Pelicans pudotuspeleissä keväällä 2023

  • 37 835
  • 365

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Killinen voisi olla Hirvosen paikalla, tai jos Aatu ei pysty pelaamaan niin sitten siihen ketjuun. Hirvonen on tehnyt kivasti duunia, mutta Killisessä on playoff-pelaajan oireita.
 
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
Meidän 'köykäiset' miehet Tukiainen ja Ikka ovat heti liemessä, kun unohtavat totuuden: Pieni ja kevyt ei pärjää jos ei liiku koko ajan! Ja vielä KOVAA!
Siksi Tuksun vaihto Killiseen voisi olla peliä parantava asia!
Tai sitten Tuksun ja Ikkulin pitää alkaa LUISTELLA ja liikkua KOKO ajan ettei Kalpa saa hippaa.
En kyllä vaihtaisi Tuksua yhtään mihinkään. Se on kuitenkin yksi niistä harvoista, jotka menevät tilanteeseen kuin tilanteeseen möyhimään. Samoin Tuksu menee maalin eteen, mitä suurin osa meidän jengistä oikein karttaa.
Ainoa mitä Tuksu voisi tehdä on kiristää kypärän remmiä ja kääntyä peliin päin maalin edessä.

Ylivoima on saatava kuntoon, vaikka sitten väkisin. Yksi vetää ja kaikki muut rynnivät sinne maalille hakkaamaan kiekkoa sisään tai jotain. Turhan näpertelyn ja nypläämisen on vain yksinkertaisesti loputtava ja sitä tylyyttä sekä itsekkyyttä on alettava löytymään. Jasek ja Ikonen voisivat keksiä ylivoimalle muutakin kun sen ainaisen pleksien kolisuttelun
Näin juuri. Tarvitaan hieman erilaisia lähestymistapoja, kuin pelkkä neppailu.

"YkkösYV:lle" tarvittaisiin joku siihen maalin eteen. Sellainen joka olisi oikea pelote siinä edessä, vetäisi pakkeja puoleensa, vähän pökkisi siellä mailalla, tekisi tilaa itselleen ja rouhisi riparit sisään. Sillon saataisiin enemmän tilaa ja aikaa. Nyt se on lähinnä laidoilla neppailua, kunnes menetetään. "Helppo" puolustaa aktiivisella pelaamisella.
Se myös näyttää todella hitaalta, kun jokainen jää vuorollaan hieromaan kiekkoa tai kurvaillaan pitkin laitoja ja viivaa. Riplailun ja hieromisen sijasta muutama nopea siirto, SUORA laukaus ennen kaikkea maalia kohti ja kädet ilmaan! Kaikki muutkin saa laukoa kuin Jasek tai Ikonen. Erityisesti parhaalta sektorilta, toisin kuin Iikka. Siitä metrin päästä maalista voi kokeilla vaikka sitä rystyröpelöä maalia kohti. Sekin olisi yllättävä ratkaisu!
Ihan kuka vaan muu laukoja on jo yllättävä muuttuja, koska kaikkien mummotkin tietää sen, että ketkä meidän "YV":ssä vetää.

Niin ja edelleen olen sitä mieltä, että Iikka ja Kivenmäki kuuluu katsomoon, vaikka Iikka pelastikin yhden lirumasta omiin ja Kivenmäki oli kait ahkerin YV-laukoja.
 

Dr_Faustus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuksua en kyllä tauottaisi. Se runkosarjassakin aina änki sinne maalineteen ottamaan kolhua. Ja aina se vaan sinne menee vaikka kipeää tekee. Nyt ylivoimat totaalisen tukossa, niin pelaisin ne ihan normikentällisillä. Sitten vaan ne kaksi kenttä joilla 5vs5 peli on sillä kertaa iskussa, saavat jatkaa ylivoimalla. Jos ne lämpöisimmät kentät on kolmonen ja nelonen niin sitten vaikka niillä.
 

palli gunnar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tyhmiä kysellään mutta onko joku vastuussa tästä yv pelistä mikä ei ainakaan tavallisen katsojan silmään kovin loistavaa, eli surkeinta mitä voi olla
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hölö itse sanoi näin Pelsun youtube videolla: "Ylivoimaa on tarkoitus pelata tehokkaasti, ja suunnittelu on yhteistoimintaa, siinä on mukana pelaajat ketkä sitä pelaa, ja valmennusryhmä kokonaisuudessaan"
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Valmennushan tuosta ylivoimasta täyden vastuun kantaa, vaikka kuinka vapaat kädet olisi pelaajilla. Vammennuksen tehtävä on puuttua, jos asiat hoidetaan huonosti.
Nimenomaan ja OJ tuossa uusimmassa liiga wam podissa sanoi että isoin virhe minkä tällä kaudella teki oli että antoi alkukaudesta liikaa vastuuta erikoistilanteissa pelaajille. En nyt muista että menikö sanasta sanaan näin mutta tuli tämä sama mieleen, että jonkun on puututtava jos homma ei toimi ja lähtökohtaisesti sen pitäisi olla valmennuksen pää.
 

K.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Puuhastelut sen kuin jatkuu. Ei vaan voi käsittää. Sampo yrittää kaikkensa kääntää tän sarjan KalPalle.

 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans + underdogs
Kuinkahan kauan Sampo saa vielä puuhastella tuolla? Onko niin hyvä saunakaveri muun Liigajohdon kanssa että suojatyöpaikka on taattu.. ei voi käsittää tätä arpakonetta..

Jääkiekon pelaamisesta saa 3 peliä ja täysin turhalla mailan huitaisulla jälkipelissä ei mitään. Selvä.

Taistele Pelicans!
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Toki ymmärrän, että lyönti ei tosiaan ollut kuvamateriaalin perusteella kovin kova ja Blood saattoi filmata tilanteessa, mutta antaa aika huolestuttavan signaalin, että porukkaa saa mätkiä takaapäin pohkeille surutta, kunhan et lyö "liian kovaa". Joka tapauksessa täysin turha ja pelin ulkopuolinen teko, jossa ensimmäisenä ajatuksena oli vitutuspäissään satuttaa takaapäin, mutta ei uskaltanut lyödä aivan loppuun asti. Jos Blood kuitenkin oikeasti loukkaantui tuosta, niin sitten olisi ehdottomasti useamman pelin pelikiellon arvoinen.

Eiköhän Blood ole huomenna muistuttelemassa Mäenpäätä tästä tempusta.
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans + underdogs
Nyt kun kerran saa viikatteella lyödä niin Rissasen voisi noutaa.
Mieli tekis mut muuten loppuu pelaajat meiltä kesken :P Sama pätee jos annetaan vähän kovempaa niittiä johonkin Mäenpäähän niin eihän siinä voi osua mihinkään muuhun kun päähän. Tai aika epäluonnollisessa kyyryasennossa saa taklata sitä mikkihiirtä jos haluaa puhtaasti osua.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Huomenna vaadin että noudetaan kalpan mikkihiiret ja rotat vittuun sieltä huitomasta, pistäkää vaan ukkoa levyiksi kun linja on näköjään tämä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös