Masentaja

Jäsen
Tälle ei selvää ketjua vielä ollut, joten tänne voisi kirjoitella näkemyksiä peleistä.

Tänään siis aukesi kausi pelien osalta Tikkurilassa kun Jokerit sai vastaansa Adler Mannheimin. Alusta asti oli selvä, kumpi joukkue peliä vei. Jokereiden liike ja muutenkin peli oli hieman paremmalla tasolla kuin vastustajalla. Peli päättyi 2-1 Jokereille, maalintekijöinä Semir Ben-Amor ja Jukka Hentunen. Toki pelissä oli vielä erittäin paljon hakemista ja jännittyneisyyttä, mutta aihio vaikuttaa pitkästä aikaa oikeasti lupaavalta.

Seuraava peli jälleen Tikkurilassa Berlin Eisbäreniä vastaan.

Ohessa vielä kuvia tämän päivän pelistä (linkit vie kuvat.fi-palveluun)

Jokerit-Manheim

Lisätään tähän linkit vielä muidenkin pelien kuviin:

Jokerit-Eisbären ja Jokerit-Sparta Praha
 
Viimeksi muokattu:
"Jotenkin tulee aina turvallinen olo kun Rantala ja Fonselius on tuomareina, tulee johdonmukaisia päätöksiä ja linja pysyy koko pelin." -Tomek Valtonen

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hyvä ajatus Masentajalta avata tällainen ketju. Tänne tosiaan voisi koota ajatuksia harjoituspeleistä ja pelaajien otteista niissä. Tuo Jokerien uusi aikakausi -ketju on jotenkin turhan laajan oloinen ja muodostunee ajan mittaan sekatavarakaupaksi, jossa käsitellään pelaajien hiusmuotia yhdessä viivelähtöjen kanssa.

Eilisestä Mannheim pelistä joitakin omia mietteitä. Mitään varmaahan ei ekan pelin perusteella voi sanoa ja pelitavan ja vastaavien analysoinnin jätän surutta muille. Kyllä tuolta kuitenkin jotakin sellaisia "pakettejakin" löytyi, jotka varmaan antavat osviittaa tulevasta kaudesta. Kirjaillaan ajatuksia sekalaisessa järjestyksessä.

Hyökkäyksen kärki on edelleen selkeä ja kaikkea muuta kuin yllättävä. Katsoipa peliä millaisten lasien läpi tahansa, niin Lahti, Hentunen ja Rita, siinä on hyökkäyksen kolmen kärki. Minusta Lahti oli eilen kevyesti kentän paras pelaaja. Lahti jakeli painavia niittejä, loi maalipaikkoja, luistin kulki ja kiekko pysyi yllättävänkin hyvin mukana. Lahti-Rita lienee selvä kaksikko ellei mitään isompia loukkaantumisia satu. Ridasta ja Hentusesta lyhyesti vain sen verran, että kaverit vain todistivat tasonsa, jos paikalle olisi tuonut ummikon ja pyytänyt nimeämään hyvät pelaajat niin mainitun kolmikon olisi löytänyt jokainen.

Ulkomaalaisista puolustajana pelannut Dehner vaikutti ensimmäisen pelin perusteella suhteellisen potentiaaliselta tapaukselta. Jos tuon kanssa syntyy sopimus, niin saamme joukkueeseen Amerikan Marko Kauppisen, melko lailla samantyylisiä pelaajia minun silmiini. Ehdoton plussa siitä, että pystyy pitämään kiekkoa ja liikkumaan kiekon kanssa, jonka johdosta avauksia ei tarvitse roiskia. Dehnerin voisi summata niin, että kiekollisesta osuudesta äijä pääsi läpi, seuraava tentti on sitten puolustuspelaaminen, jota nyt ei kunnolla testattu.

Callagher sen sijaan ei minua vakuuttanut. Äijä oli vähintään kerran katollaan joka ikisessä vaihdossa, enkä pystynyt löytämään mitään erityistä vahvuutta. Yksi pieni välähdys hyvästä kiekonkäsittelystä pelissä oli, mutta muutoin kyllä todella vaisua ja esityksellään kuului heikoimpien hyökkääjien joukkoon. Ei varmaan kannata lopullisesti tuomita, mutta paljon pitää parantaa, että joukkuetta vahvistaisi.

Puolustuksen osalta silmään pisti eniten Ossin loistavat otteet. Ossi haki kiekollistakin roolia ja peli-ilo näkyi pitkälle. Puolustusta on eilisen perusteella koko lailla mahdoton järkevällä tavalla analysoida, sen verran sekavaa peli oli ja toisaalta aika tasaiselta massalta puolustus näytti. Positiivisena pitäisin sitä, että Kauppinen oli oikein hyvin pelissä mukana ja nuoret pakit ovat menneet eteenpäin ja pystyvät kyllä pelaamaan liigaa. Pakiston kanssa arvion veskarista voi melkein jättää tekemättä. Maalille tuo ei voinut mitään, pikkaisen pomputteli, mutta toisaalta ihan OK esitys.

Saarisen Ossi oli erityistarkkailussa ja alussa meinasi epäusko iskeä, kun ukko taisi ekassa erässä päästä kaksi-kolme kertaa kiekkoon. Arvio sitten siitä. Joka tapauksessa aika vaisu esitys, luistelu ei ollut yhtä räväkkää kuin viime kaudella ja kiekkokaan ei oikein pysynyt lavassa. Pakko kuitenkin tässä yhteydessä huomioida se, että mainitun hyökkäyksen kärkikolmikon ja Semirin+Olavin jälkeen hyökkäys oli tasaisen harmaata massaa, eikä Ossi missään nimessä heikoin hyökkääjä ollut. Semiriä on pakko kehua, todella hienoa yrittämistä, luistin kulki ja kuten tiedämme, Semir ei todellakaan ole mikään puukäsi. Reilusti vaan enemmän kiekollistakin roolia, se luonnistuu kyllä.

Superstara. Jos ukolla on Wayne Gretzkyn luistelu, Mario Lemieuxin kädet ja Eric Lindrosin agressiivinen pelityyli ei kyseessä voi olla kukaan muu kuin Olavi Vauhkonen. Pikkaisen putosi näkyvistä loppua kohti mentäessä, mutta kokonaisuutena aivan julmetun vahva esitys. Tuon yksittäisen pelin näytöillä kuuluu ylempiin ketjuihin.

Mörkö. Lisätään loppuun ensi kauden mörkö. Jokereista ei edelleenkään löydy selkeää syömähammasta. Yksi maalintekijä jumalan armosta tarvittaisiin ilman muuta. Nyt mennään edelleen niin, että kärkihyökkääjät tekevät helvetillisen duunin ja palkintona maali silloin tällöin. Staple/Metro tyyppinen äijä olisi enemmän kuin painonsa arvoinen kultaa.
 
Viimeksi muokattu:

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, #13
En tiedä oliko jossain näistä ketjuista jo Mannheim-pelin maalit, mutta täältä siis löytyvät Ben-Amorin ja Hentusen häkit: http://www.katsomo.fi/?progId=44400.

Hienosti vei Semir pakin kahville ja rystyllä hallitusti ylös, taitaa kaverissa piileä pientä viimeistelijän vikaa ;) Miksiköhän Maikkari ei voi näyttää näitä pelejä edes netissä, kun paikalla kuitenkin olevat kameroiden kanssa?
 

bungala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ottawa Senators, sympatiat Särjille
Itse yllätyin (kuten monet muutkin) Vauhkosen esityksistä. Vahvaa ja rohkeaa pelaamista, kaverilla on selkeästi näyttöhaluja. Olisi mukava nähdä vaikka Gallagherin ja Hentusen kanssa rymistelemässä, kun tuo Mannheim matsin ykkönen oli toivottoman pieni, vaikka se Hentunen vahva jässikkä onkin.

Samoin Kerälä pelasi hyvän ottelun, toivottavasti mies pystyy pitämään tasonsa.

Miksiköhän Maikkari ei voi näyttää näitä pelejä edes netissä, kun paikalla kuitenkin olevat kameroiden kanssa?
Eiköhän kyse ole vain ja ainoastaan rahasta. Kamera ovat sitten hallin "peliskriiniä" ja mahdollisia urheilu-uutisia varten.
 
Viimeksi muokattu:

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuinkas JP Helenius, Pallassalo ja Juutilainen? Oliko JMJ:n pelissä havaittavissa hyviä merkkejä vai kannattaako vähitellen päästää irti? Pallassalo on melko pieni mies, mutta tehnyt A:ssa paljon pisteitä. Miltä näytti? Ja onko Helenius näyttänyt toipuvan loukkaantumisestaan hyvin ekan pelin perusteella? Huomenna paikalle myös itse katsomaan uusien ja vanhojen suorituksia.

Jokerit.comin mukaan Vauhkonen-Juutilainen-Pallassalo on ollut ajoittain isokin uhka Mannheimille.
 

Big Daddy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue, Suomalaiset NHL:ssä
Jokerit - Eisbären Berlin 7 - 2

1-0 Juutilainen (pallassalo-Vauhkonen)
2-0 Lahti (Kerälä)
3-1 Hämäläinen (Saarinen-Väänänen)
4-1 Juutilainen (Vauhkonen)
5-1 Ben-Amor (Väänänen-Kauppinen)
6-2 Niemi (Gallagher-Eronen) yv
7-2 Juutilainen (Kerälä-Ben-Amor)

Kokoonpano:

Saarinen-Hämäläinen-Hentunen
Lahti-Kerälä-Gallagher
Koivisto-Helenius-Ben-Amor
Pallassalo-Juutilainen-Vauhkonen

Väänänen-Kauppinen
Niemi-Eronen
Manelius-Kivistö
Ölander

Strömberg
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
7-2

Pari ranskalaista:

- Jokereilla hyvä liike läpi pelin! Nimenomaan liikkeessä Jokerit oli selvästi vastustajaansa edellä.

- Erityisesti ilahdutti nopea pelinavaaminen: Vastaiskuihin lähdettiin todella vauhdikkaasti ja useimmiten saatiin myös luotua tekopaikka.

- Jenkit aika näkymättömiä. Loppua kohti kuitenkin parempaa.

- Nuorisoketju Pallassalo - Juutilainen - Vauhkonen TAAS parasta osastoa.

- Nuori Henrik Koivisto pelasi pirun hyvin ja ennakkoluulottomasti!

- Kauniita maaleja molemmilta. Pari oikein klapklap-maalia nähtiin. Kaunein ehkä Semirin byyri: Kauppinen kiertää vanhanaikaisella, pelaa Ossille laukaisusektoriin, joka levittää vielä Semirille toiselle puolelle ja onetimerilla sisään. Namnam!

- Heikkoja lenkkejä ei löytynyt hakemallakaan... Sakemannien maalit oli molemmat sellaisia, joille Strömberg ei voinut mitään. Toki toisessa Ströbä turhaan vähän seikkaili...

Kausi on alkanut ehdottoman positiivisissa merkeissä. Eniten miellyttää liike. Viime vuonna tähän aikaan luistelu oli todella nahkean näköistä. Nyt jengi jaksaa painaa alusta loppuun. Nuorten esiinmarssi on toki joka vuotista treenipeleissä, mutta kyllä tämä tuo positiivisen ongelman valmennusjohdolle, kun kokeneemmat jätkät alkavat palailla kaukaloon.

Erikoistilanteet... Ylivoimassa Kerälä alkaa jo nyt profiloitua toisen yv-viisikon pelintekijäksi ja toisen yv:n keskellä pelaa sitten joko Eaves tai Pirnes. Tänään Hentunen ja Eronen pelasivat ykkös-yv:ssä viivalla ja toisessa Väänänen ja Kauppinen. Näillä mentäneen myös kauden startatessa ilman loukkaantumisia. Toki yv:ssä on vielä parantamista, mutta tänään kiekko kulki jo varsin mukavasti, maalit vaan jäivät yv:llä yhteen Niemen osumaan.
Alivoimalla Jokerit pelasi todella aktiivisesti, eikä päästänyt sakuja kunnon mestoille juuri ollenkaan. 5-3 av:llakin erittäin hyvää ja aktiivista alivoimaa pelaamalla laukaisusaumat pois.
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

One#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tikkurilasta kotiuduttu. Alku oli hieman tahmeaa, mutta loppujenlopuksi voittajasta ei ollut epäselvyyttä, vaan Jokerit LUISTELI vastustajan kumoon 7-2.

Tämän pelin tähtipelaajat:

*****= Juutilainen: Hattutemppu, ja muutenkin vahvaa peliä koko ketjulta läpi pelin.

****= Kerälä: Voitti alotuksia, heitti hienoja syöttöjä Lahdelle ja pelasi itsensä kyllä yhdeksi omaksi suosikiksi tässä joukkueessa.

***= Lahti: Luistin kulkee erittäin hyvin ja näin ollen paikkoja tuli pelissä erittäin paljon. Pelasi todella hyvin yhteen Kerälän kanssa.

**= Väänänen: Puolustuksen kuningas ja erittäin hieno passi Ben-Amorin maaliin.

*= Koivisto: Kaveri pelasi tosi pirteesti ja yllätti ainakin minut positiivisesti. Luistin kulki ja kädet kävi. Hieno syöttö maalin takaa Juutilaisen kolmanteen maaliin.

Myös Vauhkonen jatkoi vakuuttavaa menoaan. Gallagher väläytteli osaamistaan ja Dehner pystyi varsin tasapainoiseen suoritukseen.
 
Stadin herruus on ja pysyy Ilmalassa!!

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Jokerit - Eisbären Berlin 7 - 2
Dehner pelasi Niemen parina ja Eronen Ölanderin. Dehnerille ja Gallagherille syötöt tuohon Niemen ylivoimamaaliin.

Jokerit käytännössä luisteli Eisbärenin ylitse. Kiekot löysivät selvästi keskiviikon ottelua paremmin jo omat lavat ja hyökkäyksissä alkoi olla ideaa. Juutilaisen kentältä kokonaisuutena jälleen hyvin vahva esitys. Koivistolta huikea ottelu ja tuollaisella pelillä peliminuutteja on odotettavissa myös liigassa.

Ainoa miinus 5-3 ylivoiman tehottomuudesta. Kiekko kyllä pyöri mukavasti, mutta se viimeinen silaus jäi puuttumaan.
 
Viimeksi muokattu:
"En ole ennustaja, olen toimitusjohtaja." - Pentti Matikainen Iltalehdessä 30.7.2007

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Paranee...

Kyllä täytyy olla tyytyväinen tämäniltaiseen peliesitykseen.
Luistin kulki paremmin, kuin keskiviikkona. Tai ainakin se siltä näytti, Eisbären ei vaan pysynyt mukana. Jokereiden hyökkäykset lähti paljon nopeammin, kuin Mannheimia vastaan. Ja pojat teki nättejä maaleja, varsinkin VJP ketju.
Tällä kertaa ei kukaan voi sanoa, että Juutilainen olisi ollut pettymys, hattutemppu on aina hattutemppu.
Puolustus pelasi varmasti, vaikka välillä tuli vanhaa tuttua sekoiluakin, joista molemmat sakumaalit. Ossi oli taas kunkku ja Kauppinen parantaa koko ajan, kun saa pelata tollaisen luudan kanssa. Dehner tulee kyllä ottamaan paikan jengissä (siinä meille Sweattia). Kivistö ja Eronen onnistui kohtalaisesti, samoin Ölander ja Manelius. Isäntä taas vaikeuksissa aika ajoin.
Hyökkääjistä eniten ilahdutti taas kerran Janne Lahti. Äijä luistelee aivan eri vauhtia verrattuna lähes koko viime kauteen. Kentän paras hyökkääjä! Samoin Semir oli mainio aina kentällä ollessaan. Me like very much! Uskokaa tai älkää: ukosta tulee vielä oikea fanien suosikki Tomekin tapaan (jos ei jo ole?)
Saarinen oli nostettu ykköseen Gallagherin tilalle, eikä Ossi onnistunu yhtään paremmin eikä huonommin. Yritys oli kyllä kova, mutta...?
Se täytyy kyllä tuoda esiin jo kahden pelin jälkeen, että porukka luistelee AIVAN eri tahtiin, kuin viime kaudella. Oli hlvtn hienoa seurata esim. Henrik Koiviston liikettä! Putket oli suorastaan punasena, ja jäykät sakemannit putos kerta toisensa jälkeen kyydistä. Kerrassaan mainio debyytti.
Pieni episodi toisen erän loppuessa: Ossi anto #90 Konstantin Braunille kovan pommin B:n vaihtoaition vieressä. Aition takana oli ilmeisesti Mannheimin kannattajia, jotka naureskeli ja kuittaili Braunille pommista niin, että äijä hermostu ja huitas mailalla kaiteeseen ihan allekirjoittaneen nokan viereen. Tää kyseinen saksalaislauma kannusti Jokereita koko ajan, siitä päättelin Mannheimin kannattajiksi.
Jaa mutta tää meni asian viereen...Täytyy lopuksi sanoa, etten ole vähään aikaan ollut näin innostunut ukkojen tekemisistä. Näytti ihan oikeasti just siltä, mistä unta näin Keklun ajan alkaessa.
 
"Mutta eihän itse peli ollut sen parempaa kuin Liigassa, ainakaan minun mielestäni.Taklaukset puuttuivat." Vesa Puttonen HS 5.8.2015

MC61

Jäsen
Suosikkijoukkue
rystylätty
Pari huomiota Eisbären-matsista

Juutilainen. Mies näytti saaneen voimaa, itseluottamusta ja niilläpä lätkänpelaaja tekee jo ihmeitä. Tulos kolme häkkiä ja aloituksia omille lähes otakarmaiseen tyyliin sen kummemmin asentoja ottamatta, rennosti. Sen Oton mailannosto-aloituksen kun vielä opettelee. Diili käteen kuin olis jo.

Koivisto. Vaikka ukko onkin nimetty ex-pressa Mauno Henrik Koiviston mukaan mitä ilmeisimmin, ei se miestä pahenna. Päin vastoin, tässä jätkässä oli sitä old school -jokeriasennetta, jota en ole nähnyt Jokereissa sitten kauden 1996-97. Suomeksi sanottuna taitoa ja nopeutta, jota höystetään rajulla tahdolla ja kovilla taklauksilla.

Kerälä. Vaikuttaa olevan erinomainen hankinta. Vielä kun nauttii hieman lisää kaurapuuroa, on Leinon tasolla. Ei ainuttakaan tyhmää ratkaisua koko pelissä, ja se on sentterismiehelle iso plussa. Tyylikäs, oli vieläpä valkoiset skrinnarit.

Ossi. Herran elkeet kaukalossa, mutta en olisi ehkä yv:ssä antanut niin paljon vastuuta. Erinomainen liideri omaan päähän, avaa järkevästi ja mikä tärkeintä, nopeasti.

Jenkit. Dehneriä ei huomannut kuin parin mokan takia, yritti kerran viivalla jotain, mutta se muistutti erehdyttävästi 90-luvun alun numero 2:n viivapelaamista. Lisänäytöt tarpeen. Gallagher oli lupaava. Kädet ja jalat toimivat, mutta eteenpäin ei tuntunut pääsevän oikein, vaikka jalat sätki miten tiuhaan.
 
Jääkiekko on psyyke- ja itseluottamuspeli, ei niinkään taktinen. - Raimo Helminen

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Kylläpä ilahdutti tuo avauspelaaminen Jokereilla eilen. Sekä pelirohkeus hyvää luokkaa, uskallettiin hyökätä. Ei ainakaan kahen pelin perusteella heikkoa kohtaa en oo löytänyt, vaikka niitäkin olen yrittänyt hakea. Peli on erittäin aktiivista koko ajan. AV, hyvää, yv vaatii vielä parannusta, kahen pelin aikana 2 yv häkkiä.

Nyt näyttää siltä että tää joukkue pelaa joka vaihdon täysillä, eikä peruuttele, joka on hyvä. Etenkin eilen Juutilaisen kenttä oli hyvä, pisti erityisesti silmään. Juutilainen on tryoutilla, että hyvä kun onnistuisi pelaamaan itsensä joukkueeseen.

Loppupelistä ihan hyvä tunnelma siinä meidän pienessä "fanikatsomossa". Kaikki ketkä siihen tulee, niin voisi huutaa enemmän. Muuten ihan hyvä. Tänään jatketaan samaan malliin.
 

Filosofem

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, taitokiekko ja herrasmieslätkä
En ole harkkamatseja nähnyt, mutta puheet ja raportit lupaavat pitkästä aikaa hyvää! Hanlonin ja Aravirran aikaan jo kesällä huomasi, että kaikki ei ole kunnossa, kun harkkapeleissä luistin ei kulje, maaleja ei tule, peli on sekavaa, syötöt eivät napsahda ja pelit hävitään. Sitten kuunnellaan valmentajan mantraa, että kaikki tähtää kauden alkuun, tulokset ja esitykset eivät tärkeitä, kunnes syyskuussa tunnustetaan, että "ollaan pari viikkoa jäljessä" jne.

Mielestäni Jokereilta oli rohkea veto lähteä pelaamaan European Trophyä ilman yhtään harkkamatsia pohjalla. Esim. IFK pelasi ennen ET:tä pienimuotoisen turneen. Lisäksi ET:ssä on panosta enemmän kuin muissa kesän harkkaturneissa ja kerrankin olisi mukavaa päästä tässä turnauksessa loppupeleihin mukaan!

Parin raportin perusteella Lahti-Kerälä(-Rita) vaikuttaa olevan toimiva kokoinaisuus ja mikäli tuolla ketjulla lähdettäisiin myös runkosarjaan, niin se tarkottaisi, että Pirneksen ympärille voisi kasata täysin uuden syömähampaan, esim. Pulkkinen ja Vauhkonen laidoille.
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Heikko esitys tänään. Liike huonompaa kuin aikaisemmissa otteluissa, jonka takia varsinkin hyökkäyksiin lähdöt olivat hankalia. Juutilaisen kenttä oli aivan hukassa koko ottelun ja Heleniuksen johtamalle kentälle iskettiin jo toinen vastaiskumaali sen jälkeen kun omat pelaajat törmäilee keskenään hyökkäysalueella.

Hyökkääjistä Ben-Amor väänsi taas vahvasti ja Gallagher parantaa peli peliltä. Puolustajista kaikille sattui pahoja virheitä, erityisesti Kivistö-Manelius pakkipari oli suurissa vaikeuksissa lähes koko ajan.
 
"En ole ennustaja, olen toimitusjohtaja." - Pentti Matikainen Iltalehdessä 30.7.2007

ahal

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No joo. Kolmas peli neljään päivään... selvästi liikaa nuorelle joukkueelle. Parhaat paukut oli jo kulutettu kahteen edelliseen matsiin. Sen näki mm. juutilaisten otteista, mitään ei juuri kentällä tapahtunut. Vauhkonenkin palasi tavallisten kuolevaisten joukkoon.

Sparta oli tasaisen vahva, kuten nimistä voi jo päätellä. Paikkoja ei paljoa ollut, mutta Vybornij ja Kurka tekivät ammattimiehen ottein börsät (läheltä yläkulmaan ja viidestä metristä suoraan syötöstä ohi Järvisen). Toisin kuin kotijoukkueelta, vedot lähtivät nopeasti ja tarkasti vaikkei kovin lujaa. Narreillakin oli paikkoja voittoon asti, mutta jos ei siirrelty (vrt. Hentunen, Väänänen), niin sitten vedettiin sinnepäin... keskelle veskaria tai ohi. Toki Nowotnyi (?) oli hyvä. Se laukausten laatu taas.

Pari ekaa erää kotijoukkue jaksoi yrittää, mutta kolmannessa vieraat jäädyttivät hyvin johtoasemassa. Pelaajista Vänä ja Kauppinen olivat yhä hyvässä vedossa, mutta myös Ölander jaksoi hyvin. AJ ja Dehner selkeä kakkospari. Hyökkäyksestä puuttui selkeä syömähammas, joka olisi sutinut sen lopullisen niitin. Raju-Erkki?

E: Sen verran lisää, että tsekkien peliä on usein kiva katsella, taitoa kun löytyy. Mutta vastapainoksi he kellahtavat kumoonkin tosi helposti. Tänäänkin 2-3 penalttia kyseenalaisesta heittäytymisestä. Isot miehet, vahvojakin vielä. Ja paska tsägä Ridalla taas.
 
Viimeksi muokattu:
Tanskan kruununprinssi leikkauksessa - hovin mukaan ensi viikolla Suomeen tulee kruununprinsessa. Yle.fi 4.9.2018.

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Heikko esitys tänään. Liike huonompaa kuin aikaisemmissa otteluissa, jonka takia varsinkin hyökkäyksiin lähdöt olivat hankalia. Juutilaisen kenttä oli aivan hukassa koko ottelun ja Heleniuksen johtamalle kentälle iskettiin jo toinen vastaiskumaali sen jälkeen kun omat pelaajat törmäilee keskenään hyökkäysalueella.

Hyökkääjistä Ben-Amor väänsi taas vahvasti ja Gallagher parantaa peli peliltä. Puolustajista kaikille sattui pahoja virheitä, erityisesti Kivistö-Manelius pakkipari oli suurissa vaikeuksissa lähes koko ajan.
Samoilla linjoilla ollaan ennustajan kanssa. Hyvin väsyneen näköistä ukkoa joka kentällisessä. Vauhko-Olavi oli tänään pelkkä Olavi, samoin kaverit. Ei edes Lahti erottunut massasta. Ainoa, joka jaksoi painaa sata lasissa oli Koivisto. Hänellä olikin vasta toinen peli, toiset on pelanneet kolme matsia neljään päivään.
Tänään ei menty maalille, vaan nurkkiin jäätiin lähes aina säheltämään. Useimmiten tsekit kaivoi kumin väljemmille vesille. Ihmeellistä sekoilua pakistossa, ekan kymmenminuuttisen aikana kaksi lahjaläpiajoa, joista toisesta 0-1.
Pelihän oli tasaista vääntöä, Prahan ammattimiehet vaan laittoi mustaa sisään tehokkaammin. Vykoukal ja Vyborny olivat kentän kunkut, meiltä niitä ei tänään löytynyt. Vähän rupes yököttämään kolmannen erän sukeltelut, joista höylit dumarit jakoi Jokereille jäähyjä. No...sehän on tsekkien geeniperimässä ja pysyy. Prahalle kuitenkin ansaittu voitto, Jokerit ei tänään ansainnut mitään.
Semirille pakko antaa lievät plussat muutamasta niitistä. Spartalaiset huuteli oikein etunimeltä Benkun luistellessa vaihtoon. Kävi toki mulkaisemassa, ketäs tuttuja sieltä löytyy. Keskiviikkoa odotellessa.
 
"Mutta eihän itse peli ollut sen parempaa kuin Liigassa, ainakaan minun mielestäni.Taklaukset puuttuivat." Vesa Puttonen HS 5.8.2015

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tomi Mäki paikallisderbyn ennakkotunnelmissa. Nälkää tuntuu riittävän: (jokerit.com) http://www.jokerit.fi/index.php?id=1&nid=1030

Kaksi ketjua on ainakin selvillä:

Pulkkinen-Kerälä-Lahti
Mäki-Juutilainen-Ben-Amor

Näillä mennään, muut arvatkoon loput ketjut.
 
Pentti Lindegren: Tomek, halli rakastaa sinua, mitä annat takaisin? Valtonen: Rakkautta!! (Mestaruusjuhlat 02)

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Kaksi ketjua on ainakin selvillä:

Pulkkinen-Kerälä-Lahti
Mäki-Juutilainen-Ben-Amor

Näillä mennään, muut arvatkoon loput ketjut.
Gallagher siirtyy todennäköisesti ykkösen laitaan tai keskelle. Saarinen puolestaan tippuu nelosen laitaan.

Mielenkiintoinen peli tulossa kaikenkaikkiaan. Pulkkinen ja Gallagher ainakin itsellä erikoisseurannassa.
 
"En ole ennustaja, olen toimitusjohtaja." - Pentti Matikainen Iltalehdessä 30.7.2007

Big Daddy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Maajoukkue, Suomalaiset NHL:ssä
Käsittääkseni Juutilainen-Vauhkonen parivaljakko on toiminut hyvin, joten Semirin olisi voinut laittaa neloseen. Mielenkiintoista seurata Pulkkisen otteita, tosin vaan European Trophyn sivuilta prkl.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Käsittääkseni Juutilainen-Vauhkonen parivaljakko on toiminut hyvin, joten Semirin olisi voinut laittaa neloseen. Mielenkiintoista seurata Pulkkisen otteita, tosin vaan European Trophyn sivuilta prkl.
Hyvin ja hyvin. Ikävä kyllä Juutilaisella on vielä paljon todistettavaa jos aikoo loppukauden pahvin saada. Edelleen on kananmunat kainalossa ja yritys on jotenkin ponnetonta. Heitti hattutempun kyllä, mutta lasken toistaiseksi suonenvedon piikkiin. Vauhkonen pelaa hyvin kaikkien kanssa kun pelipäälle sattuu. Suojaa todella hyvin, liike kohtalaisen hyvää, ajaa maalille. Katsotaan mitä kundit saavat aikaan.
 
Pentti Lindegren: Tomek, halli rakastaa sinua, mitä annat takaisin? Valtonen: Rakkautta!! (Mestaruusjuhlat 02)

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ikävä kyllä Juutilaisella on vielä paljon todistettavaa jos aikoo loppukauden pahvin saada. Edelleen on kananmunat kainalossa ja yritys on jotenkin ponnetonta.
Tämä on hyvä luonnehdinta ja edelleen ikävä kyllä sopii melkein kaikkiin meidän "junnu-hyökkääjistä". Nuorten pakkien suhteen tilanne on paljon parempi, mutta näiden hyökkääjienkin pitäisi jostakin kaivaa pelirohkeutta ja pelata niillä omilla vahvuuksillaan. Katselkaapa huviksenne vaikka Pallassaloa, jos sattuu pelaamaan. Aivan loistavaa luistelua, mutta oikeastaan kaikki tapahtuu pelin ulkopuolella ja kananmunat kainaloissa. Vauhko-Olli on siitä poikkeus, että tuo pelaa röyhkeästi omaa peliään, uskaltaa taklata/haastaa ja pitää kiekkoa. Lisää uskallusta junnuille siis, ei siihen kukaan kuole jos näissä höntsissä silloin tällöin tulee mokia ja kiekonmenetyksiä. Varmaa on kuitenkin se, että paikka Jokereissa aukeaa vain rohkealla pelaamisella.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Jokerit 3-1 Hifk

Matsista kotiutuvilta olisi kiva saada jonkinlaista raporttia ottelusta, ja varsinkin Pulkkisen otteista. Kiitos.
 
‎"When I evolve, I swear I will kill all of you!" - Sincerely, Magikarp
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy