John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJesus, Pepe Jürgens, Olli Salo Sexy Hockey
Salolle patsasta. Kyllä tämän iltainen voitto menee aika korkealle mun papereissa KooKoon kaikkien aikojen vierasvoitoissa Liigassa. Tuolla puolustuskalustolla 3 pistettä sarjan kärkijoukkueelta oli aivan saatanan kova suoritus. Kaikille kuudelle pakille elefantin kullin kokoinen peukku. Kokeneimmat pakit Seppälä, Manninen ja Teräväinen pelasivat kuin soturit ja kellottivat pakistosta odotetusti isoimmat minuutit. Nimenomaan tältä kolmikolta vaadittiin tasonnostoa ja he kantoivat vastuun hienosti ja olivat niitä kaivattuja liidereitä kolmelle A-junnuikäiselle pakille, jotka suoriutuivat urakasta miehekkäästi. Tepsi selkeästi tiedosti KooKoon poissaolot, löi kovaa painetta ja pakotti meidän pakit lukemattomiin kulmaralleihin ja kamppailutilanteisiin, joista selvittiin loistavasti ja suht pienellä jäähymäärällä. Hyökkääjille isot propsit siitä työmäärästä, jonka tekivät alaspäin jeesaten näin meidän kokemattomia puolustajia. Tässä malliesimerkkiä siitä mitä Salo on usein puhunut medialle, että joukkue on sitoutunut ja pelaajat pelaa toisilleen. Junnupakkeja ei jätetty tänään kuseen.

Rautiaisen paluu kokoonpanoon ja herääminen on meille aivan järkyttävän iso asia. Rautiainen hankittiin kärkiketjuihin tekemään tulosta ulkomaan arpojen sijasta ja uskoisin, että palkkakin on sen mukainen. KooKoon kaltaisella pikkuseuralla ei yksinkertaisesti ole varaa huteihin kärkihankintojen osalta ja Rautiaisen alkukauden "flopin" ja puuttuvat tehot on saanut kompensoitua Heikki Liedes, joka nousi ihan puskista maalitykiksi. Nyt Rautiaisen paluun ja tasonnoston ansiosta saadaan lisää leveyttä tuloksentekoon.

Setänen. On se vaan maaginen ukko. Mun mielestä Setänen alkaa vaivihkaa ottamaan ykkösveskarin roolia. Malik on ollut loistava, mutta viime aikoina ei ole mielestäni pystynyt pelaamaan samassa supersankari-moodissa kuin Setänen. Alkaa olla pikkuhiljaa ihan Leland Irving-tasoista shittiä.
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toistaakseni itseäni. On kieltämättä varsin mukavaa avata sarjataulukko. Ei varmaan moni uskonut. Tiedän kyllä pelimäärät joukkueilla. Mutta mitään se ei vie pois upeasti pelanneelta joukkueeltamme. On huikeaa on.
Olli Salo puree huulta ja hymyilee.
Annan 10p ;)
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Harmi kun en muista Mikon isän nimeä. Ei tainnut olla silloin tapetilla kun hän järjesti meille polkuautokisoja Maunukselantie 7B takapihalla.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Olli Salo Sexy Hockey
Ei ole taidettu juuri edes olla.
Tämähän se pointti on: Onko KooKoolta nähty tällä kaudella jotain huikeaa nousua? Itselleni ei tule äkkiä sellaista mieleen. Tiukkoja pelejä on käännetty kotiin, mutta se on eri asia. Toki tätä voi pyöritellä niinkin, ettei niitä huikeita nousuja nähdä, jos ei yleensä kovin pahasti tappiolle jouduta.
 
Where were you while we were getting high?

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Eikä Römperikää muista miten sentteri pelaa puolustusalueella. Menikö kaikki 3maalia 1.hyökkäyskolmikolle? 2 jälkimmäistä meni ainakin.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eikä Römperikää muista miten sentteri pelaa puolustusalueella. Menikö kaikki 3maalia 1.hyökkäyskolmikolle? 2 jälkimmäistä meni ainakin.
Liigan uusilla sivuilla näkyy nykyään plussan ja miinuksen saaneet, ja ykköshyökkäyskolmikko otti kaikista kolmista miinukset.

Ja tuli katsottua myös KooKoon edellinen matsi, ja onpahan lepsua puolustamista ollut siihen peliin verrattuna. Siellä Ilves-pelurit saaneet suht vapaana heilua maalilla. Veikkaisin, että Salolta tulee suht kovaa palautetta erätauolla. Toki olen tähän tilanteeseen hyvin tyytyväinen, KooKoo voittakoon kaikki matsinsa, kunhan Ilvekselle häviää…
 
”Onks tääl lätkää kukaan edes pelannut .. itellä sentään yks Suomenmestaruus” - L4E Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2020–2021 -ketjussa

Polarizer

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, NY Giants
Ei tuo nyt näyttänyt ihan niin kauhealta kuin mitä tulostaululla palaa. Jos olisi ollut samanlaista punttiinpaskomista kuin taannoin Tappara-pelissä kotona, niin homman voisi todeta käsitellyksi.

Nyt oikeastaan Röllin pari henkilökohtaista virhettä/lepsuilua ja Setäsen heikohko peli johti tähän, mutta peli näytti siltä, että tämä voisi vielä ehkä kääntyäkin.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
Ja sit meni Seppälä.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
3. erään tiivistettävä kolmeen kenttään. Eikä näistä yksikään saa olla Römperinkolmikko. No Koplitsekin voi pitää mukana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy