Peliesitykset 2021–2022

  • 253 913
  • 3 859

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KouPa
Mutta onhan se kuin laittaisi rahaa pankkiin, kun nuoriso saa peliaikaa.

Juurikin näin. Tuomolalle ja Loposelle tärkeitä minuutteja taas. Kyseessä kuitenkin erittäin lupaavia tulevaisuuden liigapelaajia, jotka jatkavat meillä ensi kaudellakin, niin minusta erittäin hyvää suunnitelmallisuutta KooKoolta ajaa näitä poikia sisään miesten peleihin. Hienoa, että poissaolot pystytään paikkaamaan omilla pelaajilla, ettei tarvitse muualta hommailla jererouhiaisia ja eliasulandereita.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oli kyllä melkoinen erä rammalta "mestisseuralta".
Zigizagilla nämä mestisjutut. Mutta joo, ymmärsin pointin. Ei ole hirveästi enää noita mestishuuteluita kuultu.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Jokainen piste KooKoon pakistolla on järkyttävä yllätys. Kolme tärkeää ja yksi 7/rotaatiopakki pois ja kärkikamppailusta pisteet mukaan. Eikä eilenkään ollut kaukana. Kyllä tämä joukkue taistelee pisteistä joka ilta. Jätkät terveeksi ja kentälle niin saadaan nauttia pitkästä keväästä.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KouPa
Salolle patsasta. Kyllä tämän iltainen voitto menee aika korkealle mun papereissa KooKoon kaikkien aikojen vierasvoitoissa Liigassa. Tuolla puolustuskalustolla 3 pistettä sarjan kärkijoukkueelta oli aivan saatanan kova suoritus. Kaikille kuudelle pakille elefantin kullin kokoinen peukku. Kokeneimmat pakit Seppälä, Manninen ja Teräväinen pelasivat kuin soturit ja kellottivat pakistosta odotetusti isoimmat minuutit. Nimenomaan tältä kolmikolta vaadittiin tasonnostoa ja he kantoivat vastuun hienosti ja olivat niitä kaivattuja liidereitä kolmelle A-junnuikäiselle pakille, jotka suoriutuivat urakasta miehekkäästi. Tepsi selkeästi tiedosti KooKoon poissaolot, löi kovaa painetta ja pakotti meidän pakit lukemattomiin kulmaralleihin ja kamppailutilanteisiin, joista selvittiin loistavasti ja suht pienellä jäähymäärällä. Hyökkääjille isot propsit siitä työmäärästä, jonka tekivät alaspäin jeesaten näin meidän kokemattomia puolustajia. Tässä malliesimerkkiä siitä mitä Salo on usein puhunut medialle, että joukkue on sitoutunut ja pelaajat pelaa toisilleen. Junnupakkeja ei jätetty tänään kuseen.

Rautiaisen paluu kokoonpanoon ja herääminen on meille aivan järkyttävän iso asia. Rautiainen hankittiin kärkiketjuihin tekemään tulosta ulkomaan arpojen sijasta ja uskoisin, että palkkakin on sen mukainen. KooKoon kaltaisella pikkuseuralla ei yksinkertaisesti ole varaa huteihin kärkihankintojen osalta ja Rautiaisen alkukauden "flopin" ja puuttuvat tehot on saanut kompensoitua Heikki Liedes, joka nousi ihan puskista maalitykiksi. Nyt Rautiaisen paluun ja tasonnoston ansiosta saadaan lisää leveyttä tuloksentekoon.

Setänen. On se vaan maaginen ukko. Mun mielestä Setänen alkaa vaivihkaa ottamaan ykkösveskarin roolia. Malik on ollut loistava, mutta viime aikoina ei ole mielestäni pystynyt pelaamaan samassa supersankari-moodissa kuin Setänen. Alkaa olla pikkuhiljaa ihan Leland Irving-tasoista shittiä.
 
K

Kiekkokatsoja

Olipa iloinen yllätys, tuo eilisen tv pelin voitto. Ero tuli lähinnä siinä, että toisessa päässä oli maalivahti, ja toisessa jotain muuta. Toki jokainen pelaaja pelasi lähtötilanteesen nähden, erittäin hyvin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös