Peliesitykset 2019–2020 – juhlakauden seuranta

  • 156 308
  • 625

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Näin tauon jälkeen tuli kyllä taas yllätyksenä, että kuinka surkeaa ylivoima voi olla. Muistin, että se oli hirveää, mutta että näin hirveää.

Ehdotan vähintään 24h kestäviä ylivoimasulkeisia. Aloittaa saa välittömästi tämän ottelun jälkeen.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Näin tauon jälkeen tuli kyllä taas yllätyksenä, että kuinka surkeaa ylivoima voi olla. Muistin, että se oli hirveää, mutta että näin hirveää.

Ehdotan vähintään 24h kestäviä ylivoimasulkeisia. Aloittaa saa välittömästi tämän ottelun jälkeen.
Älä nyt. YV: tä on kuulemma tauolla hierottu kuntoon. Ei kai se enää huonoa voi olla?
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
Olen tämän illan pelin perusteella entistä vakuuttuneempi, ettei yksi puolustajahankinta tuota KalPan tilannetta ratkaise. Sentteriosasto kaipaa pikaisesti kärkiketjun mitat täyttävän vahvistuksen.

Lisäksi näkisin mielelläni Pikkaraisen tuossa joukkueessa tuomassa vähän rosoisuutta hyökkäyspeliin ja ilkeyttä vastustajan maalille.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Montako tappiota Miettisen jänne kestää? Tuo joukkue ei voittavaksi muutu ilman oikeaa ykkössentteriä ja uutta päävalmentajaa, joka tulee joukkueen lähipiirin ULKOPUOLELTA.
 

Hupsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joukkueen henkinen kantti on täysin nolla. Tänään tultiin peliin hyvin ja ei ollut mitään hätää, sitten kun ollaan johdossa ja pitäisi voittaa peli niin totaalinen housuun paskominen taas kerran.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Kyllä se on tämä kausi nyt ohi, ei voi mitään. Liian myöhään tuli tämä vahvistus. Tosiaan saman tien myyntiin.
Kai sen saa palauttaa? Eikös tuotteilla ole 14 vuorokauden palautusoikeus?
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
MITÄÄN PELIILLISTÄ muutosta ei tapahtunut tauolla. Vikalla kympillä homma kaatuu illasta toiseen.
 

Dragon's Den

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS
En tiedä teistä muista, mutta ainakin minulla alkaa usko tuon joukkueen ja erityisesti valmennuksen suhteen horjua. Vähimmäisodotusarvo oli, että pelaamisen puutteisiin, kuten ylivoimapeliin, olisi maajoukkuetauon aikana saatu aikaan positiivisia muutoksia. Mikään ei ole muuttunut. Varmaan sitä kuuluisaa näkymätöntä työtä on tehty hemmetisti, mutta mitään näkyvää ei ole saatu aikaiseksi.

En tiedä, mitä tällä kaudella on tarkoitus juhlia, mutta tuskin ainakaan pudotuspelipaikkaa, mitalista puhumattakaan. Emme taida päästä juhlimaan edes sitä Toivakan lanseeraamaa, kuuluisaa "Mestiksen mestaruutta".
 

SSMiika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, jalkapallossa MP
Parasta ylivoimapelissä taisi olla se, että pitkästä aikaa ei päästetty alivoimamaalia...
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Voidaan tuo saarnaaja Graham laittaa samantien kiertoon turha tälle kaudelle tehdä hankintoja.
Minimoidaan tappiot ja laitetaan ukkoja myyntiin, Kantola, Sebok, Ruuttu, Keränen ja Järvinen kelpaa ainakin jonnekin kun annetaan kiekkoja mukaan.
Eiköhän samalla saada myös Wilson ja Huttunen kaupaksi.

Ylivoimaakin oli kuulemma harjoiteltu mutta ainakaan kaukalossa se ei siltä näyttänyt.
Lisäksi sama järjetön kurittomuus on kokoajan läsnä ja 0+0 Mestis miehet isoissa rooleissa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Daro

Zibbazubba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Johtoasema ja meidän väliinputoajat Könönen, Virtanen, Vartiainen istuu penkillä. Osittain poistan Vartiaisen tästä keskustelusta, onhan hän puhtaasti hyökkäävä pelaaja. Oli tänään itseasiassa aika hyvä.

Asiaan. Mikä on mm. Virtasen, Könösen ja Knuutisen anti joukkueelle jos heitä ei voi käyttää edes tappamaan peliä johtoasemassa? Virtanen nyt saa sentään alivoimalla minuutteja, mutta ei siinäkään todellakaan mikään "tapolaakso". Ammattilaisjoukkue, missä aito tasokas kilpailu, roolitus? Ikävä rutiutuneita Mutasta, Junnilaa, Saloa ja Vainiolaa alakentissä. Oli helvetinmoinen anti joukkueelle. Knuutinen ja Könönen eivät ole edes millään tasolla lupaavia pelaajia, jos puhutaan oikeasti laadukkaasta liigatasosta. Kuten joku sanoikin niin joukkueessa on liikaa pelaajia, joilla ei ole pelillistä antia menestymisen kannalta.

Järvinen ja Pitkänen hyviä pelaajia, mutta ei heissä sellaista pelillistä johtajuutta ole kuin kaksikossa Rissanen/Luostarinen. Eivät kannattele joukkuetta.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Niinpä niin, mikään ei siis muuttunut ja tuskin tulee tämän kauden aikana muuttumaan. Näyttää että "henkisesti helposti haavoittuva" joukkue (siis osa pelaajsta) pelkää enemmän virheitä kuin uskaltaa heittäytyä taistelemaan kunnolla ratkaisuista ja voitoista. Liian varma pelaaminen johtaa helppoihin virheisiin, mihin tuon tason pelaajat eivät yleensä kompuroi. Henkistä valmennusta tuo joukkue ainakin tarvitsisi.

Toisaalta eipä tuossa joukkueessa keihään kärki ole kaikkien osalta hääppöisesti onnistunut. Kilpi on kaukana parhaastaan. Tuleeko liian usein "olisiko tuo pitänyt ottaa" tilanteita? Hyökkääjien palkkakunkuista Sebokista ei tullut odotettua johtavaa pelaajaa, tällä hetkellä tehoton kolmosen hyökkääjä. Sebokin ohella myös Kantola on kaukana palkan mukaisista odotuksista. Kaatuileva, pehmeän oloinen voimahyökkääjä, jonka tulos jäänyt piippuun. Ja näiden pitäisi olla kannattelemassa joukkuetta eturivissä mutta...
 
Viimeksi muokattu:

Uncle Ben

Jäsen
Mä en mistään tunnekuohuisesta meuhkaamisesta perusta, mutta täytyy kyllä sanoa, että todella pettynyt olen KalPan esitykseen tänä iltana. Jotenkin ajattelin, että nyt tauon jälkeen olisi hyvä mahdollisuus ikään kuin uuteen starttiin, vastassakin oli todella köykäinen kokoonpano. Mutta ei. Valitettavasti aivan entisen kaltainen meno jatkui.

Joku tossa pelissä vaan ei ihan toimi. Edelleenkään se ei ole kokonaan pielessä ja sekaisin, mutta se on kuitenkin sen ratkaisevan verran pielessä ja sekaisin, että tulosta ei tule. Minä en kyllä ensisijaisesti lähtisi osoittelemaan yksittäisiä pelaajia, kyllä tuo on jotenkin kollektiivinen ongelma. Eli jos siitä on pakko jotakuta syyttää, niin kyllä se valmennuksen piikkiin tuppaa menemään.

Jotenkin siinä on sellaista kummaa säheltämistä ja koheltamista. Siinä on periaatteessa ihan oikeita elementtejä, siinä on nopeaa pelaamista, mutta siinä on myös pyrkimystä pelin rytmittämiseen. Jotenkin vain tuo toteutus jää puolivillaiseksi, ehkä vähän sellaiseksi välimallin touhuksi, jossa ei oikein toimi kiekkokontrolli, mutta ei nopea ylöspäin pelaaminenkaan. Välillä tosin ottaa myös silmään ihan vain yksinkertaisesti heikkoa kiekon syöttämistä ja vastaanottamista, mikä taas ei sinällään ole mikään erityinen pelitapa-asia.

Hankalaa on.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Vilkaisin tuossa pelaajatilastoja. Pitkänen sijalla 34 pistetilastossa. Seuraava KalPan pelaaja löytyi sijalta 71! Joukkueen pelaajabudjetti kuitenkin 2,2 M€. Voisi kysyä seurajohdolta klassisen kysymyksen, että miten noin omasta mielestä on mennyt??
 

Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, WPGJ, CBJ, Leijonat, #18, #44, #29
Opiskelija -teemapeli KalPan tyyliin:

Kentällä joukko tottelemattomia pentuja ja vaihtoaitiossa opettaja pyrkii saamaan auktoriteettia heihin siinä onnistumatta.

Paitsi että tottelevat pennut tietää mitä tehdä, mutta auktoriteetin puutteesta kärsivät opettajat murskaa ja luo entistä enemmän epäuskoa sekä ennakkoluuloja. Pennut kärsii.
 

Daro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Arsenal, KuPS, Kalikka, BVB ja Eagles
Viime kauden jälkeen olin ihan varma, että ei uusittaisi viime kautta. Tomaan oli kova luotto, että saa omalla mestis pelikirjallaan homman toimimaan. Ei se nyt näköjään lähtenyt. Eikä se tule lähtemäänkään. Miksi vitussa panostaa enää koko joukkueeseen?

Ensi kaudelle toiveissa, joku osaava valmentaja joka tuo kakkosvalmentajasta lähtien oman porukan sisään. Oikeasti osaava valmentaja. Siinä on se resepti millä saadaan pennit muuttumaan euroiksi.

Hankala näillä pennosilla pärjätä koskaan edes yleisömäärien eteen, jos ei ole valmennus ja pelikirja kunnossa.
 
Viimeksi muokattu:

Uncle Ben

Jäsen
Se olis peli tänään. Jesse Graham debytoi ja pakkiparit näyttäis olevan juuri siinä mallissa kuten niitä aikaisemmin arvailin. Minusta siis ihan järkevässä mallissa. :)

Kantola näyttäis olevan sivussa, vaikka hänen ei pitäisi sairastuvan puolellakaan olla. Henri Knuutinen kuitenkin nyt Pitkäsen ja Klemetin ketjussa.
 

JOFAKKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Tänään loppukauden ja tulevaisuuden kannalta määrittävä viikon toinen peli. Ensimmäinen sössittiin. Paha peli, kun vastustajalla jo uusi valmentaja. Jokohan Kantola myynnissä?

Vaikka kuinka sympatiseeraan valmennusta, niin nyt on voiton paikka tai potkut! Vaikka kuinka miettii, niin valmentajat on vastuussa pelistä. Toki rosteria voi syyttää, mutta pitää muistaa, että Toma on vaikuttanut joukkueeseen, haluamalla juuri näitä IPK-miehiä ja jättämällä esim. Kisun ulos. Ja kai valmentaja voi vaatia seurajohdolta vahvistuksia, varsinkin kun rahaa on.

Nyt VOITTO!!!
 

HokiHero

Jäsen
Miten tuosta Wilson & Timonen kaksikosta on tullut tuollainen murheenkryyni. Hidas voi olla jos sijoittuu oikein ja avaa varmasti peliä, mutta kumpikin kadottaa miehiään, ei ehdi tehdä kiekolla mitään, säntäilee ja Wilson myös ylipelaa hyökkäyspäässä.

Molempia arvostan todella korkealle ja muistelen lämmöllä, mutta on todella toivottava että nämä konkarit herää ennen kuin playoffit ovat utopiaa.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Kysymys kuuluu kuinka paljon Miettisen ja Tuomaisen "valmentama" KalPa häviäisi IPK: lle? Pommin varmasti Pikkarainen tekisi pari, joten veikkaan 2-3.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös