota tai Saipaa vastaan napattua voitto ennen kun tappioputki kasvaa yhtään enempää! KooKoo toki pelannut hyvän alkukauden, että silloin pitää kyllä olla ihan parhaillaan mikäli voittaa halutaan.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Jos nyt saadaan tuo sama asenne pidettyä mikä oli 3.erässä ja nyt alkaisi upotakin paikoista, niin toivottavasti saataisiin KooKoota tai Saipaa vastaan napattua voitto ennen kun tappioputki kasvaa yhtään enempää! KooKoo toki pelannut hyvän alkukauden, että silloin pitää kyllä olla ihan parhaillaan mikäli voittaa halutaan.
Vähintään 4 pistettä on saatava näistä otteluista yhteensä mieluummin 6.
 

justus967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Kolmannen erän asenne vie pitkälle ja nimenomaan asenne. Tätä asennetta oli vieraspeleissä parhaimmillaan. Nyt puolustus samaan kuntoon ja kiekkoja syömään. Percy on kova. Pian alkaa tulla myös tehoja. Toivottavasti Jämsä on ollut heti hereillä Stålbergin kanssa. Jos ei, nyt on jo myöhäistä. Mies on jo huomattu.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Keränen oli hyvä ja näyttäisi että hänen ympärilleen Sport saa rakennuttua sen toisen ketjun joka pystyy pitkiin hyökkäyksiin, herätteli yksin omalla panoksellaan unisen Asplundin pelaamaan. Huomasitteko muuten, että ylivoima heti alkoi luomaan jotain vaarallista ja lopulta maalin, kun Jonne tuli siihen mukaan maalinkulmalla/maskimieheksi.

Mikäli Virtanen vaa kestää yhä isommat extraminuutit, toivottavasti jatkossakin on tuossa mukana. Pienellä asialla yv näytti heti paremmalta. Kolusz ja Percy olivat Sportin parhaat puolustajat ja varsinkin Percy alkaa esittämään sellaisia otteita joita häneltä varmasti odotetaan.

Kolmannesta erästä voisi kiitellä monia, mutta kun ottaa kaksi aiempaa erää huomioon, ehjintä peliä ja Sportin parhaat olivat hyökkääjistä Keränen, Virtanen ja Stålberg, puolustajista Kolusz ja Percy. Paukulta sysihuono peli tänään, mutta koska Virtanen ja Stålberg oli jälleen pelipäällä, ei tuo heikko esitys liikaa vaikuttanut ketjun tekemiseen.

Reijola ei ollut ihan parhaassa moodissa, muuten olisi 3p jäänyt Vaasaan, toki otti muutaman hyvä kopin ja oli aika sellainen perus peli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös