Peliesitykset 2020–2021

  • 238 676
  • 3 292

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Olipas koomista toi erän lopun Kookoon yv. Ekaks Pelli meinaa pyöräyttää itsensä omaan maaliin ja heti perään Ahti & co törmäilevät keskenään hyökkäyspäässä. Ihan ei ole askelmerkit jiirissä.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eipä noista Odenille tulleista syötöistäkään puutu enää ku että tulis säären korkeudella. Ykskään ei tainnut tulla ihan herkulle mistä se vetokin lähtisi edes jollain tapaa. Samaa rataa kuin viime pelissäkin eli tuntuu menevän takajalalle noi passit. Kun ei ole ihan Pate Laineen luokkaa joka kauhoo ihmeellisistäkin paikoista vedon irti.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
VMP tuo yv. Ja kukaan täysjärkinen ei syötä Brättsille omiin päin. Miten voikin olla noin paska ton mailan kanssa toi Brätts? Luulisi että tuo asia olisi helppo treenata kuntoon.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Aika kankeaa menoa. Tuskin ainakaan kolmea pojoa tulee.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Salminen maalille, ei oo Brättsin päivä tänään. Joka kerta saa paskoa alleen kun mies menee kiekkoon ja eihän noi saa vaan mennä noin pienestä kulmasta.
 

PikkuAntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Kolmoskentän ylipitkät vaihdot ihmetyttää. Oden varsinkin. Omiinkin kolisi ja takana oli minuutin vaihto. Paikka olisi ollut ottaa vaihto aiemmin. Pelicans otti vaihdon ja tuoreet äijät napautti maalin.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Nyt tuli kyllä useampi heikko ratkaisu Mingoialle ja Oksaselle lopun 6-5-ylivoimalla, ei voi mitään. Mingoialla pomppi, laukoi ohi ja Oksanen jäi aivan turhaan kuppaamaan selkä kentälle päin päästäen Tyrväisen iholle ja purkamaan.

Kotijoukkue sai seitsemän ylivoimapaikkaa, voitti laukaukset 64-26 ja Brattströmille 58 minuuttiin täydet kymmenen torjuntaa. Lopputuloksena kotitappio ja nolla pistettä. Noh, kuitataan tilastotappioksi, mutta jatkossa nämä vaan pitää kääntää omaan suuntaan.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllä oli synkkää. Jotenkin paistaa sellainen pieni huolimattomuus vähän äijästä kuin toisestakin. Mingoialtakin lopun yv:llä huolimaton syöttö jonka seurauksena purku.
Ja sitten vielä peluutuksesta: nelonen pelasi hienoja vaihtoja ja pitkiä hyökkäyksiä, selkeesti kuuma ketju. Ykkönen ei paljoa saanut aikaan niin olisin odottanut että nelosta olisi nähty enemmän myllyttämässä.
Kyllähän nämäkin pisteet olisi tullut jos ei tuo yv olisi noin paskaa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Pelsut oli hyvä toki, mutta nyt annettu liikaa näitä voitettavissa olevia pelejä mennä ohi. 5-5 maalinteko on yhtä puurtamista ja YV on luovaa ja tehokasta kuin SDPn Kouvolan aluejärjestön syyskokous.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Se oli semmoista... Mutta hyvä muistaa kuinka lyhyt on ihmisen muisti. Vieläkin tapellaan suorasta playoff paikasta. Aina ei ollut niin
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tasapaksua oli ratkaisupaikoissa. Hyvä että on laaja hyökkäys, kyllähän tuosta selkeä ykkösnyrkki puuttui. Björkqvist ja Oksanen eivät ole saaneet maajoukkuepelien jälkeen mitään aikaan.

Edit. Tai ovat olleet huonompia. On siellä kai maalejakin tehty.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pelsujen toinen maali meni kyllä helposti. Brattström ei ole ollut mies paikallaan kahdessa viimeisessä pelissään. Kun katsoo tilastoja, kolme pistettä voidaan lähettää Lahteen lahjapaperissa. Nämä tällaiset pelit pitäisi kyllä kuitata plakkariin. Närästää.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oli kyllä äärimmäisen vituttava peli Pelsuja vastaan. Oli selvää hallintaa, oli ylivoimaa, mutta nolla pistettä. Tämä on se inhottavin tapa hävitä. Tässähän alkaa jännittää Saivan kohtaamista viikon päästä. Tepsi toki siinä välissä vieraissa. Jotenkin tuo tuhnuilu pitäisi saada loppumaan.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Kyllähän syksyllä on nyt kotona hävitty 2 x Pelsuille ja kerran TPS lle jäätävän hallinnan jälkeen. Jotainhan tohon maalintekoon on keksittävä. Rentous puuttuu täysin. Ja oikeesti vaikka Pelli on mennyt eteenpäin, niin ei todellakaan ole mikään yv n pyörittäjä. Ja muutenkin tohon ylivoimaan on saatava jotain ideaa.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei oo eka kerta kun hävitään pelsulle just tälleen et kaveri tekee voittomaalin iha pari min ennen loppua.

Peli olisi pitänyt ratkaista jo ennen sitä, paikkoja kyllä oli ja ylivoimaa. Jos hallitaan peliä mielin määrin ja Pelsu kuittaa voiton tekemällä maalin suunnilleen jokaisesta paikastaan, niin pitää siinä peiliinkin katsoa.

Ihan samanlaisia pelejä oli muutama vuosi sitten Jukureita vastaan. Toinen ihan mankelissa koko pelin ajan, mutta kuittaa silti jonkun hikisen maalin voiton.
 

Sirkkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo LFC
Ylivoima on umpisurkeaa. Näyttää ettei ole mitään suunnitelmaa kenelle kiekko ja ”the paikka” pitäisi pelata. Siirrellään vain siirtämisen vuoksi, välillä yritetään ampua sinne päin huonosta paikasta. Mingoia jää aivan yksin ja näyttää ettei kukaan muu ylivoima viisikosta ole samalla sivulla hänen kanssaan. Siinä riittää jumppaamista.

Brätsiltä jäi myös pelastukset tekemättä. Muuten peli aika uomissaan, erikoistilanteita lukuunottamatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös