Peliesitykset 2020–2021

  • 238 655
  • 3 292

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Vittu mitä muniin puhaltelua koko peli. Mitä tapahtui Kouvola - Turku välillä? Pelitaidot hävis matkalle. Näillä otteilla voidaan valmistautua bottom-5 sijoitukseen.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun maalivahti ottaa hörpyn pari joka ottelussa, se heijastuu myös peliin. Kohta täytyy ykkösvahdin nimeä miettiä. Jos noista Kasperin paikoista ei onnistu, asiaa on joko psykologille tai optikolle. Huono, kovin huono jakso on meneillään. Tahto ja taito voittaa on kadoksissa.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Jotenkin toi Bonsan tilanne jossa päästi Tepsi hyökkääjän maalintekoon kuvasti koko joukkuetta tänään. Vähän ollaan pelaavinaan muttei täysillä mukana. Nyt saa olla jo huolissaan.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
En kyllä ymmärrä miten tieto siitä että Ahokas menee TPS:ään vaikuttaa joukkueen esitykseen. Ehkä sillä ei ole mitään tekemistä tämän pelin sekoamisen kanssa. Tuskin valmentajat sanoo että pellailkaa pois mut me ollaan hävitty tää peli. No Pelsu pelissä oltiin parempia mutta nyt jo toinen 5vs5 notkahdus viikkoon. Kylläpäs menee tunteisiin nykyään nää tappiopelit
 

Arturo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Seattle Kraken, Chelsea
Kun maalivahti ottaa hörpyn pari joka ottelussa, se heijastuu myös peliin. Kohta täytyy ykkösvahdin nimeä miettiä. Jos noista Kasperin paikoista ei onnistu, asiaa on joko psykologille tai optikolle. Huono, kovin huono jakso on meneillään. Tahto ja taito voittaa on kadoksissa.

No ei kyllä Brattström mitään hörppyjä tänään ottanut.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun ilmiselvä välinpitämättömyys vaivaa, nousee mieleen, että olisiko jotakin talouteen ja pelaajien palkkoihin liittyvää meneillään seurassa. Surullista, jos näin olisi. Henkinen kantti on nyt kovilla, kun monen moista on ilmassa. Mutta rassaa tämä meitä kannattajiakin.
 

Keyser

Jäsen
Kun ilmiselvä välinpitämättömyys vaivaa, nousee mieleen, että olisiko jotakin talouteen ja pelaajien palkkoihin liittyvää meneillään seurassa. Surullista, jos näin olisi. Henkinen kantti on nyt kovilla, kun monen moista on ilmassa. Mutta rassaa tämä meitä kannattajiakin.

Tätä itsekin pelkään...
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kun ilmiselvä välinpitämättömyys vaivaa, nousee mieleen, että olisiko jotakin talouteen ja pelaajien palkkoihin liittyvää meneillään seurassa.

Lauantaina ei ollut kyllä tietoakaan välinpitämättömyydestä. Ehkä tämän päivän esitykselle löytyy niinkin yksinkertainen selitys kuin, että TPS oli tällä kertaa parempi. En ole nähnyt kuin yhden TPS:n pelin tällä kaudella, mutta Ikan mukaan TPS pelasi tänään kauden parhaan ottelunsa. Tietysti jos vielä SaiPallekin hävitään, niin sitten pitää hälytyskellojen alkaa soida.
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vähän huolestuttavaa on se, että viimeiseen neljään peliin on mahtunut kaksi peliä, joissa KooKoo on ollut vähän puolivaloilla mukana. Tämä ja Ilves-peli. Kyseessä on toki hyvin pieni otos, mutta tänään peliä katsellessa tuli mieleen, että mikä vaikutus mahtaa olla Ahokkaan mahdollisella TPS-sopimuksella ja sen "julkistamisella". Jos sopimus on tehty, niin kuinka hyvin Ahokas pystyy keskittymään KooKoon arkeen, kun TPS:n toimistolla (kuten muidenkin) rakennetaan jo ensi kauden joukkuetta. Kyllä pelaajien kanssakin tehdään jo tulevan kauden sopimuksia. Eli kuinka paljon Ahokkaan mielessä on tämän kauden lisäksi jo ensi kausi, ja se keitä KooKoon pelaajia hän mahdollisesti haluaisi valmentaa ensi kauden joukkueessaan. Ja pahin tilannehan on, jos pelaajat alkavat miettiä asiaa. Eihän ammattilaisurheilussa tällaisten asioiden pitäisi vaikuttaa tekemiseen, keskittymiseen ja sitoutumiseen, mutta kaikki on inhimillistä. Toisaalta ammattilaisurheilussa ei myöskään tällaisten valmentajasiirtojen pitäisi päätyä lehtien palstoille tässä vaiheessa kautta.
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vähän huolestuttavaa on se, että viimeiseen neljään peliin on mahtunut kaksi peliä, joissa KooKoo on ollut vähän puolivaloilla mukana. Tämä ja Ilves-peli. Kyseessä on toki hyvin pieni otos, mutta tänään peliä katsellessa tuli mieleen, että mikä vaikutus mahtaa olla Ahokkaan mahdollisella TPS-sopimuksella ja sen "julkistamisella". Jos sopimus on tehty, niin kuinka hyvin Ahokas pystyy keskittymään KooKoon arkeen, kun TPS:n toimistolla (kuten muidenkin) rakennetaan jo ensi kauden joukkuetta. Kyllä pelaajien kanssakin tehdään jo tulevan kauden sopimuksia. Eli kuinka paljon Ahokkaan mielessä on tämän kauden lisäksi jo ensi kausi, ja se keitä KooKoon pelaajia hän mahdollisesti haluaisi valmentaa ensi kauden joukkueessaan. Eihän ammattilaisurheilussa tällaisten asioiden pitäisi vaikuttaa, mutta kaikki on inhimillistä. Toisaalta ammattilaisurheilussa ei myöskään tällaisten valmentajasiirtojen pitäisi päätyä lehtien palstoille tässä vaiheessa kautta.

En usko, että mahdollisella Ahokkaan ja TPS:n ensi kauden sopimuksella on mitään vaikutusta KooKon peliesityksiin. Ihan samalla on kerrottu, että Pekka Virta ei jatkossa Lukossa ja hänet on huhuissa liitetty SaiPaan. Se, että Pekka Virta siirtyy mahdollisesti SaiPaan ei ole mitenkään näkynyt negatiivisesti Lukon pelissä. Kultanen taisi jossain vaiheessa mainita, että suuri osa seuraavan kauden sopimuksista tehdään jo ennen vuoden vaihdetta. Ensi kauden joukkueen rakentaminen on täydessä käynnissä. Monet pelaajat tietävät jo tulevan kauden joukkueen. Ei tuossa Ahokkaan tapauksessa ole mitään poikkeuksellista. Kyllä ainakin parhaiden pelaajien ja valmentajien kanssa tehdään sopimuksia huomattavasti aikaisemmin, kuin kauden päättymisen jälkeen. Voi olla jopa sellainen tilanne, että joku valmentaja tai pelaaja kohtaa vaikka finaaleissa tiedossa olevan tulevan kauden joukkueen, mutta ei tämä näy millään tavoin otteissa. Kyllä pelaajat ja valmentajat haluavat voittaa riippumatta mitä seuraavalla kaudella tapahtuu.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Asia varmaan kannattaa käsitellä organisaation kesken mikäli vielä notkuu pelin perustukset. Johto,valmennus ja pelaajat keskustelemaan miten fokus pidetään tässä kaudessa. No ei nyt mennä asioiden edelle.
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihan samalla on kerrottu, että Pekka Virta ei jatkossa Lukossa ja hänet on huhuissa liitetty SaiPaan. Se, että Pekka Virta siirtyy mahdollisesti SaiPaan ei ole mitenkään näkynyt negatiivisesti Lukon pelissä.
Tässä on se pieni ero, että tuskinpa kukaan erityisesti haluaa ensi kaudeksi siirtyä Virran perässä Lukosta SaiPaan (jos tuo nyt edes on totta). Ainakaan sen toivossa, että palkkapussiin tulee enemmän täytettä, tai että se antaisi paremmat mahdollisudeet menestymiseen ja olisi steppi uralla eteenpäin. Mitenkään väheksymättä KooKoon organisaatiota, niin kyllä TPS:n resursseilla operoiva joukkue taitaa kuitenkin vielä olla houkuttelevampi vaihtoehto lkuin KooKoo. Ja uskon myös, että Ahokas on valmentajana enemmän sen tyyppinen, jonka alaisuudessa halutaan pelata kuin Virta. On hyvin tapauskohtaista, miten erilaiset häiriötekijät milloinkin vaikuttavat. Mutta en väitä, että Ahokkaan TPS-kuviolla olisi jotain vaikutusta joukkueen tekemiseen, mutta en sulkisi sitä kokonaan poiskaan. Tuli vaan mieleen ja kuten sanoin, eihän näiden asioiden pitäisi vaikuttaa millään lailla.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pari huonoa peliä putkeen ja heti on paniikki päällä. Rauhoittukaa nyt hyvänen aika.

No juuri näin. Pari huonoa peliä ja epäillään heti, että palkat on maksamatta tai Ahokas on lyönyt TPS-sopimuksen vuoksi hanskat tiskiin. Yhtä lailla Raipe Helmisen sopimus päättynee TPS:ssä ja ei Raipe tai TPS sen vuoksi ole lyönyt hommia lekkeriksi.
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitenkään väheksymättä KooKoon organisaatiota, niin kyllä TPS:n resursseilla operoiva joukkue taitaa kuitenkin vielä olla houkuttelevampi vaihtoehto lkuin KooKoo. Ja uskon myös, että Ahokas on valmentajana enemmän sen tyyppinen, jonka alaisuudessa halutaan pelata kuin Virta. On hyvin tapauskohtaista, miten erilaiset häiriötekijät milloinkin vaikuttavat. Mutta en väitä, että Ahokkaan TPS-kuviolla olisi jotain vaikutusta joukkueen tekemiseen, mutta en sulkisi sitä kokonaan poiskaan. Tuli vaan mieleen ja kuten sanoin, eihän näiden asioiden pitäisi vaikuttaa millään lailla.

Minä taas sulkisin kokonaan pois tämän skanaarion. Onhan NHL yhtälailla houkutelevampi vaihtoehto kuin liiga ja ei pelaajat silti lopeta pelaamasta liigassa NHL:n sopimuksen saatuaan. Arttu Ruotsalaisella on sopimus Buffalo Sabresin kanssa ja ei hän silti ole tullut Ilvekseen surffailemaan. Varmasti TPS voi olla pelaajille houkutelevampi vaihtoehto kuin KooKoo, mutta en ymmärrä mitä tekemistä sillä on KooKoon tämän kauden peliesitysten kanssa. Ei siellä nyt koko joukkue yht'äkkiä lyö hommaa lekkeriksi Ahokkaan sopimuksen myötä saati jos vaikka Mingoia tai joku muu olisi ensi kaudeksi siirtymässä Ahokkaan vanavedessä Aurajoen rannalle. Ei se homma vaan mene niin.
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei siellä nyt koko joukkue yht'äkkiä lyö hommaa lekkeriksi Ahokkaan sopimuksen myötä saati jos vaikka Mingoia tai joku muu olisi ensi kaudeksi siirtymässä Ahokkaan vanavedessä Aurajoen rannalle. Ei se homma vaan mene niin.
Ei mene, eikä ole mennytkään. Eihän koko joukkue ole lyönyt hommaa lekkeriksi, ei edes kukaan yksittäinen pelaaja. Mutta joukkueen tekemisessä on ollut viitteitä keskittymisen puutteesta ja tietynlaisesta huolimattomuudesta. Jostainhan se johtuu. Kuten muussakin elämässä, välillä pienikin häiriötekijä voi vaikuttaa siihen, ettei keskittyminen duunissa ole 100 prosenttinen. Ja huippu-urheilussa jokainen tietää, mitä tarkoittaa 95 prosentin keskittyminen. Eikä kyse ole millään lailla tahallisuudesta, siitä ettei huvita tai ettei haluaisi tehdä duuniaan kunnolla. Ainoastaan siitä, että mieli on edes pienen hetken muissa asioissa. Enkä uskokaan, että vaikka Ahokkaan tai jonkin pelaajan ajatukset olisivat olleet hetken uuden sopimuksen yksityiskohdissa tai ensi kauden joukkueessa, sillä olisi vaikutusta koko loppukauteen. Eikä välttämättä edes muutamiin peleihin, mutta toisaalta olisi täysin ihmillistä jos parissa pelissä keskittyminen ei olisi ollut ihan tapissa. Jokaiselle joukkueelle näitä pelejä tulee, ja aina siellä on jokin syy taustalla.
 

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sateinen marraskuu, se pilaa kaiken..

Ollaanhan me ongelmissa kun meillä on aika kapoinen ratkaisija porukka, ja nyt tää porukka puristaa mailasta kun kiekko ei löydä pussiin, hyvistäkään paikoista. Menee pakottamiseksi ja mielikuvittomaksi koko kohellus. Hemmetinmoinen homma saada maali aikaiseksi ja sitten kun ei tosiaan uppoa, niin alkaa vähän näkymään keskittymisen puutteena kun tuskastelee porukka omaa tehottomutta. Jotenkin nyt tullut tunne, että ketjut ei ole ihan siinä lopullisessa kuosissa millä pärjätään pitkässä juoksussa.

Katsoisin vielä Saipa-pelin ja jos ilme ja tehokkuus ei nouse, niin ehkäpä niitä ketjuja voisi ruveta kasailemaan uudestaan. Mingo/Platz erikseen, Odenia ja Ratista ylöspäin. Ytterell on pakko peluuttaa kuntoon, ei tuollaista kaveria voida makuuttaa katsomossa tai 7.pakkina. Tai sitten sopparin purkua, Ruotsista saattaa vielä löytyä sen verran maksukykyä että joku joukkue saattaisi olla kiinnostunut. Jos näin käy, en jäisi itkemään perään.

Visainen pähkinä kyllä purtavaksi valmennukselle, uusia pelaajia ei ole tulossa joten aikalailla joutuu miettimään miten noita jätkiä pyörittelee ketjuihin. Tämän vuotinen nippu on ehkä liiaksi nöyriä haalari miehiä täynnä, missä taito ratkaista harvinaista. Mutta ehkä tällä lopulta pärjätään keväällä, ja pitkälle..
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
On ihan mahdollista, että tuo uutinen Ahokkaan sopimuksesta on vaikuttanut joukkueeseen jollain tavalla. Eihän kukaan tuollaisen vaikutusta koskaan myönnä, eikä asiasta varmasti puhuta joukkueen kesken, mutta ihmismielen tuntien on mahdollista, että sillä on vaikutusta. Ja voi olla, että Ahokkaan mukana lähtee myös muutama pelaaja. Nämä mahdolliset lähtijät ja Ahokas tietävät varmaan asian keskenään, mutta muut eivät. Kyllä tuollaisesta voi tulla epävarmuuden tunnetta ja sekavia fiiliksiä.

Minäkin inhoan näitä sopimusuutisia kesken kauden, mutta toisaalta mieluummin nyt kuin kevätpuolella, saatikka sitten kesken pleijareiden. Kautta on vielä paljon jäljellä, ja asia painuu taka-alalle. Kuten jotkut ovat täällä sanoneet, kenelläkään ei ole varaa lyödä hommaa läskiksi, ja kyllä valmentaja ja pelaajat tietävät sen. Tuoreimmat näytöt ovat niitä tärkeimpiä. Tällaisessa tilanteessa joukkueelle voi tulla jopa sellainen "vielä kerran, pojat" -henki. Tiedetään että joukkue hajoaa, joten halutaan sille yhteiselle taipaleelle hieno päätös.

Toivottavasti näin käy KooKoonkin kohdalla.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Täällä moni kirjoittelee "ihmismielen tuntijoina". Sellaisia taikureita ei joka pusikossa kasvakaan. Voisitteko yrittää tarjota KooKoolle apua "mielentuntijoina" ? Jos vaikka ottaisivat joukkueessa vastaan avun ja saataisiin taas "mielet" kirkastumaan.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Täällä moni kirjoittelee "ihmismielen tuntijoina". Sellaisia taikureita ei joka pusikossa kasvakaan. Voisitteko yrittää tarjota KooKoolle apua "mielentuntijoina" ? Jos vaikka ottaisivat joukkueessa vastaan avun ja saataisiin taas "mielet" kirkastumaan.

Jos tässä minuun viitataan, niin olen ihmismielen tuntija lähinnä kokemusasiantuntijana. Sitä vain yritin sanoa, että on ihan inhimillistä, jos Ahokkaan sopimusuutiset vaikuttavat joukkueeseen. Kukaan ei ole käsittääkseni silti vaatinut sitä, että joukkue pitäisi nyt pistää johonkin terapiaan tai lataamoon. Eiköhän tuo mene ohi, jos se on jotain vaikuttanut.

Silti ihmismielen tuntemus on hyväksi jääkiekkojoukkueessakin. Ihmisistä ne joukkueet yleensä koostuvat. Korjatkaa jos olen väärässä.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Siellä on näköjään Oksaselle ja Björkqvistille kiintiöpaikat kärkiketjuihin vaikka tulosta ei tule, ei pysty ymmärtämään tätä tällä hetkellä. Joutais molemmat neloseen pienille minuuteille ja alivoimiin viime pelien esityksillä ja sitten esim hyvin pelannut Engberg ylöspäin, mutta ei. Miten tämmöinen vaikuttaa pelaajan motivaatioon, pelaat hyvin mutta mikään ei muutu? No jospa sitten tänään molemmat onnistuisi.
Salminen sentään maalilla.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jaahas, derbypäivä. SaiPan kerroin 5.40 on aika houkutteleva. En näe KooKoota nykykunnossaan noin selvänä ennakkosuosikkina. Derbyt ovat arvaamattomia ja SaiPa on esiintynyt viime aikoina pirteästi. Toivottavasti olen väärässä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös