Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat
Tälle ketjulle lienee taas tällä kaudella jonkun verran tarvetta.

Pelicansin tiedotteen mukaan Iikka Kangasniemellä ja Stanislav Vrhelillä on pientä vammaa, minkä vuoksi ovat ainakin huomisesta pelistä sivussa.

E: Vrhel näköjään pelaakin tänään. Otetaan sen verran sanoja takaisin.
 
Viimeksi muokattu:
-"Saat ylpeenä lausua: Olen Lahesta ja kannatan Pelsua!"

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viikkoraportin mukaan perjantain pelin kesken jättänyt Somppi menee tänään jatkotutkimuksiin. Harmin paikka. On iso takaisku jos joutuu olemaan pidempään pois. Löysi juuri Ylösen kanssa hyvän yhteyden. Näkikö kukaan millainen tilanne oli?
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Taisi saada päähänsä osumaa ekan erän viimeisessä vaihdossa. Ei näyttänyt juuri miltään, mutta keskialueella jäähyaitioiden laidassa taisi kolhu tulla. Luisteli itse siitä vaihtoon.
 
“If you want to be safe, then don’t play". - Shane Doan

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Somppi Pelsun sivujen mukaan toistaiseksi sivussa. Paluu tarkentuu lisätutkimuksien jälkeen. On jännä ettei viikos olla saatu tutkittua.. Ellei oo jonkinasteinen aivotärähdys ja oireita seurataan. Paha menetys kapealle sentteriosastolle heti kärkeen.
 

pertteli

Jäsen
Cervenyä ei kolmannen erän lopussa enää kentällä näkynyt...
No ainakin tulospalvelun mukaan sai miinukset viimeiseen maaliin eli pari minuuttia saatoi olla pois, jos uskomista tilastoihin
Vlade ehtikin jo samaa kirjoitella eli varmaan kentällä oli. Rudolf muutenkin -3 tänään, mutta aloitukset tämän kauden parasta
 

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ok, my bad! Ei vaan siis löytynyt herralle luottoa vikalle ylivoimalle. Olin katsovinani, ettei olisi ollut viimeiseen 5min jäällä, mutta hallilta lähdin tosiaan tuossa vaiheessa, kun Puljulla oli tyhjää tilaa keskialueella ja tyhjä maali edessä.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Bartosak siis ulkona, vamman laadusta ei varmaan ole kenelläkään mitään hajua?
 
"Pelikaanikin on asia" UB, Mestaruudesta 91 vuotta.

bay22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Viikkoraportti toi mukanaan huonoja uutisia: Almari 6-8 viikkoa pois peleistä. Sompin huilin pituudeksi arvio vielä 1-2 viikkoa.
 
"Please score. Just fucking please score."
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy