Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Peliesitykset kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana lautamies, 16.09.2016 klo 21.28.

 1. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olipa paska esitys. Väsynyttä kuraa alusta alkaen, ei edes paikkoja ja säälittävä nolla maalia tauluun. Nyt ei enää ollut edes sitä viime pelien taistelua jäljellä.

  Vittu mikä katastrofi tää kausi on ollut. Loppus tää paska jo. Ja sitten vitun nopeasti se ilmoitus umpipaskan valmennuksen ulostamisesta, kiitos!
   
 2. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ei tainnut enää oikein jalka riittää kovimpaan taisteluun. Täytyy muistaa, että siellä oli kuitenkin kaksi kenttää liigassa kokemattomia A-junnuja. Olihan tuo yritys ainakin ensimmäisessä erässä ihan kohtuullista ensimmäiset kymmenen minuuttia mutta sen jälkeen ote siirtyi Ilvekselle. Ylivoima oli myös ajoittain semmosta kohtalaista suorittamista, tosin meni vähän kiekon siirtelyksi, eikä oikein saaneet kunnon vetopaikkoja aikaiseksi. Ensimmäisessä erässä oli ihan hyvät saumat siirtyä johtoon mutta olisiko ollut Kaksonen joka pyyhkäisi aika hyvästä paikasta vain pölyt kiekon päältä. Koskirannalla oli myös hyvä paikka kolmannessa erässä ja taisi Taipaluksella ja Leivolla olla myös hyvät tekopaikat jossain vaiheessa. Harmi kun maalintekijätyyppi puuttuu tällä hetkellä. Karjalaisesta, Mönkäreestä ja Hallikkaasta voi odottaa jotain tulevan tulevaisuudessa. Ihan lupaavia kavereita, ei Afanasev ja Piiroinen ole myöskään yhtään sen huonompia. Kunhan saavat vain vastuuta ja kokemusta aikuisten peleistä voi näissä kavereissa olla tulevaisuutta. Kettuselta odotan ensi kaudella jo läpimurtoa liigatasolle. Toivottavasti Saipa pitää nyt nämä omat junnut riveissään ja antavat ensi kaudellakin mahdollisuuksia aina kun mahdollista ja vielä parempi olisi jos nämä kaverit saisivat pelata vaikka Mestiksessä. Mieluiten Ketterässä joka pelaa Mestistä, toivottavasti ensi kaudella.
   
 3. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pitää kuitenkin muistaa, että nämä A-junnut ovat omassa sarjassaan peräpäätä, ei ruveta tekemään näistä pikavauhtia liigapelaajia. Tämänhetkinen liiga-SaiPa pelaa paineettomana kautta loppuun, näennäisesti ookoo esityksiä, lähinnä nolla-nollaa pelaten. Monelle noista liiga ei ole oikea ympäristö vielä muutamaan vuoteen, toki voi joku yllättääkin, jos työnteko oikein maistuu.
   
 4. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ei, ei mutta kyllä tuo Janne Kettunen ainakin voisi olla ensi kaudella ihan kypsä liigapelaaja. Vaikka nuo SaiPan a-junnut on tuota häntäpään porukkaa niin aina sitä silti elättelee toiveita että Saipassakin nähtäisiin hyviä ja lupaavia omia poikia vähän samaan tyyliin kuin Bluesin viime kauden Suomelat ja kumppanit. Ehkä tuossa Henry Karjalaisessa ja Anton Mönkäreessä on potentiaalia.
   
 5. jlahde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, KooKoo
  Eipä näistä loppukauden tappioista enää harmistua jaksa. Ihan hyvin jengi taistelee tolla porukalla, mutta kun taidot ei riitä, niin ne ei riitä. Viimeisten kymmenen ottelun tehtyjen maalien määrä on melko surullista luettavaa, mutta ainakin omat junnut saavat nyt liigakokemusta.
   
 6. Jubomir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Nytkun toista tusinaa A-junnua on nostettu edustukseen, voidaan loppukaudella jännätä vaikka pystyykö joku avaamaan maalitilin liigassa.
  Mönkäreen kohdalla ihmetyttää, ettei häntä kokeilla tämänhetkisten ´kärkihyökkääjien´ kanssa. Ehkä se on tulevaisuuden kannalta hemmetin tärkeää, että ykkösketjussa pelaa Virkkunen. Mönkäreen kohdallakin kuukausi edustus-SaiPassa on tehnyt ihmeitä, kiekollinen aktiivisuus/yritteliäisyys, joka pilkahteli ensimmäisissä esiintymisissä edustuksessa on saatu hyvin kitkettyä pois.
   
 7. heavylutaa18 Jäsen

  Ei montaa peliä aikaa jonkun junnun tehdä maali. Kyllä kruunaa tän kauden oikein tosissaan jos kaikki nää pelit lähes a-junnuille eikä kellekkään avausmaalia.
   
 8. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  4-0 tappiolla sarjan toiseksi viimeistä joukkuetta KooKoota vastaan. Viime vuonna pyöriteltiin miten tahtoo. Voi vittu, mutta minkäs teet.
  Surullista. Joku voisi kyseenalaistaa liigalisenssin edellytykset tällä menolla, mutta kuten aiemmin kirjoitin, niin saapahan junnukaarti ainakin kokemusta.
   
 9. Don Sputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Muutama eka peli junnuilla oli vielä hyvää taistelua ja silloin oli sentäs vielä pari kentällistä liigamiehiä. Sitten hajos (pää vai kroppa?) loputkin liigamiehet ja viimeisetkin uskon (ja uskottavuuden) rippeet jokkueelta.

  Naurettava ja häpeällinen loppukausi, joka tulee päättymään kahdeksan ottelun tappioputkeen. Kyllä olisi ns. kirveellä töitä SaiPan organisaatiossa.
   
 10. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Santanen kertoili lähtevänsä pian lomareissulle eikä suostunut analysoimaan kautta sen enempää. Nuorille jakoi kiitosta. Kyllähän valmennus tietää tasan tarkkaan, missä mentiin metsään kauden aikana, kerran yötä myötenkin asioita on pähkitty. Mutta lomansa hän on ansainnut, ja kaipa sitten jonkin yhteenvedon reissullaan muotoilee. Kotiläksyksi uusille valkuille, että älkää nyt helvetissä tehkö näin...

  SaiPan otteluita selatessa näkee että, syksyllä oli noin kuukauden hyvä jakso lokakuun 13. päivän ja marraskuun 16. päivän välillä, kun matseja voitettiin 3 pisteen arvoisesti (5 kertaa + 3 jatkoaikaa). Muuten suoria voittoja tipahteli verkkaisesti, jatkoaikoja silloin tällöin ja jokunen voitto niissä. Tämän vuoden puolella suoria voittoja kertyi vain neljä. Selkeää kuntopiikkiä ja pelin vakiintumista (voittavaksi) ei muuten näkynyt koko kaudella. Kärkeä joukkue ei hätyytellyt missään vaiheessa.

  Että jotain perustavanlaatuista oli pielessä alusta asti. Eikä yhtä ainoaa seikkaa voi taaperruksesta osoittaa, syitä löytyy useampia. Tätä taustaa vasten on hieman ironista ja kummallista, että chl-matseissa menestyttiin niinkin hyvin. No puolustuskannallahan niissäkin usein oltiin, kuten Växjö-matsit osoittivat, mutta veskarien avulla selvittiin.

  Pelaajista jotain. Maalivahteihin homma ei kaatunut. He tekivät parhaansa ja puolustuksen ollessa vahvasti tukena voittojakin olisi napsunut jokunen lisää. Mutta pakkien vaihdelaatikosta puuttui nyt useampi pykälä, eikä kukaan saa puhtaita papereita. Kaikki reilusti miinuksella, mutta Savilahti vähiten (-2) kun pelastautui loppukaudeksi Turkuun.

  Hyökkääjistä positiivisimmat olivat suurimman osan kautta Järvinen, Kuronen ja Koskiranta. Hamilton ja Trotter tekivät yhteensä 46 pistettä (27 + 19). Kauden jatkuessa tasaisesti, normaalioloissa, CH olisi kolkutellut 40 pisteen rajaa ja BT 30:n pyykkiä. Ei heitä flopeiksi voi laskea, joskaan ei mitenkään maagisiksikaan. Koskiranta oli loppukaudella joukkueen tärkein pelaaja veskarin ohella, mutta kannettavaa oli liikaa yhdelle miehelle. Kuitenkin taso pysyi vakaana (0,5 ppg), kuten aiemmilla kausillakin. Kauden monet "arvat" eivät tällä kertaa osuneet, petrattavaa jäi niin Koskelle, Salmiselle kuin Nikollekin. Toivottavasti ensi kaudella osumaprosentti on parempi.