Peliesitykset 2020–2021

  • 239 021
  • 3 292

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Anteeksi vieraisiin pöytiin, mutta Sport saa nauttia tästä pikkumies Kovasta lähes joka pelissä. Varmaan huomenna taas Vaasassa. Nauttii kun saa olla esillä.
Tuttu tuo on valitettavasti aiemmilta kausilta Kouvolassakin. Alkaa nykyään veetuttaa jo ennen peliä jos erehtyy katsomaan ketä on tuomarina. Parempi odottaa edes siihen asti että pääsee hallille asti...
 

EagleEye

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt on kunnon muniinpuhaltelupeli KooKoolta. Mikään ei toimi. Syötöt päin... jatkuvasti joku kompuroi luistimien kaa. Pääosin Oksanen. Huomenna uusi yritys. Antaa änärilaina Ilveksen nyt nauttia. Kohta niiden lento hyytyy kun lainat lähtee.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyyti on kylmää 6-1. Ensimmäinen erä kauden parasta lätkää ja sen jälkeen Joonas Kova onnistui pilaamaan hienon kiekkoillan.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onneksi seuraava peli tulee jo nopeasti. Läpsytellään loppuun, mutta Salmisen kannalta nyt toivoisi ettei ihan suoralla selällä vedellä.
 

Keyser

Jäsen
Tuomarit pilasi ekan erän KK momentin. Ilves on ollut helvetin tehokas ja ansaitsee kyllä voiton ilman tuomarienkin apua. Ei tänään lähde eikä tuo enää käänny. Ei onneksi tarvi odottaa kun huomiseen, että pääsee uudestaan pelaamaan. Eteenpäin..
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Kyllä tää on vaan surullinen tilanne tuomarityöskentelyn kannalta. Eka erä molemmilta ihan hiton hyvää lätkää ja sitten täysin käsittämättömiä jäähyjä ja Ilveshän rankoo noi paikat kyllä. Peli tavallaan kuoli KooKoon osalta siihen. Ilvekseltä mitään pois ottamatta, hieno esitys tänäänkin mutta ois ollut kiva nähdä joukkueiden välinen kamppailu ilman että tuomareitten narsismi ja egot nousee esille. Vielä kun ottaa huomioon mitä lauantaina tapahtui niin onhan tämä karmea tilanne tuomarityöskentelyn kannalta ja kun tietää että tilanne ei parempaan suuntaan muutu.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei jäänyt selitettävää, Ilves oli parempi. Nyt vain kasaus seuraavaan.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ilves pelistä nyt ei johtopäätöksiä mutta Oksaselta profiiliukkona odottaisi vähän enemmän. Ehkä se siitä lämpenee

Aika hapokasta on Oksasen meno edelleen, toivotaan parempaa.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän Ahti yrittää kovasti mutta niin yrittää Suuronenkin ja toinen täyttää ruutunsa. Ehkä on kevään miehiä
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ehkä tämä ulospuhallus oli tarpeen. Vaasassa on vastassa kotivoittoa janoava
Sport. Sieltä on pisteet kairattava. Ilveksen maalintekotaidossa on kyllä mallia otettavana. On muistettava, että vastassa oli ylivoimainen sarjakärki. Numerot eivät aina ehkä kerro ihan kaikkea.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Kiitos tuomarit. Pilasitte mahdollisesti yhden parhaista otteluista tälläkaudella. Eka erä oli hyvää ja vauhdikasta lätkää siihen asti, että pillipiiparit otti roolia. Ne lopun paikkailu jäähyt ei enää auta kun vastustaja on ratkaissut pelin. Tuomaritoiminta sen kun huononee kokoajan...

Toivottavasti tänään joukkueet saa pelata.
 

Steus

Jäsen
Minulle ei jäänyt kylläkään kuvaa mistään katastrofaalisesta tuomaritoiminnasta. Toki linja pehmeni illan edetessä ja muutama jäähy oli kyseenalaisia, mutta kyllä KooKoo itse onnistui pelin hölmöilemään. Kurittomia mailapelaamisjäähyjä pääosin, Tuulolalta muutama merkkausvirhe ja kiekko yksinkertaisesti sattui pomppaamaan kivasti Parikalle ja maskien osuessa täydellisesti toisessa maalissa. Kaikissa kolmessa erässä kaveri pääsi rokottamaan ensimmäisen kahden minuutin sisään ja koko ajan oltiin takaa-ajoasemassa sarjan tämän hetken kuuminta joukkuetta vastaan.

Nyt nöyryyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta peliin, niin tänään palataan oikealle tielle. Tuo ohipeli saa luvan toimia muistutuksena joukkueelle siitä mitä kärkijoukkueita vastaan pelaaminen vaatii ja mitä se ei kestä.
 

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No kyllä se oli aikamoista linjattomuutta tuomareilta pitkin iltaa. KooKoolta poimittiin äijät jäähyllä jostain mailan kopauttamisesta, vähän jälkeen lyötiin KooKoon jantteria suoraan käsille ja ei mitään. Ei siellä voinut edes tietää mistä jäähy tulee ja mistä ei.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Minulle ei jäänyt kylläkään kuvaa mistään katastrofaalisesta tuomaritoiminnasta.

Olen hiukan eri mieltä. KooKoolla oli erittäin hyvä flow päällä ensimmäisessä erässä 2-1 tilanteessa. Pelinhallinta oli selkeästi KooKoolla kavennusmaalista, joka tuli ajassa 4:43 aina Joni Tuulolan ajassa 14:24 saamaan jäähyyn asti. Tämän jälkeen vielä Oskari Manninen sai heppoisesti jäähyn ajassa 17:39. Noihin heppoisiin jäähyihin asti näytti, että pelistä olisi tullut tiukka maalin ottelu, mutta toisin kävi. KooKoolle pari helppoa jäähyä ja vastaavasti muutama vastaava tilanne viheltämättä Ilvekselle, niin sillä on vaan helkutin iso merkitys liigan tämän hetken parasta joukkuetta Ilvestä vastaan heidän kotiluolassaan. Ilves pelasi loistavaa yv-peliä eli sen suhteen ei ole mitään selitettävää. Tuomarit epäonnistuivat siitä ei pääse yli eikä ympäri. Jopa Ilveksen ja muiden peliä seuranneiden joukkueiden kannattajat olivat otteluketjussa äimänkäkenä ihmettelen, mistä KooKoo sai kyseiset jäähyt. No peli on pelattu ja ei muuta kun etiäpäin.
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ilves pelistä nyt ei johtopäätöksiä mutta Oksaselta profiiliukkona odottaisi vähän enemmän. Ehkä se siitä lämpenee

Aika hapokasta on Oksasen meno edelleen, toivotaan parempaa.

Neljännes runkkarista pelattu, ei täytä omia odotusarvoja vaikka tähän kohta joku jotain tilastoja lätkiikiin että kattokaas nyt. Ei ole johtava pelaaja, vieläkään.

Tämä ei nyt ole mikään erillinen Oksasen puolustuspuheenvuoro, mutta en ole aivan varma millaiseen rooliin moni on Ahtia odottanut? Oksanen on laatupelaaja Liigan mittakaavassa, mutta en itse oikein osannut odottaa jampan olevan esim. kiekollinen liideri, tai muutoinkaan ns. johtava pelaaja, vaan luotettava työjuhta kahden ylimmän ketjun laidalle. Jotenkin samanlainen käsitys ukosta on kuin SaiPa-nickillä:

SaiPassa Oksanen sai pelata pääosin Kunykin vierellä, mikä näkyi myös hänen tehoissaan. Liigatasolla Oksasen pitäisi olla hyvä top-6 hyökkääjä, joka tekee sen noin 30 tehopistettä ja pelaa hyvin puolustussuuntaan. Oikeassa ketjussa Oksanen voi pystyä parempaankin, mutta hän ei ole kuitenkaan mikään käänteentekevä pelaaja, vaan hän tarvitsee oikeanlaiset ketjukaverit tehoillaakseen. Laadukas pelaaja kuitenkin Liigaan.

Oksanen on hurja kulmahärkä, monipuolinen ja laukauskin on kova, vaikka se lähteekin usein hieman pakotetusti, kun voisi vielä ehkä katsoa missä ketjukaverit ovat. Mikään lemieux hän ei ole pelikäsitykseltään, mutta vaikuttaa tiedostavan sen itsekin. Jotenkin semmoinen fiilis, että hyökkäysalueen toiminnassa näkyy aikalailla se, että pelasi yli parikymppiseksi pakkina. Oksanen on myös omiin silmiin enemmän ketjua täydentävä pelaaja, ei ykkösmoottori. Toki parantamisen varaa aina on, mutta Ahti on 40 pisteen kausitahdissa, corsit ovat kunnossa ja tuo useimmiten lisäarvoa omalle jengille ollessaan kentällä.

 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Näköjään tänäänkin rampataan jäähyboksissa. Salminen pelannut hyvin, muuten aika sekavaa niin kuin Vaasassa yleensä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös