Pelicansin pelisuoritukset 2011-12 - Suikkasen baarissa happy hour

  • 103 380
  • 247

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitenkäs se Matias Lopin paluu kaukaloihin on sujunut? Itse en ole nähnyt kuin yhden Lopin paluun jälkeisistä otteluista ja siinä kaveri teki maalin, mutta muuten ei mitään ihmeellistä positiiviseen tai negatiiviseen suuntaan. Nyt alkukaudesta hyvin toiminut Hodgmanin ketju hajoitettiin, mutta raporteissa tai muissa ei lukenut mitään ketjun suorituksista. Toivoisin kyllä edelleen LLL-ketjun heräämistä ja toivottavasti maajoukkuetauko tekee hyvää Matskalle.

Pelicansin alivoimapeli on tilastojen valossa suht täydellistä. Koko kauden aikana SM-liigan tilastojen perusteella kolme maalia tehty Pelicansin verkkoon ylivoimalla. Ei paha, ei todellakaan.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansin alivoimapeli on tilastojen valossa suht täydellistä. Koko kauden aikana SM-liigan tilastojen perusteella kolme maalia tehty Pelicansin verkkoon ylivoimalla. Ei paha, ei todellakaan.

En luottaisi tilastoon, jossa lukee "Päivitetty 19.09.2011 13:49".

Siitäkin huolimatta alivoima on ollut hyvää ja ylivoimakin tehojen puolesta ihan ok, mutta parantamisen varaa on.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En luottaisi tilastoon, jossa lukee "Päivitetty 19.09.2011 13:49".

Eihän noihin sivuihin keskimäärin voi luottaa ja en ymmärrä miksi päivityspäivämäärää ei ole päivitetty, mutta kyllä tilastot ovat oikeassa. Pelicansia vastaan on tehty kolme maalia ylivoimalla ja kerran siirretyn rangaistuksen aikana.

Ei tuollaisten tilastojen jälkeen alivoimaa voi ainakaan haukkua.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelsuilla alkamassa nyt selkeästi vaikeampi jakso, kun katsoo tulevia vastustajia. Tämän viikon ohjelma myös on jokseenkin mielenkiintoinen. Kärpät kotona huomenna, sitten torstaina Kaitsun kanssa ensimmäistä kertaa Turkuun ja heti perjantaina Jyp Lahdessa.

Hyökkäysketjut ovat eläneet aika paljon Lopin paluun jälkeen, mikä oli todennäköistäkin. Loppi ei ole vielä löytänyt parasta liikettään ja pelituntumakaan ei ole tietenkään paras mahdollinen. Siirto Hodgmanin viereen oli kyllä silti todella yllättävä. Loppi tulee vielä se on selvä, sen verran hyvässä kunnossa mies on fyysisesti verrattuna viime kauteen. Henkisen puolen kestävyyttä tässä kysytään, jos pelipaikka löytyykin muualta kuin Lascherin viereltä.

Ketjumuutoksilla on hyvä herätellä joukkuetta kesken pelin, mutta miten tämä vaikuttaa joukkueen yhteishenkeen pitkässä juoksussa? Toisaalta jos koko joukkue oikeasti sisäistää sen, että paikka voi päivässä muuttua katsomosta ykkösketjuun, niin ei ole mitään hätää. Tällainen vaatii kuitenkin jokaiselta todella ammattimaista asennetta ja täydellistä sitoutumista joukkueelle.

Tappara-pelissä huojentavinta oli ehkä Laschin paluu pistetilastoihin. Ehkä pahinta mitä pelille voisi nyt tapahtua olisi Laschin turhautuminen itseensä tai pelikavereihin. Mies on tehnyt koko ajan rajusti töitä peleissä ja luonut liukuhihnalta paikkoja muille. Laschin alkukauden maalisyötöt (10) olisi helppo nähdä tuplana, jos vierellä olisi ollut hieman kylmäpäisempiä viimeistelijöitä. Toisaalta Lasch voi myös suoraviivaistaa peliään huomattavasti tähän asti nähdystä.

Muut joukkueet alkavat saamaan pikkuhiljaa peliään kasaan. Oikeastaan vain Kerho ja Ilves ovat pelinsä kanssa vielä pahasti hukassa. Nämä joukkueet saavat kuitenkin olla rauhassa Pelsuilta seuraavan 11 ottelun aikana.

Viime viikon otteiden perusteella pisteet voivat tällä viikolla olla todella tiukassa. 6 pistettäkin voi olla kiven alla, jos joukkue ei nosta tasoaan Jokerit- ja Tappara- peleistä. Nyt mitataan ennen kaikkea Suikkasen kykyä saada joukkueesta henkisiä voimavaroja irti.

Etenkin loppuviikon vastustajat Tps ja Jyp ovat pelanneet todella tiivistä puolustuspeliä viime aikoina. Hyökkääjiltä vaaditaan entistä enemmän tahtoa mennä läpi vastustajien kiinni hitsautuneista sumpuista. Onneksi Pelicansin hyökkäys on osoittautunut todella monipuoliseksi ja iskukykyiseksi tässä liigassa. Ratkaisijoita löytyy tasaisesti jopa neljän ketjun voimalla.
 

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
OK. Tänään tuo peli Pelicans – Kärpät peli. Kyllä nuo esim. Loppi, Lasch ja Hodgman ovat nyt liekissä! Kun muut laittavat vain näiden hienot syötöt sisään, niin hyvä tulee! Hovinen on kyllä aivan muuri, HIENOA!
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Kyllä on nautittavaa katsoa kun jengistä paistaa pitkälle iloisuus kaikesta tekemisestä, eikä takaiskut katko selkärankaa heti kättelyssä. Ei silti, Veikkokin kaipais varmaan Toivolaa takaisin, niin koettakaa joku nyt kaivaa jotain negatiivista tosta jengistä ja valmennuksesta, pliis :)

Pitkästä aikaa jaksaa kyllä odottaa jokaista matsia kun kuuta nousevaa. On tä hienoa. Nyt tarvii naattia..
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea pelsut! Peli ei ollut yhtä kova kuin Raksilassa, mutta voitto oli täysin ansaittu. Emme ansainneet tuolla pelillä pisteen pistettäkään. Nauttikaa Suikan valmennuksesta ja ilonaiheistanne. Jos Kärpät ei mestaruutta voita, niin eipä ole mitään sitä vastaan, että lahtelaiset sen veisivät.
 

ArPEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt kaatui TPS vieraissa mallikkasti 5-0. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Muuri-Hovinen jälleen erinomainen ja muutoin tuloksellisesti hyvä peli.

Joukkue suorittaa hyvin tällä hetkellä. Ja ratkaisijoita löytyi taas tänään. 12 eri pelaajalle tehomerkintä. Erinomainen juttu. Huomenna voitto JYPistä niin tauolle lähdetään sarjakärkenä. Tosin eihän se vielä mikään saavutus ole, mutta hyvin mielin jaksaa treenata tauon aikana.

Ja meillä on liigan paras veska! :)
 

Make

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pelsut eivät ole materiaaliltaan kuin ehkä liigan keskikastia, korkeintaan mutta sarjakärkenä vain keikutaan. Odotukset olivat korkealla kun Suikkanen saatiin puikkoihin, mutta kuka olisi aivan tähän uskonut. En muista milloin Suikkasen jengi olisi hyytynyt kesken kauden, joten en pelkää sitä nytkään. Kyllähän pitkässä sarjassa voi tulla suvantovaiheita joka porukalle, veikkaan kuitenkin Pelicansin ottavan mitalin, väristä en mene sanomaan mitään mutta jos putkeen menee niin................. no joo. Katsellaan!!!!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
En muista milloin Suikkasen jengi olisi hyytynyt kesken kauden, joten en pelkää sitä nytkään.

Vaikea se on hyytyä kesken kauden sillä valmentajallanne on tulosta tuottava pelitapa joka on myyty pelaajille 100-0 ja iskostettu näiden mieliin kirkkaasti. Ainoa floppiriski runkosarjassa on perseelleen mennyt kesäreeni, mutta tällaiseen ei kukaan usko. On se Suikkanen vaan kova jätkä laittamaan peli kuntoon ja miehet toteuttamaan sitä 100 lasissa.

Voi kumpa Ilveksessäkin tajuttaisiin ensi kaudeksi valmentajan merkitys.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelsut eivät ole materiaaliltaan kuin ehkä liigan keskikastia, korkeintaan mutta sarjakärkenä vain keikutaan. Odotukset olivat korkealla kun Suikkanen saatiin puikkoihin, mutta kuka olisi aivan tähän uskonut.

Meillä on kyllä liigan parhaimpiin kuuluva pakisto ja maalivahti. Nämä siis oli tiedossa jo ennen kautta. Hyökkäys ei ennakkoon ollut liigan kärkinippuja. Suikkasen hattuun voi laittaa sulan ensimmäisenä siitä, että hyökkääjät (mm. Wärn, Jormakka, Luttinen) ovat olleet näinkin tehokkaita. Hyvän ja yksinkertaisen pelisysteemin kautta sekä nimenomaan tarvittavien kuntopohjien luomisen kautta vanha puukäsi kuten Paakkolanvaarakin näyttäisi saavan nyt silloin tällöin tyydytystä omasta pelistään.
 

Make

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
OK. Mutta nyt mennään asiasta kolmanteen. Jos ja kun Suikkanen valmentaa Pelsuja myös ensi kaudella niin jos ei mestaruus tule nyt niin joka tapauksessa Suikkasen aikana, tiedä sitten monta kautta Lahdessa viihtyy. Toivon mukaan tekee seitsemän vuoden diilin kuten jotkut toisetkin. :))
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Eiköhän Suikkanen ole maajoukkueen valmentajaehdokas nro. 1 selvästi, kun J.Jalosen kuten myös Kaitsun sopimus loppuu 2013 kevääseen.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Suikkaselta tuli viime viikolla ensimmäinen sammakko suustaan. Suikkanen totesi Sihvosen siirron yhteydessä jotain tyyliin "ehkä Karin kaltaisella taklaavalla pelaajalla ei ole paikkaa meidän systeemissä".

Kysyn, mitä helvettiä? Taklaamattomuus ja antifyysisyys on huolettanut minua koko kauden ja eilen hävittiin ensimmäistä kertaa siihen, että vastustaja oli fyysisempi. Blues pisti eilen toiseen erään vähän fyysisemmän vaihteen silmään ja me jäätiin imemään peukaloa. Tämä on anteeksiantamatonta lahtelaiselta joukkueelta. Tämän on loputtava heti alkuunsa!

Pelicansin pelitapa ei siihen kompastuisi, että välillä taklattaisiin ja huolehdittaisiin siitä, että kukaan ei hypi silmille. Mahdollisissa pudotuspeleissä ei pitkälle pötkitä, jos nykyisen kaltaisella muniin puhaltelulla jatketaan.
 

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Suikkanen totesi Sihvosen siirron yhteydessä jotain tyyliin "ehkä Karin kaltaisella taklaavalla pelaajalla ei ole paikkaa meidän systeemissä".

Fyysistä peliä pitää kyllä olla, mutta taklaukset pitää olla ns. puhtaita, joista jäähyjä ei saa tulla!
Eiköhän esim. Wärn osaa tämän, mutta Sihvosen taklaukset olivat välillä ihan päättömiä, samoin sen nykyisen NHL- Tyrväisen. Harvoin jäähyaitiosta voitetaan ns. niitä tärkeitä pelejä … ☺☺
 

Esmeralda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Heki,Tinatuopit
Shejbalin kanssa aivan samaa mieltä. Neitikiekolla ei pärjätä pitkään, se muistetaan Toivolan ajoilta, kun lopetettiin taklaaminen, niin lopetettiin myös sitten myös pelaaminenkin. Keväällä, kun playoffit alkavat , muuttuu myös tuomarilinjakin, sallitaan paljon kovempi peli. Ja jos silloin et ole valmis kovaan peliin, niin huonosti käy.
 

Make

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Olen majusa3 kanssa samaa mieltä, ei näitä matseja pelkällä rymistelylläkään voiteta. Eikö tämäkään menestys riitä, jostain täytyy sitä arvostelua löytää. On turhaa unelmointia että Suikkanenkaan pystyy luotsaamaan Pelsut mestaruuteen ilman tappion tappiota. Olen varma että niitä taklauksiakin tulee jatkossa aivan tarpeeksi ja Pelicans tulee olemaan korkealla keväällä kun kausi on päätöksessään. Kuten sanottu Pelsujen materiaali ei pysty kilpailemaan aivan parhaiden jengien rosterien kanssa, mutta Suikkanen kompensoi tätä puutetta mallikkaasti.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kysyn, mitä helvettiä? Taklaamattomuus ja antifyysisyys on huolettanut minua koko kauden ja eilen hävittiin ensimmäistä kertaa siihen, että vastustaja oli fyysisempi. Blues pisti eilen toiseen erään vähän fyysisemmän vaihteen silmään ja me jäätiin imemään peukaloa.

Muuten ihan hyvä, mutta tuo ei todellakaan ollut tappion syy, vaan pikemminkin seuraus toisen erän pelihitaudesta. Ensimmäisessä erässä Blues ei ehtinyt taklaamaan tai ainakaan taklauksista ei ollut mitään hyötyä, koska peliä käytiin jo muualla. Toinen asia on sitten nämä torikokoukset, joissa hermot ovat pitäneet suht hyvin.

Fyysisyyttä saa toki olla, mutta ei missään nimessä pelin kustannuksella, kuten aikaisempina vuosina Lahdessa on nähty. Mitä ihmeen hyötyä on taklauksesta, jos yksi kaveri on sen jälkeen ulkona pelistä ja puolustuksesta? Kari Sihvosen (vuosien takaiset) taklaukset ikävä kyllä olivat useimmiten niitä hakemalla haettuja pommeja, jotka olivat näyttäviä, mutta viisikkopelin kannalta vähemmän hyödyllisiä. En kyllä ymmärrä, miksi Suikkanen käytti Sihvosesta sanaa "taklaava pelaaja". Taklaukset ovat olleet parin viime kauden aikana todella vähissä. Samaan hengenvetoon täytyy todeta, että olisin halunnut nähdä Karran jatkossakin täällä, sillä jotenkin siihen on vuosien saatossa mieltynyt.

Kyllä siellä joukkueen puolustamista on nähty kentällä, joten sikäli kukaan ei ole hyppinyt silmille. Järvisen Joonasta tosin on turha tuhlata nyrkkihippasille ilarimelarttien kanssa. Sellainen yksityiskohta on ollut mielenkiintoista havaita Pelicansin pelistä, että omaa maalia puolustetaan kovempaa kuin aikoihin, vaikka siellä ei olekaan montaa "hampaatonta kanukkia" jakelemassa makuupaikkoja. Mitäs fyysisyyttä se on?
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Fyysisyyttä saa toki olla, mutta ei missään nimessä pelin kustannuksella, kuten aikaisempina vuosina Lahdessa on nähty.

Niin, ei tämän tarvitsekaan olla mikään valinta, että joko on kiekollista peliä tai fyysisyyttä. Nämä voidaan yhdistää ihan hyvin. Pysytään pelin sisällä, eikä juosta ulos, mutta kyllä niitin voi antaa silloin kun siihen on paikka. Enkä tarkoita fyysisyydellä pelkästään taklauksia. Agressiivisella ilmeellä saadaa intensiteetti pysymään korkealla ja tämä auttaa myös sitä kiekollista peliä, kun liike pysyy korkealla ja pelaajat ovat hereillä.

Suht' puhtaat paperit voi antaa vain Marttiselle, Wärnille, Järviselle ja Brocklehurstille. Siinä on ne meidän jätkät joilta löytyy oikeanlaista paloa kentällä.
 

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Agressiivisella ilmeellä saadaa intensiteetti pysymään korkealla ja tämä auttaa myös sitä kiekollista peliä, kun liike pysyy korkealla ja pelaajat ovat hereillä.

Suht' puhtaat paperit voi antaa vain Marttiselle, Wärnille, Järviselle ja Brocklehurstille. Siinä on ne meidän jätkät joilta löytyy oikeanlaista paloa kentällä.

Samoilla linjoilla ollaan! Kyllä nyt tuo Suikkasen pelitapa + kerrankin hyvät hankinnat, on sitä mitä täällä Lahdessa on kaivattu. Joukkueessa on kokemusta esim. Luttinen, tekee varmasti keväällä vielä tärkeitä maaleja, samoin nälkäisiä pelaajia sopivasti kuten esim. Wärn, Lasch, Jormakka, Hodgman, Järvinen ja Brocklehurst jne … Kyllä tästä vielä hyvä tulee, näin uskon! ☺☺
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pirun mielenkiintoinen viikko alkamassa. Huomenna Ässät kotona ja HIFK perjantaina vieraissa ja lauantaina Lahessa. Varsinkin tuo viikonlopun back-to-back kutkuttaa kovasti. Wärn runnoo vähintään kolme maalia noihin kahteen HIFK-peliin.

Jospa nyt viime viikolla saatiin tauolla kertyneet ruosteet karistettua ja palattaisiin "omalle tasolle". Viime viikon 2 pitettettä oli erittäin surkea suoritus luotuihin maalipaikkoihin nähden. Hodgmanin dominoinnin toivoisi pikku hiljaa näkyvän myös tulosta taululla.
 
Hodgmanin dominoinnin toivoisi pikku hiljaa näkyvän myös tulosta taululla.

Hodgman on kyllä äärimmäisen viihdyttävä pelaaja. Lisäksi aina kiekon saadessaan vaarallinen. Toivoisin välittömästi jatkolappua tälle miehelle. Tuo paljon viihdearvoa joukkueeseen. Toki samaa mieltä tuosta tehokkuudesta, mutta jos mies jaksaa vaan tehdä kärsivällisesti töitä, niin varmasti alkaa myös tulosta tulemaan. Sen verran hyviä paikkoja hän petaa itselleen ja kavereille.

Brocklehurstista sanottava, että alkukauden koomailut tuntuvat vähentyneen.*

Lisäksi Jalvanti on parantanut otteitaan ja ansaitsee tämän hetkisten peliotteiden perusteella paikkansa kokoonpanosta.*

*Disclaimer: Pari viime peliä olen nähnyt vain osittain TV:stä.
 
Viimeksi muokattu:

Turquoise

Jäsen
Suosikkijoukkue
Linnut
Tällä hetkellä ykköskenttä kärsii Lopista ja kolmonen Sopasesta. Loppi aivan liian ponneton ja hidas ykkösen sentteriksi, ainakin tällä hetkellä. Lasch jää aivan turhan yksin. Ehdottomasti Koskiranta takaisin ykköseen taistelemaan, jotta saadaan ykköskentältä siihen vaadittava draivi. Ja Sopanen vois lähtee hakee vauhtia Heinolaan (ei haittais vaikka olis pidempäänkin), nyt Immosen kenttä on aivan varjojen mailla. Tuossa kentässä on hirveä potentiaali, mutta näennäistä kiekon hallintaa esittävä Sopanen vaikuttaa siihen tehottomuuden muodossa. Satunnaisia tilanteita nähdään tältäkin kentältä, kun kiekko sattuu sopivasti pomppimaan. Mutta peliä pitäs oikeasti saada rakennettua ja pystyä tosissaa haastamaan vastustajat illasta toiseen. Toivottavasti Suikkanen näkee saman ja saadaan kunnon vastus jo Ässiä vastaan - lauantain taaperruksella tulee selkään ja pahasti. Myös jatkossa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ja Sopanen vois lähtee hakee vauhtia Heinolaan (ei haittais vaikka olis pidempäänkin), nyt Immosen kenttä on aivan varjojen mailla.

Sopanen on kyllä ihme tapaus. Kaikki kyvyt ja taidot olisi tehdä tulosta illasta toiseen, mutta kun ei näytä kiinnostavan. Kauden alkuun viisi ottelua kiikareilla, kunnes Stone pamautti Vilin muutaman ottelun huilille. Huililta palatessa Sopasvilin piti taistella jälleen paikka kokoonpanosta ja tuloksena 6+5=11 seitsemään seuraavan otteluun. Sitten voitiinkin aloittaa taas selän suoristelu ja liukuminen ja tuloksena nyt kuusi pisteetöntä ottelua.

Tässä saatana kuvastuu hyvin tämä omien lahtelaiskasvattien koko kuva. Joko omataan taidot joilla tulosta pitäisi tulla, mutta muuten perseillään homma leijumisella tai paskalla työmoraalilla (tyyliin Sopanen, Pietilä ja muutama jo muualle suunnannut jantteri) tai sitten vedetään ihan kivasti nelosen laidassa tai kolmospakkiparissa, koutsi tykkää ja kaikkea, mutta ei kyetä tuomaan mitään "upsidea" joukkueen pelaamiseen (tyyliin Pöyhönen & Jalvanti).

Siinä mielessä on hienoa nähdä näitä junan tuomia wärnejä, jormakoita ja luttisia, jotka pistävät kaiken likoon pelikaanin puolesta, vaikka juuret ovatkin jossain muualla.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Tällä hetkellä ykköskenttä kärsii Lopista ja kolmonen Sopasesta. Loppi aivan liian ponneton ja hidas ykkösen sentteriksi, ainakin tällä hetkellä. Lasch jää aivan turhan yksin. Ehdottomasti Koskiranta takaisin ykköseen taistelemaan, jotta saadaan ykköskentältä siihen vaadittava draivi. Ja Sopanen vois lähtee hakee vauhtia Heinolaan (ei haittais vaikka olis pidempäänkin), nyt Immosen kenttä on aivan varjojen mailla. Tuossa kentässä on hirveä potentiaali, mutta näennäistä kiekon hallintaa esittävä Sopanen vaikuttaa siihen tehottomuuden muodossa. Satunnaisia tilanteita nähdään tältäkin kentältä, kun kiekko sattuu sopivasti pomppimaan. Mutta peliä pitäs oikeasti saada rakennettua ja pystyä tosissaa haastamaan vastustajat illasta toiseen. Toivottavasti Suikkanen näkee saman ja saadaan kunnon vastus jo Ässiä vastaan - lauantain taaperruksella tulee selkään ja pahasti. Myös jatkossa.
Olen täsmälleen samaa mieltä. Huonosti Loppi ei ole pelannut, pelinopeus ei tällä hetkellä yksinkertaisesti riitä. On se sitten peruja tuosta nilkkavammasta tai ei, sitä en tiedä. Harkkakaudella liike näytti paremmalta.

Sopasesta vielä enemmän samaa mieltä. Yksi kysymys: "Tuoko Sopanen tällä hetkellä mitään hyötyä joukkueeseen ? "
- Mielestäni ei. Vili hiihtää 85% peleistä täysin varjojen mailla, vailla mitään kovuutta ja suoraviivaisuutta. Tuo yksi suonenvetojakso tuli, kun iski 4 pelissä tehot 6+2. Muutoinhan Vili on ollut täysin yössä. Olkoon kuinka "oma poika", mutta tällä hetkellä itse laittaisin Vilin aivan kylmästi Mestikseen. Tilalle joko Rinkinen, Blomqvist, Häppölä tai joku Peliittalaina, mitään ei tuossa vaihdossa pelillisesti menetetä, päinvastoin.

Nämä nyt on vielä pikkuseikkoja, sillä kokonaisuus toimii ja voittoja tulee. Se on pääasia, sillä joukkueen menestys on kaikki kaikessa. Suuressa kuvassa ei itselläni ole mitään valittamista.

Sen sijaan edellä mainittujen seikkojen pohjalta lähtisin hiukan sekoittamaan ketjuja. Se onkin positiivisempi ongelma, kun pelaavia senttereitä olisi sitten 5, ja kun Paakkiskin on petrannut niin kenet tiputtaa pois. Vaiko iskeä Immonen tai Hodgie laitaan.

Tehköön Noita-Kai ratkaisunsa, itse luotan niihin joskaan tuskin suurempia muutoksia edes tulee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös