Peliesitykset kaudella 2019–2020

  • 140 457
  • 888

Buster

Jäsen
Bruttokansantuotteen sukelluksenkin uhalla tässä viime kauden pistepörssi ylivoimalla. En vanno virheettömäksi. Pisteiden jälkeen tulee sitten, kuinka monta kertaa ko. pelaaja oli jäällä ylivoimamaalin aikana.

B. O'Neill 3+14=17 - 24 kertaa
S. Lepistö 3+12=15 - 19 kertaa
A. Grant 2+13=15 - 19 kertaa
N. Jensen 4+6 = 10 - 19 kertaa (48 peliä)
S. Manninen 5+5=10 - 23 kertaa
S. Moses 3+6=9 - 16 kertaa
J. Joensuu 6+2=8 - 18 kertaa
J. Norman 6+2=8 - 19 kertaa
K. Vesalainen 4+4=8 - 11 kertaa (31 ottelua)
G. Platt 3+2=5 - 19 kertaa
P. Jormakka 3+2=5 - 14 kertaa (48 peliä)
V. Lööv 0+2=2 - 3 kertaa
J. Jensen 0+1=1 - 2 kertaa
J. Kalnins 0+1=1
P. Regin - 1 kerta (29 peliä)
M. Niemi - 1 kerta
O. Lauridsen - 1 kerta

Viime kaudella pitkän matkaa ylivoimaketjut oli betonoitu seuraaviin viisikoihin:
Lepistö, Platt, Jormakka, Manninen, N. Jensen (kolme jätti joukkueen ja yksi pitkällä saikulla tällä hetkellä)
Grant, Joensuu, Moses, O'Neill, Norman

Vesalaisen mukaantulo ja ylivoiman sakkaus loppukaudesta sitten sekoittivat noita ketjuja niin vahvasti, että sen jälkeen jäällä ylivoimamaalin aikaan Jokereilta oli usein viisikko, jota ei voinut oikein tunnistaa kummaksikaan näistä yllämainituista vanhoista vitjoista. Nuo kaksi yllä olevaa viisikkoa tekivät aikalailla yhtä paljon maaleja kauden aikana, kuten jo Grantin ja Lepistön numeroista voi päätellä. Joitain kertoja jäällä oli kaksi pakkia maalin tullessa, mutta ei siellä mitään säännöllistä ollut. Grant ja Leppä saattoi olla samaan aikaan kentällä, kun haettiin tasoitusta ylivoimalla tai oli jonkinlainen muu erityinen tilanne. Kahdesti he olivat jäällä samaan aikaan maalin tullessa. Lepistö-Lööv oli kerran ja Grant oli varmaankin Lauridsenin kanssa kerran. Kahdesti tehtiin maali viiden hyökkääjän vitjalla.

Tähän kauteen tämä siis liittyy ainakin sillä tavalla, että Grant oli erittäin hyvä ylivoimalla ja omaa ilmeisesti identtiset numerot Lepistön kanssa, mitä tulee pisteisiin ja oman viisikkonsa ylivoimaonnistumisiin. Ylivoimapelaajat ja -roolit on myös erittäin betonoituja ja kahta pakkia karsastetaan. Toki tällä kaudella olisi takalinjoilla tosiaan sitä materiaalia pyörittää vaikka molempia vitjoja kahdella pakilla.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
Kiitos tilastoista. On muuten karmea suoritus Reginiltä vetää 29 peliä (jos nyt kaikissa pelasi YV, mutta suurimmassa osassa ainakin) YV:llä kiikareilla ja olla kentällä 1 YV-maalin aikana.

Kuvastaa omalta osaltaan mielikuvaa hitaasti peliä pyörittävästä playmakerista, joka voi juuri antaa sen helpon syötön syvään/viivamiehelle. Eikä omaa nykypäivänä mitään laukaisu-uhkaa enää maalinteon osalta.

Ja sitten tätä kaveria pitää tälläkin kaudella roikottaa tuolla YV:ssä esim. juuri Grantin sijasta. Joskus sitä ei vaan voi tajuta, että mitä helvettiä noilla pyörii päässä valmennuksessa.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Erinomaista työtä @Buster ja kun Jokerien ylivoimaa katsoo, tilastot tukevat - tällä kertaa - nähtyä. Sen verran olen pilkkonut peliesityksiä Jokerien osalta, että joukkue on yksi KHL:n ylisuorittajista, mitä tulee pelin ns. ansaittuihin spisteisiin vrt saatuihin pisteisiin. Käytännössä tämä johtuu hyökkäyksen osalta siitä, että Jokerit laukoo vähän vrt Lännen kärki, mutta Jokerit tekee paljon maaleja laukauksistaan. Prosentuaalisesti eniten KHL:ssä. Kun tähän yhdistää tiedon, jossa vastustaja puolustaa maalinedustaa ja trappaa ylempää, Jokerien saamat huippupaikat 5vs5 pelaamisessa ovat vähissä, koska joukkue ei ole kyennyt niitä luomaan.

Olisi ilman muuta hyväkin, jos maalit tulisivat vähemmillä laukauksilla hyviltä maalipaikoilta. Mutta näin ei ole ottelukohtaisesti tapahtunut suhteessa edes voittoputken aikana. Samalla tässä korostuu puolustuspelaamisen ja maalivahtipelin merkitys. Vain 2 tai 3 maalia tehtynä on tullut 5 voittoa putkeen.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@SirKepola nyt taidat tulkita väärin. Regin ei vetänyt viime vuonna yv:aa lähes yhtään. Vaan pelasi siis runkosarjassa sen 29 peliä. Pleijareissa pääsi vasta yyveelle säännöllisemmin ja sekin tapahtui sen jälkeen kun mikään ei toiminut. Eli Reginiä ei kannata viime vuoden tilastoissa noteerata.
 

SirKepola

Jäsen
Suosikkijoukkue
AS Roma
@SirKepola nyt taidat tulkita väärin. Regin ei vetänyt viime vuonna yv:aa lähes yhtään. Vaan pelasi siis runkosarjassa sen 29 peliä. Pleijareissa pääsi vasta yyveelle säännöllisemmin ja sekin tapahtui sen jälkeen kun mikään ei toiminut. Eli Reginiä ei kannata viime vuoden tilastoissa noteerata.

Itseasiassa en tulkinnut sitä sinällään tosta taulukosta vaan oli omassa päässä muistikuvat, että Regin olisi ollut mukana YV:ssä nämä kaikki vuodet aika vakituisesti.

Tarkistitko tuon asian siis ihan ottelukohtaisista tilastoista vai sinulla vain vastakkainen muistikuva?
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@SirKepola vastakkainen muistikuva ja kirjoittelin asiasta myös tänne ja ihmettelin asiaa, kun ylivoima sakkasi ja Reginiä ei päästetty edes kokeilemaan sinne. Olen muistikuvastani aika varma, koska Norman, Manninen & Platt käytännössä vei Reginin minuutit. Toki ei poista sitä, että Reginin peli yyveellä on melko mielikuvituksetonta. Sama koskee kyllä Konnaa. Mun silmin ongelmia on kaksi. 1. Kumpikaan ei lauo lähes ikinä=ei ole mitään uhkaa 2. Tämän myötä Reginiltä on helppo pelata pakille pudotus ja Konnalta poikkari pois. Molemmat hakee siis lähes aina samaa ratkaisua samalta paikalta.

Sinällään jännä tilanne, että Regin paiskoi lähes 50 paunan kaudet kun veti 1. yyveetä ensin Kozunin ja sitten Nellin kanssa. Eli kyllä siellä tehollisesti on Konnaakin kovempi pelimies. Nykytahdilla Regin laskeutuu johonkin 30-35 pts kauteen, joka tuolla liksalla on sen 15-20 pistettä liian vähän.
 

Buster

Jäsen
Kiitos tilastoista. On muuten karmea suoritus Reginiltä vetää 29 peliä (jos nyt kaikissa pelasi YV, mutta suurimmassa osassa ainakin) YV:llä kiikareilla ja olla kentällä 1 YV-maalin aikana.
Laitoin tosiaan sulkuihin pelatun ottelumäärän noilta kavereilta, jotka eivät pelanneet "täyttä kautta". Regin ei hirveästi tainnut ylivoimaa viime sesongilla edes pelata. Tai ainakin näin luulisi, kerta ei jäällä onnistunut olemaan maalin aikana kuin tuon yhden ainoan kerran. Muistelisin, että aloitti kauden samassa ylivoimassa O'Neillin/Grantin kanssa saaden tuon ainoan yv-maalin aikana jäällä olemisen merkintänsä.

Viime kauden alussa tuo Lepistön viisikko oli ihan liekeissä ylivoimalla. Regin loukkaantui ja Norman taidettiin tuoda tuohon Grantin viisikkoon tanskalaisen tilalle, jonka jälkeen tämä O'Neill/Grant ylivoima taas oli vuorostaan ihan liekeissä. Mutta kuka tuossa Grant, Moses, Norman, O'Neill, Joensuu -vitjassa oli pelintekijänä? O'Neill todennäköisesti. Nyt pelaa Kontiolan kanssa jonain pääty/maalinedusmiehenä. On hyvä siinäkin roolissa, mutta aika vähän siinä on kuitenkin paras pelaaja kiekon kanssa vaarallisissa sektoreissa.

Mutta yhtäkaikki tällä hetkellä Jokereissa ei tuloksellisesti oikein toimi kumpikaan ylivoimaketju ja lähtijöitä on niin paljon viime kaudesta, että kyllä sinne Reginilläkin tilaa on. Ihan hyvinhän se omaa pientä rooliaan siinä tällä hetkellä taitaa pelata.

Ylivoima-aika per. peli olisi ollut kyllä kiva tilasto, mutta ei ainakaan KHL:n sivuilta löytynyt. Itsellä kun muistikuva, että Lepistön ylivoima olisi ollut läpi viime kauden se ns. ykkösylivoima, mutta maalit menivät oikeasti tasan noiden kahden säännöllisen koostumuksen välillä.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikös Reginin käsi ollut pitkään siinä kunnossa ettei pystynyt kunnolla laukomaan. Siinä on paha pelata ylivoimaa jos ei ole minkälainen laukaisu-uhka.
 
Jaahas, Jokerit ovat käyttäneet pelikirjoja sytykkeenä kazanlaiseen saunaan. Nyt pelaaminen on pitkälti sitä, mitä se saisi olla jokaisessa pelissä. Maalille mennään lapa jäässä ja peliä viedään kohti maalia. Tämä tuo tunnetta peliin ja maalipaikkoja. Ja maaleja. Hemmetti, tätä lisää Jokerit!

Puolet pelattu ja Jokerit ovat jo nousseet kahden maalin takaa tasoihin Kazanissa. Sitä ei kaikki tee.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Olipahan tappiosta huolimatta hyvä peli Jokereilta. Tärkeitä äijiä telakalla ja ykkössentterinä 90-vuotias Mauri, niin nähtyyn voi olla tyytyväinen. Toki ratkaisu maali oli omasta virheestä, mutta anyway.

Ikonen pelasi aivan loistavasti. Hämmensi ja riisti kiekkoja jatkuvalla syötöllä.

Jokerien hyökkäys oli kokenut eräänlaisen mullistuksen. Nyt tuo näytti oikeasti hyökkäämiseltä, eikä näennäiseltä pyörittämiseltä.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa kohti lauantaita. Näin kun pelattais jatkuvasti, niin keväällä ollaan pitkällä.

Lauantaille laittasin Niemen maaliin. Kahdesta takaiskusta huolimatta oli hyvä. Ja miehen posket on silminnähden kaventunut.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Hyvä suoritus tänään. Oli kyllä todella kova matsi ja hyvin löytyi tunnetta. Aina se hyvä suoritus ei riitä voittoon kun on kaksi tasavahvaa joukkuetta. Paremmin Jokerit pelasi tänään kuin voittoputken aikana. Lupauksia herättävää ottaen huomioon poissaolot.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Syyslomasta johtuen perhe meni nyt Jokerien edelle, en nähnyt kuin 40 min eteenpäin.

Se mitä näin niin puhtaat paperit, ennen peliä mietin että tänään ei mitään jakoa.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kauden paras peli tänään. Raastettiin, taisteltiin ja ryöstettiin kovasta luolasta piste. O'Neill on kyllä häikäisevä pelaaja ja Norman ja Ikonen komppaavat kyllä hienosti. Tämän päivän esityksen jälkeen vaihdan mielipidettäni ja Ikonen saa olla tuossa ketjussa minun puolestani myös tulevaisuudessa.

A.Niemestä saatiin vähän rahoille vastinetta vaikka yhden hörppäsikin eikä tuo torjuntatyöskentely nyt vieläkään miltään ammattilaisen tekemiseltä näyttänyt. Kontiola oli taas täysin yössä ja Mika Niemikin on parempi sentteri tällä hetkellä. Jäätävän hidas ja huono. Ne kuuluisat syötötkin loistavat poissaolollaan. Olisko miten mones pisteetön peli "ykkössentteriltä". Vuorinen tää menee sun piikkiin.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä peli eilen ja jälleen noustiin takaa taistelemaan voitosta. Ja mikä parasta omaan silmään, niin otteissa alkaa näkymään oikeanlaista rentoutta ja pelihuumori parantunut silminnähden. Jätkät alkaa luottaa taas toisiinsa, hyvä hyvä.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Asia mikä pistää eniten silmään on joukkueen selkärangan muuttuminen teräksiseksi.
Viimeiset 7 peliä jengi on toistuvasti kerännyt itsensä vastustajan maali(e)n jälkeen ja kääntänyt pelit itselleen.
Todella tärkeä aspekti kevättä ajatellen.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Asia mikä pistää eniten silmään on joukkueen selkärangan muuttuminen teräksiseksi.
Viimeiset 7 peliä jengi on toistuvasti kerännyt itsensä vastustajan maali(e)n jälkeen ja kääntänyt pelit itselleen.
Todella tärkeä aspekti kevättä ajatellen.

Tähän liittyen, Jokerit lähtee näköjään vastustajasta riippumatta kiekottomana varovaisella trapilla tai jollain puoliprässillä 1. erään. Kiekollisena keskialueen ylitys tehdään mahdollisimman vähillä riskeillä ja kiekkoa ränniin. Josta se harvoin päädyssä voitetaan. Koska oma puolustuspelaaminen ei ole lähelläkään täydellistä, vastustalla on mailoja ja miehiä vapaana maalinedustalla. Tuloksena on tappioasema alkuun.

Sen jälkeen pelitapaa muutetaan. Paineistetaan kiekollista kunnolla ja pyritään aktiivisesti riistämään kiekko hyökkäysalueella. Keskialueelta lähdetään todella ärhäkkäästi kiekollisena ja ei vedetä ränniin, vaan pyritään rintamana pakkien tuella tiiviillä viisikolla ajamaan syvään ja pyörittämään pitkään. Tuloksena on loppupelin voitto.

Olisiko valmennuksella tietoa tai ainakin oletus, että Jokerien kuntopohja kestää aktiivista kiekotonta ja kiekollista viisikkopelaamista esimerkiksi 20-30 minuuttia, ja siksi ottelut aloitetaan hyvin varovaisesti, mikä näyttä siltä, että pelaajat eivät välitä ja ketään ei kiinnosta. Vaikka toki näin ei ole. Vai olisiko niin, että Marjamäki haluaa vaan pelata tällä tavalla?
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@Cobol hyvää pohdintaa. Ja totta tuo mitä kirjoitat. Jos johtuu kuntopohjasta niin on kyllä hyvin hämmentävää. Toisaalta meillä taitaa olla se plus 10kg ylipainoinen änäriveskakin ja 15km/h liikkuva ykkössentteri eli tämä menee taas sarjaan This is my Jokerit.
Se miksi Marjamäki haluaisi pelata peliä tällä tavalla ei kyllä aukea, jollei se liity kuntopohjaan. Jos liittyy kuntopohjaan niin asian voi jollain tavalla nielaista jos se liittyy kovaan treenaamiseen ja siihen, että keväällä jalka lentää. Muutoin kysymys kuuluu - mitä siellä Vierumäellä on kesä tehty? Erkan kanssa pelattu golfia?

En keksi yhtään syytä miksi aloittaa noin himmaillen pl. vastustajan pelistä tunteen tappaminen ja hyökkäyspaukkujen iskemisen toiseen erään, jolloin päästään vaihtaamaan kiekolla hyökkäyspäässä. Tästä huolimatta tuolla on niin kovia joukkueita (Tsska,Omsk jne), että jos niille antaa sen 1-2 maalia eteen niin Jokerit ei kyllä 1/1 kerrasta tule tasoihin saati ohi vaikka alkaisi millainen sirkus toisessa erässä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Se miksi Marjamäki haluaisi pelata peliä tällä tavalla ei kyllä aukea, jollei se liity kuntopohjaan. Jos liittyy kuntopohjaan niin asian voi jollain tavalla nielaista jos se liittyy kovaan treenaamiseen ja siihen, että keväällä jalka lentää. Muutoin kysymys kuuluu - mitä siellä Vierumäellä on kesä tehty? Erkan kanssa pelattu golfia?

Tämä on varmasti yksi kysymys. Miten on harjoiteltu ja kuinka yksilöllinen harjoittelu on palvelut esimerkiksi kärkisentterien pelissä 100 % olemista.

En keksi yhtään syytä miksi aloittaa noin himmaillen pl. vastustajan pelistä tunteen tappaminen ja hyökkäyspaukkujen iskemisen toiseen erään, jolloin päästään vaihtaamaan kiekolla hyökkäyspäässä. Tästä huolimatta tuolla on niin kovia joukkueita (Tsska,Omsk jne), että jos niille antaa sen 1-2 maalia eteen niin Jokerit ei kyllä 1/1 kerrasta tule tasoihin saati ohi vaikka alkaisi millainen sirkus toisessa erässä.

Ensimmäisissä noin 5-7 pelissä puolustaminen oli aivan surkeaa. Miestä ja mailaa vapaana maalilla useita kertoja erässä. Kun vielä Niemelle ei kopit tarttuneet, tuloksena oli paljon tappioita. Vaikka Niemi ei onnistunut, vastustaja sai liikaa avopaikkoja ja pakit juoksivat välillä kiekon perässä pois maalilta.

Tämä laitettiin kuntoon sekä vaihtamalla pelaava maalivahti, että muuttamalla pelitapaa. Hyökkäyspelaaminen kärsi, mutta kun aiemmin edes 5 maalia ei riittänyt voittoon, nyt on seitsemään viimeiseen peliin 3 maalia riittänyt aina pisteille, kuusi kertaa voittoon. (Toki Ikonen pisti kerran tyhjiin ja Avto kaatui 4-2).

Nyt sitten vähitellen kokeillaan palaamista oletustuloksellisesti parempaan hyökkäyspeliin. Siinä pelataan rohkeasti kun on sen aika ja tuki kiekolliselle pidetään kunnossa. Pelkona saattaa olla, että jos esimerkiksi Ufa-ottelun tai Bars-ottelun 2. erän tyyppistä jopa lähellä Kanadan esittämää hyökkäyspelaamista vedellään yli 20 min, joukkueen rakenne ei mahdollista toimivaa puolustamista eri syistä hapoilla, ja palataan nopeasti syyskuun 2-5 tai 5-6 tappioihin.
 

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Yksi oleellinen asia Jokereiden kohdalla tällä kaudella on reagointi peliin vastustajan mukaan. Viime kaudella jopa pudotuspelejä myöden luotettiin sokeasti siihen, että Jokereiden materiaalilla pelit voitetaan hyökkäämällä rohkeasti. Paikkoja aukeni omiin ja Dynamon tasoinen joukkue käytti ne aika hyvin hyödyksi. Todettakoon, että pelkästään huonosta puolustamisesta ei ollut kyse, vaan myös ylivoimasta ja maalivahtipelistä kuten hyvin tiedetään.

Jos edes halutaan haaveilla muusta kuin toisesta kierroksesta, on suurseuroja vastaan mielestäni etenkin keväällä lähdettävä puolustus edellä. Hyvin voi puolustaa myös ilman, että se näyttää aneemiselta ja passiiviselta. Tuon kevään TsSKA-sarjan pelit 3-6 oli hyvä esimerkki siitä, että aivan kaiken loksahtaessa kohdalleen Jokerit voi suurseuroja kaataa pudotuspeleissä.

Edit.
Kevään TsSKA-sarjalla tarkoitin Jalosen toista kautta siis.
 
Viimeksi muokattu:

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Jos edes halutaan haaveilla muusta kuin toisesta kierroksesta, on suurseuroja vastaan mielestäni etenkin keväällä lähdettävä puolustus edellä. Hyvin voi puolustaa myös ilman, että se näyttää aneemiselta ja passiiviselta. Tuon kevään TsSKA-sarjan pelit 3-6 oli hyvä esimerkki siitä, että aivan kaiken loksahtaessa kohdalleen Jokerit voi suurseuroja kaataa pudotuspeleissä.

Ehdottomasti näin. Jokerit ei ole KHL:ssä asemassa, jossa se voisi muutenkin ultrapuolustusvoittoisessa sarjassa ylihyökkäämällä voittaa isoja pelejä. Ylihyökkäämisellä tarkoitan sellaista pelaamista, jossa vastustaja esimerkiksi yhdellä tai kahdella syötöllä saa ylivoimahyökkäyksiä 2vs1, 3vs2 jne. Tässä tilanteessa Jokerien 5vs5 pelaajista muutamalla siirrolla 3 tai 4 pelaajaa on kiekon yllä, ja vastustaja luo maalipaikkoja. Toisaalta pitää tunnistaa tilanne, jossa mennään kohti maalia usealta kaistalta. Nämä on sovitettava yhteen kuitenkin niin, että puolustus edellä mennään, koska Jokerien materiaali ei tue pelkkää vastaiskupelaamista sen paremmin puolustuksen kuin hyökkäyksen osalta.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Linnanmäen uudessa vuoristoradassa ollaan. Vaikea uskoa, että Marja tämän balanssiin saisi. Ääripäitä jatkuvasti. Palataan tiistaina ja katsotaan ollaanko mäen alla vai päällä. Sakusta tiedetään että on alla.
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Kalliiksi käy, kun Kontiolaa täytyy väkipakolla peluuttaa pelistä toiseen isoilla minuuteilla. Ei tuo Niemen koheltaminenkaan vakuuta, vaikka muutaman läpiajon pysäyttikin. Ei tällä joukkueella ole mitään jakoa keväällä, ellei Niemeä ja Kontiolaa korvata ykköskorin ukoilla.

Peli oli tänään samanlaista sillisalaattia kuin voittoputken aikana, mutta pomput menivät nyt vastustajalle.
 

SonOfMothMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten voikaan peli-ilme heitellä yhden ottelun aikana näin pahasti? Ensimmäinen erä oli loistavaa tekemistä eikä ollut hädän päivää. Toisessa erässä alkoi jo hiipumaan ja kolmas oli jo aivan täyttä pelleilyä! Ei mitään tahtoa taistella eikä pelaaminen näköjään kiinnostanut pätkääkään. Potuttaa suunnattomasti, että joukkue vaan lopettaa pelaamisen täysin eikä ole minkäänlaista yritystä voittaa peliä!
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllähän tämän päivän peli oli aikalailla Marjamäen Jokeriaika pienoiskoossa. Hetkittäin pelataan aivan suvereenia peliä ja sitten joku sammuttaa valot kaikilta. Jännettä pelata tasapainoinen 60min ei ole, saati että se pitäisi toistaa. Tässä on nyt 80+ peliä ainakin Marjakiekkoa takana.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
20 min kohtalaisen raikasta tekemistä, ja sen jälkeen oli sitten yhtä pahaa sekoilua loppumatsi kun alkusyksystä. Torpedolla oli tänään mestat nuijia 7-8 häkkiä helposti, ja pelattiin kuitenkin Jokereiden himamatsia. Halleluja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös