Peliesitykset kaudella 2020–2021

  • 416 373
  • 3 685

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Lusset paskin ketju. Siitä puuttuu työntekijä. Liuksiala siitä veks.

Percyn kanssa haukattiin paskaa. Todella voimaton pelaaja, jolta monta erittäin huonoa ratkaisua niin kiekon kanssa kuin ilman.

Viimeistely traagisen huonoa. Tuolla tekopaikkamäärällä olisi pitänyt voittaa leikiten. No, vaikeaa se oli treenipeleissäkin.

Gröndahl teki ratkaisevat virheet. En ole koskaan ymmärtänyt tuota av-pelaamista, mistä vastustajan annetaan olla aivan vapaana maalin edessä.

Nälkäisempää veljeä sisään. Haarala esim.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vuodet vierii, pelaajat ja valmentajat vaihtuu, korona iskee mutta Sport ei kerta kaikkiaan muutu. No huomenna uupunut joukkue vastassa, joten katsotaan josko pisteitä tulisi.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Saatanan hyvä on osumatarkkuus, kauden vedoista suurinosa on osunut PÄÄTYYN
 
Viimeksi muokattu:

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Noniin ja sarjataulukossa edelleen 0 pistettä. Toki vähiten pelejä pelattuna, mutta kyllä tuo varmasti alitajusesti vaikuttaa pelaajiin, kun nyt jo iso takamatka.

Aikamoista paskaa taas, hallitaan, mutta sitten kukaan ei osaa tehdä maaleja ja koomaillaan muutama omiin.
 

Tramal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joo että tällainen peli, pakkien virheisiin kaatu tämä peli. Ylivoima maalia jäi puuttumaan, vaikka tilaisuuksia oli. Ykkönen ei oikein toimi, 46 pois siitä.
 

Karvaturri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Talajakin veti lahjakkaasti paluukiekon täysin tyhjästä maalista ohi. Parin vuoden takainen maalipyssy ei nyt millään tahdo saada sitä onnistumista.

Talaja oli omaan silmään yksi Vanttajan, Westiksen ja kolmoskentän lisäksi päivän positiivisemmasta päästä. Tuossakin tilanteessa, jossa laukoi seinille paluukiekosta, loi itse tilanteen alkuun vetämällä pakin naruun satanolla.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Taas olisi riittänyt, että Talaja olisi naulannut edes yhden miljoonasta paikastaan tai Liuksiala läpiajosta. Perse-Arskalta kyllä megaluokan munaus tasoituksessa ja voittomaalissakin myöhässä. Ratkaisevilla hetkillä oltiin taas heikkoja, vaikka muuten hallittiin pelitapahtumia.

Ylivoima myös hirveää. Etenkin tuo kakkosyv.
 

teukka2000

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olipahan matsi. Ihmetyttää uimalakin tarve peluuttaa Liuksialaa ykkösessä, vaikka tulosta ei vaan tule. Arska sekoili tänään niin huolella, että Westermarck näytti siellä jo pelimieheltä. Ihan en Percyä noista jäähyistä kyllä dumaisi. Varsinkin se eka jäähy oli ihan täyttä shaibaa. No, huomenna pelataan taas....
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Taisi olla Arska joka maalissa aitiopaikalla katsomassa vieressä?
Eikös se ollut vähän viimekaudellakin trendinä, että joko Raaka-Arska tai Nevalainen katseli vierestä kun vastustajat laittoivat kiekkoa reppuun. Toki usein katselivat yhdessä.

Vähän näyttää siltä, että ehkäpä oli virhe kasata Liigan vanhin joukkue.. jotenkin hidasta touhua kentällä.
 

Karvaturri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ja nyt onkin mielenkiintoista nähdä kuinka hapoilla jätkät on peräkkäisissä peleissä.. pahaa pelkään et huomenna tulee turpaan huolella.

Tämäpä. Pakko päästää kaikki nuoret, tänään poppareilla olleet, kaverit irti huomenna.
Nyt on kaikkien aikojen pisin harkkakausi takana, ja Sportilla vielä matsejakin vähemmän, ja silti YV on noin paskaa?
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Kerhokin pelasi ja otti tänään turpaan huolella Lukolta, eli ei sielläkään ole Kontiolat ja kumppanit ihan sillä raikkaimmalla jalalla liikenteessä huomenna.
Toisaalta se ottelu oli ohi jo aikaisessa vaiheessa, niin Kerho on voinut käytännössä säästellä hieman paukkuja koko viimeisen erän. Sport taas joutui taistelemaan ihan loppuun asti tänään.
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Sohaisenko ampiaispesää jos nostan esiin herran nimeltä Turo Asplund?

Voittaa aloituksia ihan kivasti ja on omiinpäin ihan ok, mutta... Kakkossentteriltä täytyy pystyä vaatimaan enemmän. Ei löydy pelillistä johtajuutta, ei pelintekoa, ei luovia ratkaisuja ja ennen kaikkea: ei tehoja. Joo ihan kiva jos kokeneet sepät herää tammikuussa, ei niin kivaa kun kausi on siinä kohtaa ohi. Itse sekoittaisin pakkaa oikein kunnolla huomiseksi.

Karlkvist-Lucenius-Talaja
Stålberg-Haarala-Erholtz
Virtanen- Asplund-Paukku
Riska-Riska-Vidgren

Ja Ylitalo Gröndahlin tilalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös