Peliesitykset 2020–2021

  • 491 349
  • 6 877

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei ollu paska peli. Ilves pelasi täydellisen vieraspelin ja piti oman maalinedustan niin tiiviinä ettei päästy tekemään sitä tarvittavaa maalia. Vastustaja käytti yhden paikkansa tehokkaammin ja sekös vituttaa kun niin selvästi hallittiin peliä. Jos oltais saatu yksikin yv tokassa erässä hyödynnettyä ni täällä oltais pystyttämässä Pikelle patsasta ja kehuttais koko jengi maasta taivaisiin asti kun on niin aktiivinen pelitapa ja vietiin tilastot. Nyt ei hyödynnetty ja kaikki on paskaa. Kyllä tää tästä.

Ei todellakaan kaikki oo paskaa tossa jengissä, mut tänään oli kyllä heikko suoritus. Iso tasonlasku eilisestä, ja vaikka vastustaja parempi vrt eilinen, niin oli kyllä meidänkin peli heikompaa kiekollisesti ja liikkeen kanssa.
Ja hirveä määrä jotain Mertarannan lanseeraamia pomppukiekkoja maalille vaan, ei toiminut Dostalia vastaan tosiaan.

Erikoinen fiilis olla hallilla pitkästä aikaa.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK oli tosi väsyneen oloinen. Pelissä oli tosi monta ”hyvää ideaa”, jotka jäivät aina vähän vajaaksi. Pakit varsinkin avasivat peliä tosi hitaasti eikä peli päässyt oikein missään vaiheessa rullaamaan. Koko ajan joku oli myöhässä jostain. Hyvin liikkuva Ilves oli tähän saumaan pahin mahdollinen vastus. Ilveksen pakit pelasi kyllä todella hyvin. HIFK:n pakit hävisivät tässä nyt ihan 6-0.

Olisin toivonut erilaista kotiavausta, mutta en oikein osaa harmituksestani huolimatta olla vihainen kenellekään. Kyllä joukkue koko ajan yritti täysillä, mutta tosi vajaaksi nyt jäi. Myöhemmin kauden aikana en ehkä väsymystä katsoisi näin paljon sormien läpi, mutta nyt annan synninpäästön, kun löydän siihen seuraavat ”perusteet”:
- eilen ladattu henkisesti paljon kiinni liiga-avaukseen, hyvä vieraspeli alla, pitkä matka Jyväskylään ja takaisin, kotona ehkä joskus klo 03, nukkumaan klo 04, vastustaja pelasi kotona ja heillä lyhyt, ehkä henkeä nostattavakin dösämatka Stadiin (-> fokus oikeissa asioissa valmennuksen johdolla), alkukaudesta johtuva pelirytmin puute ja heti tiukka paikka himassa (-> lähes pakkovoitto, näyttöhalut kotiyleisön edessä -> viime kauden kotipelipeikko selätettävä, taas kokoonpanomuutoksia, jne.

Joku voi pitää noita tekosyinä, mutta kun joukkue on täynnä ihmisiä, näen noi enemmän selityksinä, miksi jäi nyt piippuun. Syyllisten etsiminen on turhaa, mutta oppia pitää tietysti jatkoa ajatellen ottaa.

Muutama hajatelmani pelaajista:
- Luoto oli tosi hyvä ja tuo jengiin osaamista, mistä vajausta
- Sallisella on jotain häikkää kropan kanssa, näkyy liikkeessä
- Saarinen ja Bemström eivät sovi samaan ketjuun
- Lundell pelasi ehkä heikoimman pelinsä edareissa, liekö synttärit sekoittanut vähän päivää?
- Hede oli todella pirteä, olisin antanut vielä enemmänkin vastuuta
- joku omista voisi vedellä Bemströmiä nilkoille säännöllisesti penkillä ja kopissa, jotta häneltä palaisi pinna ja löytyisi raivo läpi koko pelin. Tänään oli ajoittain vähän turhan löysä ja ajoittain taas ihan tulta ja tappuraa. Väsymys lienee häntäkin painanut?

Tämä ilta pitää nyt nollata ja tiistaina uutta matoa koukkuun. Pettynyt olen, mutta ei voi mitään.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kauden kuvio on taas selkeä. Loukkaantumisista kärsivä repaleinen joukkue, jonka viisikkopeli ja valmennus ei riitä kärkijengejä vastaan. Rahalla hankitut huippuyksilöt klaaraavat silloin tällöin pisteitä himaan, mikä luo illuusion siitä, että IFK olisi Top6-jengi.

Ylivoima oli älytöntä räpellystä. Kousankin maali syntyi Broadhurstin hyvästä noususta, mutta heti kun piti pyörittää ja luoda paikkoja niin minuutit valuivat hukkaan.

Sebastian Dyk ollut aika pimennossa alun, samoin ehkä Saarinen. Liekö sitten niin, että ei kulje vielä ketjumuutosten takia. Bemström oli hyvä.

Matsin alku oli viihdyttävää ja vauhtirikasta jääkiekkoa, sellaista katson mielelläni lisää. Toivottavasti IFK lunastaisi vaihteeksi potentiaalinsa tällä kaudella.
Potentiaalista en tiedä, mutta kyllähän Ilves oli se hallitseva.
Odotettavaa oli että Ilves on huomattavasti kovempi kuin JYP.
Dostal oli hyvä, samoin Ruotsalainen, Maccelli, Suomi ja moni muu. Ilveksellä on 4 ketjua. Ja senttereitä.

Meidän senttereistä Broadhurst ei esittänyt mainittavaa, aika näyttää onko vahvistus. Kyllä Liigassa on huomattavasti paljon parempia ulkomaalaisvahvistuksia.
Lundell pelasi aika sekavasti.
Väänänen taklasi kerran hyvin, mutta hukkasi kiekon siinä ekassa takaiskussa.

Bemström oli kyllä hyvä, mutta ei erinomainen.
Saarinen ja Dyk takaisin samaan ketjuun.
Kumpikin oli ihan varjossa.
Hede ja And voivat yrittää vaikka kuinka, mutta ovat liian kevyitä.
Pakeista Kousa taisi olla useasti jäällä Ilveksen maaleista vai kuvittelenko vain.
Varakas vaikuttaa olevan varjo viime kaudesta.
Taktisesti ei mitään ihmeellistä.
Mutta mennään eteenpäin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Muutama huomio pelistä:

- Lyytisen tippuminen kokoonpanosta näkyi räikeästi, kun oltiin taas siinä tilanteessa, että Motin & Ahonen rupeaa avaamaan peliä niin vituiksihan se menee.

- Kousalla ja Teräväisellä heikko peli. Varsinkin, Teräväinen makseli isosti oppirahoja.

- Karjalainen- Varakas oli paras pakkipari, mutta jostain syystä suuri visionääri Joonas Tanska peluutti heitä silmämääräisesti vähiten?

- Kalton pitää tehdä duunia ylivoiman kanssa, sillä tällaisella määrällä ylivoimaa pitäisi peli tappaa.

- Itsekin olen nähnyt kauheampia pelejä IFKlta, mutta taas näkyi Pikkaraisen pelikirjan köyhyys, kun ei jalat riittäneet revolverikarvaukseen niin IFKn ohjauspeliä ei ole kovin vaikea ohittaa.

- Lundell, Saarinen ja Dyk ovat pelaajia, joilla on helvetisti parannettavaa. Varsinkin, Lundellin pitäisi olla johtava pelaaja, mutta nyt touhu on edelleen junnumaista neppailua.

- Väänänen on enemmän kuin riittävä nelossentteriksi, jos pystyy olemaan yhtä yritteliäs ja aktiivinen kuin tänään. Ketjukavereiksi vielä astetta paremmat kaverit niin saadaan hyvä neloskenttä kasaan.
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
@BOL sen tuossa sanoi. Väsyneen näköinen suoritus se oli. HIFK oli todella raskaalla jalalla liikkeellä eikä ajoitukset toimineet lainkaan. Eikä pää. Raskaasta jalasta esimerkkinä tänään kippari Sallinen. Teräväinen taas olkoot esimerkki siitä ettei ajatuskaan oikein jaksanut kulkea. Tiistaille jäi todella paljon parannettavaa.

Muutenkin nuo @BOL luettelemat huomiot olivat tasan sellaisia joihin omakin huomioni kiinnittyi. Samassa pelissä selkeästi oltiin ja samalla tavoin se nähtiin.
 
Viimeksi muokattu:

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Keke tuossa nyt kiteyttää mitä varmasti kaikki nähtiin.


Onneksi tässä ei ole kuin muutama päivä kun jo mahdollisuus nollata. Sitten perjantaina onkin se yksi iso mittari.

Bemströmistä vielä. Tänään vaikutti olevan hieman turhautunut kun selkeästi oli vartioitu tänään. Saarinen ei myöskään sopinut tuohon ketjuun, Tallberg olisi saattanut antaa sopivaa skriiniä jotta Bemström saa tilaa. Saarinen ei pystynyt siinä auttamaan.

Dykin olisi myös saatava hehtaaripyssy kohdilleen. Lundelilla saattoi olla mielessä synttärit ja tuleva draft tilaisuus.

Teräväistä osa työntämässä bussin alle. Mä en niitä kovin dramaattisia virheitä nähnyt vaan arvokkaan kokemuksen pelaajalle joka ensi kaudella saattaa olla yksi kiekolliseen pakkien eliittiä liigassa.
 

Drache

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pettymys tuo tämänpäiväinen esitys oli eilisen jälkeen. Vetoja saatiin, mutta paremmille paikoille olisi pitänyt päästä. Tuntui, että tätä nähtiin viime kaudellakin. Ylivoima ei toiminut ja siitä puuttui tekemisen meininki.
Nelosketju sai yllättävän vahvoja pyörityksiä vastustajan päätyyn. Lundellilta yllättävän heikko peli, Dyk kateissa, Broadhurstin ketjulta odotin parempaa. Saarisen siirto takaisin Lundellin vierelle voisi olla paikallaan. Teräväinen makseli oppirahoja, mutta sai myös kiekkoa maalille. Varakkaalta taas vetoa päin ensimmäistä vastustajaa ja muutenkin vaisun oloista tekemistä. Karjalainen paikkasi hyvin Varakkaan seikkailun omassa päässä.
Jotain jäi puuttumaan pelaajilta ja valmennukselta, kuten useasti viime kaudellakin
.
 

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Itse ainakin katselin peliä, jossa HIFK hallitsi kiekkoa mutta vastustaja loi vaarallisemmat maalipaikat. Mutta kuka nyt mitäkin arvostaa..
Kai ton voi jotenkin muutenkin näköjään nähdä. Se perus kaks - kolme yv-kaappia ja peli olis ollu taputeltu. Mut hei, olihan vaarallinen toi ilves.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Terävyys puuttui tänään täysin, eikö se jänne tosiaan kestänyt taaskaan tuon pidempää? HIFK ei koskaan tunnu saavan hyvää kauden alkua vaan aina sinne mahtuu näitä ns. ohipelejä. Lundell ja Sallinen esimerkkejä pelaajista joiden esitykset Jyp ja Ilves matseissa erosivat toisistaan kuin päivä ja yö. Saarinen ja Dyk ovat muuten vain olleet yössä kauden alun suhteen. Bemström ja Broadhurst pelasivat ihan ok, molemmilta muiden tapaan se terävyys kuitenkin puuttui. Teräväiseltä kaksijakoista tekemistä. Kiekollisesti erittäinkin hyvä, mutta puhdas kamppailuvoima ja luistelunopeus uupuvat joiden takia ei saa omassa päädyssä miehiä kuriin. Kousa yllätys yllätys ekassa maalissa taas järjetön peli ja oli toisenkin aikaan kentällä, jälkimmäisessä maalissa ei suoranaisesti voi katsoa Kousan suuntaan, mutta olisihan tuo jälleen kerran voinut pelaa terävämmin ja iskeä mieheen kiinni eikä antaa turhaa tilaa ja aikaa.

Positiivista, että tavallaan peli oli taas näpeissä, mutta viime kaudella nähtiin ettei sillä pelin hallinnalla tee yhtään mitään. Vain maalit ratkaisevat. No, olisi voinut kääntyä toisinkin päin tänään, nyt vain sattui kiekko Dykin kautta pomppimaan suoraan Elorinteen lapaan joka laukoi tuommoisen kerran elämässä kudin yläpeltiin ja voittomaali nimiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
Joo-o, vähemmän jäi tästä koitoksesta käteen kuin mitä ennakkoon odotin. Etenkin eka 5 minuuttia oli heikko, ja Väänänen+Kousa lahjoittivat Ilvekselle helposti avausmaalin. Kokonaisuudessaan yhdyn siihen että jengi oli todella väsyneen oloinen, toivottavasti ei oo mitään pöpöä kopissa kiertämässä mutta vähän sen näköistä tahmeeta oli koko jengillä (oikeastaan ehkä Hedeä ja Andia lukuunottamatta). Syötöt meni tänään mihin sattui ja hyökkäyspäässä läpi peli ideat loppu tai ajatukset/kemiat sekaisin.

Ilves oli kyllä hyvä; jämäkkää puolustamista, kekseliäitä hyökkäyksiä ja Dostal maalilla. Siinäpä se.

Saarinen ja Dyk tosiaan aivan yössä, ehkä tuttu ykkönen kasaan piristäisi kumpaakin + Lundell tänään myös heikko joten... Ja Saarinen ja Bemström tosiaan liian samankaltaisia "neppailijoita" eli ehdottomasti eri ketjuihin. Bemström pelattiin Ipan toimesta hyvin tänään pois ja pientä sellaista turhautumisen poikastakin oli Emilissä nähtävissä. Muutenkin tänään mun makuuni häneltä liikaa yksinyrittämistä, meni vähän puskemiseksi kun vartiointi toimi. Tuli välillä eräskin mr. Kangasniemi mieleen... Toki pitää nostaa esiin se studiossakin esiin otettu asia eli Bemströmin kokonaisvaltainen peli, eli tekee hommia kyllä ympäri kenttää mutta just hyökkäyspäässä oli lopulta aika aseeton juuri tänään. Hyvin siis Ilves hoiti hommansa.

Varakkaalta odotin täksi kaudeksi hyvän peruspelin jatkamista mutta ollut kyllä aika ulapalla kaikissa pelaamissaan matseissa. Teräväinen; no joo on nuori vielä ja ajoittain huonoja ratkaisuja ja fyysisyyttä uupuu mutta hitto kun toivoin että olis saanut maalin palkinnoksi kovasta yrittämisestä :)

Hede ja And erittäin kevyitä vielä näihin peleihin; kivaa pörräämistä toki.

YV ihan kuraa, tolle tehtävä jotain ja äkkiä. Kyllä tuolla rosterilla ja yv-minuuteilla pitää pystyä tappamaan pelit kliinisesti noissa paikoissa. Nyt muut seisoo ja katsoo mitä Bemström mahtaa keksiä, siinä se.

Tuohimaa jatkoi hyviä otteitaan, toivottavasti pysyy kasassa koko kauden kop kop. Samoin Luodolta taas hyvää tekemistä, tavallaan ideaali paikka olisi nelosessa Väänäsen kanssa mutta tilanne kun on mitä on niin... Ja sillä tapaa hieno tapaus että pystyy auttamaan ketjussa kuin ketjussa. Tämänkaltaisia pelaajia ei jengissä oikeastaan muita ole, pl Tallberg mutta Luoto ehkä sellainen "mk II".

Mutta tuttua shaibaahan tämä ilta oli kokonaisuudessaan; tilastoja hallitaan mutta vastustaja voittaa. Ja joku kirjoitti aiemmin Piken pelikirjasta että kun jengillä ei ole voimia toteuttaa tota kovaa karvaamista ja luistelua niin eväät näyttäisi olevan nopeesti syöty. Tätähän se oli viime kaudellakin muistaakseni; alkukaudesta muutama eka kierros toi toimi mutta sitten loppui bensa ja lopulta oikeastaan koko kausi olikin sitten sellaista hakemista. Mistä johtuu; eikö rosteri ole kasattu niin että se olisi kykenevä toteuttamaan "Piken kiekkoa" vai eikö Pike vaan saa jengiä sitoutumaan tuohon pelitapaan vai mistä kiikastaa? Kun yksilöt pimennetään niin AINA on meillä hankala ilta. Toivotaan että olisi nyt vaan alkukauden kankeutta, ja varmaan näin onkin.

Lopun kirikin jäi jotenkin piippuun ja peluutus ihmetytti kun kentällä taas junnuja ja Keräsiä kun pitäis se tasoitus saada aikaan. Miksiiii???!

Oliko muuten Lyytisen tilanteesta tietoa, tuleeko pidempää saikkua? Hohhoijaa, se on sitten Laakso taas askissa tiistaina...
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viime kaudella pyöriteltiin studioiden toimesta klippejä IFK:n hyökkäyspään maalineduspelaamisesta tai sen puutteesta. Kyllä tässäkin pelissä olisi saanut vastustajan maalinedustalle ympyröitä piirrellä, jossa rebound-kiekon lähelläkään ei ollut yhtään punapaitaa, vaikka irtokiekkoja paljon matalista vedoista tuli. Hyökkäysalueen pelaaminen oli aika mielikuvituksetonta ja sitten pitäisi painaa ne räkämaalit, mutta ylivoimien tuhraaminen toisessa erässä näyttivät suuntaa lopputulokselle.

IFK:n rosteri on taas sellainen, että ellei tietyt kärkipelaajat osu, niin leveydestä ei löydy syvyyttä... Vai miten päin se meni. Nytkin IFK joutuu jakamaan kärkipelaajia (Sallinen) alempiin ketjuihin, että saa jotain tasapainoa ketjuihin, joka tekee sitten sen, että kautta linjan taso heikkenee. Aika monta ukkoa tuolla on, että 10 peliin tulee se yksi pinna ja se on liikaa.

Olihan se toiveissa JYP pelin jälkeen, että jos saataisiin hyvä kauden startti kerrankin ja alusta asti top3:ssa, mutta sitten Kustaan heti ensimmäinen kotipeli, jonka viime kauden jälkeen pitäisi olla tämän kauden ykkösteema.
 

RedDawn

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Seattle Kraken, Vancouver Canucks
@RedDawn Laakso kylläkin on omansa pelinsä viime aikoina pelannut hyvin rooliinsa nähden vai onko tämä nyt sinkomainen angsti, vituttaa vaan kun Laakso on edes kokoonpanossa?

Ei lainkaan! Laakso suoritti duuninsa nelosen stunttina niinkuin pitikin, mutta ei hänen pitäisi mestaruutta tavoittelevan ”eurooppalaisen huippujoukkueen” pelaavaan pakistoon mahtua. Mutta voihan se olla että mennään kuudella pakilla jolloin Varakas jatkaisi Karjalaisen parina...
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: WPK

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kai ton voi jotenkin muutenkin näköjään nähdä. Se perus kaks - kolme yv-kaappia ja peli olis ollu taputeltu. Mut hei, olihan vaarallinen toi ilves.
Jos, jos ja jos. Pointti, mikä sulta meni taas ohi, oli siinä että HIFK:n näennäisestä pelinhallinnasta huolimatta Ilves loi vaarallisimmat maalipaikat. Iskivät nopeasti kiekonmenetyksistä joita tuli ihan liikaa ja pääsivät nopeisiin ylivoimahyökkäyksiin.
Pelihän oli selkeää jatkumoa viime kaudesta Pikkaraisen konseptilla. Voitettiin corsit ja laukaisumäärät. Jatkuvuutta, sitähän täällä moni haluaa. Nyt sitä on.

Korjaus: torjuntaprosentit vaihdettu laukaisumääriin.
 
Viimeksi muokattu:

Pekka Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadi
Jos, jos ja jos. Pointti, mikä sulta meni taas ohi, oli siinä että HIFK:n näennäisestä pelinhallinnasta huolimatta Ilves loi vaarallisimmat maalipaikat. Iskivät nopeasti kiekonmenetyksistä joita tuli ihan liikaa ja pääsivät nopeisiin ylivoimahyökkäyksiin.
Pelihän oli selkeää jatkumoa viime kaudesta Pikkaraisen konseptilla. Voitettiin corsit ja torjuntaprosentit. Jatkuvuutta, sitähän täällä moni haluaa. Nyt sitä on.
No ei. Ei voitettu torjuntaprosenttia eikä mennyt tuo "pointti" ohi – pointti jonka tarkoitus on aina sama: voitetaan ni tuurilla, hävitään ni Pikkaraisen vika. Toi "pointti" on tullu kyl aika selkeeksi.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Kai ton voi jotenkin muutenkin näköjään nähdä. Se perus kaks - kolme yv-kaappia ja peli olis ollu taputeltu. Mut hei, olihan vaarallinen toi ilves.
Luotiinko me mielestäsi YV:llä vaarallisia paikkoja mutta kiekko nyt vain ei pomppinut meille?
Mielestäni meidän YV ei toiminut ja Ilves loi lukuisia lähes varmoja maalipaikkoja. Ja käytti riittävän monen hyväkseen. Yksi pelihän eilinen vain oli mutta saman kaltaisia yksiä pelejä nähtiin viime kaudella enemmän kuin tarpeeksi. Siksi tutka on aika herkällä heti kättelyssä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tilastoniilot voivat tarkistaa, mutta mututuntumalla väitän, että Pikkaraisen track record Nordiksella on yksi kautta aikojen huonoimmista? Vieraissa sitten veikkaisin Pikkaraisen olevan ihan hyvillä sijoilla valmentajavertailussa.
 

Sp#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK aina välillä, EPS jalkapallo
Jos, jos ja jos. Pointti, mikä sulta meni taas ohi, oli siinä että HIFK:n näennäisestä pelinhallinnasta huolimatta Ilves loi vaarallisimmat maalipaikat. Iskivät nopeasti kiekonmenetyksistä joita tuli ihan liikaa ja pääsivät nopeisiin ylivoimahyökkäyksiin.
Pelihän oli selkeää jatkumoa viime kaudesta Pikkaraisen konseptilla. Voitettiin corsit ja torjuntaprosentit. Jatkuvuutta, sitähän täällä moni haluaa. Nyt sitä on.
Jotenkin tuntuu, että tästä jatkuvuudesta varsinkin valmennuspuolella on luotu illuusio, jossa menestyminen on mahdollista vain jatkuvuuden ja projektien muodossa. Miksei menestyminen voi alkaa päivästä yksi, kun muutokset seurassa tapahtuu? IFK:n eilinen hima peli oli toisintoa TAAS. Hallitaan pidetään kivasti kiekkoa näennäisesti, vastustaja kääntää nopeasti ja siellä soi. Klippi kerho kokoontuu, että kyllä tulos näkyy kun jaksaa yrittää omaa peliä. Täällä kerettiin vertaamaan hpk ja Pennanen, mutta resurssien puitteissa seuroihin verratessa tuo on aivan väärä vertailukohde.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Pienissä kaljoissa katsoin pelit, korjatkaa jos olen väärässä.
Ratkaisumaali syntyi Teräväisen lapsuksesta, ei Liiga tasolla tuollaisia sokkosyöttöjä viivalle. Kaveri kärkkyy ja kun oma pakki joutuu vielä kääntymään niin ollaan kusessa.
Nämä on niitä pieniä asioita miksi Teräväinen ei ole 20min liigapelaaja, kehittymässä vielä.
Tarvitsemme kiekollisen kokeneen ja varman pakin.
 

raipe1993

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Sharks
Ilves ei tosiaan itse esittänyt hyökkäyspäähän mitään ihmeellistä, mutta täytyy ihmetellä tuota IFK:n hyökkäyspelin mielikuvituksettomuutta. Ilves puollustaa oman alueen todella syvältä ja antaa vastustajan pyörittää ja ampua viivasta suht vapaasti. Hifk tyytyi pelaamaan täysin Ilveksen pillin mukaan ja heittelemään jotain ihme roikkuja kohti Dostalia, jotka sitten siivottiin helposti väljemmille vesille. Olen ajatellut, että Ilveksen pakit ovat todella surkeita viivassa, mutta näköjään ihan yhtä heikkoa suorittamista löytyy muualtakin.

Oma kiekollinen peli oli niin heikkoa, että kokoajan pelkäsi, että kyllä se Hifki vielä sieltä tulee, mutta eihän tuossa tainnut enää viimeiseen 7minuuttiin olla yhtään maalipaikkaa omaan päähän. Ilves myös yritti jäähyillä voiton pois, mutta olipa todella mielikuvituksetonta yv:tä vuorotellen Bemström ja Lundel vetelivät paikaltaan pointilta sumaan.

Peli noin muuten olisi voinut päättyä miten vain, sen verran tasaista oli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös